Kun rakkaus laimenee !!

impi55

Kertokaapa miehet onko yleinen tyyli/tapa että kun on vuosia jo yhdessä elelty ja nainen syystä taikka toisesta ja tietennii ihan luonnostaan ei enää ole kuin nuorena, niin miehen kiinnostus laimenee. Tarkoitan että onko se elette elämä myös laimentanut rakkauden?
Kuinka monelle rakkaus ja seksi on sama asia? Eikö mies pysty enää potenssin kadottua koskemaan vaimoonsa ihan vaan halata ja olla lähellä?
Vai onko minulle osunut vaan yksilö joka tarvitsi naista vaan lisääntymiseen....
Sekava selostus mutta johtuisko se suunnattomasta halipulasta !!!!

5

221

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • HuoliHuomisesta

   Oletan, et jos toinen on kiinnostunut vain ulkoisesta olemuksestasi voi aikaa myöten tapahtua näin? Mut jos luonne on kultaa niin epäilen? Paitsi, jos toinen ei osaa antaa arvoa sille?

  • senhautahankannan

   Kauneus on katoavaista

   Se koskee vain naista

   Miehen mieli ei milloinkaan

  • Jostain luin, että joissain liitoissa mieheltä loppuu mielenkiinto seksiin vuodessa joillain taas kestää loppuelämän. JOkainen liitto on kaltaisensa ja sitten jossain vaiheessa tulee se arki. Vaikka lapsia ei olisikaan.

   Mikäli mies on nostanut perijänsä äidin jalustalle, ei Madonnaa soi ottaa sänkyleikkeihin, sillä Madonna on pyhä ja koskematon sielu. Parempi käydä vieraissa.
   Loppupeleissä on ne tunteet mitkä laimenee ja pikkuhiljaa kasvetaan erilleen.

  • Elokuvissa Rakkaus on se mikä vaikeuksien kautta saavutetaan ja sitten kohti auringonlaskua.

   Elämässä yllättävän moni ihminen ajattelee - tai ei ajattele mutta toimii... -rakastumisen olevan se juttu ja onnenavain, "homma hoidettu" ja hyvä alkaa ropista koriin.

   Ei meistä kukaan tiedä miksi miehesi toimii kuten toimii tai miksi ei toimi kuten toivoisit.

   Itse olen karskimpi ukko ehkä useimpien mielestä mutta halaan vaikka joka päivä omaa naista, monta kertaa. En ehkä useinkaan kerro ääneen mutta teen ruokaa, kahvit, siivoan ja kuskaan liukkailla keleillä vaikka kaupoille. Silitän illalla uneen. Tämä tosin heikentää seksin saantia :)

   Parisuhde ylipäätään ei ole mikään elokuvan loppu ja tunteiden laimeneminen kertoo yhtäpaljon tekemättömistä teoista kuin väärästä valinnasta, toisaalta toki väärä valinta ei tee - tai saa tekemään- niitä tekoja.

   Jos rakkautta haluaa kaipaa ja toivoo eikä yrittämällä saa toiselta niin itse levittäisin siipeni vaikka vapisten vasten tuulta.

   Sukupuoli ei paljokakaan vaikuta, olen ollut pitkissä suhteissa, asunut monilla mantereilla ja ollut hurlumhessu kertaa 1000. Paras seksi ja läheisyys on 99% oikeista syistä tehdyissä yhdenillan jutuissa, seksisuhteissa ja parisuhteiden alussa. Huonointa parisuhteen jatkuessa ja vääristä syistä tehdyissä satunnaisissa seksijutuissa. Ei ne naiset kehu kannusta halaa purista kullista miehiään kesken arkea :) Eikä se ole kiinni kuinka komea tms mies on; se on saatu ja kaikki on ok.

   Sano ääneen ja kerro mitä se merkitsee, hyviä asioita saa hyvillä sanoilla ja teoilla jos se on mahdollista, jos niillä ei saa niin sitten omia päätöksiä hyväksyykö vai tekeekö muuta.

   Ole muutos.

  • HuoliHuomisesta

   Nyt pyysin miestäni piiskaamaan matot. Hän piiskasikin minut paljaalle pepulle.
   Se oli ihanaa<3. Rakkaus puhkesi kukkaan taas uudelleen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   249
   2414
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   2013
  3. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   52
   1560
  4. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   279
   1526
  5. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   91
   1447
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   33
   1339
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   129
   1289
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   122
   1157
  9. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   93
   1029
  10. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   67
   1029
  Aihe