Vasemmistolainen on henkisesti lapsi aikuisenakin

AikuistumistaTurhaOdotaa

Vasemmistolainen ihmiskäsitys nostaa jalustalle henkilön, joka elää hetkessä ilman tulevaisuudensuunnitelmia.

Ihanne on impulssiivinen ihminen, joka valitsee jokaisessa hetkessä helpoimman tien koska kaikki muu olisi väärin häntä itseään kohtaan. Jos vasemmistolainen opiskelee, hän opiskelee alaa, jolla todennäköisesti ei saa työtä ja jossa ei tarvitse katsoa huomista pidemmälle.

Vasemmistolainen ei pysty itse elättämään itseään. Siksi hän tarvitsee vihollisen.

Vasemmistolaisen vihollinen on ihminen, joka on suunnitellut tulevaisuuden ja toteuttaa sitä. Se on ihminen, joka ei ehkä ole koskaan saanut käytettäväkseen yhtä suuria resursseja kuin mitä vasemmistolainen on käyttänyt, mutta hän on käyttänyt resurssit säästeliäästi ja tehokkaasti ja hiljalleen parantanut asemaansa.

Kun vasemmistolainen on ensin nuorena tuhlannut kaiken ilman huolta huomisesta, hän kääntyy vihollistaan kohtaan ja havittelee sen omaisuutta vain koska sitä on enemmän. Osittain myös siksi, että omat rahat on loppu ja kivan pitää jatkua - mikään muu ei olisi vasemmistolaiselle hedonistille oikein.

Jos kaksi ihmistä lähtee samoista lähtökohdista ja päätyy omien valintojensa kautta eri lopputulokseen, niin kummallakaan ei pitäisi olla mitään oikeutta toisen omaan. Se on liberalismia.
Vasemmisto ajaa vapautta ja solidaarisuutta, mutta vain itselleen. Mahdollisimman paljon yhteiskunnan varoja tekemättä mitään. Tuntuisikin mahdottomalta, että nämä olisi maan hallituksessa "älä tee työtä" tyylillä.

18

268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vasuri.on.lapsi

      Laiskan palkitseminen suuremmalla osalla työnsä tuloksesta kuin ahkeran johtaa yhteiskunnan rapistumiseen koska työ ei kannata. Jos työ ei kannata, yhä useampi jättää sen tekemättä milloin milläkin verukkeella. Sitä ei minkään maan talous kestä, kokeiltu on ja kokeilu on käynnissä mm Venezuelassa.

      Kaikenkaikkiaan vasemmistolainen ajattelu perustuu vihaan niitä kohtaan, jotka tekevät systemaattisesti ja pitkään töitä tavoitteiden saavuttamiseksi. Näkee täälläkin miten menestynyt sipilä on parin vasurin silmätikkuna. Jopa armeijan evp kapteenikin haukkuu tekijöitä, jotka ei ole vasemmistolaisia. Miten tuollaiselle on voinut uskoa salaista materiaalia, jos on saanutkaan sitä, armeijassa on paljon punaleimaisia papereita. Ilmesesti jo huomattu, ettei tuo ole luotettava. Kertausharjoituksesta myös evättiin " kuntonsa" takia, vaikka itse muuta väittää.
      Ei olisi mitään annettavaa reserviläisille, siellä kun ei ruusuja jaeta.

    • MaataIousIoiset ovat seIIaisia kun sinä vasemmistoIaiset kuvaiIet! MaataIoussyöttiIäät saavat viiden (5) miIjardin vuosittaiseIIa tueIIa noin neIjän ja puoIen miIjardin tuIoksen!
      TääIIä insinöörinä esiityvä kepuänkyrä ei edes tiedä miten paIIon tiIavuus Iasketaan!
      HuIIujen huoneeIIa tuuIee.
      KepuhuIIuuden ytimessä ToIIiskomaassa, entinen EteIä-Pohjanmaa, tyhmyys, viha, kauna ja kateus on puhjennut upeaan kukkaan. Tämä varsinainen syöttiIäsmaakunta ei pysty koskaan edes itseään eIättämään, vaan Ioisii toisten työn tuIoksissa.
      On heiIIä, siis kepuänkyröiIIä ja varsinkin toIIiskoiIIa, ja vain heiIIä, Ioputon viisauden ja tiedon Iähde ja se on ÄIypeIi. Siinä peIissä ihmispaskaa nämä mitättömät paskiaiset vetävät naamoihinsa

      • Ryhdikkäästi

      • demarifossiili

        Osmiumi vastustaa nykyteknologia käyttöönottoa, se vanhana kamreerina laskisi kaiken lyijykynän ja ruutupaperin avulla, että työpaikka säilyisi ja verotuloja kertysi turhasta työstä.


      • Osmiiumm7
        demarifossiili kirjoitti:

        Osmiumi vastustaa nykyteknologia käyttöönottoa, se vanhana kamreerina laskisi kaiken lyijykynän ja ruutupaperin avulla, että työpaikka säilyisi ja verotuloja kertysi turhasta työstä.

        Taas Iisää huIIujenhuoneen neroja. OIen käyttänyt tietokonetta työssäni jo 1980 Iuvun IoppupuoIeeIIa ja henkiIökohtainen tietokone tuIi minuIIe (työpaikassani) 1990 Iuvun aIkupuoIeIIa.
        Vein 7 vuotta sitten 3 tietokonetta eIektroniikkajätteeseen ja nyt minuIIa on kaksi tietokonetta, toinen ammattiIaisen käytöön suunniteItu.
        Eikö teistä kukaan oIe opiskeIIut mitään perus- tai kansakouIun jäIkeen? Kaavojen johtaminen on hyvin tärkeää ja sitä on opetettu minuIIe AINAKIN SEURAAVISSA OPPIAINEISSA: Fysiikka, mekaniikka, Iujuusoppi ja tietysti matematiikka kuten aIgebra, geomertia ja sen osa trikomometria. Kemian kaavat mudostavat aivan eriIIisen kokonaisuuden.
        Perusasiat, kuten kaavat on ymmärrettävä ja niitä on osattavaa johtaa että voi ymmärtää kokonaisuuksia.
        Te oIette kovia ja innokkaita todistamaan tyhmyytenne. Kukaan teistä ei taida oIIa edes ammattikouIua käynyt.
        TäIIä saitiIIa yksi nimimerkki "Kepukemisti" kertoi, että hän Iaskeen kemian Iaskuja heIposti tiIavuuspainoIIa. ne ovat huoIintaIiikkeiden Iaskutusperusteita! NiiIIä ei edes huIIujenhuoneen inssi Iaske kemian Iaskuja. Tämä samainen ÄIypeIin järjen jättiIäinen ei tiennyt edes mitä atomipainot ovat.


      • TyöpaikatSäilyi
        demarifossiili kirjoitti:

        Osmiumi vastustaa nykyteknologia käyttöönottoa, se vanhana kamreerina laskisi kaiken lyijykynän ja ruutupaperin avulla, että työpaikka säilyisi ja verotuloja kertysi turhasta työstä.

        Pankkomajuri taas puhtaaksikirjoitutti armeijassa sihteerillä kirjalliset tuotoksensa, kun ei oikean upseerin tarvinnut osata oikeikirjoitusta.
        Näin kertoili toimineensa työllistääkseen toimiston tyttösiä.


    • Kepulaista.ahkeruutta

      Onpas reppavaa tarinaa laiskuudesta tyypiltä, joka kopioi jopa kommenttinsa muilta.

      • demarien.ahkeruutta

        Kyllä siinä hullujenhuoneen ovi aukeaa sellaiselle, joka alkaa laskemaan pallon tilavuutta "pännällä".


      • Osmiimmm
        demarien.ahkeruutta kirjoitti:

        Kyllä siinä hullujenhuoneen ovi aukeaa sellaiselle, joka alkaa laskemaan pallon tilavuutta "pännällä".

        Tosiaan, kun pääsin opiskeIemaan tekniikkaa ei oIIut tietokoneita, tai oIi mutta ei taskukokoisia. Siinä sitten veteIimme Iogaritmeejä, trikometrian ja geometrian jne. tehtäviä IaskutikuIIa. Rakas Iaskutikkuni on nytkin tässä pöydäIIäni, se no NetsIer.

        EnsimmäiseIIä mekaniikan kurssiIIa oIi tehtävä: TeräspaIIo säde=r. Siihen sorvataan keskipisteseen uIottuva poraus, haIkaisija =r . Iaske kappaIeen painopiste.
        PännäIIä vaan Iaaskimme. Terveiseet vaan sinne HH:IIe.
        Mites te ÄIypeIin järjenjättiIäiset oIisitte tämän tehtävän hoitaneet?


    • hyvä-keskusta

      .......

    • Joku.aivoton

      Miksi et ole töissä, miksi et ole koskaan ollut.

      Tätä yksi vasuri hokee keskustan palstalla.

      • No miksi et ole töissä, miksi et ole koskaan ollut, oletko työtävieroksuva kommari?


      • IsontilanIsäntä

        Ei talvella mitään hötkyillä, vaan kerätään voimia kevään hektiseen kylvöhommaan.


    • Palstan hengenjättiläisen avautuminen kaikesta sellaisesta josta ei hänellä ole hajuakaan, mutta kopioituja häiriköinti kommentteja suoltaa.

      Koko päivä taas palstalla.
      Miksi et ole töissä, miksi et koskaan ole ollut töissä?
      Oletko työrajoitteinen?

      • Ahneet.johtaa.SDPtä

        Känä älä nyt!
        EIMDEMAREILLA OLE TULEVAISUUTTA, NIIN HUONOA ON POLITIIKKA HEILLÄ.


    • Roobotti

      Kuka kannattaa suunnitelmataloutta ja ennustatettavuutta, jotta rosvous onnistuu, rakenteet on automatisoinut sen. Työläiset on orjia omassa työssään, demokratia loppuu kun leimaat itsesi sisään. Ellitti kolhoosi päättää kaiken puolestasi. Raiskaa kykysi.
      Ahneus on hyve, härskiys parantaa kuin possu juksuaa, ihahaa tai ihanaa, ilman morkkista.

    • PääkoppaKohdalleen

      "Vasemmistolainen ei pysty itse elättämään itseään. Siksi hän tarvitsee vihollisen."
      Kepulainenkaan ei pysty elättämään itseään, tämä tarvitsee kansallista maataloustukea sekä vielä lisäksi EUsta tulevaa maataloustukea.
      Siksikö kepulaisten mielestä kaikki muut ovat kepun vihollisia.
      Miten tämän pahan asennevamman voisi korjata?
      Se lähtee kepulaisesta itsestään, kukaan muu ei sitä pysty korjaamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      151
      2682
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      179
      1568
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      103
      1463
    4. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      129
      1432
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1197
    6. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      42
      1155
    7. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1142
    8. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1130
    9. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1117
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      75
      1007
    Aihe