Seksuaalinen vetovoima

Lost

Moi! Kysymys parisuhteessa oleville naisille.

Mä olen 34 vuotias nainen ja mun on läpi mun elämän ollut tosi vaikea löytää kumppania.

Musta tuntuu, että yksi syy siihen on se, että en kiinnostu miehistä. Oon käynyt matkan varrella useilla treffeillä ja tavannut mukavia miehiä. Saatan käydä henkilön kanssa useillakin treffeillä ja toivoa, että kiinnostuisin ja että tulisi sellainen kipinän tunne. Mutta ei, ainut mikä jää käteen on kaverifiilis.

Esimerkiksi jos mietin, että voisinko mennä tyypin kanssa sänkyyn, alkaa "pakene"-hälytyskellot soida mun päässä. En siis kiinnostu miehistä seksuaalisesti. Saatan lopettaa tapailun tosi mukavien tyyppien kanssa, kun ei vaan kiinnosta seksi näiden kanssa.

Tiedän kuitenkin olevani hetero. Muutama mies on nimittäin tässä elämässä vienyt mun jalat niin alta, että tapailun jälkeen on ollut seksiäkin mukana.

Mutta piru vie kun tuollaista kiinnostumista tapahtuu niin äärimmäisen harvoin. Mikä siis neuvoksi. Onko jollain ollut tällaista samanlaista.

Oon myös kokenut sen, että tapailin/seurustelin mukavan miehen kanssa, jota kohtaan en tuntenut mitään seksuaalista kemiaa. Suostuin seksiin, koska halusin antaa mahdollisuuden ja en halunnut loukata häntä. Mutta lopputulema oli se, että seksin aikana en tuntenut mitään, yritin näytellä nauttivani ja toivoin vain että homma loppuisi...päätin suhteen koska tuollainen ei ollut kumpaakaan kohtaan oikein. Harmitti vaan luopua muiten niin mukavasta miehestä.

Missä sytyn seksuaalisesti niiin äärettömän harvoin? Jos on antaa jonkun hyvän terapeutin nimi/yhteystiedot niin nekin kelpaa!

21

2704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Demiseksuaali

      Olet demiseksuaali.
      Minäkin olen. Se on perseestä mut jos löytää oikean ihmisen niin tosi jees.

      • Demiseksuaali

      • Lost

        Ei kuulosta tutulta. Saatan nimittäin tuntea seksuaalista vetovoimaa mieheen, jota en edes kunnolla tunne.
        Eli tuosta ei kohdallani kyse.


      • niin tai jospa hänellö vaan sattuu olemaan alhainen libido


    • kolahtaajokakohtaa

      Voipi olla että ei tuu elämässä montaakaan että vie jalat alta tunnetta ja turha kai kaverin kanssa on petiä jakaa.Pitää kolahtaa ja tuntua kyllä se näin on.

    • en.tiedä.mikä.mättää

      Musta tuntuu, että sun kaltaiset naiset on tosi yleisiä, koska kun mä käyn treffeillä niin saan vain kaverikorttia naisilta..
      Joskus pääsen jopa sinne 3. tai 4. treffeille asti ja nainen on mun asunnolla tai mä hänen luona, mutta selkeästi naiset ei osaa nähdä mua seksuaalisesti kun pelkkä läheisyys tuntuu olevan naisille jotenkin vastahakoista, esim sohvalla vierekkäin oleminen.

      Yli vuoteen en ole kertaakaan edes suudellut tai harrastanut seksiä vaikka olen käynyt jo 37 kertaa treffeillä, tragikoominen tilasto.

      • Lost

        Tosi harmi! Mä toivon sulle super paljon onnea! Sussa ei varmasti oo mitään vikaa, koska meillä naisillakin saattaa olla käsittelemättömiä lukkoja, jotka sit vaan johtaa tietynlaiseen käytökseen. Esim. ettei pysty päästään lähelle. Mut onneks kaikki ei oo samanlaisia. Ja oon ihan varma, että säkin niinku mäkin varmasti jossain vaiheessa löydetään ne omat puoliskot. Paljon kaikkee hyvää sulle <3


    • dfggdfgd

      Miksi naisilla on niin suuret kriteerit seksille?
      Miehet katsoo että jos naisella on kiva peppu ja kivat rinnat ja hoikka kroppa niin se riittää.
      Miksi nainen tarvitsee jotain ihmeellisiä kipinöitä? Jotain täydellistä miestä?

      • Lost

        Sanopa se. Sen verran oon aihetta googletellut, että oon löytänyt evoluutiopsykologien teorioita. Ilmeisesti ulkonäöllä on asian kanssa jotain tekemistä. Ja se taas ei ole ihmisen itsensä päätettävissä kenen ulkonäöstä syttyy.


      • Eyklnb

        Pitää olla siis kiva peppu, kivat rinnat ja hoikka kroppa??? Aika monelle naiselle tuossa on 1-3 vaatimusta liikaa... Nainen voi olla ihan huippu tyyppi, mutta ei saa naista, kun on olemattomat tissit. Sen sijaan naisen kriteerit miestä kohtaan ovat vähintäänkin yhtä tiukkoja, mutta ei niin usein ulkonäköön liittyviä. On yhden tekevää onko miehellä pikkuisen massua tms, jos mies on hurmaava käytökseltään.


      • Plääh

        Mitä tarkoittaa "suuret kriteerit seksille"? Mun mielestä seksi on seksiä silloin, kun molemmat osapuolet haluaa toisiaan, molemmat nauttii ja molemmat myös saa. Mitä sellaisella "seksillä" tekee, mikä ei tunnu miltään tai ällöttää?


    • Ajatellaampa

      Nainen syttyy elämäntarinasta ei mahdollisuudesta. Mitä se sitten tarkoittaakin. Taitaa olla evoluutio määrätä enemmän kuin uskommekaan.
      Naiselle on kaikki kaikessa hyvän geeniperimän päästäminen jatkoille. Miehelle mahdollisuus jakaa omaa geeniään on kaikki kaikessa.

    • korkeatkorot_liukaskatu

      Nuorempana aktiivisesti etsin ja kokeilin ja mietin mikä vika minussa on kun en syty kenestäkään.
      Muutamien kanssa oli laimeaa ihastumista ja seksiä, mutta fyysinen kosketus, aina puuttui joku osanen, ei ollut tunteita. Mietin että tätäkö tämä on. Kolmekymppisenä olin luopunut kokonaan toivosta ja sopeutunut siihen, että en ikinä rakastu, en löydä miestä, en saa lapsia.
      Yhtenä talviaamuna nukuin pommiin, juoksin bussipysäkille ja samalla soitin töihin että olen tulossa, lumen alla mustaa jäätä, liukastuin, kaaduin komeassa kaaressa selälleni, kännykkäni lensi ohi ajavan auton päälle. Auto pysähtyi, mies tuli ulos, poimi tullessaan kännykän osat kadulta ja riensi auttamaan. Kumartui koskettamaan, katsoi silmiini, miehen silmät olivat kuin mangneetit, siinä se oli, elämäni mies. Mies kuljetti minut polille, jalkaan kipsi, mies toi minut kotiin ja jäi siihen saman tien muutamaksi päiväksi, kävi vain kotonaan hakemassa vaatteita ja tietysti päivällä töissään ja korjauttamassa minun kännykän. Oli itsestään selvää että noin edetään. Seksiä oli heti ensimmäisenä iltana ja montakin kertaa päivässä. Se oli jotain ihmeellistä. Ensimmäinen lapsi syntyi alle vuoden kuluttua, seuraavat tasatahtia vuoden välein. Nyt vanhin on muuttanut jo pois kotoa ja nuoremmatkin ovat jo kohta teini-iän paremmalla puolella. Seksi ja koko elämä on ollut parasta ikinä. Oikean löytäminen on aikamoista sattuman kauppaa. Tai ehkä kohtalo hoitaa.

      • Lost

        Ihana tarina teillä! :) Kiitos että jaoit tarinanne, antaa toivoa. Kaikkea hyvää teille ja lapsillenne <3


    • drdr

      Mies ei saa naista syttymään... vaan himo herää naisen omissa aivoissa. Tietysti miehiltä saa impulsseja himon heräämiseen, mutta syy miksi juuri tietty mies, vaikka tuntematonkin, herättää himon, on juuri siellä naisen aivoissa.

      Olen 54-vuotias nainen, ja minulla on ollut läpi elämän vähän toiseen suuntaan tuo sinun ongelmasi, eli tunnen vetovoimaa todella monenlaisiin ja useisiin miehiin. Toisaalta tilanteeni ei ole juurikaan parempi, sillä eniten minua seksuaalisesti viehättää vääränlaiset miehet - eli siis heissä ei ole parisuhdeainesta. Sellaisia miehiä on harvakseen, joissa on parisuhdeainesta sekä seksuaalista vetovoimaa. Koko aikuisikäni olen saanut olla parisuhteessa (3), ja nauttia seksistäkin. Tästä olen kovin kiitollinen...

    • N47vee

      Mulle on käynyt niin, että kun oivalsin/ ymmärsin /löysin todella oman seksuaalisuuteni, sitä useampi mies on tosi kiinnostava ja potentiaalinen seksuaalisesti. Siihen asti joutuu odottamaan, että tavattu mies ikäänkuin jollain abstraktilla ihmeellä herättää oman seksuaalisuuden ja se on kovasti paljon hankalampi ja harvinaisempi homma.

      En tiedä auttaisiko se sua, että keskityt itseesi. Kun tunnet itsesi seksuaalisesti viehättäväksi, halukkaaksi ja avoimeksi nautinnolle, tiedät mistä nautit, mistä kiihotut ja millä eri tavoilla saat orgasmin, osaat ja uskallat kehittää itsesäsi sillä saralla ilman miestä, alkaa ehkä kummasti kiinnostamaan kuka tahansa silmälle siedettävä mies joka voisi sun kanssa sen ilon jakaa. Nimenomaan jakaa, ei antaa sulle valmiina seksistä nauttimisen lahjaa.
      Eli olen samoilla linjoilla kuin edellinen, seksuaalisen kiinnostumisen herääminen on yllättävää kyllä sun sisällä, ei ulkopuolella.

      Ja voin kokemuksesta sanoa, että siinä kohtaa kun palikat loksahtaa paikalleen, olet sekä tosi ihana seksikumppani parisuhteessa miehelle että saat kokea tosi kokonaisvaltaista nautintoa itse :)

    • vaikkasamapatuo

      Ihan tavallinen nirso nainen olet. Tuskin siitä kannattaa erityisemmin huolestua.

    • Kakkossmiess

      Miehenä olen kokenut vähän samaa asiaa.

      Minulla on ongelmana, etten kiinnostu "minulle sopivista" naisista. Siis oman ikäiset tuntuvat kuin mummonsa kanssa yrittäisi mennä sänkyyn.

      Juuri tuossa jokunen viikko sitten yritin vakavasti tutustua itseäni n. 3 vuotta vanhempaan naiseen, joka oli fiksu ja mukava, mutta ajatus sänkyyn menosta hänen kanssaan oli mahdotonta.

      Sama koskee ns "muutama kilo liikaa" - naisia.

      En tiedä, mistä tämä johtuu. Näenkö itseni eri tavalla kuin muut, vai olemmeko AP:n kanssa vain tavallisia nirsoja ihmisiä?

      Ongelma tämä on siinä mielessä, että jos haluaisi asettua aloilleen. Muutaman vuoden jälkeenhän parisuhde on sitä arkijyystöä, vaikka olisi millaisen kaunottaren kanssa yhdessä. Parempi siis olisi ehkä ottaa se mukava ja fiksu nainen sen missin sijaan.

      • TotuusSattuuQC

        Ihmisillä nyt vain on erilainen sukuvietti. Osa panisi kaikkea joka on vielä elossa ja jollekin on vain ihan juuri tietty ihminen josta voi innostua. Suuri osa on sitten siitä väliltä.


      • samma.här

        Kuulostat ihan normaalilta mieheltä. Kaikki miehet pitää naista viehättävimpänä 16-25v ikäisenä.
        Kyllä itsekin 32v miehenä haluaisin mieluiten tuon ikäisen naisen. Oman ikäinen tai pari vuotta vanhempi kelpaa tietty myös mutta en usko että tuntisin yhtä vahvoja tunteita samanikäisen tai varsinkaan vanhempaa naista kohtaan.
        Ja ihan sama pätee naisen vartaloon. Itse liikun parhaimmillaan 7 kertaa viikossa joten haluaisin että nainenkin pitäisi itsensä kunnossa..


    • ainoW

      No, ihmiset on erilaisia. Toiset syttyy usein, toiset ei. Usko tai älä näin se menee miehilläkin, vaikka täällä usein muuta esitetään.

      Itse sytyn erityisen paljon miehistä. Todella erilaisista miehistä. Ja tiedänpä, ettei pelkälle seksuaaliselle vetovoimalle pystytetty parisuhde toimi. Tarvitaan jotain muuta, tai pelkkä jotain ei riitä. Kyse on loppupeleissä vain siitä, haluatko parisuhteen vai et.

      Millaisia seksikokemuksesi ovat olleen? Oletko ihan sinut seksuaalisuutesi kanssa? Harrastatko itsetyydytystä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2082
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe