Toisenlaiset uutiset saa ottaa vinkistä "

åäöixoij

vaarin" Pääsiäisenaika olisi suuri mahdollisuus television tuotantoväelle kokeilla toisenlaisia uutisia. Esimerkiksi varmasti löytyy julkisuuden tarpeessa olevia henkilöitä jotka inhimillisesti sanana tarkoittaa ihmisiä jotka haluisivat kertoa uskovatko jumalaan ja mitä heille merkitsee evl ja mitä mieltä ovat uskosta omassa elämässään. En tarkoita sinne papistoa kaipaisin kertomaan raamatun lukutaitisille miten kenenkin pitää uskoa vaan tavalisia julkisuudessa ja julkisuutta hyväksikäyttäen siellä julkisuudessa työtään tekevien ja ei julkisuushakuisia.

Tiedän että suomen suurimalla suomi 24 on myös palsta jossa meuhkaavat mutta en ole kiinostunut kyseisestä palstasta enkä varsinkaan niin sotaisista jumaluuskäsitteistä mitä siellä luin joten toisenlaiset uutiset voisivat jos osaavat tuoda kokonaisvaltaisen katsauksen mitä nuo kaikki suomen ja koko kansan suosikit ja miten uskonsa laatu näkyy heidän elämässään esimerkiksi.

Mainostajat uskon ja tiedänkin että toisenlaisista uutisista tulisi jos ei nyt kaikista katsotuin ( vaatimattomasti ) niin yksi katsotuimista. Ihmiset tarvitsevat rakkautta elämäänsä mutta eivät tiedä mitä rakkaus on kun onnellisuuspäiväkin oli pelkästään: minunminunminun ja minulle minulle onnellisuutta. Tiedän että monetkaan eivät kehtaa eikä kyseinen ohjelma ole mainostajien suosikkilistalla ollut mutta kuka kieltää kokeilemasta jotain uutta kuka on sanonut että vain yle on poikkeus josta kuitenkaan ei tule kuin tarkoin valittuja politisoituja uskoon liittyviä tai sitten julkisuuhakuisten pappien mietteitä.

Mielestäni on koko suomen kansan vähättelyä papiston käytös siinä mielessä että eivät vieläkään hyväksy että melkeinpä jokaisesta 5, 5 miljoonan ihmisen kodista löytyy raamattu ja ovat lukutaitoisia joille ei tarvitse kertoa mitä raamatussa lukee. Tiedän että ihmisiä on jotka häpeilevät uskoaan ja ovat ns. tapakrisitittyjä siispä varmasti pääsiäinen olisi tässä ns. valaista mitä heidän uskonsa tai uskoa olenkaan heille merkitsee ja miten se ilmenee muutenkin kun osallisuutena julkisuudessa milloin mihinkin hyväntekeväisyyteen kun siitä saa näkyvyyttä vaikka tuo on vain hipaisu mitä ihmisenä oleminen ja eläminen yhteiskunnan, oman perheensä ja läheistensä siis kokonaisvaltaisesti heidän elämässään tarkoittaa.

aina voidaan vaatia rehellisyyttä vaikka sitten se hävettäisikin vaikka en tiedä mitä häpeämistä omassa uskossaan on. Raamatusta luin jumalan todenneet mm. ihminen joka häpeää uskoaan häneen sitä ihmistä jumala häpeää.

3

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kizaåoiyx

      Siinä aloituksessa on nyt ideaa heille jotka taajuuksilla houkuttelevat textaa, katsoo vidoitaan, instaa, facebookkiin ja vieläpä pitäisi kuuntelijoiden tai katselijoiden soittaa sekä antaa omaa aikaansa heidän käyttöönsä. Hämmästyin aikoinani kun on ollut mahdolista pitää radio auki koko päivän kuinka pelkästään yhden tunnin aikana taajuuksilta nimeä mainitsemattomat kertaavat omaa nimeään ja tuottavat heidän mielestään kiinostavaa katseltavaa elämästään " toisilla kun ei ole elämää " jota sitten pitäisi seurata eikä yle tee tästä poikkeusta.

      En ole mennyt enkä menemässä joka päivä riittää tekemistä joten tekemällä ei tästä valmista tule. Aamusta olen jo jumpannut, valmistanut aamiaisen, opiskellut yms. eikä siihen lopu kun vastassa on kaappien ja komeroiden kevätsiivous ja järjestely. on sauvakävelyä ja jossain vaiheessa syvävenyttelyä on lounaan valmistamista, lukemista kirjoineen, opiskelua, kaupassa käyntiä, siivoamista, jossainmäärin pihatöitä, pajunkissojen keräämistä, iltapalan valmistamista, pyykkien viikkaamista, imuroimista, taas kirjoittamista, pölyjen pyyhkimistä, jääkaapin ja pakastimen pyyhkäisyä jne. Siis päivästä toiseen näitä itselleni mieluisia tavalisia kotitehtäviä jotka eivät tekemällä lopu Onneksi.

      Niin asiaan mennäkseni ja kerratakseni aikaa menee kun joutuu jatkuvasti taajuuksia radiosta vaihtamaan jotta ei kuule jatkuvaa hokemista siitä taajuudesta riippumatta miten pitäisi mennä heidän ehdottamaansa sinne ja tänne ja sanoa sitä ja tätä ja vielä olla jotain mieltäkin jne. Ei kuulkaas minulla ei ole varaa priosoida aikaani tuonkaltaiseen toimintaan käytän nettiä mitä työni ja opiskelun kannalta vaaditaan sekä kansainvälisiin uutisointiin ehkä kerran päivässä käyn helsinginsanomien ja iltasanomien palstoilla ja sitten täällä jossa voitte nähdä tavalisten ihmisten arkea tosin tavallisuus lienee alimitoitettu kun olen saanut asu maailman korkeimissa pilvenpiirtäjissä sekä matkustellut ja matkustan siis lomailen edelleenkin mutta muuten realisti joka tuntee omanarvonsa jota yle eikä kaupaliset taajuudet arvota kuin mielikuvituksissaan.

      Kevät tulee tekemällä eikä terveiden ihmisten istumisella netissä minulle josta ilmoitan jotta yhteiskunta ei olisi kokonaan toivoaan menettänyt sivistyksestä jota tässä yhteiskunassa niin monet tietämättään tarvitsevat varsinkin jos sydämmensivistystäkään eivät ole saaneet kun raha ja mitä sillä saa on monenkin ainoa jumala vaikka muuta väittäisivät. Kuulee ja näkee kaupalisten medioiden kuin ylenkin houkutteluista saada lisäälisäälisäälisää MUTTA mihin ja minkälaiseen tarkoituksiin kannattaisi monienkin miettiä .

    • kinzayiox

      Jos joku miettii intoani oman kodin ylläpitämiseen ja arvostukseen miten ihanaa olla kotona voin todeta että mikään, ei mikään ole tullut ilmaiseksi vaan pitkän työuran joka jatkuu tehneenä on jokainen tavara ja huonekalu pitänyt säästää ja jos jotain tarpeelista tai matkustaa on pitänyt tehdä työtä enemmän joten arvostus varmaan tulee siitäkin ja siitä että elämä ei ole kulunut kulutusjuhlissa eikä muissakaan tyhjän haikailuissa mummokellareissa vaan elämä on ollut työtä ja työtä paljon kaiken sen lisäksi mitä tässä ei lue. En ole ikinä etsinyt elättäjää vaan joutunut ja kasvatettu omilla jaloilla seisomiseen ns. En ole nuorena saanut mitään valmiina vaan jokaikinen penni on pitänyt säästää ja tienata itse siinä ei ole ollut aikaa jäädä kysymään itseltä miltä minusta tuntuu.

      Väitän että nykyaikana liialinen bonsorointi sukupolvelta toiselle ei kasvata omillaan pärjäävää ja toimeentulevaa sukupolvea vaan kovaäänistä vaatijaa jotka istuu netissä ympäristönsä ränsityessä ja kotinsa ummehtuneessa sekä pinttyneen likaisuuden keskellä ketä mistäkin syystä ja ymmärrän kyllä terveydelliset rajoitteet.

      Ihanaa olla kotona tarkoittaa itselleni että koti ei ole itsestäänselvyys eikä moni muukaan kenellekkään vaikka itse en ole asunnoton enkä työtön ollut koskaan josta kiitollisuuden aihetta riittämiin. Tänään on hyvä päivä jokaisen kyllästyneen aloittaa omasta kodistaan ja niistä kaikista kotitöistä joita on lykännyt ja lykännyt vaikka vielä siivous ei olekkaan monien ykkösasia mutta vielä tullaan siihen mitä monet ovat sanoneet että olisivat halunneet elää tavalista elämää mutta eivät osanneet kun kokoajan oli kiire ei minnekkään paitsi kiire pois omasta elämästä koska ei joidenkin mielestä ole muodikasta eikä kiinostavaa elää tavalista elämää. No ei tietenkään epäälyllisen ajattelun mukaan kun eivät osaa elää tavalista omaa elämäänsä kun aina pitäisi tuntua jollekin.

      Ikea on niin oikeassa miten ihanaa olla kotona ja miten mielyttävää palata lomalta kotiin joka on kodinomainen ja lähiessä pesty ja siivoottu että on mukavampi palata. Patonkit valmistui joten nyt aikani käytän niiden täyttämiseen, lounaan salatin tekemiseen, pehmolelujen tuuletukseen joten pihallani tuulettuu valtavan iso gorilla jonka sain saksasta messuilta tuliaiseksi yli kaksikymmentävuotta sitten joten voitte vilkuttaa hänelle kuin kaikille muille " lumelle ja pyrylle" sekä muilla satumaailman tuttavuuksillenne minulla on vielä " kiire " ostoksillekin. hej då,

    • oixkizaå

      " maalasin itseni nurkkaan" ei ulkona vielä tähän aikaan tarkene ostoksille. Kesäisin useasti olen lomaillut united arab emiratesissa jossa monesti yli 40 astetta ja pärjännyt hyvin joten tietänette että naesteen eräs lakanamainos ei kohdallani pidä paikkaansa kun siinä mainostavat suomalaisten rakastavan pakkasta. En Rakasta Pakkasta. olen saanut tänätalvena palella riittävästi joten jos mahdolista lähtisin heti pois suomesta. Mennäkseni vielä kodinhuoltoon joka meillä on jokaviikkoista niin useasti olen todennut kuinka hongkongin ikeasta sain hyviä ideoita neliömäärältään pieneen kotiini. Jostain vain pasahti päähäni tänään ja sen huomaan kuinka tilaa alkoi kodissani löytymään sekä sisustus muuttumaaan.

      Kirjoitan tässä muille yhtä kyllästyneille ( :) ) että istumalla pelkästään netissä ei mitään mielekästä tapahdu vaan tekemällä. Ajattelin ensin että ostoksilla mutta todetessani että en sinne vielä tähän aikaan lähde löytyi uutta inspiraatiota että melkein halkean riemusta toivottavasti lähinaapuritkin kun tulevat pihoilleen ja saavat silmäniloa mahtavasta kavalkaadista mitä nuo säästämäni pehmolelut nyt pihallani ilmentää. Sainko ketään innostumaan muustakin kuin formuloista voitaisiin sitten yhdessä iloita mitä kaikkea tänäänkin on tullut tehtyä vapaaehtoisesti. Ei se mitään vaikka ketään ei ajattele samanlailla kuin minä kun yleensä eivät ajattele siitä on turha riemastua ainakaan jos sivistyneenä itseään pitää.

      Tässä nyt mainostajille sitä todelista elämää viikonlopusta ja uskokaa pois että vielä tulee aika että monetkin alkavat arvostamaan omaa elämäänsä kun ensin älyävät kuinka kohtuutonta on pitää monia asioita elämässään itsestäänselvyytenä. Mikään salaisuus eiole se että teen ison kasan jauhelihapullia viikonlopuksi sekä löysin " kätköstä " mukavan näköisen ns. äkkimakeereseptin tosin tämä ei ole kutsu vierailulle koska odotan vain sitä kuinka useat tarttuvat oman elämänsä mahdollisuuksiinsa sekä tekevät sen eteen jotain tuntuu sitten miltä tuntuu niin se on todelista armollisuutta itseään ja muita kohtaan,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8721
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2613
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2351
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe