Saara Aalto loistava - kappale ja tanssiosuus EI

On meidän Saara aivan liian kiltti, kun suostui YlenAnnon koekaniiniksi. Pitihän se tietää.
Saaralle kymppi+. Parhaansa teki, mutta piti vetää Ylen pas..arekeä perässä.
YLE pilkottava. Puolet jengistä pihalle ja siitä voi vain parantaa.
Ilmoita


Juu, parhaansa teki mut laulutaito ei riittänyt. En ymmärrä mitä paskarekeä muka oli vetämässä. Saarallehan annettiin loistava mahdollisuus menestykseen mutta eukko pilasi totaalisesti kaiken.
Ilmoita
Höpöhöpö, laulutaitoa riittää ja hienosti veti Saara taas, suurin osa äänestäjistä euroviisuissa on juuri tuolla itä-euroopassa, ihmettelen mihin euroviisut on menossa kun siellä pärjää erikoisuudella ja siinä ei laulutaitoa edes tarvita, ei ollut silmiä hivelevää katsoa Israelin edustajan esitystä, tuhat kertaa mieluummin katsoin ihastuttavan Saaran hienoa esitystä, mutta makunsa kullakin sanoi koira kun muniaan nuoli.
Ilmoita
Vähintään puolet edustuskappaleista oli täyttä sontaa. Mukaan pääsivät ihan muilla avuilla kuin laulutaudoilla tai hyvällä kappaleella.

Kyproskin pääsi mukaan pelkällä ulkonäköä, joka oli botoksilla tehty ja norski vanhoilla meriiteillä, kappaleet aivan kammottavia.

Saarasta, että miksi hirviö teema jälleen ??? Todennäköisesti suurin syy siinä, olisi laulanut mukavista asioista.

Toiselleen esityksessä oli liikaa sirkusta onnenpyörineen, osui rosvosektoriin,
ja homoutta nahkaliiveineen. Pakkoko sitä on korostaa joka käänteessä.

Saara lauloi tosi kauniisti xfaktorissa, miksi kappale oli sävelletty niin korkealle, että ääni ei riittänyt laulaa niitä nuotteja muuten kuin kirkumalla, ei hyvä.

Tsemppaan kuitenkin sinua Saara ja todennäköisesti ostaa lipun tulevaan konserttiisi. Haluan kuulla hienosti laulettuja covereita.

Kansainvälinen menestys? Menikö se tässä?
Ilmoita
Voi harmi, ihan Kanan puolesta harmittaa, kun Pyh maan edustaja esitti "kanaa" avustajineen. Varmaan oli kuullut alun perin Kanan (Marianna E. Alanen) kappaleen , esim. Kontti Norjaan https://www.youtube.com/watch?v=ySNyz5JE9Uw
Ilmoita
Homot rensseleissä taustalla pilas het kaikki
Ilmoita
Saara rakastan sua! Olit paras mutta politiikka tms ratkaisi huonosti. Olet paras, olet ensimmäinen taitava laulaja supertähti Suomessa. Kiitos!

Wild wild wonderland soitossa. :)))

Saara. <3
Ilmoita
Enemmän lavasteisiin kaipasin värejä onnenpyörään,,,mustaa taas asussa,lavastuksissa ja siinä pyörässä,josta Saaraa ei havainnut kunnolla. Viime vuonnakin se kaksikko joka yritti päästä finaaliin ,oli kammottavassa nustassa asussaan,ja petyi kovasti kuin Saara oli maskeerattu hiuksista tyhmästi,pystyyn ja siili sivuilla.Ja taas tuttuun mustiin pukutuvat esiintyjät-siis miksi? Kyllä ne maaimassa varmaan ihmettellee maamme edustajia aina mustissa asuissa ja mustissa hiuksissa.Väriä,iloa ja erotiikkaa kehiin ja iloa ja kontaktia yleisöön!Saara on upea laulaja ,ääni liian korkelaale meni kuulostaen pahalta,hänen äänensä on kaunis mutta ei liian korkelta. Ei Suomessa osata kansainvälistä värien käyttöä ja elävyyttä esiintyessä jostain syystä-se musta värikokonaisuus antoi pliisun kuvan ja vaikutelman,Saaralla olisi pitänyt ollla kimallusta,väriä,ja hiukset eritavoin,sivuihin tukkaa ja ei korkeaa kampausta,kuten aina näemmät muotia.
Ilmoita
Sinnehän Saara halusi ja pääsi kiukuttelemalla ja jalkaa polkien. Tässä tulos: aivan samaa kuin muilakin Suomen edustajilla aiemmin. Kirkumalla epävireisesti ei pärjätä jos ei ole Autotunea avittamassa. Sitä saa mitä tilaa!
Ilmoita
Niinhän hän sinne kolmasti hinkusi ja sai mitä halusikin,hetken huomiota ja plus miinus nolla,tulos sama kuin muillakin-unohtamatta Lordia kauan kauan sitten-muistattekos miten kansa haukkui etukäteen Lordin ja häpesi sinne edustamaan? JA miten sitten kävikään? Aina joku sinne edustettava on muka suosikki,ja sitten pläjähtää kuin pannukakku-Melkoista rohkeutta ja pokkaa vaatii mennä viisuihin,kun epäonni vaivaa.Laiha lohtu että Portugali mikä voitti viime vuonna jäi viimeiseksi. Sinne yrittämään nuori poika ,tanssitaitoinen diskopoppi jumppa-
1 VASTAUS:
Lordin ei olisi koskaan kannattanut mennä sinne. Heistä on tullut vitsi euroviisujen jälkeen. heillä on nyt tullut kuusi levyä viisuvoiton jälkeen. En pysty nimeämään yhtään biisiä Hard Rock Hallelujahin jälkeen. Kyllähän se hirviörokki alkoi väsyttää.

Saaran taso ei oo koskaan laskenut koska se on aina ollut nolla.
+Lisää kommentti
Kauheaa! Lesboja on nyt sorrettu koska eivät voittaneet viisuja! Apua!

Mutta ei se mitään, Israelin Netta voitti koska oli ruma ja liikalihava. Ehkä nyt koittaa uuden vähemmistön aika.

Saara Aallon musa on täyttä sontaa. En ole koskaan pitänyt hänen biiseistä, en yhdestäkään. "No Fear" oli itseään toistava jumputus. "Monsters" oii geneerinen mutta nolo. Ihme että pääsi edes finaaliin! Domino oli vielä huonompi. Queens oli ainoa missä olisi ollut potentiaalia. Tämä typy ei ole edes Dua Lipan tasolla! Puhumattakaan oikeasti valovoimaisista artisteista kuten Selena Gomez, Melanie Martinez, Taylor Swift, Lana Del Rey, Shakira, Kylie, Kim Wilde, Donna Summer ym. Miksi ulkomaat haluaisivat yhden Demi Lovaton lisää? Heillä on tylsiä artisteja jo tarpeeksi. Ei edes Anna Abreu menesty ulkomailla vaikka hänen on enemmän vulvaa kuin Saara Aallolla.

Kyproksella oli hyvä edustaja. Eleni Foureira on artisti jonka levyjä voisi mennä kaupaksi.

Saara ei saa myytyä mitään, vaikka esiintyi miljoonille kiinalaisille ja vielä kymmenille miljoonille eurooppalaisille - jopa parissa eri musaohjelmassa. Musa on geneeristä roskaa.
Ilmoita
Brittejä rupesi ärsyttämään Saaran jatkuva lesboilulla ratsastaminen, en ihmettele.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Saara Aalto loistava - kappale ja tanssiosuus EI

On meidän Saara aivan liian kiltti, kun suostui YlenAnnon koekaniiniksi. Pitihän se tietää.
Saaralle kymppi+. Parhaansa teki, mutta piti vetää Ylen pas..arekeä perässä.
YLE pilkottava. Puolet jengistä pihalle ja siitä voi vain parantaa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta