Mistä löytyisi nainen joka treenaa?

MIkassa

Minun ihanne nainen olisi sellainen, joka treenaa. sellainen joka tietää mitä on antaa oma maksimaalinen panoksensa treenaamiselle. ja sitä myöskin parisuhteelle, osaa rakentaa hyvät pohjat ja yllä pitää niitä. treenaamisella tarkoitan esim salitreenaamista.
Nainen joka ei anna periksi, eikä luovuta. ja tietää mitä on perhearvot, on lojaali, uskollinen.
Ei polta tupakkia, ei käytä huumeita, tai muita päihteitä.
avoin, ulospäin suuntautunut. pitää osata keskustella ja puhua.
Pitää hygieniastaan huolta.
alko tuotteita saapi käyttää.
Saaps laittaa meiliä [email protected]

6

849

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfhfhdhfd

      Toivotan onnea meille molemmille tuollaisen naisen löytämisen suhteen.
      Itse olen jaksanut ihmetellä jo kauan että miten voi olla niin mahdottoman vaikeaa saada treenaavaa naista kiinnostumaan.
      Mulla on profiilit monessa paikassa ja niissä korostan niin kuvissa kuin tekstissäkin että etsin liikunnallista seuraa ja ainoat joilta tulee flirttejä tai viestejä ovat niitä ei-liikunnallisia.
      En vain pysty ymmärtämään että jos itse treenaan parhaimmillaan 7 kertaa viikossa niin miten sopisin yhteen ns sohvaperunan kanssa..

      Tämän voi tulkita vain yhdellä tavalla. Ne liikunnalliset timmit naiset vaativat mieheltä paljon enemmän kuin vain liikunnallisuutta. Epäilisin että jos nainen on liikunnallinen niin hän vaatii mieheltä geneettisiä ominaisuuksia kasvojen ja pituuden suhteen..

      • usgeerre0ri0e

        Jokainen timmi & muutenkin "kunnollinen" mies ansaitsee hyvin syöneen ja ns.sohvalla muhitetun aikuisen naisen <3 Eihän sitä nyt molempien passaa siellä sohvalla jääkaapin aarteita tyhjentää.. Mies pysyy kunnossa kun nainen hoitaa syömisen ja kivahan se saada liikuntaa ja vähän treeniä niitä kauppakassejakin kävellen kotiin tuodessa. Kunnon mies pitää huolta naisensa muodoista :)

        Ne kuivankesän oravat ja muutenkin ruipelot naiset taas ovat useimmat jo niin haukuttuja ja uhiteltuja pullukoiden puolelta, jotta ovat alkaneet katsella sitä korvien väliä ja mukavaa miestä muutoinkin.
        Pulleilla ne kovimmat kriteerit on, koska nykyään ollaksesi se "normaali" nainen kuuluu sulla olla ylipainoa reippaasti. Lähipiirissänikin hoikilla naisilla on pyöremmät ja kivat miehet, pullukat ovat koukuttaneet ne kuosissa olevat ja näin saa ollakin mun puolesta.. ;)


      • EhkäKuitenkin

        Niin. Itse olen aika normaali mies. Mutta jos ajatellaan että vaikka jossakin nettitreffipalstalla olisin naista etsimässä ja olisi

        Neiti A, joka olisi tässä kuvatan kaltainen pimpottaja, ns. kuivan kesän orava ja toisi tuota vahvasti itsestään esille

        Neiti B, joka olisi kurvikas, 30 kg ja kertoisi panevan tupakaksi viiniä saatuaan

        Niin kyllä minä lähtisi mieluumin tuota B tapaamaan.


    • Manboobs

      Varmaan salilta tai lenkkipolulta. Pyöräilemästä tai muuten liikunnan parista. Ei taida baarista kävellä vastaan. Tosin itse pitäisi sitten kanssa harrastaa jotain. Se timmi kunto pysyy kun molemmat harrastaa liikuntaa. Ei taida toimia jos toinen laiskottelee ja mättää surutta muonaa kurkusta alas.

    • TulipahanTästäMieleen

      Mä en luovuta. Vaikka tällaiseen hömppään kuin mitä tääkin avaus sisällään pitää, törmäilee jatkuvasti.

      Jaksaa meikä yhä uskoa kaikkien salibimbojen keskellä, että vielä jonakin päivänä löytyy Hän, Nainen, joka treenaa aivosolua ja tunnepuolta. Nainen, joka On. Terveesti. Jonka itsetunto ei muodostu merkkiveskasta ja muovitukasta, feikkikynsistä, pakkelista, peilin edessä panikoimisesta. Nainen, jolle puut suhisevat, aallot murtuvat, tuulet puhelevat. Nainen, joka On, josta On. Nainen, jolta luonnistuu fyysinen työ, jolta hoituvat omakotitalon rempat, pihatyöt sun muut, mutta josta löytyy luontaista naisellista herkkyyttäkin.

      Hän, Uneni, tietää myös. Sivistyksessä löytyy. Petrarcat ja Estet, historiat hallussa, kiinnostus päivänpolttaviin asioihin, ihmisiin, ilmiöihin hyvinkin kiihkeetä sorttia. Sydän paikallaan, arvot kohdillaan, itsetuntemus Everestin luokkaa.

      Jeps, mä tiedän. Vähän, meinaan että hyvin vähän. Sen kyllä, ettemme luultavasti taida tavata - mä ja Usvaneitoni. Mut periksi en anna, toivoa elätän, ja yksinelokin sujuu. Häneltäkin, tiedän. Haavekuvanakin Hän kuitenkin kantaa, antaa iloa ja valoa harmaiksikin kääntyviin päiviin.

    • EtsiväSydän

      Yllä olevan viestin lähettäjälle! Sattumalta luin ja säikähdin! Minuako kuvailit? Mielipiteet vahvoja, silti herkkä ja erittäin tunteellinen olen. Elämä kolhinut, periksi en anna koskaan, sisua löytyy.
      Rakastan luontoa, pinnallisuudesta en niin välitä. Olen ollut poikatyttö, nykyään jopa osaan pukeutua välillä mekkoonkin ja se on mukavaa :)

      Arvot ja perinteet enemmän kuin tärkeitä. Koen etsineeni toista puoliskoani pienen ikäni, elämäntilanne nykyisin aika ikävä, sekavakin? Olen aika rikki nyt. En tiedä vielä ratkaisua, mutta sydän kaipaa jotakin. Alkuun ainakin ystävyyttä, sielujen sympatiaa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1614
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1468
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1462
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      53
      1365
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1318
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      83
      1275
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1168
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe