Miehellä on pieni

nainen260

Nappasin itselleni suhteeseen kaikin puolin täydellisen miehen: näyttää mallilta, harrastaa urheilua, ei käytä päihteitä, työskentelee tieteellisen tutkimuksen parissa ja osaa käyttäytyä kuin herrasmies. Ulkoisesti tuntuu että kaikki löytyy ulkonäköä, älyä ja rahaa myöten.
Mutta seksihän on asia joka selviää vasta myöhemmin ja kävi niin, että miehelläni on pieni vehje.
Tahtoisin ihan rehellisesti mielipiteitä miten asiaan tulisi suhtautua?
Minulla on ollut aiempia vakavia suhteita. Ongelma tämä on kai sen takia, että valitettavasti olen jo "tottunut parempaan." Edellisellä miehelläni oli vehje joka tuntui suunnilleen puolet täyttävämmältä. Kun sen yhä muistaa, niin seksi on tavallaan aika pettymys.
Tämä on opettanut minulle sen, että olisi tosi mukavaa jos kaikki löytäisivät heti ekalla kerralla Sen Oikean jonka kanssa viettää loppuelämänsä, niin ei tulisi tällaisia tilanteita. Niin julmalta kuin se tuntuukin sanoa, niin tiedän jo paremmasta ja tavallaan sitä tulee takaraivossa haluamaan aina kun siihen joskus tottui.
Mitä tehdä?

35

1792

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinkkumiesjoojuu

      Miksi vika on aina miehessä eikä siinä että nainen olisi löysä?

      Tuntuu että koko yhteiskunta pyörii sen ympärillä että kaikki vaaditaan mieheltä. Jos nainen on pitkä, mieheltä vaaditaan vaan enemmän pituutta. Jos naisella on löysä, mieheltä vaaditaan suurempi vehje.. ja niin edespäin.. Vaatimuksen kohteena on aina mies.

      • keljukkojootti

        Hyvä huomio. Tietysti miehellä pitää olla pienempi kuin naisella. Miten sinne muuten sopis


      • ktviesti3

        Kun vammauduin selkäydinhermosta, olisin tyytyväinen että munani olisi pieni mutta
        pystyssä. Kaikkea ei tässä elämässä enää ole tarjolla. On vaan opeteltava
        uuteen tilanteeseen.


    • Jättimulukku30cm

      Ei hätää ala vaan imeee lutskuttaa joka ilta 30 minsaa johan mato kasvaa ettei housuihin sovi

      • 85438543

        Häh?


    • nainen44v

      Asian voi nähdä myös toisin, mun miehellä on myös pienehkö mutta meidän seksielämä on ollut ihan hyvää jo reilu 20 vuotta ja kovakin pano onnistuu paremmin kun ei tarvitse pelätä että mies runnoo isolla väkisin, kokemuksesta voin sanoa että ei ole kovin kivaa odotaa seuraavaa kertaa kun jo valmiiksi tietää että sattuu. Pienempi on myös mukavampi ottaa suuhun, ei ole heti nielussa kun ottaa tyveä myöden vaan voi hyväillä koko mitalta.

      • miesjäbä2360

        Nykypäivän nuoret naiset ovat venyttäneet itsensä jo varhaisessa iässä niin mikään ei tunnu miltään..


      • 05430JEE

        "kovakin pano onnistuu paremmin kun ei tarvitse pelätä että mies runnoo isolla väkisin"
        "Pienempi on myös mukavampi ottaa suuhun, ei ole heti nielussa "

        Hyvä pointti.
        Ihmiset sais nähdä hyvätkin puolet pienehkössä vehkeessä.


    • NäinMeilläkin

      Usein ymmärtää että mitä menetti vasta kun vertaa toiseen. Itselläni oli nuorempana mies joka ei ehkä ollut muuten kaikkein miehekkäin, enemmänkin ns. pehmomies ja muutenkin melko hintelä, mutta jokin luonnon oikku oli sitten antanut hänelle varsin ison varustuksen. Ja kyllä se antoi seksielämäämme ihan oman mausteen ja muistan vieläkin miten hyvältä seksi hänen kanssaan tuntui.
      No ajauduimme sitten ihan muista syistä erillemme ja nyt olen usein sinkkuvuoden jälkeen löytänyt ulkoisesti paljon isomman ja komeamman miehen. Mutta täytyy tunnustaa että jotenkin se melko keskikokoinen muna "isoissa raameissa" näyttää jotenkin surkealta verrattuna siihen miltä sen edellisen mieheni varustus näytti. Ja kyllä siinä tuntumassakin on eroa.
      No onneksi muut asiat voivat kompensoida kokoa joten ihan tyytyväinen olen nytkin loppujen lopuksi.

    • Tiedänjoo

      Ei se naisen "löysyydestä" ole kiinni, jos miehellä on oikeasti pieni penis. Miehet nyt kumminkin haluavat esittää asian yleensä niin. Siinä kohtaa keskustelu lähteekin sitten väärille urille.

      • niin eihän missään nimessä voi olla naisella itsellään voisi olla mitään syytä mihinkään. siinö vaiheessa ollaan jo väärillö urilla. Miten kehtaakin sikamaisesti joku väittää, että syy ei voisi mitenkään aina olla miehen?


      • Keskikokomiinus

        Hahaa. Ihme selittelyä naisilta. Aika monta on tullut käytyä läpi ja osan värkkiin ei tahdo mahtua edes kaksi sormea, toisen rakoon voi työntää nyrkin ilman, että tekee edes tiukkaa. Mutta miehen vikahan se aina on. Itselläni on vehje ehkä keskikokoa tai jopa vähän sen alle. Ja silti on tullut vastaan emättimiä jonne ei tahtonut mahtua sisään. Ihan yhtä paljon sekin naisen varustus merkitsee kuin miehenkin. Jos sattuu pieni .illuinen nainen ja iso .unainen mies niin yhdistelmä on toivoton. Pieni värkkiset naiset eivät toivo mitään jättimelaa, tämä on fakta. Ne varmaan toivoo joilla on se nyrkinmentävä. Toki se on ihan ymmärrettävää.


      • Tiedänjoo
        Keskikokomiinus kirjoitti:

        Hahaa. Ihme selittelyä naisilta. Aika monta on tullut käytyä läpi ja osan värkkiin ei tahdo mahtua edes kaksi sormea, toisen rakoon voi työntää nyrkin ilman, että tekee edes tiukkaa. Mutta miehen vikahan se aina on. Itselläni on vehje ehkä keskikokoa tai jopa vähän sen alle. Ja silti on tullut vastaan emättimiä jonne ei tahtonut mahtua sisään. Ihan yhtä paljon sekin naisen varustus merkitsee kuin miehenkin. Jos sattuu pieni .illuinen nainen ja iso .unainen mies niin yhdistelmä on toivoton. Pieni värkkiset naiset eivät toivo mitään jättimelaa, tämä on fakta. Ne varmaan toivoo joilla on se nyrkinmentävä. Toki se on ihan ymmärrettävää.

        En toivo mitään "jättimelaa", koska sellainen sattuu eikä mahdu. Kokemusta on. Olenko siis mainitsemasi "pieni värkkinen nainen"? Logiikallasi kyllä.
        Miten selität sitten sen, että kuitenkin olen saanut myös pientä, joka ei tuntunut oikein miltään


    • minullakintuntuijoskus

      Koska tiedät totuuden, tiedät vastauksen.

    • Vänrikki

      Kyllä se on selvä,jos on saanut kunnon munaa,ei siinä grillimakkara tunnumissään.

    • hthrhrthrth

      Mikä on teidän naisten mielestä liian pieni senttimääräisesti?
      Pituus ja ympärysmitta mikä on liian vähän?

    • Unelmamies-

      Mitä eikö minun 15 cm ja 5 cm paksu kulli kelpaa. Painu sitten vittuun.

    • dlfyy

      Ota toinenkin mies mukaan leikkeihin tai sitten mun yli 18 senttinen yksistään.

    • pienimies

      Naiset yleensä väittää, että mies ajattelee alapäällään, ei katso silmiin vaan rintoihin. Nyt niiden tuherot vaatii suuria mittavia ominaisuuksia miehiltä. EI KÄY! Vaadimme pienempi pimppejä...

    • Hyväollakookasjoskysyt

      Ei nainen ole löysä, sehän antaa periksi tiettyyn mittaan asti ja palautuu ennalleen aktin jälkeen. Tieteellisesti todistettu asia. Ainoastaan monen synnytyksen jälkeen VOI löystyä, ellei voimistele tiettyjä lihaksia tarpeeksi. Jos mies ei ole tarpeeksi jäykkänä, hän voi tuntea löysyyttä.
      Pieni vehje ei vaan tunnu hyvältä naisesta. Kohtuullinen koko riittää.
      Olen muuten vilkaissut aikuisten sivuilta, että jollakin tummalla miehellä oli tanko jäykkänä lähes polviin asti. Oli siinä jo kokoa. Ei mahdu housuihin jos pahassa tilanteessa sattuu nousemaan. Mites mies silloin toimii? Noloa esim. uimahallissa, ei pysty nyrkkiin piilottamaan.

    • eiMopollaMahottomia

      Nyt pitäisi aloittajalta kysyä että monenko litran moottori hänellä itsellään on, sillä jos laittaa esim. 3litran yksisylinteriseen koneeseen mopon männän niin eihän se ala millään toimia.

      • mottimestari

        16-kesäisellä neitsyellä on litrainen turbo ja 50-vuotiaalla 5-lapsen äitillä on 5-litrainen vapaasti hengittävä motti.


    • Reettaretikka

      Niin, useinhan on tilanne se, ettei se kumppani täytä kaikki toisen toiveita esimerkiksi ulkonäön suhteen. Mietin vain, että jos mies kirjoittelisi tänne samoin, erona vain, että valittaisi naisensa pieniä rintoja, voisi hulabaloo ja vastausten laatu olla hieman toisen lainen.

      Tosin, mistä tietää, vaikkei mieskään kaikista kehon osistasi tykkää. Mutta asiaan.... on jokaisen itse päätettävissä, mitä parisuhteelta haluaa ja kuinka paljon on valmis satsaamaan ja kehittämään itseään. Pituudelle ja vastaaville ei kukaan voi mitään, ne ovat ominaisuuksia, jotka puolison on vain hyväksyttävä.

      Sinällään rakastelun onnistuminen tai hyvyys ei riipu siitä, minkäkokoiset rinnat naisella on, onko peppu pyöreä vai littana, vai onko miehen penis lyhyt vai pitkä tms. kemia ja muut taidot, myös haluaminen, ratkaisee. Jos tämä ei olisi totta, suurimmalla osalla ihmisistä rakastelu ei onnistuisi.

      Seksiin ja vain omaan tyydytykseen tähtäävä toiminta voi edellyttää tiettyjä fetissejä tmv. eli jos ajattelet, että seksi on vain sinun tyydyttämistäsi isolla vehkeellä, niin kaipa osaat tehdä johtopäätökset ja etsiä sellaisen miehen.

      • nirppanokka1

        Sanoisin,nainen260:sen täytyy itse päättää, kuinka tärkeässä osassa seksi ja seksuaalisuus on heidän keskinäisessa suhteessa.
        Kuinka suuren merkityksen hän itse antaa seksille... kannattaa muuten ajaa koeajo!!

        Ymmärrän sinua nainen260 hyvin. Olet etsimässä loppuelämäsi suhdetta ja olet jo kiintynyt tähän mieheen. Onnea Sinulle ja päätöksillesi.


    • täht

      Ei ole mikään ongelma, ellei sitä sellaiseksi tee.

    • Slytwester

      Jätä se sika!!!!!!!!

    • Kovasti ihmettelen, että mihin tarvitset muiden mielipiteitä tämän asian ratkaisemiseksi, vai oliko vaan tarkoitus tulla pilkkaamaan pienimunaisia miehiä.

      Sinun vaan pitää miettiä sitä yhtenä mihen huonona puolena. Se voisi olla yhtä hyvin epäsiisteys, liika juominen, kaljuuntuminen, yksinkertaisuus tms. Mieti, voitko elää sen kanssa ja toimi sen mukaan.

      Viitaten aikaisempiin kirjoituksiin, voisin sanoa, että kun on joskus eronnut löysäpilluisesta naisesta ja sitten tavannut tiukan, on se ero tunteessa aika huomattava, mutta kuitenkin se on loppujen lopuksi aika pieni osa kokonaisuutta.

      • nirppanokka1

        Seksielämänhän voisi myös ulkoistaa ...


      • Petetty
        nirppanokka1 kirjoitti:

        Seksielämänhän voisi myös ulkoistaa ...

        Ehdoton ei tälle. Erotkaa jos oma puoliso ei riitä. Pettäjät on ihmisryhmä jota en kunnioita lainkaan. Jättää ikuiset arvet toiseen.


    • ollaankahden

      Kun on pieni niin on. Entä sitten? Nauti miehen muista ominaisuuksista tai eroa.

      Ja hei, seksikaupasta saa voi valita dildoja joka lähtöön. Käsillä ja suullakin saa tyydytyksen aikaan.

    • pienimunaisten_yhdistys

      Mitäh! Nöyryytetäänkö täällä pienimunaisia miehiä?

    • Nainen43Vantaa

      Itselleni seksi on melko suuressa roolissa parisuhteessa, sen pitää tuntua hyvältä ja sitä pitää olla molempien mielestä riittävästi. Oletpa sitten itse löysä/tiukka ja miesystäväsi pieni/ok, niin jos seksi ei tunnu hyvältä/riittävältä kannattaa miettiä, että tätäkö haluat seuraavat vuodet tai jopa loppuelämäsi...jos asiat niikseen menisi. Itse erosin 20v. vuoden liitosta seksittömyyden takia (miehen puolelta) ja kyllä haluan rinnalleni mieluummin keskivertonäköisen miehen, jonka kanssa seksielämä on hyvässä kuosissa kuin hyvännäköisen miehen, jonka kanssa olisi seksielämän suhteen onneton. Mutta meitä on moneksi, pohdiskele asiaa pitkään ja hartaasti, älä tee hätiköityjä päätöksiä. Kannattaa myös tutkailla netistä asentoja, miten löysä nainen TAI pienehkö mies toimivat paremmin yhteen : )

    • kikulia

      Pienellä saa panna useammin perseeseen, kun ei heti ryppyreikä ratkea.

    • mnm

      Itsellä on pieni, johon vaimo on hieman tyytymätön. Useimmissa asennoissa ei kuulemma tunnu. Vaimon entisellä oli myös iso, seksi oli kuulemma paras ja "ainoa hyvä asia suhteessa".

      Yritän kuitenkin kaikin muin keinoin pitää vaimoni tyytyväisenä. Esimerkiksi nuolen aina vaimoani aluksi, lisäksi meillä on yksi suurikokoinen dildo jota käytän joskus.
      Hyvällä tuurilla vaimo lämpenee joskus ja suostuu yhdyntäänkin. Jos on pieni, niin pitää vaan tehdä töitä naisen eteen! Turha valittaa.

      • xman

        Mahtaa olla paskaa tuollaisessa suhteessa, jossa vaimo sanonut,että seksi ei tunnu miltään ja ikävöivänsä exänsä kyrpää..Vittu sentään mä sanon kun menette ottamaan tuollaisen kullikarusellissa ikänsä pyörineen muijan.
        Hyvällä tuurilla lämpenee ja suostuu seksiinkin.........hahaha. Lähe ny saatana nostelemaan jo.
        Kaikenlaisia paskapäitä te suhteissanne kestättekin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe