Ei naisia voi ymmärtää. Ensitreffit peruuntuivat

Einaisiaymmärtä

Pari viikkoa viestittelyä, puhelu, jne. Sovittiin tapaaminen, varasin lounaspöydän.
Ensitreffit peruuntuivat päivää ennen.
Lsitoin viestiin kukkahymiön. Tuli lunta tupaan sanoin: " et ole kysynyt haluanko kukkia. Kaikki minut tuntevat tietävät etten halua. Mistä miehet kuvittelevat että kaikki naiset haluavat kukkia"
Lisäksi olin kuulemma aiheuttanut ahdistusta varustamalla tapaamista edeltäneen viestin sydämellä. Se kuulemma liian aikaista kun vasta on viestitelty ja puhuttu puhelimessa.
Samaten kommenttini "Muistathan levätä" hänen kerrottua että ollut raskas työpäivä oli kuulemma ei toivottua paapomista.
Et sillai. Ikäluokassa 50

15

2566

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuus.on

      Älä välitä , ansaitset paremman.

    • fllyo

      Ap,hän oli ilmiselvästi jo varma että seurustelusuhde on syntynyt vaikka eivät ole edes nähneet toisiaan, ja vielä sanot että ansaitsee paremman.
      Vähemmästäkin menee maku jos toinen pitää juttua satavarmana ennen livenäkemistä.
      Amatöörejä olette molemmat nettideittailussa, ap ja "totuus.on"

    • HannaU

      Ethän yleistä moisen käytöksen olevan ominaista kaikille naisille. Tai minkä muunkaan käytösen. Ja te muutkaan älkää yleistäkö. Vaikka niinhän täällä jatkuvasti tehdään...

    • sillalaiMiehet

      sisäinen "kauneus" tulee esiin hi etsikää käynis näinen

    • Treffailijamies

      Ehkä oli ihan hyvä että treffit peruuntuivat, nainen ei vaikuta pelaavan ihan täydellä pakalla...

    • HaahuilijaN

      Lyhyesti; Onneksi olkoon ettet joutunut tuon kenties vaihdevuosista vakavasti kärsivän (ja itsepäisenä lääkevastaisena hihhulina ei aio tilannetta auttaa lääkkeillä tms luonnonmukaisilla hoidoillakaan) ja vaikean akan koukkuun! :D

      Aika moni ns.normaali ja jopa minä, epänainen, kyllä pitää kukkasista eikä väheksy paapomistakaan.. ;) Joten olit vain epäonninen mutta onnekas kun tuo nainen kilahti jo alussa ennen ensimmäistäkään tapaamista. Olisitte olleet liian epäsopivia toisillenne..

      Monet naiset valittaa sitä ettei mies huomioi blabla. Ei tule ikinä kukkia eikä mies kysele vointeja tai ota kantaa, ole empaattinen jne. Nooh.. tuolla käytöksellä ei ole mikään helvetin ihme jotta ukkoparat jo yhdestäkin tuollaisesta kokemuksesta muuttavat käytöstään. :/
      Nykyään toki tuollaisia on paljon liikenteessä.. ne kutsuvat itseään usein termein "aito, vahva, tempperamenttinen, itsenäinen, feministi, voimakas persoona.." - nuo kaikki ovat myös yhtäaikaa hyviä piirteitä jos niitä ei käytetä väärin ja useimmiten niillä itseään kuvailevat juurikin ne KILIPÄÄT.

      ÄLKÄÄ noiden kilipääakkojen vuoksi silti kärjistäkö ja olettako kaikkien naisten olevan tuollaisia :)

      Tsemppiä ja onnea jatkoon!

    • Itsenäistynyt

      Itsenäinen nainen ja tietää mitä hän haluaa. Kuitenkaan hän ei voi olettaa toisen tietävän mitä hän haluaa ellei hän sitä kerro. Anteeksi, mutta aikuiselle ikäihmiselle ei ole hyvä sanoa että "Muista levätä" tai muistuttaa jostakin päivänselvästä asiasta kuin ihmiselle jonka muisti ei toimi tai holhota liikaa. Pitää muistaa että toinen on elämää nähnyt ja elänyt jo ehkä kauankin yksin.
      Voisi olla fiksua lähteä kysymysten kanssa liikkeelle mitä toinen tahtoo, ei holhoten kuin elämää kokematonta ihmistä. Jossain määrin ymmärrän tuota naista vaikka katsoisin että esim. kukkakimppu mieheltä on aina kaunis ajatus ja sitä ei tarvinne kysyä saako sellaisen tuoda. Nyt on vain niin että jos on esim. allerginen kukille, senkin voi kysyä.
      Vaikuttaa varautuneelta naiselta joka ei haihattele ennen aikojaan, se on toisaalta rehellisyyttä ja jalat maassa olemista. Pilvilinnoista voi pudota ryminällä alas. Romanttisuutta hänessä ei oikein taida olla.

    • satisfaction

      Olen nainen ja tunnistan naisvaltaiselta alalta tuollaiset yksilöt. Ovat sitä äänekästä naislajia, jotka olettavat olevansa aina oikeassa ja että heidän ajatukset pitää olla kaikille sanomatta selviä. Kartan tuollaista porukkaa, riittää välttämätön kohtaaminen töissä.
      Aloittaja, et menettänyt mitään.

    • faktat_esiin

      Eikös ollut parempi että et tyyppiä enää paremmin kohdannut jos noin tiukkis oli?
      Itse ainakin olisin tyytyväinen että moinen eukko jää heti pois kuvioista.

    • yksinkertainenkaunista

      Minä ainakin haluan kukkia ja hymiöitä laidasta laitaan vaikka ei oltaisi edes nähty : ) Ensitreffeillä minulle riittäisi ihan vaan kahvittelu ei sen enempiä.

    • jeupa

      Pitkän ja vaiherikkaan elämäni ansiosta tunnistin ap.kirjoittajan kuvaaaman ihmistyypin eli Neiti Ylikriittisen. Onneksi ovat vähemmistönä edustettuna naisissa tämä reilun ja avarakatseisen naisen vastakohta. Mutta näihin välistä aina törmää. Hän punnitsee joka sanasi ja sananvälisi hyvin tarkkaan ja tekee omat johtopäätöksenä sanomisistasi ja sanomatta jättämisistäsi. Olosi on sen vuoksi koko ajan kuin nuorallatanssijalla ilman turvaverkkoa. Huomaathan että hänen yliyksilöityjä tarpeitaan et sinä eikä kukaan muukaan mies tod.näk tulisi koskaan täyttämään. Niinpä hän viettää yliyksilöityä elämäänsä hertta-sarjaa lukien jatkossakin.Lukuunottamatta arkaisia tarujen sankarihahmoja kuten Sumuisten vuorten gorilla tai Ihmemies Oz, joten älä ole ollenkaan pahoillasi kokemastasi vastoinkäymisestä. Kaikkea hyvää.

    • ertyuiopö

      Ymmärrän tavallaan naista, jos mies esimerkiksi lähettelee paljon viestejä vasta kun ollaan hitaasti tutustumassa toisiin niin hermot voi mennä. Jotkut haluavat edetä hitaammin, teillä oli selvästi ihan eri käsitys suhteen laadusta. Vinkki: ei koskaan mitään sydämiä ennen kuin oikeasti rakastetaan toisia. Tuollainen mies menee nopeasti huijarikategoriaan, eikö miehet ymmärrä tätä? Rakkaus on vakava asia toisille, vain lapset lähettelee sydämiä tuossa vaiheessa. Mies joka alkaa lyhyen tutustumisen vouhottamaan rakkaudesta tai alkaa kohdella naista kuin lasta, ei sovellu aikuiselle naiselle. Jos odotetaan pari kuukautta, niin sitten voi tehdä noita. Sanoisin vain, että strateginen virhe, liian vähän ymmärrystä tunne-elämästä ja liiallista lapsellisuutta. Silti aloittajassa ei ole mitään vikaa ja jollekin naiselle tuo voi toimiakin, mutta harvemmin aikuiselle naiselle.

      • Nais_ellinen

        Sydämen kuvan lähettäminen merkitsee lämmintä sydämen ajatusta. Toki tuollaisissa tilanteissa voi odotuksiakin toisen suhteen olla. Tämä aika ei ole sama kuin mennyt aika jolloin oli herkempää sydänkuviin suhtautuminen. On tultu hymiöiden aikaan, niiden tarkoitus on elävöittää kylmiä sanoja tunnekuvilla. Jos ajatus on lämpimästi toiseen suhtautuva, ei noista ole tarvetta hernettä nenäänsä vetää.
        Selvästikin naisia on lähestyttävä varoen ;) koskaan kun ei tiedä mikä vastassa odottaa.


    • höhö

      "varasin lounaspöydän"- nii kuin varasin sormukset

    • oispamullekin

      Ihanaa huolenpitoa! Just tuollaiset pienet teot , hymiöt ja sanat kertoo tunteista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe