Mitä aikuiset naiset odottavat

Ensitreffikokemuksia

Mitä tavallisina esittäytyvät ja tavallista luotettavaa kumppania treffilinjojen kautta etsivät 50 kuvittelevat löytävänsä?

Olen vuoden sisällä treffannut viisi naista. Ensikohtaamisia on edeltänyt jopa kymmeniä viestejä, kirjeitä, puhuttu tunteja puhelimessa. Näissä on läpikäyty hyvinkin syvällisiä ja hlö-kohtaisia asioita, avauduttu niin taustojen kuin odotusten suhteen. On vaihdettu kuvia jne.
( Kuvista on todettava, että siinä kun omani ovat olleet tuoreita ja realistisia niin järjestään naisten lähettämät "hiukan" vanhoja ja ajastaan jääneitä).

Mutta kuinka käy ensitreffien jälkeen?
Kohtaaminen on tapahtunut. On käyty tunnin kestoisella lounaalla tai sitten oltu hiukan pitempi hetki yhdessä, esim. konsertissa, elokuvissa tai näyttelyssä.
Kohtaamisen sisältö on näin ollen jäänyt hyvin vähäiseksi, verrattuna sitä edeltäneisiin tutustumisen vaiheisiin. Oikeastaan kohtaamisen sisältö on ollut vain fyysinen näkeminen.
Mutta mitä tapahtuu treffilinjojen jälkeen? Ei mitään, ei yhtikäs mitään?
Ei vastata viesteihin, ei puheluihin, ei mihinkään. Edes mahdollisesti tarjotusta lounaasta tmv ei vaivauduta kiittämään. Kadotaan täysin, ilman sanan sanaa. Näin vaikka tutustumisvaiheessa on ilmoitettu haussa olevan aivan tavallisen miehen ja ainakin itse olen esittäytyvät juuri sellaisena kuin olen.

Mitä naiset odottavat? Odottavatko ensikatsekontaktin vievän nk. jalat alta?
Odottavatko, että ennalta saamiensa tietojen jälkeen yllätykseksi kohtaamiseen saapuukin se vuosikymmeniä nuorempi miljonääri näyttelijä idoli.
Mihin katoavat kaikki ne asiat joita on ennen kohtaamista käsitelty? Mikä on niiden osuus verrattuna ensitapaamiseen?
Kuinka tuo, vain hetken kohtaaminen voi romuttaa kaiken sen jota ennen tapaamista on läpikäyty.
Asian ymmärtäisi jos kyse olisi nuoresta teinitytöstä idoli-ihastumisineen. Odottavatko aikuiset naiset tuollaista heti jalat alta vievää kokemusta.
Vaikea käsittää kun kyse jo elämään nähneistä ikääntyneistä naisista.

10

1609

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tummahiuk

      Kyllä tutustumiseen tarvitaan monta tapaamiskertoja, ainakin henkilökohtaisesti itse ajattelen niin. Jos takaisin uuden ihmisen ja tässä tapauksessa miespuolisen henkilön niin kyllä haluaisin ainakin muutaman kerran viettää kunnolla toisen kanssa aikaa juuri käydä syömässä tai näyttelyissä ym. Minusta myös pelkät viestit ja puhelut eivät vielä kerro sitä syntyykö parin välille sitä kemiaa. Juuri jotain toiminnallista ainakin itse toivoisin tapaamisen sisältyvän. Sitten kun ollaan esimerkiksi muutaman kerran jo vietetty aikaa jossain ihmisten ilmoilla niin kyllä sitä myös toivoisin saavani kutsun käydä toisen luontiin jossain vaiheessa.

      Ehkä sinä et ole jostain syystä vielä tavannut sitä unelmien naista tai sitten naiset ovat olleet vain vääriä esim.luonteenpiirteet ovatko sattuneet yhteen jne.

      Kuitenkin tuossa iässä luulisi naistenkin olevan jo tosissaan. Miten naiset ovat suhtautuneet noihin ehdottamasi paikkoihin mennä syömään tai näyttelyihin?

      Toivon mukaan löydät vielä etsimäsi. On se tosi laiha lohtu sanoa että hyvää kannattaa odottaa!

      • Ensitreffikokemuksia

        Kyllä nuo "toiminnalliset" tapaamiset ovat olleet molempien toive ja ohjelma molempien mukainen. Kahdelta tapaamisiltaa ja useammalta joiden kanssa ei ole edetty edes tapaamiseen olen kuullut näkemyksen että kohdattaessa HETI näkee syttyviä kipinä. Eli että 30 min kohdattaessa merkitsee enemmän kuin lukuisat viestit & puhelut. Itse olen mieltä ettei toisesta tiedä juuri paljoa edes ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Tilanteeseen liittyy aina jännitystä jne tavallisuudesta poikkeavaa.
        Vaikka ei ym asiaan suoraan liity niin olen kohdannut tilanteen jossa lukuisten kanssakäymisen jälkeen on alettiin sopia tapaamisesta. Nainen ilmoitti paikaksi sen ja sen. Kommentoin että se hyvä paikka, sinne hyvät julkiset kulkuyhteydet. Tuohon tuli vastaus. "En ole kiinnostunut jos et omista autoa"


    • akkalakko

      No ilmaista lounasta, ilmaisia lippuja ja ilmaisia ulkomaanmatkoja tietenkin!
      Rahalla saa ja autolla pääsee... raadollista touhua.

      Toisaalta - voihan siellä joukossa olla joku vilpitönkin tapaus jolta vain kiinnostus sammuu livenä.

    • viiskyt.ja.risat

      Eihän konsertissa, näyttelyssä tai leffassa voi tutustua, siellä kun ei sanallisesti voi kommunikoida. itse tykkään ensitreffeillä istua kahvilla ja jutella uuden tuttavuuden kanssa, vain niin voi todeta että kommunikointi toimii. Valitettavan usein ei vain toimi, mies odottaa että minä pidän puhetta yllä, kerron itsestäni ja kyselen kaverilta hänen elämästä. Jos ei osaa kertoa mitään itsestään, tai vaivaudu kysymään minulta mitään, ei ole suuria mahdollisuuksia lisätreffeille. Onneksi tuon kommunikointitaidon puutteen huomaa yleensä jo viestitellessä, tai viimeksi soitellessa, joten ei tarvitse treffeille kommunikointitaidottomien kanssa vaivautuakaan.

    • Mil

      Olen muutaman miehen kanssa treffaillut, monien puheluiden jälkeen sekä sellaisia, joiden kanssa en ole puhunut. Miehissä on ihan samanlaisia ja mulle on tullut tunne, että ensi tapaamista odotetaan juuri tuota maata järisyttävää ihastumista. Mutta kun ollaan jo aikuisia, ehkä pitkistäkin parisuhteita eronneita, ei tilanne ole enää sama kuin nuorena, valikoidaan eikä osata heittäytyä, alkaa tutustumaan uuteen ihmiseen.

    • ergghy

      Vielä ap jaksaa kuitenkin naisille kirjoitella vai kuinka on? :) Luitko jo netistä henk.kohtaisista asioista joista juttelit ventovieraiden kanssa?
      Livenäkin löytyy naisia, sitä ei näköjään kaikki tiedä.

    • Ritsuli

      Varmaan ne odotukset on puolin ja toisin isot..itse en lähe koskaan sille linjalle että tutustuessa ottaisin vastaan keneltäkään ilmaisia ruokia tai tarjoiluja..ne on sitten parisuhteen juttuja ja toimii puolin ja toisin..välillä kuulee juttuja että naiset ottavat innokkaasti vastaan kutsuja,kun ei vaan tarvii itse maksaa..kyllä se livetapaaminen on tärkeä juttu ja sillon olis kiva mennä vaikka kävelylle tms. että sais tutustua rauhassa..kirjottaahan voi mitä tahansa,mutta kasvokkain näkee sen todellisuuden,äänenpainot ja vivahteen ja huumorintajun,että siinä mielessä se kemia..ei välttämättä niinkään ulkonäkö..sitä en ymmärrä että tapaamisen jälkeen jos ei kiinnostus riitä niin hävitään kuin tuhka tuuleen eikä vaivauduta kertomaan sitä toiselle..eihän sitä tarvii tylyttää..kuuta ei tän ikäsenä havittele taivaalta,mutta ei myöskään parisuhteeseen lähdetä sillä pohjalla,että kunhan on vaaan joku..ettei tarvii olla yksin..

    • eioleihmeyssairashomot

      Suomi girl ei anna vaikka teilä seksy sivuita, kuten tässä kun on pomo jo kuka alaisin? Ete ymärrä meitä, oletta hukasis. Miehinen on ja nauneninen. You stupid, every same?!??

      • Äidinkieli8plus

        Mitähän tuo olisi suomeksi?


    • eioleihmeys

      Suominainen vähä olla paritus, vaikka suomina sanonta soutamatta kulu, siksi isman on tietyin oikea eli haeta ja antaa toista ajattelee, mies sentää eli miese sentää olla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      250
      2266
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1881
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1555
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      132
      1322
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1190
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1145
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe