Erotilanteessa toisen häätäminen vuokra-asunnosta

petetty

Avopuolisoni petti ja nyt vaatii muuttamista,oikein antoi viikon aikaa. asunto on hänen nimissään mutta olen kuiteskin kirjoilla siinä.Mitkä ovat oikeuteni tässä tilanteessa?Olen kuullut että hänen pitää hakea häätö oikeuden kautta ja että mulla olis jopa 6kk aikaa etsiä uusi asunto?Pitääkö paikkansa?

9

2448

  Vastaukset

  • En minä ainakaan viitsisi pettäjän kanssa yhtään ylimääräistä päivää asua, etsisin oma-aloitteisesti uuden asunnon itselleni ja muuttaisin pois niin pian kuin mahdollista.

  • Mitä aloit olee komean miehen kanssa. Komeat miehet pettää aina. Tyhmästä päästä kärsit mene vaikka metsään nukkumaan.

  • Olen kyl lähdössä mut ei sitä uutta asuntoa heti löydä....ja nyt on kyl kyse naisesta joka petti...

  • Jos olet koko kuukaudesta maksanut vuokran niin kk loppuun ainakin aikaa,
   Kannattaa lähtee, kun saa asunnon.
   Asuntotoimisto on olemassa

  • Taidan laittaa makuukämppäni vuokralle, tule sinne vuokrakautesi loputtua ja maksa vuokra mulle. Muutan itse isännän makuukämppään, Yhteinen keittiö, oh ja pesutilat. Pidät huoneesi siistinä minä siivoan muut tilat, paitsi, jos käytät keittiötä.

   Otan ilomielin tienamiehiä vuokralle.

   Alivuokra ehkä muutama satanen. Yksi majoittaja peri 500 kolmesta viikosta, mutta nyt on kuukaudesta kyse.

  • Jos olet saamapuolella, sitten oikeusavustajan luo tai jonkun vastaavan.

  • Elämä nuorena on outoa, enemmän listään kulutusta kuin tuloa. Nyt vanhana sitten toisin päin. Säästörahoilla pitäisi luoda itselle työtä. ostaa joku jatkajaa hakeva pikkufirma, kukkakauppa, markkinointi on vähän epävarmaa, yms. Erikoisosaaminen olsii hyvä, mutta joskus yksin erillään kauppapaikoista ei olekaan toimiva ratkaisu. Kyltit liian hitaita. Aikasyöppöjä.

  • Laissa taidetaan puhua kohtuullisesta ajasta. Viimekädessä sen ratkaisee oikeus, mutta eh kehottaisi sinne asti menemään. Tulee tosi kalliiksi. Itse veikkaisin kohtuulliseksi ajaksi n 3 kk.

  • Kaikkein kätevin ero on myydä asunto ja kumpikin muuttaisi pois, veisi tavaransa. Minä en jäisi tuollaiseen, koska tunteita on siinä asunnossa, Yleensähän avioeroissa asunto aiheuttaa pitkään kitumisen, vaikka homma ei muuten enää maistuisikaan.

   Jos ei ole kovin vanha, ehtii varmasti vielä hankkia kivoja asuntoja. Moni asuu elämänsä aikana 3-9 asunnossa, jos on opiskeluasunnot ja vaihtaa asuinpaikkaakin. Suhteesta olisi helpoin erota, jos saisi työnkin toisesta kaupungista.

   Voisi tehdä ihan omaehtoisen lähdön, vaikka toinen selittelisi mitä. Siinä voi nousta omat osakkeet toisiin kilpailijoihin, kun ei ole enää sidoksissa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   3801
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   64
   2139