aikamoinen savotta

eidieseliäenään

Jossain vaiheessa oli aika kysyttyjä volvon v 70 d5 malli.

Ei tuntunutkaan enään olevan kun möin toukokuulla kyseistä autoa,mittarissa 400000km niin se on lienee liikaa tai ainakin kysyntää ei ollut vaikka hinta oli 2350e.

Ei auttanut uudet renkaat myyntiin,eikä integroiudut puhelimet ja polttoainelämmittimet,sekä volvon oma navigaattori jne.

Mausteita oli mutta sitä kysyntää ei ollut,ihmetys oli aika suuri,olin laittanut pakettiautoksi jolloin verotkin oli mitättömät ja vakuutusmaksut.Penkit sai mukaan,ei vaan ollut enään kysyntää.

Totesin etten dieseliin enään kajoa tämän jälkeen mikäli saan myytyä,lopulta sain mutta kovan työn kanssa ja huonolla hintaa.

Ostin pienemmän bensa auton,niissäkin näytti olevan myyjillä melkoinen homma päästä eroon,(yksityisillä) myyjillä.

Samoja autoja on tori.fi:ssä myynissä melkoisen kauan,ei käy kauppa hirveän hyvin,diesel autot lienee melkoisia myytäviä juuri nyt,niitä ei tahdo enään kukaan varsinkaan kaupunki ajoon vaikka matkaa ajaisikin jonkin verran.

Mersuista ja volvoista on vaikeaa päästä eroon kun ne ikääntyvät.

11

526

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myrkyttäjä

      Se on just näin!! Ite sain vielä myytyä diesel auton pois! ja voin vaan sanoa että ei ikinä enää Dieseliä. Se tarina on LOPPU!

    • JihuuMitäÄlykköjä

      Höpö höpö poijaat provoilemaan, noloa ja tietämättömänä tyhmää.

    • dieselionunohdettu

      Valittettavasti diesel autoilu on erittäin vanhakantaisen ihmisen kulkuneuvo ajoi vaikka 100 000km vuodessa niin tilanne on tämä nykyään.

      Nuorisolle kyseiset autot ei kelpaa mitenkään ajoon ei edes maalle korpeen,(eivät suostu ajamaan dieseleillä).
      Mersut on unohdettuja totaallisesti nuorten keskuudessa, ei käy että isä edes ostaisi sellaisen,on kuulema niin kauhea pappa auto c ja e sarja ettei sellaisia saa tuoda pihaan.

      Ainoastaan kelpaa nuorisolle bemari tai audi, ja ne pitää olla bensana ,missään tapauksessa ei diesel tule kuuloonkaan enään,eivät suostu sellaisiin enään".Nauravat porukoissaan papoille jotka ajelee dieseleillä,on hyvin vanhan aikaista sellainen nykyisin.("Kuin 19 80 luku olisi)"

      Dieseliä ei saa kaupungeissa käytettynä myytyä muutoin kun että se tyrkätään menemään pakolla,esimerkkinä jos vaikka myyt 2000 eurolla jotain ja luulet sen jo olevan tosi halpa ja kuvittelit saavan hetki sitten 3000e-4000 e, niin ei mene,vaan se on alle 1000e niin voi saada jonkun tura karva lakkipölhön maaseudulta kaukaa hakemaan sen maalle saastuttamaan,hehän eivät elä nykyajassa vaan menneessä aikakudessa ja kauan.Ne autot jääkin sinne nyt jotka myydään pois kaupunkien tienoilta.Kunnes valtio päättää lopun kaikesta dieseltouhusta,
      ne jää sinne diesel katkuihin papat maalle.

      En tiedä kellään dieseliä jotka asuvat keskustasssa,ainoat on pakettiautojen omistajat joilla on yritystoimintaa.

      Ei sitä moni uskoisi kun ajattelee jälkeenpäin,ajoin takavuosina 50000-70000km vuosivauhtia ja nyt ajan bensalla siis bensa autolla ja melkopienellä vielä,ennen piti olla kaksi autoa pihassa,ei enään,tehoa piti olla jne ,enään ei niihin kiinitetä huomioa juurivaan pitää syödä suhteelisen vähän polttoainetta.

      Maalla tai turaukot on ainoita jotka vielä yrittää rimpuilla maailmaa vastaan,tojotat ja volvot ja monet muut merkit eivät valmista yhtäkään dieseliä enään vaan aika on nyt täysin toinen kun 1980-1990 oli,nämä ovat nyt niitä jotka saivat ajokortin tuohonaikaan ja ovat jo pappaikäisiä jotka palvovat dieselin nimeen eivätkä koskaan eläneet nykyajassa.

    • eroonnoista

      Kukaan terveälyinen ei tosiaankaan edes nouse dieseltraktoreihin enään,eihän linjaautotkaan ole enään dieseleitä keskustoissa.Kyllä siinä niin käy että ilmaiseksi ne on annettava pois mieli päästä eroon noista.

    • dieselinmyyntionohi

      Yritin itsekkin päästä diesel volvosta eroon siis v 70 d5 2004 mallista,tarjosin sitä sellaiselle joka varmasti on volvon mies ja harrasti vain volvoja pihassaan,oli se ihme suuri,ei käyny pihaan volvo enään jos on diesel ja hän asui maaseudulla, noin 200 volvoa omistaneena miehenä ei ottanut diesel volvoa enään ja 2007 vuosimallin volvot d5 koneella oli kuulema täysin roskaa,eikä kuunaan suostu ottamaan sellaista pihaansa.Ilmeisesti on fordin osilla pilattu laatu.

      Meruissa taas on niin ettei sitä merkkiä meille enään koskaan edes tule,se on niin nähty,sen aika oli ja meni kauan aikaa sitten sillä merkillä,paljon paljon heihompi laatu on mersuissa kuin tojotoissa tai kiialla,ei oi kuunaan verrata enään mersuja laatuun.

      • Mitä väliä, kun tilava ja mukava auto kulkee Priuksen polttoainekuluilla, joten antaa muiden päivitellä katsastustilastoja.


    • Aloittajan uutta ja vähän ajettua Volvoa selvästi enemmän maailmaa nähnyt diesel käytiin juuri ostamassa pois. Nuori paljon ajava ostaja oli kiinnostunut auton kunnon lisäksi tankkikirjasta ja pienestä kulutuksesta.

      Mitäpä tuosta ihmettelemään, kukin ostakoon omiin ajoihinsa sopivan värkin.

    • Otapa-selvää

      Ei dieselautoille nyt noin kateellinen kannattaisi olla, kuten tässäkin muutama kirjoittaja on. Nykyisin jo kenellä hyvänsä on niihin varaa, jolla nyt on varaa ylipäänsä vähän parempaan autoon. Ei tarvitse tyytyä johonkin onnettomaan saastuttavaan ja juoppoon bensäprutkuun.
      Jos ajoja tulee vähän, niin sähköauto on silloin vaihtoehto eli ei silloinkaan tarvitse tyytyä vanhanaikaiseen ja poistuviin bensa-autoihin. Jo alkaa tulla markkinoille myös dieselhybridejäkin.

      Ei Suomi eikä muutkaan maat selviä millään jo nyt sovituista kasvihuonepäästövähennyksistä ellei bensa-autojen määrää kyetä vähentämään. Päästörajat ovat edelleen kiristymässä, joten rajoituksia tulee varmasti lisää nimenomaan bensa-autojen päästöihin eikä niistä taideta silloin enää selvitä rahalla kuten nykyisin.

      • Oma veikkaukseni seuraavasta askeleesta on suoraruiskubensamoottorien, noiden nykyajan hiukkaskiihdyttimien siistiminen hiukkassuodattimella, jollainen dieseleissä on ollut vakiovarusteena jo toistakymmentä vuotta.


      • Gftilöp
        W212 kirjoitti:

        Oma veikkaukseni seuraavasta askeleesta on suoraruiskubensamoottorien, noiden nykyajan hiukkaskiihdyttimien siistiminen hiukkassuodattimella, jollainen dieseleissä on ollut vakiovarusteena jo toistakymmentä vuotta.

        Hiukkassuodatin ei vähennä kasvihuonekaasupäästöjä, jotka ovat se maapallon ilmaston kannalta pahin autoista tuleva päästö.


    • ihanaProvo

      bensapistooli on vihreä ja diesel musta. Ei saa olla tyhmä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      367
      3258
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      146
      1282
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1188
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      139
      1030
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      833
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      752
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      699
    Aihe