Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

L & T - nyt lentää kirosanoja

kohtaentinenälteellä

Hajoaako muilla pää Älteen kanssa?

8

691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikestäkestää

      Ai mopinpää?

    • PääHajoaaTyhmienKanssa

      Miksi hajoaa pää? Mikä pää; oma, toisen vai jokin muun/muu? Kun aloittaa tällaisen keskustelualueen, niin silloin kannattaa kertoa tarkemmin perustelut. Ketjun aloittajasta tulee mieleen "pyhä yksinkertaisuus"; vain yksi lause ja ei perusteluja. Ei siis ihme, jos hajoaa pää. Firma kuin firma, tuolla yksinkertaisuudella hajoaa pää ihan jokaisessa (siivous)firmassa. Toivottavasti itse en koskaan joudu työskentelemään kaltaisesi ihmisten kanssa.

      • PyhäYksinkertaisuus

        Minä taas en palkkaisi sinua, "PääHajoaaTyhmienKanssa" nimimerkki. Eiköhän tästä aloituksesta tajua vastata ne joita asia koskee. Noin typerää ei toivottavasti kukaan muukaan ota vaivoikseen, joka ei tajua olla puuttumatta aiheisiin, joita ei ymmärrä. En minäkään mene puuseppä-ketjuihin ällistelemään.


      • SyväHuokaus

        Nimimerkki "PyhäYksinkertaisuus", nimimerkkisi kertoo sinusta! Asioihin pitää puuttua, mutta miten niihin voi puuttua, jos tämän ketjun aloittaja "kohtaentinenälteellä" ei kertonut tarkemmin mikä mättää!


      • Meneeköperille

        Yksinkertainen olet, sitä se tarkoittaa. Yksinkertaista on myös olla tajuamatta, että ei siihen ulkopuolinen ymmärtämätön voi puuttua, vaan selkeästi tässä kysyttiin onko muilla ongelmia kyseisen firman kanssa. Huoh... Miksi vastaat, jos sinulla ei tähän kokemuksia ole? Päätä aukoaksesi? Tee mieluummin jotain rakentavaa. Jos koet voivasi auttaa, auta siellä missä sinusta on hyötyä.

        Pysyypä nyt ketju toki ylhäällä, mutta ei tästä hölinästäsi ja sinulle selittelystä mitään hyötyä ole aloittajalle. Yhdellä näköjään ymmärrystä ja kenties samoja kokemuksia, ehkä ovat jossain niitä saaneet purkaa ja selvitellä, toivotaan niin. Vaikeuksia työnantajan kanssa on monella, siivousalalla se on tuttua. Onneksi työnantajan vaihto ei ole kovin vaikeaa yleensä.

        Taidat sinä hölisijä olla sama, johon aiemminkin on törmätty tällä siivouspalstalla. Haukut vain kirjoittajia, siitä ei oikein kenellekään ole hyötyä kuin itsellesi, ehkä siinä jotain itsestäsi saat purkaa. Meidän siivoojien pitää pitää yhtä eikä mätkiä toisiamme mopilla jos ei ymmärretä. Ei kukaan sinulle tarkenna kun tuolla asenteella haukkuen kyselet.


      • NäilläMennään

        "Meneeköperille"/"PyhäYksinkertaisuus", tässä ollaan yritetty saada keskustelua aikaiseksi siitä, että pitää perustella, kun aloittaa keskustelun aiheesta kuin aiheesta. Ei riitä perusteluksi se, että hajoaako muillakin päät. Sinä "Meneeköperille"/"PyhäYksinkertaisuus" , yksi ja sama ihminen kahden nimimerkin takana, et auta asiaa. Onneksi tällä tavalla saadaa tätä ketjua nostettua ylös. Saa huomiota ne, jotka eivät osaa perustella ja selvittää enempää aloittanutta ketjuaan. Ulkopuolinen, alasta tietämätönkin tajuaa, milloin ketjun aloittanut on huonolla pohjalla. Sinä taas olet alalla oleva, joka ei osaa ottaa kritiikkiä vastaan.


    • Kyllähajoaa

      Kyllä, jos pään hajoamisella tarkoitat ongelmia työnantajan kanssa. Eipä näistä kovin tarkkaan voi tietenkään avautua, koska työnantajalle pitää olla lojaali.

    • etninenLT

      Olin jonkin aikaa työssä kyseisessä firmassa, mutta vaihdoin parempaan. En tiedä mikä siellä mättää, kun esimiestyö ei vain toimi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe