Vanhemmalle miehelle

Sekoitatmunmaailman

Ei tässä näin pitänyt käydä. Ihastuin n.15 vuotta vanhempaan mieheen työpaikalla. Muutaman kerran ollaa fb viestitelty työasioista ja kerran istuttu samassa porukassa iltaa yhdessä. Ajattelin, että olisit ollut ihastunut, mutta etpä sie mitään viestiä yms. laita joten parempi unohtaa. Kaakkois-Suomeen siis. Nähdään taas siun loman jälkeen!

13

1632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sama täällä ihastuin vanhempaan mieheen työpaikalla...joka oli naimisissa! Mentiin liian pitkälle jäätiin monesti kahdestaan ylitöihin,suudeltiin naitiin monet kerrat...mies lupasi jättää vaimonsa..ei jättänyt,itse kerkesin jättämään jo mieheni,,,tuli hyväksikäytetty olo!
      siitä alkoi minun alamäki joka jatkuu ja jatkuu...nykyään olen työtön yksinhuoltaja...ei tosin työtkään enää kiinnosta!

      • Toivoa

        Onneks olkoon.. En ymmärrä, mitä naiset näkevät noissa vanhoissa kääkissä vai eivätkö saa ikäistään komeaa miestä? Nyt häntä pystyyn ja suunta ylöspäin.. Ei kannata idiootin vanhan lerpan takia luovuttaa!!!


      • Aivanoikeinmeni

        Sitä saa mitä tilaa!!!


    • Miesjokaosaa

      Miehet tekivät sen mitä pitääkin.

    • SaanhanHaaveillaEdes

      Minä olen aivan lähiaikoina ihastunut itseäni ainakin kaksikymmentäviisi vuotta vanhempaan mieheen. Itse olen hieman yli kahdenkymmenen ja miehestä voin sanoa että hän tosiaankin vaikuttaa paljon nuoremmalta mitä onkaan. Jotenkin poikamainen ja "söpö" jos miehestä voi söpöä sanoa. Hän osaa kuunnella ja jutella kaikesta maan ja taivaan väliltä. Ja niin rennon seksikäs olemus kruunaa kaiken. Ikähän on vain numeroita mutta siltikin jokin jarruttaa heittäytymistä..

      • itselläsamoinkäynyt

        ei se ihastuminen tai rakastuminen katso ikää,aikaa eikä paikkaa. kaikki on sallittua kun hormoonit ja feromonit ja mitkä lieneekään sekoavat ja tekee sinulle euforian.


      • eiHävittävää

        Sukella lemmen syövereihin rohkeasti,kokemusta rikkaampi olisit.


      • ihastustailmassatosiaan

        takuuvarma pitkänliiton ainekset siinä. uskoisin että se mies kyllä haluaa kokeilla nuorta vartaloa kerran tai pari ja sen jälkeen oman vaimon kainaloon. vakio kaavan mukaan.


      • Daddy.Sugardaddy
        ihastustailmassatosiaan kirjoitti:

        takuuvarma pitkänliiton ainekset siinä. uskoisin että se mies kyllä haluaa kokeilla nuorta vartaloa kerran tai pari ja sen jälkeen oman vaimon kainaloon. vakio kaavan mukaan.

        voisihan siitä suhteesta tulla pitempiaikainenkin esim. SugarDaddy teemalla. esim. jos nuori nainen on vaikkapa opiskelija niin sitähän voisi maksaa hänen vuokrat jos vaikka kävisi parikertaa kuussa"päiväkahveilla" luonanansa. ja molemmat olisi tyytyväisiä.


    • Tyttötulinenko

      Ylempi kuulostaa ihan minun ajatuksilta muutama kuukausi taaksepäin. En tajua miten taas olen ajautunut tämmöiseen kuvioon töissä (neljäs kerta?) mutta nyt on ensimmäistä kertaa se kiinnostus myös minulla. Kokonaisuudessaan sairas kuvio, mutta kylläpä nautin tästä. En tiedä mikä koukuttaa, miehen korkeampi asema ja pieni jännitys työpäivissä - kiinnijäämisen pelko? Mahtavaa suudella toimistossa täyttäpäätä ja joku koputtaa, kerää itsesi nätisti istumaan ja avaa ovi. Ja kun tämä henkilö lähtee niin... Muiden edessä ollaan jopa tylyjä toisillemme :D hyvä kaveri samassa työpaikassa ja yleensä kerron kaiken, vaan tätä en ole saanut kerrottua. Työlästä salaillakin kun saattaa vapaalla tulla viestiä molemmille, toiselle työasioista ja itse vieressä koitan pitää hymyn alle korvien. Kyllä vaan voin suositella, tunteen mukana eteenpäin vaan!

    • Nähty

      Itse ihastuin 10v vanhempaan työkaveriin. Meillä oli sellaista puolituhmaa vitsailua ja asian ympärillä pyörimistä 2 vuotta ennen kuin mitään tapahtui. Tuo flirttailu oli parasta, oli hienoa käydä töissä, kun siellä oli sellaista sähköä ilmassa, kiihottavaa. Ja se oli kuumottavahetki, kun ensimmäistä kertaa oikeasti suudeltiin ja koskettiin toisiamme. Tuntui uskomattomalta kaikkien niiden fantasioiden jälkeen.

      Nyt jälkeen päin mietin, että ehkä ei olisi koskaan pitänyt mennä vihjailusta eteenpäin, sillä se muutti suhdetta. Jännityksestä tuli odotusta, kun sattumalta tapaamisen ja flirttailun sijaan tuli järjestelyitä ja jopa pettymyksiä, kun sovittu tapaaminen peruuntui. Suhde päättyi siihen, kun vaihdoin työpaikkaa ja vaikka silloin sovittiin, että jatketaan niin muutamassa kuukaudessa kaikki oli ohi.

    • Kjori----

      Niin minäkin ihastuin n.5 vuotta sitten naimisissa olevaan 50v naiseen, joka oli viransijaisena. Ihanan nätti pluskoon nainen ja aluksi vain juteltiin ja kahviteltiin, sitten alkoikin tulla tekstiviestejä? Milloin olisin voinut lähteä rannalle ottamaan aurinkoa,kun oma mies on töissä ym. No, en mennyt, kun oli tuttuja liikaa samalla rannalla ja niin sitten palattiin töihin elokuussa ja taas flirttailtiin. Kerran sitten satuttiin vain me kaksi olemaan työpaikalla ja niin lähekkäin, että melkein osuttiin toisiimme, niin suutelin ja nainen ei pistänyt vastaan. Sitten joku työpaikan ihmisistä tuli illaksi , niin nainen ehdotti, että mennään katsomaan alakerran tiloja, käveltiin alakertaan ja heti yhteen huoneeseen mennessä nainen kääntyi ja alkoi halata,suudeltiin intohimoisesti ja palattiin takaisin. Sen jälkeen nähtiin milloin missäkin, mutta naisella oli niin vähän aikaa aina, että ei ehditty sänkyyn asti. Kunnes kerran tuli luokseni ja kiireesti suuteleen ym. Ehdittiin jo makuuasentoon, mutta minä olin vähän hämmentynyt, kun hän koko ajan vilkuili puhelintaan, niin en sitten käyttänytkään hyväksi. Ehkä siitä alkoi ns. alamäki kielletyssä suhteessamme ja lopulta hän sanoi, että on tullut järkiinsä, eikä enään textaillut, eikä soitellut. Nyt siitä on kulunut melkein kolme vuotta ja edelleenkin unelmoin seksistä hänen kanssaan, on niin himoittava ja kiihkeä nainen, mutta ehkä jonain päivänä, niin annan kyllä parin tunnin kyydin, että haluaa tulla toistekkin.

    • Lopenkyllästynyt

      Nuo tilanteet mitä on ylempänä kuvattu,osa sieltä täältä sopii meidän työyhteisöön. Sivusta seuraavana voin sanoa että kyllä se vain näkyy ainakin meillä hyvin selvästi, että alaisella ja (tässäkin iäkkäämmällä miespuolisella) esimiehellä on sutinaa. Miten voi olla että yksi vastaava on kokoajan esimiehen kanssa hoitamassa jotain, mitä se hoidettava on jos eivät hoida toisiaan? Toimiston ovi ei välttämättä aukea oli asia kuinka tärkeä hyvänsä! Älkää pitäkö työyhteisöä liian tyhmänä näissä peleissä, ei se välttämättä auta jos koitatte olla tuntematta toisianne kahvihuoneessa. Kun muutama näkee palan tarinaa, äkkiä ne juoruillaan ehjäksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe