Suhteen jatkaminen kriisin jälkeen

Kulttuurin.kääntöpuoli

Onko sinun suhdettasi vavisuttanut jokin kriisi/riita/tapahtuma, joka sai teidät miettimään eroa, mutta sitten selvisitte kriisistä ja suhde jatkui?

Mikä se kriisi oli, joka sai teidät miettimään eroamista? Mikä sai teidät jatkamaan suhdetta? Onko suhteessanne nykyään kaikki hyvin ja onko kriisi saatu täysin lakaistua maton alle?

10

1169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paskaakokenut

      Kyllähän näitä välillä tulee. Kriisejä ei varmaan kannata lakaista maton alle, sieltä ne tulee tämän tästä esille. Ero tulee, jos kriisiä ei käsitellä ja toinen osapuoli on syytetyn asemassa aina. Rakkaus loppuu kun tulee se viimeinen tappi.

    • 23984576

      Olen saanut riisiryyneistä tarpeeksi😭👺

    • kompromissimorsian87

      yksi kriisi oli kun mies ilmoitti ettei ole halukas menemään naimisiin kanssani, vaikka itse olin hänelle kertonut jo paljon aikaisemmin hääunelmistani. kriisistä selvittiin juttelemalla asioista ja tekemällä sellainen kompromissi että pidetään pienet epäviralliset hääjuhlat, eli ostetaan hääpuvut ja otetaan kuvat mutta siitä ei tehdä mitään suurta eikä liitto ole virallinen.

      • SillAKKA

        Täh?


    • eineosaaleikkiä

      Juu tulee niitä kun hoidot ilmoittautuu vaimolle. Loppuun se siihen toki. Mutta vaimosta en luovu eikä vaimo minusta. Tietää se että seksiä on saatava joskus muualtakin. Eihän se muuta ole ja luottaa siihen etten muuta toilailuja hoitojen kanssa ala. Joten yleensä se kriisi on päällä kun hoito ilmoittautuu.

      • Tyhmätkuuluutyhmille

        Heheh sukupuolitaudit vaimolle what dum as. Ja mikä kunnioitus vaimoas kohtaan säälittävää. 😅


    • selvittyon

      Onhan se pettäminen meidänkin suhteessa tullut ilmi. Jatkamme kuitenkin kun kaikki käytiin läpi. Syyt ja seuraukset. Muutti asumaan muualle kunnes päätti mitä haluaa ja mitä minä vaadin uudelta suhteeltamme. Palasi siis uuteen suhteeseen kanssani ja aloitettiin uudestaan. Toki se takaraivossa jyskää välillä entä jos?" Mutta keskustelulla saa minut rahoittamaan. Kertonut myös kuinka nyt pelkää minun menevän vieraisiin. Kostoksi tai muutoin en olisi sitoutunut häneen. Ymmärrän että meillä molemmilla on pelkomme että epäilyt toisesta. Onneksi toisaalta se romantiikka ja hellyys palasi joka unohdettiin välillä parisuhteesta jne. Suhde siis jatkuu kriisistä huolimatta ja tuntuu hyvältä. Uskon myös puolisoni näin tuntevan vaikka näkee joskus kuinka pahaolo on sillä. Kun tietää loukanneen minua ensimmäistä kertaa elämässään ja Katuu tekoaan. Sanoin että on näytön paikka mitä haluaa minusta. Hyvin on mennyt kun tuosta jo aikaa kulunut. Näitä varmaan tulee näihin pitkiin suhteisiin mutta niistä selviää kyllä kunhan molemmilla samat asiat mitä tahtoo toisesta. Enkä usko että on enään missään tekemisissä tuohon enään. Ja uskon vilpittömästi että asiat olivat kuten kertoi. Anteeksi kykeni antamaan toki jouduin pitkään pelossa elämään pystyykö tähän. No nyt kun aikaa kulunut ja kauan ei enään pelkoa että tekisi sen uudestaan. Ja se mitä en tiedä en voi pelätäkkään.

      • hehhhh

        Ai sinä taas, eikös se ukkos käy vieläki vieraissa sun kirjoitusten perusteella😆


      • sivusta

        hehhhh: Miksi pitää ladella ilkeitä kommentteja kun toinen kertoo tarinansa? Kertoo sinusta aika paljon. Häpeäisit.


    • Peiliinkatsomisenpaikka

      Kriisi on aina kasvun paikka,niin avioparille kuin kolmannelle osapuolelle. Kun avioliitossa päästään kriisin yläpuolelle ja kyetään antamaan anteeksi syyt ja seuraukset, on tapahtunut uusi,parempi alku kaikelle. Jos kolmas ei tajua tätä,on se hänen oma häpeänsä,ei muiden,ei hänen vanhempiensa eikä ystävien, mutta kolmanneksi pyöräksi hänen on turha yrittää enää tulla.
      Petin vaimoani,asuimme erillämme tovin,mutta ruoho ei ollut vihreää aidan toisella puolella. "Moni kakku päältä kaunis,mutta sisältä pelkkää akanaa.."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1158
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1109
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1097
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1084
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1083
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1075
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1066
    9. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    10. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    Aihe