Kuulat Siperiassa -juonikuvio

KoukussaSalkkareihin

Salattujen elämien arkiaamupäivisin uusittavissa jaksoissa on ollut tämä juonikuvio kun Kuulan klaani, mukaan lukien Helena, Sebastian, Sergei, Peppi, Isabella ja Seppo ovat joutuneet Siperiaan roisto Heiskasen toimittamina. Pakko sanoa että on muuten hyvä ja jännä juoni!

Parhaisiin kohtiin kuuluu epäilemättä se kun he nälissään miettivät kuolleen lentäjän syömistä, kunnes Peppi saa ihmeen kaupalla tapettua suden, josta he saavat onneksi vähän miellyttävämpää murua rinnan alle. Heiskasen tulo Siperian mökille viimeistelemään Kuulat on myös erittäin jännää seurattavaa kun siinä samalla Peppi myös synnyttää. Perjantain viimeisessä jaksossa taas oli Heiskanen juuri sytyttämässä mökkiä tuleen Kuulat sidottuina sisällä, kunnes muusta porukasta kadoksissa ollut Seppo yllättäen ilmestyy ja ampuu Heiskasen.

Tämä juonikuvio on kyllä siis ollut päällisin puolin erittäin mielenkiintoista, jännittävää ja koukuttavaa seurattavaa. Jopa näin uusintakierroksella.

Yksi asia minusta on kuitenkin näyttelijöiden (ehkä ohjaajienkin) puolelta todella epäaidosti esitetty. Minun on ainakin hyvin vaikea kuvitella näkemästäni että siellä Siperiassa, missä Kuulat ovat, pitäisi olla monta kymmentä astetta pakkasta. Ei välity ruudussa se fiilis että siellä olisi mitään lähellekään -40 astetta tai -50 astetta pakkasta...

5

380

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KoukussaSalkkareihin

      En valitettavasti nähnyt tänään tulleita uusintoja ja siten Siperia-juonen aivan loppu jäi pimentoon. En myöskään muista enää mitä siinä aivan lopussa tapahtuu, vaikka olenkin jaksot aikoinaan nähnyt.

      Osaisiko joku siis kertoa, mitä tämän päivän uusinnoissa vielä tapahtui Siperian-juonen osalta? Eli perjantaina jäi jakso siihen, kun Seppo ampui Heiskasen, juuri kun Heiskanen oli sytyttämässä mökkiä tuleen.

      Heiskanen vissiin kuoli, vai?
      Miten Kuulat lopulta pääsivät pois Siperiasta? Oliko Seppo saanut jo apua jostain, vai lähtikö joku vasta etsimään apua, ehkä Heiskasen moottorikelkalla?
      Ja millainen oli Sepon ja Helenan jälleennäkeminen? Näin aivan lopun toisesta jaksosta tänään, ja ilmeisesti palatessa kotiin Seppo ainakin on hyvin vihainen Helenalle ja uhkasi muuttaa pois Helsingistä.

      Olisin erittäin kiitollinen, jos joku viitsii vastata.

    • Youtubessa näyttävät olevan:
      https://www.youtube.com/watch?v=Aee5lif2YMQ

      Osa 2:ia ei vaan näytä löytyvän.
      En kyllä ite muista miten ne pääs sieltä Siperiasta. Lähtiköhä ne ettimää jotai taloa, liekö sitte löytäneet.

      • Aaaaa, nuo ykkösosat onkii houkutuksia adFly-sivustoille...


    • hjdlskdj

      "Minun on ainakin hyvin vaikea kuvitella näkemästäni että siellä Siperiassa, missä Kuulat ovat, pitäisi olla monta kymmentä astetta pakkasta. Ei välity ruudussa se fiilis että siellä olisi mitään lähellekään -40 astetta tai -50 astetta pakkas"

      Kuinka niin pitäisi? Siperia on alueena about muutamankymmentä kertaa Suomen kokoinen alue, niin siellä heittelee alueittain lämpötilat aika paljon. Osissa Siperiaa ei olla ikinä nähtykään mitään -40 asteen pakkasia, -50 asteesta puhumattakaa.

      Katsoin nuo jaksot silloin kun ne ekaa kertaa tuli niin en muista selviskö se ylipäätään että missä päin Siperiaa he olivat, ehkä ne sitten oli jossain kylmemmillä seuduilla. Mutta näin yleisesti, Siperia ei ole yhtä kun s*atanallinen kylmyys.

      • KoukussaSalkkareihin

        Yhdessä jaksossa vaan Isabella itse sanoi, että "siellä [ulkona] on monta kymmentä astetta pakkasta", tai jotain muuta sen suuntaista, käyttäen kuitenkin ilmausta "monta kymmentä astetta". Tietysti se on ehkä tulkintakysymys, kuinka paljon on monta kymmentä, mutta mielestäni ainakin 30. Ja saattahan se olla, että Isabellakaan ei tiennyt oikeasti kuinka paljon siellä on pakkasta, saattoi ehkä vaan ajatella että "onpa kylmä", joten siis sanoi että "monta kymmentä astetta".


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      170
      3400
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      63
      2822
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2692
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      38
      2157
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1997
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1617
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1595
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1538
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1409
    10. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      187
      1301
    Aihe