Selkeää soittoa unettamina öinä

Yliunetonkohan

Oli taas yö ja minä kuuntelin tasatuntilyönnit soittavaa kaappikelloni. Tuli aamu. Minä olin nukkunut aamuyön hyvin ja ihmettelin, miksi en ollut heti kellon ostettuani tajunnut, että sen soittoa on mukava kuunnella unettamina öinä. Muut eivät olleet yhtä mieltä kanssani. Niimpä ihmettelin tässä männä iltana, miksi kello ei soi. Olin vetänyt kellon jumiin eli liikaa, jolloin soittojousi kiristyi ja kello lakkasi lyömästä niin kauaksi aikaa, että jousi taas löystyy. Päätin ilahduttaa ilkeää naapuria ja laitoin patterikellon soittamaan joka tunti. Nyt ihmettelen yön hiljaisuutta unettamana

6

471

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kellonääni

      Niinpä kello lyö tasatunnein että myös puoli tunnein. Kelloni äänet vaihtelevat hyvinkin paljon. Normiääni on nykyään melodiaa soittava tai jotain vastaavaa lyövä kaappikello että muu kello. Dingdongaava hiljainen melodia on minusta parempi kuin muu nykyaikainen soitto vaikka vanhojakin melodioita soittavia on olemassa.

    • ainoaAsiaMtäHallitsee

      ihanaa olla mielisairas kerrostalokiusaaja, siitä mie tykkään.

    • Järkikäteen

      Mitäs Me mielisairaat Rivihäiriköt täällä kuten sielläkin. Jonkun vikana on se, että ei kestä erilaisuutta, toisen mielen häiritsee; kuten sinun; erilainen mielipide ja persoonallisuus, joka paistaa rivien välistä. Kerrostalomme on mitä hiljaisin maalaiskaupungin kerrostalo ja sen asukkaat ovat eri kansallisuuksia edustavia ihmisiä maailman eri kulmilta. Niimpä joukkoon mahtuu hyvinkin erilaisia, mutta hiljaisia ihmisiä. Hiljainen olen yrittänyt itsekin olla ja kellot, joita soitan, söivät paksujen betoniseinien takana. Olen kysellyt seinänaapureilta seinän takana ja alhaalla että kuuluuko kellon soitto naapuriin ja kumpikin naapuri vakuutti, että ei kuulu. Että se siitä häiritsemisestä. Uskon mieluummin naapuria kuin vennon vierasta ihmistä.
      Niimpä uskallan jättää hiljaisen kellon soittamaan tuntilyönnit öisin ja näin muutamat Rivihäirikön kommentin kumosin naapurin antaman vakuutuksen turvin. Soitellaan kaappikello ja kaikki.

      • hoitoonOhjausTarpeen

        Ei häirikkö ole erilainen, häirikkö on vaan tyhmä ja itsekäs joka nauttii kaikesta huomiosta, oli se vaikka muitten inhoa ja halveksuntaa.


    • Pienetilonhetket

      Minä itse en nauti inhotessani. Sinun lailtasi taitaa olla toinen, en tiedä. Silloin kyseessä voisi olla sadistinen luonne, joka tuntee mielihyvää aiheuttaessaan henkistä ja ruumiillista kärsimystä toisille tai pahaa mieltä. Minä en taas nauti kenenkään kärsimyksistä olivat ne millaisia tahansa, mutta sanon mielipiténi suoraan. Mikä on häiritsemistä tässä yhteydessä. Kyllä mielipiteensä saa jokainen sanoa vaikka sitten sihahtamalla suoraan tai rivien välistä. Minä olen sitä mieltä, että kaappikello ovat joka ihmisen Oli, niiden soittaminen on nautinto ja ilo. Jos joku välittää, useimmiten utsyy ei ole Kellossa, vaan ihmisen muissa asioissa ja omassa elämässä. Itse olen nyt 3 viikkoa pitänyt kaappikello soittamassa myös öisin. Tiedotetta tai huomautusta isännöitsijältä ei ole tullut eivätkä asukkaat ole huomautelleet. Pidä sinäkin ilonasi jotain samanlaista. Pienistä ilon hetkistä se elämä koostuu.

    • Järkikäteen

      Kellon kuunteleminen öiseen aikaan ei miellytä unista valvojaa kun taas uneton kuuntelee omaa kelloaan mielellään. Kellon soittoon herääminen miellyttää, kun kello soi aamulla kuutta. Sen soittoon herääminen keski tai aamuyöllä ei ole miellyttävää jos nukuttaa. Olen usein kuùnnellut kelloa ja soiton jälkeen nukahtanut, usein en nykyään enää keskity kuuntelemaan kellon soittoa. Hiljaisuus on tärkeää öiseen aikaan ja hiljainen kellon soitto käy kerrostalossa, jossa naapurit eivät siedä meteliä ennen hiljaisuuden loppumista. Minun on hirveän tärkeää saada levätä öisin enkä siksi kuuntele kovaa kellon soittoa. Minä vaadin muilta hiljaisuutta, joten olen valmis hiljentämään kelloni jos tiedän muiden kärsivän tästä kellon soitosta. Hiljaisuuteen kuuluu normaalit äänet vessassa käydessä ja oven kiinni laitto ja sulkeminen. Lisäksi hiljaisuuteen kuuluu normaalit äänet öiseen aikaan, jotka joka kodissa joskus kuuluu. Näihin normaaleihin ääniin kuuluu öisin soittava pöytäkello, herätyskello ja seinäkello sekä kaappikello. Lasten äänet ynnä muut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9599
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      394
      4100
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2840
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2825
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2584
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      189
      2571
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1813
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1648
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1590
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1403
    Aihe