Lihavat naiset etsimässä

haluaisinmuttaeipysty

Harrastaako lihavat naiset yhden yön juttuja? Oletko itse lihava ja silti yrittämässä päästä miehen kanssa lakanoihin? Teillä varmaan on niin hyvä itsetunto ettei tarvitse miettiä miltä vartalo näyttää? Itse hieman pyöreähkönä naisena haluaisin harrastaa yhden yön panojakin mutta häpeän vartaloani. Voisin kuvitella kun yhden yön juttu tarkoittaa yleensä vain pelkkää seksiä joka jääkin myös siihen joten ehkä miehet haluavat saada jonkun hyvännäköisen mimmin ja ihanan panon? Vai haittaako miehiä riipputissit ja löllyvä maha?

29

3509

  Vastaukset

  • Olen mies ja ikä 55. Ihminen on tärkein, eikä lihavuus merkitse mitään. Olin aikoinani liian laiha mies. Nykyään olen oikein tyytyväinen omaan vartalooni, kun en enää ole se alipainoinen "olmi"
   Pituus 180 ja paino jotain 90 tai sinnepäin.

   • Eikös se ole niin että kaikki naiset saavat viimeistään valomerkin aikaan miehen mukaansa, koska tyypillinen mies nai vaikka puunkoloa jos ei muuta löydä. Komeat ja erittäin subliikit miehet saavat ne kaineimmat naiset ja loppu porukka tyytyy keskivertoon ja iso joukko miehiä jää ilman joten tyytyy keneen tahansa jos ei ole lähisukua.
    Veikkaan että itse asiassa ylipainoisilla naisilla on tästä syystä enemmän yhden illan suhteita kuin hoikilla treenatuilla, jotka ovat paljon tarkempia kenet kelpuuttavat kun saavat halutessaan suunnilleen kenet haluavat. Varma saanti tekee vaativammaksi ja torjuvammaksi koska kauniille satelee niin paljon iskuyrityksiä että se alkaa jo ketuttaa.


   • Pitäisikö perustaa nettiseksitreffipalvelu vähän tukevimmille ym. seksinnälkäisille miehille ja naisille josta saisi helpotusta kun puute iskee. Näissä nykyisissä treffisivustoissa tuntuu olevan armottomat ulkonäkö, ikä ja statusvaateet.


  • Miehet haluavat naisen, joka nauttii seksistä. Kehitä itsevarmuuttasi, sillä millään muulla ei ole väliä ja se on avain onneen. Ihan kaikessa

   • "Voisin kuvitella kun yhden yön juttu tarkoittaa yleensä vain pelkkää seksiä joka jääkin myös siihen joten ehkä miehet haluavat saada jonkun hyvännäköisen mimmin ja ihanan panon? Vai haittaako miehiä riipputissit ja löllyvä maha?"

    Kysymyksen voisi asettaa aloittajalle toisin päin. Haluatko miestä jolla riipputissit ja löllyvä maha sekä huomo itsetunto. Mies ajattelee naisesta ihan samaa, tosin yleensä paljon kovemmilla panohaluilla varustettuna on paineista päästäkseen valmis hetkellisesti laskemaan kriteereitä.
    Kummallekin sukupuolelle kuntoilun ja terveen ruokavalion aloittaminen on varma keino kasvattaa itsetuntoa, rohkeutta, subliikkitaitoja sekä saantia.
    Lähes jokaisessa treffisivustossakin hoikan ja normaalin tai treenatun/urheilullisen vartalonmuodon rastittavat saavat vastauksia kummassakin sukupuolessa. Tukeva, kookas tai ylipainoinen vartalo raksittuna vähentää vastauksia naisilla ja tiputtaa ne nolliin miehen kohdalla.


  • Lihaville naisille on pitemmän päälle yhden yön suhteet ainoa vaihtoehto.

   • Voi hyvää päivää! Siinä taas yksi neropatti! Olet vissiin melko nuori. Kyllä ne lihavat alkavat yhtälailla suhteeseen kuin laihat 😂!!!


  • Ei muutamat liikakilot tee naisesta vastenmielistä ei myöskään hieman riippuvat rinnat nehän on luonnollisen kauniit kuten masu, uhkeat reidet, pakarat. Onhan sanonta pilvihin piian nännit maata kohti maatun naisen. Joten turhat estot poies ja nauttimaan lemmestä sopivan miehen kanssa.

  • Voin sanoa miehenä että harrastavat koska kukaan ei halua lihavaa naista itselleen, pikapanona kyllä käyvät. Parin "pyöreän" päällä olen ollut hyvä etten päästänyt naisia päälleni, toinen imutti hyvin mutta vain yksi asento, oli vähän kuivaa. Toinen taas oli aika jäykähkö painonsa takia, varmaan noin 95kg ja haisi hielle puolen tunnin jälkeen.

   • Miksi minulla sitten on aviomies ja monet miehet yrittävät iskeä. Taidat olla vähän tyhmä.


   • Kivaaon kirjoitti:

    Miksi minulla sitten on aviomies ja monet miehet yrittävät iskeä. Taidat olla vähän tyhmä.

    Suurin osa miehistä arastelee kauniita naisia eikä uskalla yrittää iskeä niitä. Jos nainen on hieman oman tason alapuolella mutta naitava, kuten suurin osa on, niin sitä uskaltaa paremmin lähestyä.


   • haen vaan xxl naisia ne ihanii jos vapaana ilmattaudu


  • Ei sillä ole mitään merkitystä kunhan kemiat toimii. Usein siltä pyöreämmältä saa parempaa seksiä kuin laihalta.

   • Samaa mieltä!


  • Ei kai se ihmisen mitoista ole kiinni, harrastaako yhden illan juttuja vai ei. Jos siltä tuntuu, niin siitä vaan...ja vielä, ei haittaa, vaikka tissit riippuvat ja maha löllyy, saa olla rehevä peppu ja reidetkin.

  • Vaikka ihminen olisi kaunis ja hoikka niin ei ,se tarkoita hyvää seksiä ja monesti ,se tavis ollut kaikista paras kokemus.

  • Kun panettaa niin kelpaa vittu kun vittu. Nautinnollisempaa pussit on punkeroon tyhjentää kuin käteen vetää. Täytyy vaan varmistaa etteivät tutut näe ryhävalaiden seurassa. Löllöllä voi olla ihan kireäkin limalompakko. Epätoivoissaan antavat rassata pakoputkensakin.

  • Olen kaikkiruokainen ja minusta lihavat naiset,niissä jotain erityistä.He todella haluavat seksiä ja nauttivat ,ihana katsella heidän isoja rintoja jotka hölskyvät ratsastuksessa.Onko pirkanmaalla halukkaita.ajomies@luukku.com

  • en enää. seuraa kyllä saan, mutta uskon jo, etten kenestäkään, joka mua on kiinnostanut. se, että kiinnostus mua kohtaan lopahtaa läskeihini tms. kertoo, ettei kiinnostus ole ollut aitoa, ts. omakin kiinnostukseni kuolee. en ole mitenkään hirveän ylipainoinen, ihan terveen kokoinen fiksu ihminen. ja oma kiinnostukseni on suuntautunut tähän asti ihmisen henkisyyteen. enää en usko, että löydän hakemaani. se on ihan ok. lapset tehty, elämä aivan mukavissa raameissa näinkin.

  • Pilke silmäkulmassa on tärkeintä, kun ei puhuta ihan kakaroista.
   Joka liikkeestä ja asennosta valittava mallintapainen narsisti on taas syvältä.

  • Kyllä harrastavat ihan siinä kuin kaikki muutkin. Pullean ja/tai lihavankin kanssa voi olla tosi hyvää seksiä - ihan niinkuin laihankin. Kaikki on korvien välissä. Erilaista se tietenkin on, lihava ei väänny ihan kaikkiin asentoihin, mutta laiha ei voi kilpailla kuinka pehmeältä se tuntuu lihavan tytön kanssa. Usein lihavalla naisella on heikompi itsetunto ja on valmiimpi miellyttämään miestä - iso plussa miehelle. Melkein veikkaisin että lihavilla on enemmän yhden illan juttuja kuin laihoilla. Harva mies etsii lihavaa naista elämänkumppaniksi - terveys haitat on kaikkien tiedossa, Ja lihavan kanssa oleminen on kuin kolmipyörällä ajo - tosi hauskaa, mutta mies ei halua että kaverit näkee. Itse tykkään isoista uhkeista tytöistä seksiin ja seuraksikin, mutta en elämänkumppaniksi - kavereista viis.

  • Omat (vähäiset) kokemukseni viittaavat siihen, että rehevien naisten kanssa seksi on parempaa. Ainakin minä olen nauttinut eivätkä nämä "isot" naiset ole valittaneet.

  • Ei se lihavuus haittaa ainakaan mua.
   Mulle kelpaa lihavakin nainen.

  • Voin kompata että pyöreämmältä saa usein parempaa seksiä. Olen harrastanut vain yhden sumopainijafysiikkaisen naisen kanssa, mutta hän oli loistava omalla tavallaan. Nämä naiselliset ja kauniit ym ovat ihan ok, mutteivät aina yllä samalle tasolle vaikka miten olisi kokemusta ym.

   Niinhän se yks eräopaskin sanoi sille standup kaverille että pane niitä kaikkein rumimpia naisia, niiltä saa parhaat kyydit.

  • En todellakaan harrasta. Minua ei kiinnosta säädöt tai kertakäyttösuhteet. Etsin seuraa tositarkoituksella.

  • enpä usko miehissä on niin paljon muodokkaita rintavia naisia rakastavia että suurempi osa on parisuhteessa,usammin ravintolassa istuessani olen huomannut alipainoisten naisten flirtaavan miesten kanssa kilpaa. kikattavia kanoja.jos löydän yksin istuvan pullean naisen niin tiedän että saan fiksua keskustelu seuraa 80 prosentin varmuudella.se että pääsetkö hänen sulojansa suutelemaan on itsestäsi kiinni

  • Aivan niin kuin muistakin, niin lihavistakin on moneen junaan. Itse en harrasta yhden yön stadejä, mutta tunnen muutaman jotka tekee niin.

  • Se Elloksen Jolly hipstereitä mainostava muikkeli on tosi hot!! Sopivasti lihava. Kunnolla lihaa luiden ympärillä muttei kitenkaan tolkuton plösö.

   Tiedättäkö mistä tietää että nainen on liian lihava?

   Päällä ei pysy, takaa ei ylety ja alle ei uskalla mennä.

  • Kyllä ne halut ratkaisee olit sitten lihava tai laiha . Olen ollut lihavien kanssa ja täytyy sanoa että oli halukas ja kiimainen nainen .Tuntuu että ovat halukkaanpia seksiin .

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   128
   4515
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   136
   4352
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   1162