Kansallistunne korkealla - Pew tutkimus kertoo!

aika.nannaa

Suomalaisten kansallisylpeys Euroopan huippua. Tuloksista ilmenee myös, että suomalaisten kansallisylpeys on länsieurooppalaisittain huippuluokkaa: 59 prosenttia suomalaisista sanoo olevansa hyvin ylpeitä suomalaisuudestaan, ja 35 prosenttia tuntee jossain määrin ylpeyttä kansallisuudestaan.

Yhteistulos 94 prosenttia on korkein kyselyssä mukana olleista 15 maasta. Lähes samoihin lukemiin pääsevät Portugali ja Norja.

Sen sijaan islamiin suhtaudutaan jyrkästi. Tutkimuksen mukaan peräti 62 prosenttia suomalaisista ajattelee, että islaminusko on perustavanlaatuisessa ristiriidassa suomalaisen kulttuurin ja arvojen kanssa. Useampi kuin joka neljäs suomalainen (28 %) ei hyväksyisi muslimia perheensä jäseneksi.

Tosin nämä vasurihyysärit eivät tunne mitään kansallisylpeyttä, he ovat ihastuneita islamiin.

10

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enoleisänmaallinen

      Minä en kuulu niihin vähä-älyisiin jotka ratsastavat kansallisaattella. Suomi ei merkitse minulle sen enempää kuin mikään muukaan maa, kotimaa on siellä missä kulloinkin sattuu olemaan työpaikka ja koti. En heiluttele Suomen lippua mitenkään ylpeänä enkä tunne halua olla erityisen suomalainen, etenkin kun se isänmaallisuus on nykyään sitä Vastarintaliikkeen ja Suomi ensin-natsien öyhötystä ja ihmisvihaa.

      • Dfe6llk

        Sinä et merkitse mitään. Olet tyhjempi kuin tyhjiö


      • MikseinNäy

        Suomalaisten kansallisylpeys Euroopan huippua – useampi kuin joka neljäs ei hyväksyisi muslimia perheensä jäseneksi
        https://www.suomenuutiset.fi/suomalaisten-kansallisylpeys-euroopan-huippua-useampi-neljas-hyvaksyisi-muslimia-perheensa-jaseneksi/

        Kansainvälinen Pew-tutkimuslaitos julkaisi äskettäin laajaan eurooppalaiseen kyselyyn perustuvan tutkimuksen, jossa kartoitettiin ihmisten omaa uskonnollista vakaumusta ja heidän näkemyksiään muista uskonnoista.


        Tutkimuksen mukaan peräti 62 prosenttia suomalaisista ajattelee, että islaminusko on perustavanlaatuisessa ristiriidassa suomalaisen kulttuurin ja arvojen kanssa. Useampi kuin joka neljäs suomalainen (28 %) ei hyväksyisi muslimia perheensä jäseneksi.

        Jopa 94 prosenttia tuntee kansallisylpeyttä

        Tuloksista ilmenee myös, että suomalaisten kansallisylpeys on länsieurooppalaisittain huippuluokkaa: 59 prosenttia suomalaisista sanoo olevansa hyvin ylpeitä suomalaisuudestaan, ja 35 prosenttia tuntee jossain määrin ylpeyttä kansallisuudestaan.

        Yhteistulos 94 prosenttia on korkein kyselyssä mukana olleista 15 maasta. Lähes samoihin lukemiin pääsevät Portugali ja Norja.

        Puolet pitää omaa kulttuuria parhaimpana

        Terve kansallisylpeys ei kuitenkaan estä suomalaisia tuntemasta itseään myös eurooppalaisiksi: 87 prosenttia suomalaisista tuntee ylpeyttä eurooppalaisesta identiteetistään. Tämäkin luku on tutkittujen maiden kärjessä.

        Puolet (49 %) suomalaisista oli täysin tai suurimmaksi osaksi samaa mieltä väitteestä ”Emme ole täydellisiä, mutta meidän kulttuurimme on parempi kuin muiden”. Toinen puoli kansasta (46 %) taas ei moiseen väitteeseen suomalaisen kulttuurin ylivoimasta uskonut.

        Laajan tutkimuksen tuloksia voi selata Pew-tutkimuslaitoksen
        http://www.pewforum.org/2018/05/29/nationalism-immigration-and-minorities/

        Kansallistunne huippukorkealla!
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15301436/kansallistunne-huippukorkealla!
        Pew-tutkimus kertoo, että suomalaisten kansallisylpeys on Euroopan huippua.

        Se on omituista ettei tätä Euroopan huipulla olevaa kansallisylpeyttä juuri havaitse suomalaisessa keskustelussa tai politiikassa?! Enemmänkin tunnetaan syljettävän suomalaisuuden ja sen tunnusmerkkien päälle. Onko tämä sittenkin marginaalin järjestämää organisoitua toimintaa monikulttuuristamisen agendan toteuttamiseksi?


      • LutherinOpissa

        SOROKSEN maksama trolli saitilla.

        Joo, Unkari on myrkkyä globalisteille ja eliitin diktatuurin ja islamin totalitärianismin puolesta liputtaville tahoille.

        Kyllä tämä tiedostetaan.

        Ateisteja raivostuttaa se tosiasia, että koko länsimainen sivistys nojaa kritilliseen perinteeseen.

        Me täällä länsimaissa olemme tähän asti olleet pääosin kristillisen kulttuurin vaikutuspiirissä. Tämä alkuperäinen kulttuuri on vaikuttanut ajatteluumme, tekoihimme ja asenteisiimme. Moni ei tiedä, että vapaus, rehellisyys, työnteko sekä toisten ihmisten kunnioittaminen oman edun ja ahneuden sijasta, nousevat kristillisestä perinnöstämme ja Raamatusta. Koko länsimainen sivistys oikeuskäsityksineen on nojannut kymmeneen käskyyn, Kristuksen opetuksiin ja evankeliumin sanomaan.


    • Bvcxvv

      Yleensä ne suomalaiset joiden vanhempien suvut jne. ovat Suomen maaperästä tuntevat oikeutettua kansallisylpeyttä. Tämä johtuu osalta siitä, että joka ikisestä suvusta löytyy sotia käyneitä miehiä ja tämä fakta on kova juttu, sitä ei vaan voi ohittaa olankohautuksella. Toki muitakin syitä on.

      • Röhäygh

        Koko kansa venyi kovaan suoritukseen, poislukien tietyt mätämunat.


    • PoliittinenManipulointi

      Vaan kummasti on tämä kansallisylpeys ja kansallistunne mediassa poliittisen ja taloudellisen eliitin sekä EU-ohjailun toimesta piilotettu.

      Valtamediasta saa pikemminkin kuvan että kaikki kansallinen ja isänmaallinen on suomalaisille suoranaisesti rasistista ja hävettävää.

      Jos näin kansallistunnetta jo ohjaillaan piiloon, niin mitenhän kansan tahtoa laittaa haittamaahanmuutto sekä rajat auki -politiikka kuriin Puolan ja Unkarin tyylisellä "maassa maan tavalla" ja "isänmaan eduksi" ideologialla manipuloidaankaan, koska seuraamme porvarihallituksen toimesta EU:ta Saksan Merkelin ja Ranskan Macronin mamutuspolitiikalla.

      No tämän politiikan takanahan on poliittisen ja taloudellisen eliitin rahamafiatahot, jotka pelaavat Euroopassa upporikasta ja rutiköyhää maailman suurimmalla pyramidi-bomzihuijauksella, jossa ensin eurokriisin pankkitukemisella ja sen jälkeen matumassainvaasion pakolaisbisneksellä siirretään EU-kansallisvaltioiden omaisuutta ja EU-kansalaisten verovaroja mafiahyväveljien taskuun kiihtuvään vauhtiin.

      Valtioille jää vain valtionvelka, jonka takia ne saadaan EU-liittovaltion käsiin ja ohjailuun kauas Brysselin siirretyllä päätöksenteolla. Samalla vuosikymmeniä Euroopan maihin rakennetut julkiset hyvinvointipalvelut, palkkaus, työehdot, eläkkeet, sosiaaliturva saadaan alasajettua ja infra yksityistettyä sekä luonnolliset monopolit siirrettyä ulkomaisten sijoittajien haltuun.

      • RahallaMuokattuTulos

        Jos kansan mielipidettä eliitti jo manipuloi noin paljon niin mitä samat EU-kansallisvaltioita kuppaavat rahamafiatahot tekevät saadakseen vaalivoittoja? Tästä syystä on siirryttävä turvallisempaan äänestys- ja vaalijärjestelmään jota ei voi manipuloida hallinnon taholta

        Suomeen on ehdottomasti saatava huijausvapaa vaalijärjestelmä kansan turvaksi eliittejä vastaan.

        Ehdotus: Vaalihuijausvapaa vaalijärjestelmä!
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15167254/ehdotus-vaalihuijausvapaa-vaalijarjestelma!
        Idioottivarma vaalijärjestelmä estämään ulkoiset ja maan sisäiset vaalivilpit. Jokainen suomalainen tai ulkomaalainen voi tarkistaa vaalituloksen ja sen kaikki yksityiskohdat.

        Kokoomuksen gallupkannatus petosta
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15221750/kokoomuksen-gallupkannatus-petosta


      • UlkoaOhjattu

    • uilkyuk

      Samaan aikaan Niinistö, orpo ja Sipilä sekä Soini pilaavat maata valtavalla vauhdilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe