Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miten eteenpäin

Sinipuna

Mieheni huomautti jokin aika sitten että vaikka pitää minusta olisi toivonut minun olevan räväkämpi ja estottomampi. Olemme olleet naimisissa kauan ja meillä on jopa kaksi pojanlasia joita usein hoidamme. Meillä on periaatteessa asiat muuten hyvin paitsi etten kelpaa aina. Teen työni ja kotityöt hyvin ja hoidan miehen äitiä joskus. Mieheni on hyvä isä ja ukki 58v. Hän ilmeisesti kokee elämänsä tylsäksi ja kaipaa villiä vaimoa nykyisen liian kunnollisen ja arkisen sijasta.

Yritän päivittäin puhua miten kehittäisinnitseäni mutta hän vain murisee ja ärsyyntyy. Olen ihan sievä mutta liian väritön.

25

1491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miehenkanta

      Monet miehet säilyvät dynaamisia ja aktiivisina. Vaimo rupsahtaa ja käyttää aikansa ruokaan ja kotitöihin ja mummoituu. Niinpä mies kaipaa nuorta ja viriiliä.

      • Usko.vaan

        Mies rupsahtaa samaa tahtia joka sekunti ja harmaus tulee elämään. Mitä luulet vaimojen miehistään ajattelevan, ei ole sinulle kertoneet. Vanha mies kuvittelee viriilin nuoren estottoman ja räväkän naisen pitävän omat halunsa kuin nuorella miehellä, mutta kyllä se mies vaan lerpahtaa eikä jaksa kun vanhuus on ovella. Ei nuori nainen voi vanhalle elinvoimaa antaa kun oma keho sanoo toista.


    • 7117

      Hei! Vaimoni oli nuorempana melko estoinen, mutta parin elämän varrella saadun isomman kolhun jälkeen hän on vapautunut monella tasolla - myös seksuaalisesti. En tietenkään toivo kellekään kolhuja elämäänsä, mutta joskus niistä voi seurata jotain hyvääkin. Onnea villiytymiseesi!

      • 7470

        Hieman samaa mutta ilman kolhuja. Monella tasolla ja myös!

        Aktiivisuutemme ovat vaimoni kanssa eri luokkaa mutta onneksi päädyimme hiljalleen, ilman dramatiikkaa ja jopa konsensuksessa nykyiseen, ikäreitäkin aktivoivaan seurustelutapaan.
        Vieläkin olisi kehittämisen varaa mutta ei pidä odottaa mahdottomia.


    • vähänharmittaa

      Joopa, muijani oli melko lailla estoton ja kokeilunhaluinen nurempana ja räväkkyyttäkin löytyi, se kuitenkin kaikosi noin 35 vuoden hujakoilla, tiedä sitten syytä mutta nainen "pehmeni" ja seksinkin piti olla hillitympää ja mun oli siihen tyytyminen.

    • hyväthyssykätnainen

      Sinipunalle.
      Ei ihme jos mies ärsyyntyy jos päivittäin kyselet mieheltäsi millainen sinun pitäisi olla.
      Vaikuttaa siltä, että elät elämääsi vain muiden mielipiteiden varassa ja muita varten.
      Oletko sinä sellainen kuin mitä itse haluat olla?
      Jos et ole, tee muutokset omasta itsestäsi johtuen, siksi että sinulla itselläsi olisi mukavampi olla omassa nahassasi.

      Sinuna vastaisin miehelle, että minäkin toivoisin, että sinä olisit kuin George Clooney, mutta sinuun on tyytyminen ja pussaisin miestäni nauraen ja sillä tuo kriisi olisi ohi.

      • Kakkossmiess

        Tämä oli hyvä vastaus


    • Minusta tyo hyväthyssykätnaisen vastaus oli hyvä.

      Siinä avioliitossa tahtoo myös unohtua, että asioissa on aina kaksi puolta.

      Jos nainen on kovin seksinnälkäinen ja huomiohakuinen, niin sehän on tietysti sängyssä mukavaa. Toisaalta ne työmatkat ja tyttöjenillat voivatkin sitten olla sellaisia, että saa pelätä sitä seksin hakemista muualta.

    • koivunrunko

      Mies on seksuaalisesti kuuskymppisenä yhtä aktiivinen kuin pariymppisenä. Valitettavasti osa naisista taas päinvastoin. Paikat kuivaa ja halutkin vähenee. Eikä kaikki naiset hae siihen apua. Puhukaa ja hakekaa apua tai mies hakee seksikumppanin tai uuden elämän kumppanin muualta.

      • 7470

        Meillä vedenjakaja oli vaimoni jouduttua jättämään hormonihoidon pois terveydellisistä syistä 52 vuotisena.
        Jo sitä ennenkin oli seksielämämme ollut värikästä ja uusi tilanne asetti omat haasteensa.
        Vaimoni on hoitanut, ja hoitaa asian siten, ettei minun tarvitse lähteä kylältä etsimään keinoemoa.
        Ollakseni realisti niin on todettava, ettei 74v ukon, hyväkuntoisenkaan vaihtoehdot ole kovin runsaat. Mummelit eivät kiinnosta minua ja riittävän nuoret naiset tuskin ovat kiinnostuneet minusta.


      • Eturauhanen

        Älä puhu sontaa, moni mies sammuu 60 v kohilla kalja ja tupakointi on tehnyt tehtävänsä sekä liikkumattomuus, täysiä saranoita nämä Suomi miehet.


      • 7470
        Eturauhanen kirjoitti:

        Älä puhu sontaa, moni mies sammuu 60 v kohilla kalja ja tupakointi on tehnyt tehtävänsä sekä liikkumattomuus, täysiä saranoita nämä Suomi miehet.

        Olet totuuden jäljillä. Kokeilin itse tuota liikkumattomuus-dokaaminen yhdistelmää ja muutaman vuoden seuraus oli niin tuhoisa kuin kuvaatkin.
        Tupakoinnin olin lopettanut 39 vuotisena.

        Onneksi olotila ei ollut pysyvä. Kuukautta vaille 6-kymppisenä muutin kurssin ja alle puolen vuoden oli tilanne jo tyydyttävämpi.
        Jäljelle on jäänyt "alkoholiallergia". Kohtuullinenkin dokaaminen tylsyttää ikämiehen kunnon kaikinpuolisesti.


      • Hejdå

        Niinkö? Kyllä on enemmän kokemusta miehestä, joka on nyt 60-vuotias eikä ole juurikaan kyennyt mihinkään kahdeksaan vuoteen, eikä ole halunnut hakea apua ongelmaan. No, ehkä vaimo ei kiinnosta, vaikka on kyllä kiinnostanut aina muita miehiä.


    • saamitätilaakin

      Älä välitä huomautuksesta kuitenkin pyrkii kertomaan mitä se sinulta haluaa. Meillä mies haki sen seksin muualta pitäen ihan kakkosta. Koskaan ei sanallakaan sanonut että olisi edes kyllästynyt. Aina vaan vastasi suukkoihin ja romanttisiin iltoihin mitä järjesteltiin. Eli kaksoiselämää ja huhujen mukaan todella kauan. Ja uusimpien huhujen mukaan jatkaa. No uusia todisteita ei ole tullut. "Ylitöitä, työreissuja tai muuta poissaoloa kun minulle tuosta kakkosesta kerrottiin. Toki tein selväksi myös kakkoselle mitä mieltä olin tästä. Erottu ei kerta halusi luopua siitä jne. Joten pidä hyvänä miehesi huomautus edes asiasta kotona. Ei ainakaan sinulla ole kyse kaksoiselämää viettävädtä raukka naisesta, säälittävää, keski ikäisestä jolla oli kotona tylsää. Toki en lapsille kerro vaan kahden kesken käymme asiaa läpi. Nyt se pysty koskaan edes riitelemään kanssani raha asioista tai siitä mitä harrastan vaikka ihanan kallista. Maksaa mukisematta. Ja nyt kun tekee niitä ylitöitä josta saa jopa tililleen rahaa käytän ne sumeilematta itseeni. Joten nyt minä nautin ja vikiskööt ukko kotona. Ellei ole tienaamassa rahaa mulle. Tämän ansiosta olen upea pakkaus! Moni sanonutkin asiasta. Minusta huokuu muutos mutta mies naama kuin petolinnut perseellä hampaat irvessä tienaten minulle lisää. Toisetkin ovat nähneet ja ihmettelevät tilannetta meillä.

      • outotapaelää

        saamitätilaakin-nikille.
        Miehesi hankkii kaikki rahat talouteenne, miehesi kävi vieraissa, mutta ei halunnut erota. Sinä kiristät mieheltäsi rahaa sivupanon varjolla. Teillä on todella sairas parisuhde ja perhekuviot Pettäjä ja kiristäjä. Kumpi teistä on pahempi, sitä sopii miettiä.


      • Mikseisaa

        Saamitätilaa, aivan oikein!!


    • hggh

      "Mieheni huomautti jokin aika sitten että vaikka pitää minusta olisi toivonut minun olevan räväkämpi ja estottomampi."

      Tuohan on ihan typerästi sanottu. Sama kuin "Pidän sinusta, mutta en sellaisena kuin olet". Onko mies niin hölmö, ettei tajua loukkaavansa sinua puheillaan? Kertomastasi päätellen ei ole itsekään räväkkä ja villi, mutta sinun pitäisi olla. Voi hyvää päivää. En jaksaisi tuollaista miestä.

    • wqrw

      Valintoja. Onko tuo oikeaa sinulle ja mitä sinä haluat?

    • comcom

      Aloittajalle, Joillakin on vallalla sellainen ajatusmaailma, että meillä naimisissa olevilla naisilla on miehenä se "pratPit" eli maailman fiksuin, ihanin, komein, älykkäin, seksikkäin ym. hienoa oleva mies.
      Kuitenkin suurinpiirtein samoissa mennään ulkonäön, räväkkyyden, seksin ym. suhteen. Paskat sinä miehen sanoista, nehän haluaa niitä naiseksi näitä pornolehdestä revittyjen kuvien näköisiä naisia. Seksi vie mieheltä älyn, senhän voi kotonakin testata.
      Ole nainen vaan oma ittes, älä hukkaa minuuttasi arvostelevaan mieheesi.

    • 48532

      Miehesi on siinä iässä jolloin seksuaalisuus on vapautunut ja tarpeet kuin 30v:lla
      Miksi et alkaisi käyttää vähän ehkä seksikkäämpiä vaatteita (mutta tyylikkäitä), huolehdi ulkonäöstäsi. Vaikka on isoäiti niin ei tarvitse olla vielä mummo. Jos sitten sinulla on vaihdevuosista johtuen halut vähenneet, tee sen eteen jotain. Jos sitten vaihdevuodet on aiheuttanut paikkojen kuivumista ym. Niin sitten tilaa aika lääkärille. Sillä suuri osa pitkistä suhteista kariutuu juuri tuossa vaiheessa. Mies on aktiivisimmillaan ja naisen vaihdevuodet aiheuttaa halujen häviämisen. Mummoutuu. Monesti sitten mies tapaa naisen joka on halukas seksiin ja valmis tekemään itsensä hyväksi töitä. Kannattaa herätä nyt kun vielä on aikaa.

      • Pappahikkeepukkaa

        Ei liki 60 v mies ole aktiivimmillaan vaan ongelmia on ja ne ongelmat on hyvä kaataa muijan niskaan, äijää vituttaa , kun ei ole enää mikään 30.v vanhuus ovella ja eläkepäivät häämöttää ja eikä hän oikeen hyväksy sitä ,on paha olo ja siksi kiukkuaa muijalleen. Ei auta vaikka muija tanssisi ripaskaa hepenet päällä,
        Pappa mikä pappa.


      • puolensajapuolensatässä

        Vai että mummoutuu. On ikävää kun aina ollaan mummoja syyllistämässä seksittömyydestä, hoitamattomuudesta sun muusta. Minusta mummo-sana sanana liittyy vain siihen että naisella on lastenlapsia. Lapsenlapset kutsuvat isovanhempaansa mummoksi, et sinä eikä kukaan muu aikuinen!
        Mummo ei ole ihmisenä yhtään sen negatiivisempi tai huonompi kuin mummi, farmor, famu, isoäiti, mumma, nonna, mufa tai mikä muu tahansa naispuolista isovanhempaa kuvaava sana, joten jospa ei käytettäisi mummo-sanaa kielteisessä merkityksessä, kiitos!

        Vielä tuokin, että iäkkäämpi nainen antaa itsensä repsahtaa, vaihdevuodet vievät halut. Kysehän on paljon useammasta asiasta kuin pelkästään naisen haluista tai kuivista paikoista.
        Voi olla kilpirauhasvaivaa, voi olla hormonitasapaino-ongelmia, voi olla monta muuta terveydellista haittaa, eikä kaikkeen voi käyttää lääkitystä, eikä kaikki naiset voi käyttää hormooneja syöpäriskin tms. vuoksi. Ei se niin tuostaan itsestään selvää ole, että joku 60 vee nainen voi hormonaalisesti, kropaltaan ja seksihaluiltaan olla kuin joku 40 vuotias.
        Kyse ei ole haluista vaan siitä, että ihmisen elimistö vanhenee, eivätkä kaikki ihmiset voi lääkkeillä, kuntoilulla tai ruokavaliolla näitä asioita korjata. Riippuu hyvin paljon myös geeniperimästä, työhistoriasta sun muusta miten kukin meistä vanhenee.

        Samaten esim. jotkut naiset kauhistelevat miten monet eivät värjää enää hiuksiaan vaan antavat niiden harmaantua. Monet naiset ovat allergisoituneet hiusväreille ja hajusteille, esim. kasvorasvoille ja hajuvesille. Itse en pysty enää käyttämään kynsilakkojakaan, eikä puhettakaan että voisi laittaa esim ripsiväriä.

        Tunnen monta naista jotka ovat eläneet koko ikänsä puutteessa. Sellaisen naisen mies on aina ollut huono seksipuuhissa, nainen tyytyy siihen kun mies on muuten ihana ja hyvä ja kun nainen rakastaa miestään tästä pienestä ongelmasta huolimatta. Kyllähän miehellä on haluja, mutta ei kykyä tyydyttää naistaan. Vanhemmiten käy niin ettei miehellä seiso kunnolla, vaikka mies itse kuvittelee, että seisokki on täydellinen, penis on puolikova tai -veltto kummin päin vaan. Nainen tyytyy huonoon seksiin vuosikymmeniä, aikansa yrittää miestä opastaa, mutta mies ei opi, hosuu menemään ja se siitä. Nainen tyydyttää itse itsensä ja silloin tällöin miehen, vain sen takia että nainen yhä rakastaa miestään. Niiden parisuhde voi muuten olla rakastava ja täysin ok, normaali ja kestää koko eliniän.


    • yli35v.yhdessä

      Vaihdevuodet vie naiselta halun? Kolikon toinen puoli on, että raskaudenpelko poistuu ja halut sikäli kasvaa. Mies ei tietenkään ymmärrä yhtään mitään raskaudenpelosta, se on fakta. Molemminpuolista ymmärrystä tarvitaan, jos ja kun yhdessä jatketaan.

    • kakkosentiedänjokajakaa

      Kyllä miehellä tulee olla kakkonen hankittuna tuossa iässä. Ja kyllästyneet liittonsa hakekoot persettä muualta. Mutta jos tietoon tulee minun puolisoni joka persettä hakee hetken vaihtelun vuoksi teen tiedoksi kaikille. Omille lapsillekin kerron miten säälittävä keksiä kriisin keskellä persettä hakee kylillä. Onko minulta kiristystä? No miettikää ihan itse. Mutta tasan tarkkaan jos tietoon tulee niin maineen vien tulta kakkoseltakin. Se varma asia Toisekseen näitä kriisi iän miesten "ymmärtäjiä löytyy nykyisin niin paljon. Kukin tyylillään ja maineellaan.

      • hinttiM

        Anna ukkos mennä , jos nyt on tullut kaapista ulos, ei hän homoudelleen mitään voi.
        Ole suvaitsevainen , homothan kairaa persettä ....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe