Marble Gang

billebeino

Tänään törmäsin tälläseen... tiedä nyt sit, onko pojat tosissaan. Näistä jannuista Versace Henrik ainakin on jo jonkinlaista hypeä saanut luotua ympärilleen, muista en tiedä. Jotain haastatteluja nää on tehny, ja henrik vaikuttaa aika mul*ulta. Nykyään on näköjään helppoa ryhtyä räppäriksi kun katsoo esim slim milliä tai versace henrikkiä. soolo-urallehan toi taitaa lähteä, kun muu pössis vaikuttaa ainakin näin alkuun tosi heikolta. tämä näiden dj ei kuulemma edes keikkaile niiden kanssa tai ole edes mukana biisien tekemisessä? rotta hypännyt uppoavasta laivasta, marble gang tosin taitaa olla lähempänä soutuvenettä kuin laivaa :D jännä nähdä millaisen uran tuo dj sclub vai mikä budde onkaan saa luotua itselleen, yhtyeen kanssa on jotain mahiksia ihan vaan henrikin antaman näkyvyyden takia, mutta omat ep:t on sen verta heikkoa tavaraa että niillä ei ainakaan tähtiin mennä. mutta onnea mico buddelle ja marble gangille, harvoin on näin huonoa musiikkia tullut kuultua. mielipiteitä?

3

274

  Vastaukset

  • ite tykkään kovasti Versacen musasta, varsinki ku se on niin omaperästä ja jokane albumi erilaine

  • Dj sclub7 on varmasti kova, ja myös ysärihenkinen?

   Muuta mielipidettä kyseisestä kakkapoppoosta ei ole.

   Täysin kopioitua amerikan vastaavilta huttumuusikoilta, ulkonäkö, artistinimet, "musiikki".

   Jos olette itse tämän postauksen takana, niin lopettakaa, teille nauretaan.

   Kjäh räh häh.

  • Koittakaa itse päästä blockfesteille esiintymään niiku versace henrik katellaan sitte

  SEISKA.FI

  • Kuva! Maajussi-Laurilla railakkaat venebileet Turussa – ”Ilmassa pientä romantiikkaa!”
  • Kahdeksat housut päällekkäin! Salkkareista tuttu missikaunotar Jasmin Voutilainen ulkonäköpaineista: Kätkin laihuuteni!
  • Avioituvat kansanedustaja Hanna Huttunen ja tangokuningas Erkki Räsänen ohjaavat häälahjat hyväntekeväisyyteen – ”Meillä on jo kaikkea!”

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   3656