Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Embo wc-paperia mainostaessaan mainonnan luova

ixkinzaöäå

johtaja ei mielestäni ollu ajatellut loppuun asti. Esimerkiksi käsien pesun olisi voinut opettaa toistona muun massa jokaisen wc-käynnin jälkeen. Olisitte voineet eläinhahmolle laittaa pesuvadin, saippuaa ja käsipyyhkeitä valmiiksi. " ei eläimet pese käsiä " Leikissä eläiment kyllä pesevät jopa puhuvat, laulavat ja niin edelleen.

Leikin avulla siisteyskasvatus menee mukavammin ja myönteisesti mieleen kuten moni muukin asia, tässä mitenkään yksilöimättä. Toisaalta lapset nykyisin ihmettelevät kun aikuinen istuu lattialla ja leikkii heidän kanssa kun lasten sanojen mukaan : ei toisetkaan. Varmaankin ne toiset auikuiset ovat niin kiireisiä virkapöytänsä takana etteivät jouda kuin istumaan koneella On tutkittu mitä epävarvempi aikuinen on sitä sitä tiukemminen pitää kiinni pelkästä aikuisuudestaan eivätkä pysty menemään lasten tasolle ja niin edelleen.

Aikuisuus näyttää useilla olevan hukassa itseltään tai sitten on vain yksi aikuisuudenmalli joka on pelkästään esimerkiksi : käskevä. komenteleva, huutaminen, mitätöiminen ja niin edelleen. En ihmettele että monet uupuvat työssään tutkinnoista huolimatta koska eivät ole sisäistäneet oppimaansa ja mikä tärkeintä että kohtaisivat lapset pieninä lapsina jotka eivät käyttäydy kuin aikuiset. Siksi tarvitsevat kasvatusta yhteistyössä vanhempien kanssa muun muassa.

Embo wc-paperin luova johtaja olisi mainoksessa voinut " mainostaa " niin monia ja lapsilähtöisiä ulkoleikkitavaroita. Ämpärikansalla lienee ämpäreitä mutta ei pesuvateja eikä saippuaa entäs käsipyyhkeitäkään Eräs mainos kehoittaa : ole oma itsesi ja rohkea joten mielummin kehoitan katsomaan sisimpäänsä sekä ottamaan selvää mitä aikuisuus on ja mitä se ei ole. Senverran on heitä joilla ei ole aikuisuudenmallia pelkästään toimivat kotiensa viihdepäälliköinä viihdyttäen perhettä, tosin jokainen viihtyy älylaitteensa kanssa yksin jopa iltasadunlukeminen on monesti muuttunut pelkästään lapselle annettavaan älylaitseen.

2

739

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • åkinzaö

      Ensin totean tosiasian, en tiedä mikä mainostoimisto on kyseisen embo-wc-paperi mainoksen tehneet. Esimerkiksi koska en ole hyökkäävä enkä oikeastaan kiinostunutkaan ottamaan selvää, kirjoitan vain toiselaisen näkemyksen. Toisenlainen näkemys myös siihen mitä kuulin esimerkiksi ylenpuheohjelmassa muun muassa. Siellä äiti kertoi yksitoistavuotiaasta tyttärestään jonka tyttöporukka oli syrjäyttämässä porukastaan kun tyttärellä siis 11-vuotiaalla ollut stingejä kun kaikilla muilla on.

      Tyttären äiti tyttärelleen stringit jotta tytär " ei jäisi porukasta yksin " Aivan kuin mitään muuta vaihtoehtoja ei olisi ollut. Äitinä olisin ottanut selvää minkälainen kyseinen tyttöporukan pomo on joka pakottaa tietyin ehdoin porukkaansa. Tässä on nyt kyse sringeistä yhtä hyvin vaate olisi voinut olla vaikka paita. Äiti kertoi kuinka kovia nuo ala-ikäiset tytöt ovat mutta ei sitten älynnyt aikuisena kuinka lapsen pakottaminen ikätasoonsa, kehitysvaiheeseensa nähden on vastuutonta. Ensin olisin huolissani minkälaisessa tyttöporukassa

      Seuravaksi odotettavissa on alkoholi ja muut höpöheinät jolla tyttärensä pitää lunastaa paikkansa tyttöporukassa sekä lapsen kehitysvaiheeseen nähden luopua lapsuudestaan koska 11-vuotias on vielä lapsi. Siinä sitä yhteisöllisyyttä jonkunlaista, jossa tyttöporukan pomo itsekkin vielä lapsi on jostain oppinut kovat keinonsa, toiset tekevät perässä kun vanhemmatkin ovat vain huolissaan että lapsensa ei jäisi yksin. Aikuisten työelämässä tuo käytös on " normaalia " jos et kuulu pahantahtoisiin juoruporukoihin etkä muutenkaan käyttädy kuin " kaikki toiset " koska aikuisen on pitänyt oppia niin sanotusti seisomaan omilla jaloillaan ilman tuonkaltaisia yhteisöllisyyksiä.

      Tutkimus on osoittanut ala-ikäisenä aloitettu alkoholin käyttö on varmistunut monien 42-vuotiaiden naisten alkoholin suurkuluttajiksi, jos ei kaikki mutta kuitenkin niin että alkoholin kulutus on keskeistä heidän elämässään kun eivät ole kyvykkäitä itsenäisiin ratkaisuihin nuoruudessakaan vaan joku muu on päättänyt minkälaisia heidän pitää olla jotta joku muu hyväksyisi. Olisiko kuitenkin parempi heidän kasvatta lapsensa itse eikä 11-vuotias tyttöporukka.

    • Kulttuurin.kääntöpuoli

      Osuit asian ytimeen! Eritysesti pienet lapset katsovat erityisen tarkkaan tuollaisia mainoksia ja voivat saada niistä niin hyviä kuin huonoja vaikutteita ja oppeja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1437
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1409
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe