Moi vaan taas!

a-no

Olen viime aikoina katsellut tubesta, kun eri puolilla maailmanpalloa asustelevat ihmiset ovat selvitelleet omaa alkuperäänsä kaupallisten DNA- testien avulla. Olen tehnyt saman huomion, kuin moni muukin, että lähes kaikki maapallon ihmiset ovat osittain suomalaisia ja nigerialaisia.
Tässä eräs englantia puhuva mies ihmettelee samaa asiaa:
https://www.youtube.com/watch?v=XGv3EiWEhWI&t=298s

Ihmisen alkukoti eli Paratiisi sijaitsi Suomessa ja siitä todisteena on ensimmäisten ihmisten eli Aatamin ja Eevan suomenkieliset, vanhahtavat nimet. Paratiisin aikoina täällä oli lämmin ja kun jääkausi saapui, niin suomalaiset kehittivät saunan, juuri tuohon lämmön tarpeeseen.

Kysymykseni on, että miksi Nigeria on saanut geeninsä tungettua lähes jokaisen maailman ihmisen sisään? Tarkistin juuri, että Nigeriassa on vain vajaa 200 miljoonaa asukasta. Onko täällä palstalla ketään, joka olisi lähemmin tutustunut genitaliaan ja osaisi vastata tähän kysymykseen?

Nämä testit ovat suosittuja etenkin afrikkalais- amerikkalaisten, orjien jälkeläisten keskuudessa ja lähes aina heille tulee tulokseksi, että he ovat puoliksi suomalaisia ja puoliksi nigerialaisia. Mistä tämä nigerialaisuus johtuu? Oma teoriani on, että tämä nigerialais- DNA tarttuu eri puolille maailmaa ahkerasti lähetetyistä nigerialaiskirjeitä.

6

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No moi vaan taas. Kirjeiden kirjoittajana joskus ysärillä ennen nettiä tai netin ns alkuaikoina kirjeiden välityksellä tarttui elintärkeitä tai romantiikantärkeitä tyttö- myöhemmin naismolekyylejä joka toisinaan johti tapaamiseen toisinaan taas ei ..jopa toisiin kaupunkeihin.

      Joten uskon teoriaasi Nigerialaiskirjeistä. Tarpeeksi lähetetty tarpeeksi levitetty. Toisaalta vaikea kuitenkin uskoa että koko maailman asukassakki olisi jurottavia, kateellisia, kirjeiden kirjoittajia. Elikä käsittääkseni siis Suomalaisnigerialaisia? Entäpä se mulattius? Miten musta voi olla valkoinen? Olematta Mustalaisen hevonen.

      Hassua muuten..oon juuri maalaamassa tai viimeistelemässä omaa versioitani Aatamista Ja Eevasta. Siitä tulee synkkä, kohtalokas kaunis öljyvärimaalaus pikku luukkuni seinälle. Jahka saan siihen kehykset.

      • a-no

        Tarttuisin muutamaan asiaan kommentissasi...tai ei sittenkään, kirjoitankin vain omiani!

        Esimerrkki: A:n äiti on perimältään puoliksi ryssä ja puoliksi ihminen ja A:n isäkin omaa sattumalta saman geeniperimäsuhteen. A voi olla geeniperimältään pelkästään ryssä tai pelkästään ihminen, koska hän on saattanut periä ainoastaan ryssän geenit äitinsä puolelta ja sattumalta myös isänsä puolelta. Tämä olisi äärimmäisen harvinaista, mutta mahdollista teoriassa.

        Olen kanssasi samma mieltä, että DNA tarttuu helposti esineistäkin. Siksi rikospoliisitkin käyttävät hanskoja, ettei heistä tulisi murhaajien kaltaisia. Sinä olet saattanut lapsena hipelöidä Havisen Mantaa Kauppatorilla ja Ville Vallgrenin DNA:ta on tarttunut sinuun ja niinpä nykyään taiteilet.


    • Jäkäläkansan_DNA

      Jääkaudella mannerjää peitti alleen Suomen. Kunnes äkisti 10000 vuotta sitten Suomea peittänyt mannerjää alkoi sulamaan. Auringonpilkkujen uusi konstellaatio sai lämpötilan nousemaan. Hetkessä valtaisat tulvat peittivät Lapin tunturit allensa. Lapissa asunut lyhytjalkainen mystinen jäkäläkansa-heimo kadotti syntyneessä kaaoksessa tärkeän ikimuistoisen mustan rituaalirikivensä. Vesivirran voima otti ja tempaisi kiven mukaansa kesken heimon jokaöistä alkoholinhuuruista revontuli piiritanssia. Kivi ajautui ja kulkeutui kauas afrikkaan nälkäisen ryhävalaan vatsassa. Ryhävalas oksensi pahanmakuisen kiven ulos Niilijoen matalaan rantaliejuun. Ohi kulkenut poppamies nosti kiven reppuunsa ja kiirehti kaupungin torille ihmelöytönsä kanssa. Eksoottinen musta kivi herätti oitis paikallisissa piireissä suurta innostusta. Kivelle rakennettiin iso suojakatos ja koroke. Kiveä ihailevat Ihmiset kiersivät, hiplailivat ja suutelivat kiveä ahnaasti. Sukupolvesta toiseen. Vielä tänäkin päivänä. Kivestä tarttui pohjoisen jäkäläkansan DNA:ta jokaiseen ohikulkijaan.

      • jeremy.hossa.kunniatta

        Ennemmiin bicos, Suomussalmelta on loutynut 8900 vuoden ikäsiä lasikuitupaattien reliktejä.
        Enoni meni Klondikeen v.1892, tuli siellä hulluksi. Palattuaan mielensä ja terveytensä menettäneenä opetti meitä lukemaan ja kirjuttamaan.
        Sillä oli aina Iisak Jarvenpaan takoma vesuri opetuksen kannustin ansana.


    • Jaakkooo

      Tutkin pitkään omia genitaalejani ja totean että ei minussa ole yhtään nigerialaista. Pieni on ja vaaleanpunainen.

      • verkonpaikkaaja

        Pienikin vehje voi mennä valtiolle ellei luvat ole kunnossa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe