Lapsille tekemistä

Notkutaansittenkylillä

Koskahan tuolle Ilmajoki hallin "skate" paikalle, saataisiin jotain tehtyä. Tuollaisenaan sillä ei ole mitään virkaa ja alkaa joka kylässä olla oma parkki, ei vain meidän nuorille. Pitäisikö siihen Seinäjokeen siltikin liittyä, että edes tämä saataisiin tehtyä.

34

438

  Vastaukset

  • Kannattais liittyä. Päästäisiin kusipäisiatä johtajista ja pikkunilkeistä eroon

   • Kyllä jotain parempaa tarttis keksiä ku joku skeittailu,hetken hurmaa ja sitte paikat hajotetaan ku ollaan koviksia.


   • Onko sulla tiedos parempaa tekemistä? Niin, voihan siellä ABClläkin notkua, räkiä seinustalla ja potkia aitaa kumoon.


   • ON,ESIM.Laidunalueella isot komiat viheriöt jossa voi pelailla jalkapalloa,heitellä frisbeetä,polttopalloa,mustaa miestä jne.tai vaan rentoilla kavereiden kans.Joella voi kalastella,voi käydä katsomassa kaveriporukalla joko naisten tai tyttöjen,miesten tai poikien jalkapallo-tai pesäpallo-otteluita.Takuulla pelaa tuttujakin niis ja ne takuulla tykkääs ku jotku olis kiinnostunu ja vois siinä itsekki samalla saada kipinän harrastukselle.Ratsastus,tennis ym mahdollisuuksiao on tai sitten voi vaikka pyöräillä Alajokilenkin ja käydä esim. lintutornis tai sitten pyöräillä Santavuoren tornista katsomaan montako kirkkoa näkyy ja ihailemaan aakeeta laakeeta ja toteamaan ku myllyt pauhaa niinku hävittäjät.Konnanmontulla näillä keleillä pitääs talviturkki lähteä….jne...jne...


   • NoNäinhän se ,mutta kun interaktiivisuus on kadonnut teknologian myötä.Ennen tosiaan höntsäältiin kentillä sitäsuntätä niinku nykynuoriso sanoo,ja aina oli myös flikkoja porukas ja se pani klopit esittämään muutakin ku Apsin tupakkipaikkoja.


  • Itte täälä nuoruuteni viettäny eikä ollu kännyköötä eikä tietokoneeta mutta ikinä ei ollu tekemisen puutetta

  • Kun lukioon saadaan uusi rehtori.....alkaa lapsilla olla tekemistä...
   Vanhempien olisi syytä huolestua, jäljet pelottaa.

   • oho,aika heitto.Avaa enemmän


  • Kaikkia nyt ei vain kiinnosta pallon perässä juoksu.

   • Just näin,Korvalaaset on aina ollu vähä erilaasia,kovia jätkiä muka ettei mikää normaali oo heidän juttu,meille pitää rakentaa omat tilat missä me voidaan tsillailla.


   • No niinpä,joillekki se tupakka ja kalja on se mulkun jatke.


  • Pitäisköhän nuorille saada aktiviteettia ja satsata muutama tonni siihen skeittaus paikkaan, niin tulisi sekin paikka oikeaan käyttöön. Nyt nuoret niillä kulmilla kittaa energia juomiaan ja kuka keksii milloin mitäkin jäynää. No mitä tekee kunta, no sen ainoa teko on laittaa kieltokyltit kyseiseen paikkaan ja nuoret siirtyy siitä muualle, muiden riesaksi. Onko tämä pitäjä niin perseaukinen, että tälläistä ei pystytä toteuttamaan?

   • Kuten edellä olevista kirjoituksista huomaa ,kaikki lähtee nuorista.Nuo skeittijutut on sellaisia että lauta pitää saada ku muillaki on,muutama kerta käydään ja lauta lentää nurkkaan ku ei se ollukkaa niin helppua,ja sitte parkki tuhotaan.


   • erthtrheh kirjoitti:

    Kuten edellä olevista kirjoituksista huomaa ,kaikki lähtee nuorista.Nuo skeittijutut on sellaisia että lauta pitää saada ku muillaki on,muutama kerta käydään ja lauta lentää nurkkaan ku ei se ollukkaa niin helppua,ja sitte parkki tuhotaan.

    No onneksi täällä ei ole sitä parkkia mitä tuhota, niin ei tarvitse pelätä taloudellisia vahinkoja. Ilmajoella pitää nuorten vissiin potkia palloa tai painia, kun nykyiseenkään"parkkiin", ei kunnalta muutamaa tonnia liikene.


   • Ennen tehtiin itte,aina tartte veronmaksajien rahoolla tuollaasia turhuuksia teherä.Ahonkylään tehtiin mutta eikähän nää rakkauden hetelmät itte ryssiny sen sotkemalla ja hajottamalla koko paikan ja muunki kentän ympäristön.Tietty se pitääs olla jossain valvovan silmän ulkopuolella että sais olla koviksia ja polttaa putakkia ja otta keppanaa ja RÄKIÄ huppu pääs,voi hyvää päivää.


   • Itse tekemät rampit saa helposti poltettua ja tuhottua. Nämä tehtaan tekemät rakennelmat, on tehty niin, että niitä ei kovin helposti rikki saa.


  • Pian on taas syksy ja mitään ei ole tänäkään kesänä saatu aikaiseksi, skate paikan viihtyvyyden lisäämiseksi. Muissa pitäjissä puitteet tätäkin harrastusta varten on kunnossa, mutta täällä ei tapahdu mitään.

  • Oho,luin ketjun ja ihmettelen kyllä ellei mitään järkevämpää tekemistä keksitä.Pullamössöjenkkien vouhotuksia vissiin.

   • Kerro ihmeessä, mikä on se harrastus, mille annat hyväksynnän, niin minäkin voin sitten kommentoida, onko siinä järkeä, vain ei. Epäilen, että kuulut niihin vanhempiin, tai olet kuulunut, jotka ei ole omienkaan lasten harrastuksiin laittanut tikkua ristiin, asenteella, että ei ne mitään tarvi, kun ei silloin ennenkään mitään ollut.


  • Enpä yleensä vastaasi mutta nyt meni tosi pahoin metsään arvauksesi.Oon lasteni kans kiertäny kaikki mahdolliset harrastukset mitä Ilmajoelta löytyy,ja niitä löytävät nykyään myös itse, ja myös skeittilautaa on kokeiltu mutta nyt on turhanpanttina varastos,se oli lyhin harrastus mitä ollu.

   • No meillä on skeittausta ja scoottausta harrastettu monta vuotta ja kierretty ympäri Suomea. Jos ei ole puitteet kunnossa, niin ei ole ihme, että homma ei kiinnosta ja niitä joita kiinnostaa, niin pyörivät kylällä, esim, apteekin lastauslaiturilla, kunnes sieltä häädetään pois. Tämä laji ei ole mitään tasamaalla potkuttelua, miksikä monet sen mieltää, jotka ei asiasta mitään tiedä.


  • Hyvä kommentti tällä yhdellä jäärällä, kun oma muksu ei kiinnostunut rullalautailusta, ei siitä muutkaan voi tykätä.🤣

  • Ilmajoella liikunta ja vapaa-aikakordinaattorin virka auki, toivottavasti saataisiin vähän aloitekykyisempi henkilö virkaan tällä kertaa.👍

  • Kurikkaan valmistuu kovaa vauhtia viimesen päälle betoniparkki, hyvä että joissain kunnissa homma toimii.

  • Kurikan kunnantalo ajettihin ilimajoelle pallooluhallin pihaksi

  • No niin, nyt on kunnassa uusi liikuntakordinaattori, niin mielenkiinnolla jäädään odottamaan, saako tämä kaveri mitään aikaiseksi skate parkin olosuhdeiden kohentamiseksi.

   • toivottavasti ei ,vaan keskittyy olennaiseen,eli nuorten liikuttamiseen.Rampit vaan mopomiittinkipaikkoja


   • Anonyymi kirjoitti:

    toivottavasti ei ,vaan keskittyy olennaiseen,eli nuorten liikuttamiseen.Rampit vaan mopomiittinkipaikkoja

    Hah, just. Käyppä joskus vaikka Seinäjoella tai Kurikassa katsomassa, mitä toimivissa parkeissa tehdään. Porukkaa on niin, ettei sekaan meinaa mahtua ja mitä urheiluun tulee, niin kovasti ovat väsyneitä, kun päivän noissa touhaavat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hah, just. Käyppä joskus vaikka Seinäjoella tai Kurikassa katsomassa, mitä toimivissa parkeissa tehdään. Porukkaa on niin, ettei sekaan meinaa mahtua ja mitä urheiluun tulee, niin kovasti ovat väsyneitä, kun päivän noissa touhaavat.

    joo oon seurannu ku vieres asunu


  • Hiihtojaosto ei tykkää valinnasta. Hemohessiä pitää saada käyttää ja koortinaattori valita uudestaan, vaikka ei vielä ole tainnut työpöytäänsä saada järjestettyä.
   Hiihtohirmut, Markku ja mahti olimme sopineet ihan toisen henkilön valittavaksi.
   Koskenkorvan hiihtostatioonille pitää kuntalaisten kuitenkin maksaa uudet valot, se on vähintä mitä hiihtäjien puolesta voidaan tehdä.

   • Enne hiihrettiin pellolla ja mettissä itte teheryillä laruulla ja kuun valo riitti valaistukseksi. Se on turuhaa teherä hienoja latula veronmaksajien kustannuksella, kun koiran kusettajat tai mopoterroristit talloo ne kumminkin pilalle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Enne hiihrettiin pellolla ja mettissä itte teheryillä laruulla ja kuun valo riitti valaistukseksi. Se on turuhaa teherä hienoja latula veronmaksajien kustannuksella, kun koiran kusettajat tai mopoterroristit talloo ne kumminkin pilalle.

    Nämä tämänpäivän ihmiset on laiskoja.
    Pitää olla kaikki valamisna, saakohan nuo kädettömät suksiakaa jalakahansa itte.
    Pitää olla hiihtotrikoot viimmeesenpäälle jotta näytetähän joltaki himourheelialta.
    Menisivät umpihankehen polokemahan latunsa, se kuntoa nostaa.


  • Ilmajoen kunta tukee hiihtoviestijoukkuetta tuhansilla euroilla vuosittain.
   Mitä sillä saa vastineeksi? Hömppäheinää ja hemohessiä.

   • Ja painista nuuskanpaskaa ja kukkakaalikorvia.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   41
   2180
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   31
   1287