Eron jälkeinen sekopäinen aika

Envarmastilaitanimeä

Ero oli aikanaan iso pommi enkä tajunnu sillon mitä tapahtu, sen jälkeen oli vaan selviämistä arjesta. Lapsia hoidettii joka toinen viikko ja joka toinen juostiin taas nuoruuden tarmolla ja pantii kaikkea mikä liikku, millään ei ollut mitää väliä. Mä en käyny kunnol eroa läpi ku piti todistaa itelle et kelpaan naisille eikä mua kiinnostanut pätkääkään mitä tapahtuu seuraavaks.
Nyt eron jälkee sit ku oon oikeesti ollu lasten kanssa sen joka toisen viikon oon huomannu et nää viikot on paljon parempia ku ne mitkä oon itekseen, muutama vuos erosta ja en tiedä onko päivääkää etten olis vanhaa perhettäni miettinyt, en exää vaan sitä kokonaisuutta mikä meil oli.
Totta kai toi jatkuva kylällä juoksu jossain näkyy ja sieltä olis jälkikasvua tulossa, ja paniikki on sen mukanen. Mä oon aina seisonu tekojeni takana mut nyt alkaa olee paljon tota jälkipolvea, ja kyllä se oli tosi tehokas tapa suututtaa se exäkin. Mä oon läpimätä paska nykysin vaikka muthan sillon aikanaa jätettiin toisen takia.
Helppo varmaan sanoa et pitäs miettiä mitä tekee, eron jälkee mitä kuitenki sillon kävi niin pidän et suurin juttu oli se että selvisin siitä hengissä, välil mietin et olisko parempi jos en olis selvinny mut oon oikeasti hyvä isä lapsille ku ne mun luona on. Noi erot olis kyl hiton tärkeet puhuu selviks ettei sit jätä toista ihan tuuliajolle, meidän lapsista tulee varmaan tosi tasapainoisia ihmisiä..

Jees paniikki on melkonen, naiset on ihania ja flirtti piristää arkea. Jotenki on sellanen et sitte ku luulet olevas onnellinen niin jotain yllättävää tapahtuu.

Miks tästä elämästä piti tulla tämmöstä perhanan draamaa ku kaikki oli niiku olevinaan hirveen hyvin?

14

782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 73_3

      Irrottaudu exästä, keskity omaan elämään.
      Itselläni eron jälkeen alkoi vallan hyvä uusi aikakausi.

    • Hei,

      Ero on rankka asia, koko identiteetti ja elämä pitää rakentaa uudelleen. Ihmiset reagoivat siihen myös niin eri tavoilla; osa haluaa "mitata markkina-arvoaan" nais/miesrintamalla ja se on tosi ymmärrettävää ja luonnollista. Kuitenkin, jossain vaiheessa menetys pitää koittaa käsitellä. Jotta voi rakentaa omaa tulevaisuutta tasapainoisesti.
      Suosittelisin keskusteluapua, vertaisryhmiä jne jos niistä olisi hyötyä eron läpikäynnissä.
      Voimia ja kärsivällisyyttä,

      Kaisa-pappi

      • Pornolukutaito

        Pappi suosittelee radalle lähtemistä?


    • dorkatyyppitollanen

      Mä ite uskon kyllä vahvasti siihen, että vain ne panee kaikkea mikä liikkuu, jotka ovat luonteeltaa sellaisia ja uskon, että tuollaiset ihmiset myös suhteessa ollessaan ehkä helposti haluaa vieraita miehiä tai naisia, jos suhde alkaa vähänkin tylsistyttää tai menee huonommin. Ei siis kannata yleistää. Lähellekään kaikki ei halua itseään pisteyttää ja arvoaan nostaa irtopanoilla. Sitä paitsi miten sellaisella voi edes pisteyttää. Se, että kelpaat jollekin (miehelle tai naiselle) panoon ei kero mitään, sillä suurimmalle osalle panoon kelpaa kuka tahansa.
      Naisille nuo lyhyt suhteet on monesti se ainoa keino hakea läheisyyttä ja lämpöä pelkän seksin lisäksi mikä tietysti on vähän huono lähtökohta, kun miehet pääasiassa haluaa käyttää juuri aloittajan tapaisesti naisia vain panovälineinä. Siihen on monilla tyytyminen mitä saa ja toiset osaa sitä kyllä hyvin hyödyntää.

    • ppoppi

      Eron jälkeen ei tarvinnut enää olla osallisena sekopäisen exän kanssa. Tosi suuri helpotus.

    • Paikkakunta_hakusanaksi
    • Kvknmm

      Jos ikää on niin terapiaan. Päämäärätön sekoilu ja seksisuhteet merkki mt- ongelmista? Kenelle pitää päteä? Mikä markkina-arvon mittaus? Eikö voi nauttia yksin olosta? Täytyykö rynnätä heti uuteen onnettomaan suhteeseen?

    • eijaksamuuta

      Mulla ei ainakaan oo mitään tuon suuntaista sekopäisyyttä, ehkä muuta. Itellä on se fiilis etten usko enää ihmisiin, en rakkauteen enkä mihinkään muuhunkaan. Kai monet vanhat huonot (suhde ym.kiusaamiskokemukset) on tehneet tämän. En halua enää yhtään pettymystä, en jaksa enää tippaakaan niitä. En jaksa tutustua, en olla jotain muuta. Parisuhdeihmiselle ja huom.en ole roikkuva sellainen vaan omaa tilaa arvostava ja tarvitseva (eli hankala siinäkin suhteessa) sinkkuus ei näyttäydy ihanalta. Kaikki mainostaa kuinka kivaa on tehdä mitä lystää ja koska lystää, mä en näe tuollasta ihanana, musta se kuulostaa tyhjältä eli en tuollakaan perusteella ole kunnollinen ihminen. Mutta kun tietää, että pelkästään luonnevikaisia ja pettureita taitaa olla suurin osa vapaista miehistä niin eipä huvita yhtn lähtee ottaa selvää. Jotkut nettideitit, paljonko tykkäyksiä iiik. Pelkkää ulkonäköä ja pinnallisuutta etsiviä js vapaana tuskin syvällisemmin ajattelevia edes on. Tyhjyyden tunteeseen tietty tottuu, mutta en mä sellasta elämää halua, mutta kun aina on pitänyt niin monessa asiassa taistella paikkansa niin en mä sitäkään halua. Aina yrittää ja yrittää, kun vois vaan luovuttaa. En mä näe mitään järkeä täysin sisäisesti tyhjässä elämässä.

    • jkhuop

      Olen huomannut että aika usein eronnut todella hakee sitä markkina-arvoaan tai mitä lieneekään.
      Todella "nuppi" sekaisin, mennään ja ostetaan kaikkea mahdollista, kodissa pitää lakanat ja kaikki mihin toinen on koskenut hävittää ja ostaa uudet tilalle. Jokainen järkevä ymmärtää, ett todella aivan järjetöntä toimintaa. ja sitten tämä hirvittävä uuden hakeminen, toisilla on jo haettu ennen eroa ja siihen ei paljon vaatimuksia ole, tuskin nimen tietää. Riittää kun osaa sinne lakanoihin ja sanoa rakastansa, niin niitä toisen rahoja tai ilmaista elämistä toisen asunnossa. Tästä on niin hyvä kokemus, että sielu on vieläkin hajallaan. Ja tämäkin riemu vain siitä, että kakarat aikoinaan menivät yhteen , seksi edellä, sitten ei osattu erota, vaikka eri suuntiin kasvu oli selvää, tehtiin lapset ja siinä sitten piina meni kokonaan, kun oli koliikkivauva ja ukko aina menossa kavereiden , ei siis oltu millään tavalla valmiita perheen perustamiseen. Eron jälkeen todella niin sekaisin ja tillin tallin kuin olla voi. Kaikille vittuiltiin, ketään ei kuunneltu ja tietenkin löytyi ne hyväksikäyttäjät.

      Eihän ihmisen itsetunto ole kunnossa ja oikeampi osoite olisi mennä terapiaan ja saada se "nuppinsa" kuntoon.
      Ei elämän pidä noin alas mennä, tosin sanontakin taitaa sanoa, että se on pohjat käytävä, ennekuin ihminen ymmärtää asioista, Vaan sieltä on niin valtavan vaikeaa nousta.
      Tämä on yhteiskunnalle valtavan kallista touhua, joten olisi aika saa da eroavat ihmiset mahdollisimman pian terapiaan muutaman kerta ainakin. Ne perheet, joilla on lapsia tarvitsevat tätä kipeästi, tosin jokainen.
      On se ero sellainen asia, joka lyttää ja voi laittaa ihmisen kokonaan pois raiteiltaan loppuelämäksi.

    • Envarmastikerronimeä

      Ap,

      Kiitos vaan mielipiteistä. Jokaisella varmaan on omansa ja arvostan sitä. Pari juttua osu tosi lähelle mua mitä joku kirjotti mut ei kai niitä pidä alkaa perkaa.
      Mä pelkäsin yksinäisyyttä tosi paljon ja oli tarve näyttää kaikille et kyllä mulla olis kysyntää, sen takia tuol menin. Nyt haluaisin vaan olla itekseni, tai itekseni lasteni kanssa mut se juna meni jo. En usko että mun pää lopullisesti on sekasin mutta tosi koville toi ero otti. Mä en enää yhtää ihmettele noita ylilyöntejä mitä porukka eron jälkeen tekee ku oon saman läpi käynyt. Harmittaa eron jälkee ku ei saatu puhuttua syitä selviks eroon ja oon sen jälkee vaan asioita läpi käymällä saanut itselleni jonkun syyn tapahtuneeseen mut ei ikinä puhuttu läpi miks erottiin.

      En usko enää ihmisiin, tai en ehkä luota enää itteeni et pystynkö rakastamaan. Ihmisen läheisyyttä kaipaan, ja seksiä mut sellanen pysyvä ajatus ahdistaa. On vaikeeta enää laskea suojusta ja päästää ketää lähelle ku joku onnistu tiputtaa sut niin korkealta.

      Jeps, kivaa iltaa kaikille.

    • 7867

      Eron jälkeen itselläni alkoi rauhallinen aika, kuin uusi elämä. Ihanaa.

      Kannattaa päästää irti exästä, muuten katkeroituminen uhkaa. Usko itseesi ja rakasta itseäsi. Siitä se lähtee.

    • jotainjooppoinut

      Todellakin, uusi aika alkaa ja itseä pitää rakastaa, eikä hakea heti uutta suhdetta. Alkoholistin kun saa heti eron jälkeen, tuntuu pikkujutuille ex.n vieraissa juoksut.
      Eikä sen takia tarvii hakea nopeasti ketä vaan, ettei olis yksin, siitä saa vaan kovan stressin kaiken päälle, kun huomaakin olevansa juopon hyysääjä.

      • pashaapääsiäisenä

        Älä puhu pashaa. Ei kaikki saa alkoholistia. Osa saa alkoholistin liittonsa, osa vieraissa kävijän, osa narsissin ja osa ties mitä. Ei sillä mikä on syy oo mitään väliä, jos ei oo hyvä olla se riittää eikä asiasta sen enempiä kantsi jauhaa. Osa löytää heti eron jälkeen kultakimpaleen, osa viiden vuoden päästä ja osa ei koskaan. Osa kuolee heti eton jälkeen, osa viiden vuoden kuluttua ja osa ei koskaan. Osa löytää heti eron jälkeen pashan kumppanin, sitten vielä viiden vuodenkin päästä mämmikouran ja viimeisinä vuosina maalaukseen kelpaamattoman munan. Fiu, fiu.


    • Yötonpahimmat

      Juuri eronneena miehenä monen tarinat tuntuu tutulta. Vaimo lähti toisen mukaan 30v liiton jälkeen. Onneksi tytär jäi minulle

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe