Mitä teen vaimon kanssa?

pattitilanne

Hän on taas ollut uskoton ja haluaa erota ettei satuta minua enempää tai jos haluan niin vapaan suhteen. Olen joka kerran kostanut käymällä huorissa. Lapsia löytyy joten vaikeaksi menee. Mitä teen?

10

1120

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mietitarkkaantuo

      Päättää yhdessä että hoidatte tuon seksin muualla ja kohtelette kotona toisianne kaverina. Ei tule lapsille liikaa muutoksia eikä kärsi teidän typeryydestä. Minusta nuo teidän lapset ovat ne tärkeimmät. Anna vaimosi käydä huoraamassa ja käy itsekin kun tietävät että sulla on tuollainen vaimo niin kaikki sen ymmärtää. Mutta muistakaa salata asia sen verran hyvin etteivät lapsenne ystävät pääse kiusaamaan vanhemmistaan. Tai sitten otatte sivistyneen eron. Ja perustelee lapsille sen että äiti haluaa olla yh ja sinä kunnosta sen päätöstä.

    • Kaikkeehyvääjatkoon

      Ei kannata jatkaa liittoa lastenne takia, he aistii kyllä ettei teidän suhteessa ole kaikki hyvin ja annatte vain heille väärää kuvaa " hyvästä parisuhteesta. " Sitten teidän lapsista tulee niitä uskottomia Matteja ja Maijoja, joille pettäminen on elämän tapa ja heille parisuhteessa pettäminen on normaali tila. Ihan sama, kun kattelisit alkoholistiperheen juomisongelmaa ja äidin ja isän tappeluita sekä oppisit sen kuuluvan normaaliin elämään, sitten aikuisena mätkisit tottuneesti omaa puolisoasi, joka ei tätä mitenkään ymmärrä.

    • jhe

      Et ole näköjään tehnyt vaimon kanssa koskaan mitään muuta kuin ne lapset, kun vaimon pitää olla uskoton. Osaatko muutakin kuin provoilla täällä.

    • panzer59

      Miksi vaimollesi pitää kostaa jostain mikä ei ole sinulta pois? Katso peiliin ja totea että tämä ei riitä hänelle ja poistut nöyrästi takavasemmalle! stalingrad hans...

    • vittuilenjaksan

      Tee kuten minä. Vittuile oikein karkeasti ja kysy lopuksi? Onko tämä totta? Kyllä kun kumppani kännissä käy patjaansa nussimassa ja palaa aina kotiin on minun oikeus puhua asiasta. Ilman lupaa se käy sitä painamassa. Toki se yrittää salata paremmin mutta eihän tuo älykääpiö ymmärrä että olen jutellut sen patjan kanssa. Nykyään tuo patja kieltää ottaneensa vastaan sitä. Kuulemma käy muualla. No minäkin osaan enkä kerro. Ketä loukkaa? Näin on menty jo monta vuotta. Eikä muut osaa edes arvata. Osaan näytellä hyvin. Ja se miksi emme eroa on siihenkin hyvä syy. En nyt kerro enempää ettei tule liikoja kerrottua. Mutta vittulu on kyllä hyvä tapa antaa palautetta kun kännissä tulee tekemään virheitä.

    • nnNN

      No se vapaa suhde.

    • kovatpiipussa

      Hei, nyt kirjoitit väärälle palstalle...jos haet myötätuntoa niin sitä löytyisi ehkä paremmin uskottomuus-palstalta. Mitä kysymykseen tulee, niin eihän sulla ole kuin yksi vaihtoehto: pistä vaimo sinne minne se kuuluu - nyrkin ja hellan väliin!

    • Sanosille

      Jos mä ja se sun syrjäjyppys ei riitetä, niin otetaan sulle kolmanneks apuriks gambialainen tuolt itiksestä, niin eiköhän kutina reijässä lopu?

    • saitkaikkienäänet

      Taidettiin juuri puhua teistä. Taasko se lorttoilee? Saat sympatiat meiltä kaikilta. Miten ihmeessä mies voi olla noin kärsivällinen? Taitaa olla ne teidät lapset. Mutta kerro sille lortolle että tiedämme käynneistä. Ja kenen kanssa. Kun rohkenet ottamaan eron.

    • muista_itsekunnioitus

      Mitäpä jos päästäisit vaimosi menemään. Hän ei selvästikään rakasta sinua enää. Teet samalla palveluksen myös itsellesi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3397
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1341
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1310
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      67
      1156
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1094
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1071
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      999
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      986
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      43
      973
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      47
      877
    Aihe