JUMALAT saavat ITSEENSÄ DIAGNOOSIT!

IhmisetPlaneetanPelastaa

Ja NIIN Jumalat LOIVAT pahan, VIHAN, INHOTTAVAT asiat ja VALEET Maailmaan. Meidän ihmisten koettelemukseksi, kärsimykseksemme ja leimoiksemme, JOTTA olisimme alennetut ja erotellut esim. vaikka ihmisten keskuudessa. JOTTA EMME olisi YHTÄÄN mitään, ainakaan muiden mielestä.

MUTTA VAAN kun Totuus, Oikeat Asianlaidat TULEVAT IKUISESTI ESIIN Heistä ja Aikeistaan, Aikaansaannoksistaan, Haluistaan, on ANIMAATIOIDEN Aikakausi kukkeimmillaan. ITSE AION AIVAN kaiken Heistä, Jumalista, Valtiaista ja Heidän lapsistaan ja hyväksikäytetystä henkimaailmasta ESITTÄÄ animaatioin, Lakien mukaan. Jumalien (VARSINKAAN, KUN YHTÄKÄÄN Oikeanlaista, Hyvää tai kunnolista EI OLE) tms. ARVOSTELU EI ole Jumalan-pilkkaa. Täällä on ESITETTÄVÄ nyt kuva-aineistoin SE kaikki HAITALLINEN ja vaarallinen, JOKA on IHMISkuntaa kohden osoittanut Heidän, Jumalien, Valtiaiden TAHOLTA!

Yksilöiden kärsimykset, osoittelut (myös esim. leimaamiset) ja KOHTELU TÄYTYY LOPPUA ja TUODA Oikeat Asianlaidat niistäkin ja Tekijöistä ja KAIKESTA ESIIN! Noudatamme Suomen Lakia, EMME tietenkään EDES esim. esiin tuo tai käsittele jotain Islamin Uskon Valtiaita/asioita, KOSKA nämä Asiat ja/tai olemassa olevat TEKIJÄT EIVÄT EDES liity, kuulu Heihin, KYSEESSÄ OVAT AIVAN KAIKKI muut Jumalat tai Valtiaat (EIVÄT kaikki muut Valtiaat tosin)!

JA MITÄ diagnooseihin tai HAITALLISUUTEEN tulee, NIIN JUMALAT ovat ITSE Sitä KAIKKEA Mitä LUOVAT, ITSEENSÄ saavat, KUN KERTA niin KOVASTI sitä muille HALUAVAT ja YRITTÄVÄT. Ihminenkään EI ole "sitä mitä syö", kuten Juice lauloi aikoinaan. VAAN Valtiaat OVAT ITSE sitä Mitä LUOVAT, KUN itse niin KOVASTI sitä JOTAKIN haluavat, ONKO kumma ETTEIVÄT ITSE siitä PÄÄSE EROON, KUN KERTA niin KOVASTI SITÄ muille LUOVAT?

Itse olen esim. VAIN tuonut OIkeat TOSIasiat ja Oikeat Asianlaidat ESIIN, EN ole syytellyt IHMISIÄ, VAAN AIVAN alusta ASTI nähnyt ja TIENNYT OIkein, ETTÄ Jumalat, Valtiaat OVAT KAIKEN TAKANA, edessä, sivuilla ja JOKA PUOLELLA! Henkimaailmaasa OVAT VÄÄRIN käyttäneet Hyväkseen tollalailla kohdistaakseen IHMISIIN, ETTÄ ihmisten VIKA muka jokin ASIA ja ETTÄ meissä se jokin TAUTIKIN mukamas ON! Heidän ON, Jumalien, VAltiaiden VALE-kekkunsa, JOLLA YRITTÄVÄT esim. leimata ja leimatuksi saada, JOTTEI meitä TARVITSISI YHTÄÄN kenenkään uskoa. MUTTA Totuuden, Oikeat Asianlaidat ja Oikeat TOSIasiat AINA olen KERTONUT ja AINA tulen kertomaan. Ja minuakin leimaavat ja leimatuksi YRITTÄVÄT saada, IHAN VAAN sen TAKIA, että olen joutunut KERTOMAAN Heistä OIkeat TosiAsiat, JOTTA IHMISET, ihmiskunta ja TÄMÄ planeetta ja Universumi PELASTUISI TOLLAISILTA JÄTTILÄIS-parasiitti-VAltiailta, Heidän INVAASIOLTANSA, HALUILTANSA, AIKEILTANSA ja aikaansaannoksiltaan! HYVÄSTI heille KOKO Universumista, Heitä EI tule HUOLIMAAN ENÄÄ YHTÄÄN kukaan. KOHTA SE kaikki ASIANLAITA ESITETÄÄN ANIMAATIOISSA!

2

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaakobin kirjeessä puhutaan viisaudesta jonka tulee olla objektiivista ja tasapuolista. Se, että jumalat olisivat yksiselitteisen pahoja ja vain pahaan kykeneviä on liioitttelua. Monet heistä esim. enkeli Lucifer eli Perkele luotiin alunperin Eedeniä vartioivaksi ja laajalti suojelevaksi Kerubiksi.

      Profeetta Hesekiel todistaa, että Israelin kansan ruhtinaat kääntyivät myös pahantekijöiksi ja alkoivat murhata ihmisiä ja kukistaa heidän kaupunkejaan. Mutta alunperin hekin ovat saattaneet olla luodut hyvää tarkoitusta varten.

      Jumalat luotiin tekemään hyvää, mutta lukemattomat heistä lankeavat tekemään pahaa. Mutta toinen asia on se, että Jumalan ja ihmiskunnan välillä vallitseva ikuinen vihanpito on tosiasia, jota ei voida kiistää. Tuosta vihanpidosta huolimatta Jumala on kykenevä tekemään myös hyvää. Hänen väitetään luoneen tai sallineen luoda Ranskan vallankumouksen ja valistuksen IKUISET OIKEUDENMUKAISUUDET, joita Suomen lakikin edustaa. Tuon ikuisen oikeudenmukaisuuden mukaan meillä on SANANVAPAUS ja keinot käyttää SANANVAPAUTTAMME tänäkin päivänä, joten olemme siinä mielessä Jumalan Kaikkivaltiaan ansiosta kohtuullisessa asemassa.

    • OsuuOmaanNilkkaansa

      Jumalat ja muut nimikko-Valtiaat ovat kääntyneet AJAT sitten Pahaan, ja ovat AIVAN täysin Niitä Lopuj Ajan Tottelemattomia Jumalia, Valtiaita, jotka todellakin vastustavat Kaikkea Hyvää, pahansisuisia ja kykenemättömiä Sopimuksiin.

      Raamatun ja Uskonnon löpinät ovat PELKKÄÄ VALETTA vain, pelkkää tarustoa, jota satuillaan ja uskotellaan uskoville. Normaali-ihmisethän EIVÄT niihin ole uskoneet Aikoihin, jos todellakaan ollenkaan.

      JUmalien ja nimikko-Valtiaiden kanssa on yritetty JO todellakin AIVAN kaikki mahdolliset Rauhat ja sopimukset (eli ETTÄ jättävät meidät syyttömät, OSATTOMAT ja tämän maailman ihmisineen Rauhaan), MUTTA AINA sama lopputulos ja ALTA Aikayksikön, He petturoivat ALHAISESTI ja kavalasti ja LUULEVAT sitäkin myöten OLEVANSA Itse turvassa, ESILLÄ olemasta ASIOISTA, syytteistään (Itseään KOHTAAN). He OVAT MYÖS villinneet ja POIS OIkeilta raiteilta SAANEET JO lapsensakin ( JOTKA ovat Usein myös Niitä Isokokoisia Henkimaailman Olentoja). Lastensa VIAT ja ASIAT OVAT Jumalien ja avltiaiden VIKA, SYY ja SYNTI. Muita VIKOJA, syyllisiä, OSALLISIA tai syntisiä EI Olekaan KUIN Jumalat, Valtiaat lapsineen. Kaikki me muut, ihmiset ja muu koko eliökunta olemme VAIN kaatuneet ALATI jatkuvaan ASETUKSEEN, langetukseen ja KAATELUUN (fysiikan lakien mukaan puhumme jo mega-giga-newtoneista Heidän OSUMILLAAN).

      Jumalat, Valtiaat ja lapsensa KYLLÄ tulevat AINA kaiken ESITTÄMÄÄN ITSESTÄÄN ja toisistaan, AIKEISTAAN ja haluistaan. Heidän Aikaansaannoksensa EIVÄT tule PYSYMÄÄN piilossa, VAAN SEILLÄ tulee Ne KAIKKI olemaan ja sitä täällä Maan päälläkin ja ilmatilassa VARMASTI todistetaan, AUTTAMATTOMASTI. EI VOI MITÄÄN! HAH HAH HAA!ITSEENSÄPÄHÄN VAAN SAAVAT AIKAAN!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe