Että mitenkä tää meni?

Hullupupiakka

Jos suhteessa toinen katoilee, ilmoittaa vaan että hän ottaa nyt viinaa ja haluaa olla rauhassa antamatta selityksiä sen kummemmin, mikä siinä on pointti? Eikö kumppanille kuuluisi antaa jonkinlainen selitys, esim. jokin asia ottaa niin paljon pannuun että tarvii tilaa ja sitten myös kertoa se asia mikä ottaa pannuun? Jättää asioita kertomatta ja sitten kun niistä suuttuu niin kääntää asian aivan toisinpäin, eli loukkaantunut osapuoli on aiheuttanut riidan loukkaantumalla kun jokin asia jätetään kertomatta (mielestäni se on sama asia kuin valehteleminen)
Nähdään silloin kun itselle sattuu sopimaan ja jos ollaan sovittu jotain, niin siitä mainitsettaessa kääntää senkin niin että en p... lupaa koskaan mitään kun aina tulee valitus ja siitä hirveät riidat ja mykkäkoulut.
Mustasukkaisuutta olemattomasta asiasta, mykkäkoulua ja parin viikon päästä odotetaan että toinen vinkuu ja alistaa itsensä päivätolkulla saamaan toisen takaisin.
Ei saa lähettää ikävä viestejä toiselle kun ne syyllistää?
Vaikuttaisiko tuollainen käytös teidän suhtautumiseen niin toiseen että alkaisitte itse jossain kohtaa raivoamaan? (oikeesti räjähtämään kunnolla)
Sitten kun raivotaan niin ihmetellään miksi joku saa kauheita raivareita ja kun elämä ei ole ihanaa ja kultaista vaan kokoajan. Olisiko nuo pitänyt unohtaa? Puhua kun ei voinut kasvotusten (vikaa siis ihan molemmissa)
Rangaistuksena perutaan yhteiset menot ja pidetään taas vähän mykkäkoulua ja sivussa ilmoitetaan että kävinpä tuolla ja tuolla hotellissa.
Olenko minä mindfucked vai mindfucker ???
(ja siis omat huonot jutut myös mustasukkaisuus ja liiallinen huomionhaku? olisin halunnut enemmän olla yhdessä kun taas toinen omiansa enemmän kaipas)
No, alun ruusutarhasta tulikin kaiken p.. kaatopaikka.
Palasia keräillen ja omaa mielenterveyttä epäillen.

5

878

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hiirula

      Kuulostaa rankalta. Teidän pitäisi keskustella. Sinun pitää ottaa vähän etäisyyttä tähän tilanteeseen ja ihmiseen. Miettiä mitä sinä itse haluat ja missä kulkee sinun rajasi. Ei mitä vain tarvitse sietää edes rakkauden nimissä. Tsemppiä.

    • Oppeliini1

      Ellei tarinasi ole pimeässä pöntössä keksitty sairas provo, niin ei kukaan voi ymmärtää miksi sinä haluat viettää aikaasi, voimiasi ja energiaasi tuonlaisessa ilmapiirissä, elämässä.

      Jos sepustuksesi todellakin on elämä jota oikeasti elät ( siis ei sairasta virtuaalisuutta), sinä tarvitset valtavan suuren pulloharjan jolla putsata, oikein kunnolla jynssätä korviesi väli!!!

      Luoja suuressa viisaudessaan on antanut sinulle terveen kehon ja mielen. Se on tarkoitettu itsensä kehittämiseen, jatkuvasti uuden oppimiseen! On niin paljon kaunista ja mielenkiintoista: kaikki se on helposti saatavissa kursseista, ( lähes ilmaisista) koulutuksesta, internetistä, seurakuntasi palveluista, yhteiskunnan tarjoamista eri ilmaistilaisuuksista jne jne jne.

      Tuon kaiken ilmaisen ja helposti saatavan kauneuden sijasta sinä valitset saastaelämää joka vaikuttaa tuhoavasti sinuun.

      Miksi?

    • narskupaska

      Taitavaa manipulointia. Ei hän välttämättä toimi tietoisesti, mutta voi olla luonteeltaan tuollainen, elikkä on narsistinen manupuloija. Kaava on tavanomainen ja tyypillinen. Muut näkee sinut hulluna, vaikka olet toisen pompoteltavana. Et pääse pois, kun narsisti on sitonut sinut itseesi. Sinun pitäisi juosta ja lujaaa pois, mutta narsisti on saanut sinut tarvitsemaan häntä. Häntä ei voi opettaa tuosta pois. Hän ei myönnä tekevänsä väärin, paitsi jos haluaisi saada sinut siltavoin takaisin hallittavakseen. Sanotaanpa yksinkertaisesti näin, että paska tyyppi ihmiseksi.

    • karmakostaa

      Tulee väistämättä mieleen lyhyt suhde sairaan miehen kanssa. Tuuli kääntyi huonoon suuntaan yhä useammin ja yritti eristää minut vain omiin tarpeisiinsa. En ole ainoa, jolle on pahaa tehnyt ja ainakin yksi nainen joutui taloudellisiin vaikeuksiin tuon myötä.
      Ei sillä ole välejä vanhempiin, sisaruksiin, keneenkään. Empatian puute ja oman edun tavoittelu on lopettaneet kaikki ihmissuhteet.

    • Juoksekunvielävoit

      Onneksi olkoon, olet voittanut Narsistin on/off-huomion. Noin ne tekeeelämästä helvettiä
      Juokse kun vielä voit

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1874
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      103
      1676
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1487
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe