Aihe

Miten kouluttaa nainen

muhamedhassan

Uusi suhde vie mieheltä aikaa ja hermoja.
On hyvä osoittaa heti suhteen alussa kuka on herra talossa. Pesemättömät pyykit, huono ruoka ja naisen kokemattomuus sängyssä on alkavan suhteen kompastuskiviä.
Miehen pitää olla lempeä mutta samalla tiukka vaatimuksissaan.
Rahaa ei naiselle suhteen alussa saa antaa. Koska nainen ei ymmärrä rahan päälle nyt eikä koskaan on parempi ettei asiasta keskustella kotona.
Ruokaa oppii jokainen nainen tekemään. Se on vain halusta kiinni. Mikään syy ei ole syy olla tekemättä ruokaa miehelle. Ja drinkkejä.
Sänkyhoommiin ei tarvita rakkautta. Se vain tuhoaa suhteen. Ja naisen orgasmi on urbaani legenda.
Jos kuitenkin viihdyt naisen kanssa kannattaa sitä pitää ennenkuin hankkii koiran.

1

1061

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • RumaÄtmi

   Ennen suhteen aloittamista naisen kanssa kannattaa myös miettiä mitä kaikkea nainen muuttaa miehen elämässä.
   Suurin vaikutus on tietenkin, että miehen elämä muuttuu totaalisesti, kun nainen tulee miehen elämään, nainen on läsnä miehen elämässä 100% ja mies täytyy luopua siitä mitä oli ennen naisen tuloa miehen elämään, siis miehellä ei ole enää sen jälkeen ns. omaa aikaa.
   Suhteen alussa miehen aika menee suhteeseen panostamiseen ja mies joutuu jättämään monet harrastukset "lepäämään" siksi aikaa, kun se aika menee naiseen.

   Seuraavat asiat, jotka yleensä seuraavat siitä, kun edetään asiassa, kannattaa suosiolla unohtaa jos yli 40v ätmi ja varsinkin ruma ätmi, koska ikää alkaa olemaan jo liikaa seuraaviin parisuhdejuttuihin ja pärstäkerroinkaan ei moisia oikein kestä.
   Seurustelu ilmeisesti johtaa kihloihin, jotka tietävät taas jonkinasteisia juhlajärjestelyitä ja sukulaisten pakollista tapaamista, niitähän yleensä saapuu kihlajaisiin.
   Seuraavaksi asteikolla edetään häihin, joko kirkkohäät tai siviilivihkiminen.
   Häät tuppaavat olemaan yleensä sangen raskasta osiota, mitä olen muutamissa sukulaisten häissä ollut.
   Varsikin rumalle ätmille häät ovat enemmänkin raskas kokemus, jos sulhasena häissä esiintyy.
   Varsikin rumaätmi joutuu kokemaan suurta häpeää, miettiessään, että mitähän morsiaimen suku ajattelee, kun tuollaisen ruman turjakkeen on jostakin itselleen rasitteeksi hommannut.
   Toista se on komealla miehellä, josta sukulaiset ajattelevat, että onpas morsian löytänyt tosi komean miehen, oi valtavaa, kuinka hienoa.

   Sen jälkeen alkaakin arki, lapsenteko toiminnat, josta seuraa 18 vuoden jakso, jolloin lapsesta täytyy huolehtia, joten yli 40v ikäinen on aivan liian vanha tuollaiseen urakkaan.
   Samoin alkaa vaimosta huolehtiminen ihan vanhuus aikaan saakka, että pitkä on taival edessäpäin, ken naisen itselleen hankkii.

   Olen ruma ätmi ja tullut siihen tulokseen, että meikäläisen ei kannata enää tuohon leikkiin ryhtyä, kun ikää alkaa oleman jo +45, että näin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   624
   30396
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   308
   22604
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14131
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11245
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8339