Antamisesta ekoilla treffeillä...

Kissa vai hiiri??

Kertokaa nyt hyvät miehet, miksi antaminen ekoilla treffeillä on niin turn-off jatkoa ajatellen??? Sekö tekee naisesta helpon ja halvan, että sillä(kin) on seksuaalisia tarpeita?!

Olen voimakkaan seksuaalinen, itseään kunnioittava, itsestään huolehtiva ja iloinen 25-vuotias sinkku. Annan miehelle jo ekalla kertaa, jos mies vaikuttaa sen arvoiselta. Asian ratkaisevat monet pienet seikat yhdessä.

Nyt ilmeisesti tarttis muuttaa toimintamallia, jos haluais saada pidempiaikaisen seksisuhteen. Noin 95% miehistä ei ota yhteyttä/vastaa yhteydenottoon yhdenillan jälkeen. Miksi? Nautinnonpuutteesta ei ole kyse, siitä olen varma ;)

En ole hakemalla hakemassa "ikuista rakkautta", mutta olisin halukas hyvään, tuttuun seksisuhteeseen. Tämän olen kertotunut avoimesti, sillä en halua huijata ketään. Silti jään yleensä nuolemaan näppejäni, loistavienkin kokemusten jälkeen.

Sanokaa siis, olenko noiden miesten mielestä "halpa lumppu" kun annan jos siltä tuntuu. Ja ennenkaikkea miksi? Miehet sanovat, etteivät pidä "vaikeasti tavoiteltaa" esittävistä naisista?? Puppua sanon minä, kissa&hiiri -leikkiin on kai ryhdyttävä minunkin...

37

7436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juuso..

      itselle on joskus käynyt näin, tutustuin mukavan oloiseen tyttöön joka antoi ekoilla treffeillä ei siinä mitään pahaa sinällään, mutta kun parin kuukauden seurustelun jälkeen aloin epäilemään että en ollut ainoa mies ja tyttö myönsi olleensa useiden muiden miesten kanssa niin on vaikea luottaa tällaiseen ihmiseen.
      Kyllä helpon naisen kanssa voi olla mutta mitään vakavaa ei kannata ajatella koska joutuu kuitenkin pettymään ennemin tai myöhemmin,

      tämä oli vain mun mielipiteeni.

    • tyttö 84

      Miehet haluaa kiltin naisen. Itse olen huomannut miesten kanssa keskustellessani että miehet haluaa tavoitella naista. Vaikka nainen ei kahden kesken olisikaan niin kiltti, niin miehet eivät halua naista joka mielellään on kaikkien miesten kanssa.
      Yhden illan suhteista ei ole paljoa kokemusta mutta rakastajieni kanssa olen sekstannut ensimmäisenä iltana lähes aina. Kuitenkaan en ole itse avointa seksisuhdetta ehdottanut vaan hillinnyt itseni siihen asti että mies sanoo sen mitä haluaa.
      Jos tuohon kysymykseen että kuinka pitää käyttäytyä, joku tietaa vastauksen, kuulisin sen mielelläni! kuitenkin itse olen parhaaksi katsonut että on parempi leikkie pientä kissa-hiiri leikkiä, joka voi loppupeleissä olla ihan mukavaa...:)

    • Mm63

      Vakipano on ihan hyvä ratkaisu monessa mielessä. Tautivaara pienenee, seksi paranee kun tuntee vähän paremmin jne. Olisin kiinostunut, mutta olet vähän nuori nelikymppiselle ;-)

    • villy

      jos muija antaa mulle ekoilla treffeillä, katson asian niin, että olin sen luottamuksen arvoinen ja hän on ikäänkuin hyväksynyt sellaisena kuin olen.jos ekoilla treffeillä ei edes lopuksi vähän edes pussata, mun mielestä tää ei johda mihinkään ja tuskin enää soitan/vaastaan treffikaverini puheluihin. älä pidä itseäsi lumppuna....toi on itsensä aliarvioimistas ja kuulostat fiksulta naiselta. onko seksuaalinen nainen yhtä kuin lumppu, ei ole mun mielestä.
      joten mun vihje on tämä: älä anna ekoilla treffeille(paitsi mulle)....heh heh huono läppä, mut joka tapauksessa, jos et halua mitään huhuja itsestäs. kysy siltä kaverilta mitä mieltä se on asiasta. parasta noissa yhdenillan jutuissa on kun ne muuttuu seksisuhteeksi...eikö vain? ehkä jätkät
      pelkää sua, ku teet mitä haluat.....mut niin se pitääkin ;)

    • mmzv

      Jos mies odottaa saavansa sinulta ekoilla treffeillä, mutta sinä et annakaan, niin varmasti mies pettyy.

    • miehen mallikappale

      Sinulla pitää olla muutakin annettavaa miehelle kuin pillu, jos meinaat oikeaan suhteeseen miehen kanssa. Keskity enemmän niihin asioihin ja vähemmän siihen jakamiseen. Mutta pihtaamaan ei kannata ruveta. Pihtaria miehet ei arvosta.

    • Mä vaan

      Jos ekana iltana antaa ja vielä kertoo siinä tai antaa ymmärtää että haluaa vain seksisuhteen niin pitää hyväksyä se että ei ole miehille muuta kuin pillu.
      Näin se menee...
      Miehet kuitenkin haluaa luottaa kumppaniinsa ja jos luottamusta ekana iltana ei synny vaikka sängyssä synkkaakin niin meishän käyttää sinua lumppuna.
      Sitä saa mitä tilaa...

    • RRT

      Kokeile joskus tällaisen "sopivan" miehen kanssa tällaista sopimusta: Aloitatte seksisuhteen, mutta vasta seuraavalla kerralla. Eli teette tietoisen päätöksen siitä, että haluatte hypätä sänkyyn, mutta ette tee sitä heti ensimmäisellä kerralla. Näin molemmat saa miettiä ainakin vähän aikaa miksi haluaa tehdä sen ja siten ehkä molemmat sitoutuu hommaan vähän paremmin.

    • useammin

      kuin kerran niin väkisinkin siinä tulee tunteet mukaan, mutta voihan sitä seksisuhteesta lähteä liikkeelle. Kuuluuko muuten seksisuuteeseesi esim elokuvissa käynti? Halpa lumppu et ole, koska sinulla on kriteereitä miehen suhteen. Olet vain seksuaalisesti avoin. Se pidempi suhde ei kyllä ole miehenäkään yhtään helpompaa saada aluilleen. Sama 95% jää yhteen kertaan. Näin viisaasti tuumaten olisiki niin, että vakitusta kumppania haetaan vasta siinä 30v tietämillä ja mistä se johtuu... varmaan nykyajan nmeiningistä.

    • suhde ja tarkoitus

      ajattelen, jos suhteelta etsit kunnioitusta itsellesi ja tahdot omaksua arvot joilla toista kunnioitat.(välttämätön perusta)luulen että kannattaa tosiaan tarpeiden ja halujen rinnalle ottaa tosiaan enemmän annettavaa. Koska silloin saat varmuudella sen mitä odotat. Mutta ehkä on oltava aikaa ja kärsivällisyyttä jakaa luotettavat tarkoitusperäränsä aidosti "ehdokkaalle". Myös mielestäni se kuinka ilmaset itsesi paljon aikaisemmin merkitsee. Oletkos muuten ajatellut miten ajattelet niistä miehistä jotka myös antavat "ekalla kerralla" sinulle. Ehkä hekin luopuvat jo jostain silloin?

      Seksi (omankin) himon voi tyydyttää miten vain mutta kumppania ja parisuhteen tarpeita ei tuoteta sekstaamalla. Vaikka ne tulevatkin kuin itsestään aikanaan, ja ovat ihania.
      Löydät oikean tavan ja nautit enemmän kun eka kerta onkin sinun luona viihtyvän kaverin kanssa.

    • M37.

      "En ole hakemalla hakemassa "ikuista rakkautta", mutta olisin halukas hyvään, tuttuun seksisuhteeseen. Tämän olen kertotunut avoimesti"

      Siis et halua suhdetta ja ihmettelet kun et sitä saa? Siis haloo!!

      Se voi olla ihan niin, että kohtaamasi miehet ovat sittenkin hakeneet jotakin muuta kuin vain vakipanoa. Siksi eivät ota uudestaan yhteyttä. Miksi ottaisivat?

      Annat ymmärtää, että siksi, että olet niin loistava sängyssä. Taidat luulla liikoja.

      • 3kymppinen

        Haloo itsellesi. Seksisuhde voi olla jossakin elämäntilanteessa loistava ratkaisu. Esim. itselläni on toimiva sellainen. Kummatkin tietävät tarkalleen, missä mennään ja nauttivat toistensa seurasta ja läheisyydestä. Pelisäännöt teimme selviksi heti alkuun. Lyhyesti sanottuna: TOIMII! :)


    • torspo

      >miksi antaminen ekoilla treffeillä on niin turn-off jatkoa ajatellen???

      Siksi, että

      1) Voisin olla "kuka vaan", et edes tunne minua. Koen olevani vain nimi listalla, kulutushyödyke.

      2) En usko, että minun kohtaamiseni muuttaa sinun annan helposti -toimintatapaasi, tuskin saisin sinusta luotettavaa seuraa.

      3) Harvoin mies saa seksiä ekoilla tai toisilla treffeillä. Tässä asiassa valta on kuten tunnettua naisella. On jotenkin inhan tuntuista, jos nainen käyttää tätä valtaa ilman suodatusta ja harkintaa, mitä ekoilla treffeillä antaminen _ehdottomasti_ on.

      4) Kun minä en saa pihtauksen takia, olisi jotenkin tasapainottavaa, että nainen ei saa, koska haluaa pihdata. Tasapainoa:) On epäreilua (hehe), että sinä tyypillisesti saat halutessasi ja minä _ehkä_ ison työn ja vaivan jälkeen! Kateutta, pikkusieluisuutta vai sovinismia? En tiedä - joka tapuksessa semmoinen alkaa hiljaista miestä korpeamaan himohuurujen kaikottua päästä.

      > Miehet sanovat, etteivät pidä "vaikeasti tavoiteltaa" esittävistä naisista?

      Eivät niin, eivät esittäjistä. Eivät pelaajista, ja prinsessaleikkijöistä. Mutta niistä kylläkin, jotka oikeasti ovat vaikeasti saatavissa, koska eivät vaan halua hypätä alle viikon tuttavuuksien kanssa sänkyyn. Sellainen osoittaa harkintaa, tervettä maalaisjärkeä ja itsekunnioitusta. Kyllähän miehet tietävät millaisia sikoja miehet voivat olla:)

    • Kauraa

      Teet asian HETI treffien alussa selväksi, ettei tämä tyttö samanten heitä selälleen, mutta . . .

      Ps. Nykyinen vaimo teki niin, ja loppuhan on historiaa. ( sain toisilla)

    • Sexual healings

      Mitä ihmettä??? Kyllä miehet itse nai ketä vain ja sitten naisia haukutaan?? Miksi ei kumpikin voi olla rehti?? On näitä rehdiksi itseään kutsuvia,mutta pettävät.
      Ihan voitte miehet mennä itseenne.

    • 56187

      Ei ole mulle ainakaan turn off. Omien kokemuksien mukaan naisilta tuntuu mielenkiinto loppuvan jos sitä kullia ei saa heti ensitapaamisella joten nykyään olen yrittänyt ainakin vähän vihjata siihen suuntaan jos ei muuta.

    • Onko tämä vaikeata?

      ''Kertokaa nyt hyvät miehet, miksi antaminen ekoilla treffeillä on niin turn-off jatkoa ajatellen??? Sekö tekee naisesta helpon ja halvan, että sillä(kin) on seksuaalisia tarpeita?!''

      - Ei, mutta se antaa kuvan että nainen ei muuta haluakaan (kuin seksiä) tai sitten haluaisi muutakin, mutta itsehillintä ei riitä vaan on pakko jo tunnustelu vaiheessa saada m**aa. >>>ei siis varsinaisesti turn-off, vaan ainoastaan helppo pano.

      ''Nyt ilmeisesti tarttis muuttaa toimintamallia, jos haluais saada pidempiaikaisen seksisuhteen. Noin 95% miehistä ei ota yhteyttä/vastaa yhteydenottoon yhdenillan jälkeen. Miksi? Nautinnonpuutteesta ei ole kyse, siitä olen varma ;)''

      - Meidät miehet on biologisesti ohjelmoitu menettämään NOPEASTI kaikki seksuaalinen kiinnostus naaraaseen, kun siitos (vaihteleva seksiakti tai vastaava) on jo hoidettu alta, JOS naisella ei ole mitään muuta annettavaa tai mielenkiintoa ylläpitävää piirrettä/asiaa.

      Plus aivan taatusti osalle treffimiehistäsi olet ollut ainoastaan yks ''kaato'' tai ''uusi lovi sängynkulmassa'' muiden joukossa, eli heillä ei ole ollut ensinnäkään mitään aikomusta yhtä yötä pidempään leikkiin.

      Me emme todella nyt v*ttu pidä mistään kissa ja labrarotta leikeistä naisten kanssa pidetä joten älä edes kuvittelekaan, mutta jos oikeasti haluat saada molempia osapuolia miellyttävän vakisuhteen niin tulee sinun oppia kertomaan pokillesi että haluisit jatkossakin nähdä heitä, kun heille on luvassa paljon muutakin, ja että sinulla on muutakin tarjottavaa kuin pallien tyhjennystä.

    • jatkoa ajatellen

      Mitä muuta pitäisi olla tarjolla? Kiinnostaa todella, itsellä kun on vähänlaisesti aikaa miesten hyysäämiseen, kunnon panoonkin vain noin kerran viikossa riittää voimia. Mulle kun tosiaankin riittäisi pelkkä vakituinen seksisuhde, olen toki valmis tekemään muutakin, mutta harvemmin kukaan on ehdottanut, sellaisen henkilön kanssa, jonka kanssa homma hyvin toimii ja kyllä mä haluan sen sitten heti tietää ekalla kerralla, ettei tule turhia odotuksia. Muutama aika surkea kokemus on, mutta huumorilla selviää, kiss and goodbye. Useimmiten onkin käynyt niin, et ne jotka kiinnostais mua ei kiinnostu musta ja ne taas kyllä jotka ei mua.

      • - Naisten ongelmia -

        On se rankkaa kun naisella ei ole muuta annettavaa...


    • jhgjfhf

      "En ole hakemalla hakemassa "ikuista rakkautta", mutta olisin halukas hyvään, tuttuun seksisuhteeseen. Tämän olen kertotunut avoimesti, sillä en halua huijata ketään. Silti jään yleensä nuolemaan näppejäni, loistavienkin kokemusten jälkeen."

      Jos olet oikeasti sanonut että haluat pelkkää seksiä, niin ihmettelen ettei kukaan mies ota toistamiseen yhteyttä. Sillä eihän seksisuhteessa ole paljoakaan väliä sillä että onko nainen helppo vai ei. Vain kun etsii seuraa tositekoituksella, niin etsii naista jota pystyisi kunnioittamaan enemmän kuin "halpaa lumppua".

      Voisiko olla että olet vain liian ruma/lihava ettei miehiä kiinnosta seksi toista kertaa. Tosin aika moni mies ei välitä paljoa naisen ulkonäöstäkään jos seksiä on tarjolla, joten vaikea keksiä selitystä.
      Kokeile ottaa itse yhteyttä, nin luulisi että moni suostuu tapaamaan uudestaankin.

      Jos taas etsisit seuraa tositarkoituksella, niin silloin vastaukseni olisi aika toisenlainen. Kukaan ei halua vaimokseen jakorasiaa. Se että ihminen on voimakkaan seksuaalinen ei tarkoita että pitäisi antaa jo ekoilla treffeillä. Sillä tavalla antaa vain sellaisen vaikutelman että on täysin himojensa vietävissä. Ei kukaan halua naista joka seuraa pelkkiä himojaan eikä käytä järkeä. Sellaiset naiset todennäköisesti pettävät.

      "Annan miehelle jo ekalla kertaa, jos mies vaikuttaa sen arvoiselta"

      Kenestkään ei voi yksien treffejen perusteella pätellä onko hän hyvä kumppani. Eri asia on tietysti jos puhutaan pelkästä seksistä.

      "Miehet sanovat, etteivät pidä "vaikeasti tavoiteltaa" esittävistä naisista??"

      Itse en pidä "vaikeasti tavoiteltavaa" esittävistä naisista. Ylipäänsä aina jos pitää esittää jotain, niin ollaan hakoteillä. Sen sijaan kunnioitan erittäin paljon naista joka ymmärtää ettei yksien treffien perusteella voi tietää vielä onko mies kunnollinen. Kunnioitan naista joka myöntää olevansa kiinnostunut, mutta haluaa olla varovainen ja tutustua rauhassa ennen seksiä, kunnes luottamus löytyy. Valitettavasti en ole kyllä koskaan tavannut tuollaista naista.

      Toisaalta kunnioitan myös naista joka myöntää suoraan haluavansa pelkkkää seksiä ja sellaisesa tapauksessa en näe mitään syytä miksi naisen pitäisi pihtailla tai olla vaikeasti tavoiteltava.

      Oma veikkaukseni on, että olet vain hankkinut itseäsi tasokkaampaa seksiseuraa ja siksi miehet eivät ole soitelleet perään. Oletko mahdollisesti pullukka ja nämä miehet jotain lihaksikkaita komistuksia?

    • suhteilijatar

      Omista ekana iltana antamisistani noin puolet on johtanut seksi- tai seurustelusuhteeseen, ja noin 70-80% on ainakin ottanut yhteyttä. Nytkin vieressä nukkuu poikaystävä, jonka iskin 1,5 sitten baarista ja annoin samana iltana ja aamullakin. En ole missi ja sänkytaidotkin varmaan aika keskitasoa. Luulen, että kyse on ensisijaisesti oikeiden miesten iskemisestä, ja sinulla taas vastaavasti väärien miesten iskemisestä.

      Oikeasti miehet voi minusta jakaa karkeasti kolmeen ryhmään seksuaalisuutensa perusteeella. On olemassa oikeasti kilttejä miehiä, jotka haluavat rauhassa tutustua ennen petipuuhia, ja etsivät ainoastaan kilttejä tyttöjä. Se on minusta täysin kunnioitettavaa. Nämä miehet eivät harrasta seksiä ensitapaamisella eivätkä eksy meidän sänkyihimme ollenkaan.

      Sen sijaaan luulen, että olet tähän saakka iskenyt näitä tälläkin palstalla ajoittain mielipiteitään esitteleviä sankareita, joiden mielestä seksuaalisesti aktiivinen nainen on huora jota käydään panemassa, ja tyttöystävä on kiltti tyttö joka pihtaa ensimmäiset 3-6 kk. Se, mikä tässä miestyypissä korpeaa, on juuri tuo kaksinaamaisuus. On ihan ok haluta kiltti tyttöystävä, mutta siinä tapauksessa pitäisi pitää se omakin sukuelin pöksyissä. Jos taas itse lähtee yhden illan hoitojen matkaan, niin ei ole paljon varaa huoritella. Itse pidän näitä miehiä lähinnä hieman keskenkasvuisina enkä oikein osaa arvostaa heidän ajatusmaailmaansa.

      Sitten on miehiä, joille seksi on luonnollinen osa elämää muttei mikään elämän sisältö, eikä edes ensisijainen kriteeri suhteen muodostamisessa tai ylipäänsä toisen ihmisen arvostamisessa. Nämä miehet määrittelevät naiset "hyviksi" ja "huonoiksi" tyttöystäväehdokkaiksi pikemminkin älyn, huumorintajun, henkisen kypsyyden ja (muunkin kuin seksuaalisen) käyttäytymisen perusteella. Tai, vielä parempaa, eivät määrittele lainkaan vaan tutustuvat ennakkoluulottomasti uusiin ihmisiin ja katsovat kuinka monella tasolla persoonat ja elämät kolahtaa yhteen. Näihin miehiin minulla on ollut kunnia tutustua. Minä ainakin olen terveestä libidosta huolimatta niin paljon muutakin kuin pelkkä perse, etten jaksa haaskata aikaani ihmisiin jotka eivät sitä voi tai halua ymmärtää. Ei pitäisi sinunkaan.

      • sbsdbsb

        "Se, mikä tässä miestyypissä korpeaa, on juuri tuo kaksinaamaisuus. On ihan ok haluta kiltti tyttöystävä, mutta siinä tapauksessa pitäisi pitää se omakin sukuelin pöksyissä. Jos taas itse lähtee yhden illan hoitojen matkaan, niin ei ole paljon varaa huoritella. "

        Mitä kaksinaamaista siinä muka on? Naiset rakastavat miehiä joilla on paljon seksuaalista kokemusta. Miehet taas rakastavat naisia jotka eivät harrasta seksisuhteita.

        Miehet pitävät naisista jotka käyttävät hameita. Onko kaksinaamaista haluta sellaista naista, jos ei itse käytä hametta?

        Naiset pitävät miehekkäistä miehistä. Onko kaksinaamaista haluta miehekästä miestä jos ei itse ole miehekäs nainen?

        Logiikkasi ei vain toimi. Miehet ja naiset haluavat toisiltaan eri asioita. Miehet haluavat seksuaalisesti kokemattoman naisen ja naiset haluavat seksuaalisesti kokeneen miehen. Siksi siinä ei ole mitään outoa jos irtosuhteita harrastava mies haluaa ns. kiltin tyttöystävän.


    • sinkku38.

      Antakaa minulle joku kans. En minä vonkaa pil.lua koska olen herrasmies mutta ei se turn off ole. Seksi on kivaa ja odotan ainakin 4 treffit ennen kun alan vonkaamaan eli haluaisin hiukan tuntea naista ennen seksiä.

    • Nuolen myös

      Aloittaja voi tulla tänne antamaan, niin ei tarvitse vaivautua edes treffeille.

    • lifemocker

      koska kevytkenkäisyys ei ole merkki pitkäjänteisyydestä mitä vakavaan suhteeseen tarvitaan

    • Sikiö

      Eipä se haittaakaan, jos tekee selväksi aikeensa. Moni mies todennäköisesti katsoo, ettei ollutkaan mielestäsi poikaystäväainesta vaan pikemminkin riittäisivät yhden yön suhteeseen tai korkeintaan fuckbuddyksi. Tee siis selväksi se, että haluat pitempaa seurustelua, mutta mielelläsi myös annat ensimmäisillä treffeillä.
      Itse pidän paljonkin siitä, että nainen ottaa aloitetta ja tekee halunsa selväksi. Moni vain tuntuu haluavan jämähtää naisille lokeroituun tilaan, jossa omat halut tukahdutetaan odottaessa vastapuolen vonkausta. Kivahan se silleen on, saa tuntea olevansa haluttu ja niin edelleen, mutta entistä harvempi mies (oikein) suostuu moista kauaa katsomaan. Jos siis mielestäsi mies on sopiva "pakkaus", voit hänelle ihan suoraan sanoa asiasta ja ehdottavasi hyppäystä suoraan kolmansiin treffeihin (tai milloin ikinä noin yleisesti on "hyväksyttävää" haluta seksiä). Siinä ei saisi olla mitään vikaa.

    • fdsvcxvxc

      Jos haet seksisuhdetta niin olet monen miehen silmissä halpa lumppu.

    • 15+11

      Ensimmäisenä iltana on sänkyyn menty ja sitä alkanut pitkät suhteet. Mun mielestä okei, että aloittaa seksillä kiinnostavan ihmisen kanssa. Jos seksi on hyvää, voi aloittaa tapailun ja päättää sitten myöhemmin tuleeko tästä enemmän vai ei.

      • lifemocker

        löyhä moraali nyt kertoo vain sen, että seurustellessakin saattaa lähteä milloin tahansa kenen tahansa mukaan


      • m30+

        Nuoren ihmisen harhakuvitelmaa. Seksillä aloittaminen ei ikinä ole paras mahdollinen aloitus suhteelle. Sano minun sanoneen. Voi se onnistuakin, mutta vaatii yleensä kummaltakin elämänkokemusta ja yhteisymmärrystä. Sänkyyn hyppääminen ensitreffeillä, ehkä vielä humalassa, antaa ihmisestä tietynlaisen kuvan. Tätä ensivaikutelmaa voi olla vaikea purkaa jatkossa.


    • 15+11

      Saman kuvan antaa sitten kumpikin osapuoli...
      Seksisuhde ei mielestäni kerro moraalista mitään. Tietty sänkyyn mennään vain todella kiinnostavalta tuntuvan ihmisen kanssa.

    • yytgghhjjbbbvccghhjt

      Ei ole turn off jos antaa heti, helppo saa olla mutta vain meikälle eikä muille.

    • Ei mitään merkitystä. Itselle on selvää että jos on molemminpuolista vetovoimaa, se voi johtaa jo ekoilla treffeillä vaikka mihin. Moraalisuus on ehdoton turn-off! Moraalihan ei ole kuin tunnepohjainen käsitys miten asioiden pitäisi olla.

    • paskat

      "Noin 95% miehistä ei ota yhteyttä/vastaa yhteydenottoon yhdenillan jälkeen. Miksi? Nautinnonpuutteesta ei ole kyse, siitä olen varma ;)"

      Nuo luvut kertoo enemmänkin siitä, millaiset miehet niitä yhdenyönjuttuja harrastelee. Siellä on sellaisia kavereita paljon joukossa, joiden m.u.l.k.k.u kasvaa sitä mukaa, kun seksikumppanilista pitenee. Eli se yhdenyönjutut ovat tapa pönkittää itsetuntoa, kasvattamalla seksikumppaneiden määrää.

      Tiedän yhden jätkän, joka jättää naisen aina ekojen treffien jälkeen; jos nainen antaa, mies jättää, koska "sai jo kaiken, mitä halusi" ja, jos nainen ei anna, mies jättä, "koska nainen arvostaa itseään liikaa".
      Kyse on aika usein mielenterveysongelmista. Monet ovat psykopaatteja.

      • Step up, sempai

        >biologinen imperatiivi
        >psykopatiaa

        U wut m8?


    • ihmettelijäx

      Mielestäni sillä päätyykö sänkyyn 1.,2.,3. vai n:llä kerralla ei ole mitään tekemistä sen kanssa onko miehellä ja naisella edellytyksiä kestävään parisuhteeseen. Jos ihmisten välillä on seksuaalista vetovoimaa niin paljon, että mennään saman tien sänkyyn, niin sehän on vain positiivinen asia, seksin ollessa molemmille todennäköisesti aika tärkeä asia.
      Sille, että jompi kumpi ei ole yhteydessä yhden illan ja aamun jäkeen, on varmasti joku syy, eli huono elämäntilanne suhteelle, ei ole valmis suhteeseen, ei halua suhteeseen, tai sitten muuten vaan pystyi lyhyenkin jutustelun perusteella tekemään johtopäätöksiä, että toisesta ei ole laspsensa isäksi/äitiksi, eli ei kannata tavata enää.
      Itse en tee minkäännäköisiä johtopäätöksiä niistä lopulta tärkeistä asioista ihmisessä sen mukaan lähteekö ekana iltana sänkyyn vai ei. Ei se kerro luotettavuudestakaan juuri mitään. Tiedän sen, koska olen täysin luotettava parisuhteessa ollessa ja silti olen useasti mennyt ekana iltana sänkyyn. Uskon ja tiedän, että vastakkaisessakin sukupuolessa on paljon vastaavasti ajattelevia.

    • Anonyymi

      Ajattelen, niin, että jos antaa heti, niin antaa muillekkin heti, joten parempi itse olla antamatta .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4975
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1253
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe