Antikristus ei ole lihaa ja verta oleva ihminen!

Jarmo__Eklund

Ette te löydä antikristusta ihmisten seasta vaikka kuinka pällistelette!

Antikristus on henki, joita on paljon ja jotka ovat olleet täällä jo ennen Adamia ja Eevaa. Älkää siis etsikö minkäälaisia antikristuksia maan päältä ihmismuodossa.

Sen sijaan tulee olemaan kaksi lopuanajan pahuuden voimissa edustavaa henkilöä ja aivan varmasti antikristuksenkin hengessä, kuinkas muuten.

Nämä kaksi ovat:
1. peto joka nousee merestä (kansojen seasta) jonka kuvan toinen peto tulee tekemään ja olennaista on huomata että tämän ensimmäisen pedon kuvaa kaikkien pitää tulla kumartamaan.
2. peto nousee maasta (luvatun maa-alueen sisältä) joka tekee ensimmäisen pedon kuvan ja saa aikaan ihmeitä jolla saa tulenkin lankeamaan alas taivaalta. Tämä henkilö tulee olemaan näkyvässä asemassa vaikka ensimmäinen peto onkin se joka korottaa itsensä jumaluuteen saakka.

Ottakaa huomioon ettei näitä kutsuta millään peto nimillä puhumattakaan antikristuksista. He ovat mitä todennäköisimmin islamisteja molemmat. No tää viimenen on mun veikkaus jossa toki on sekä raamatullista että päättelytaustaa.

33

1362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pahuus

      Ettei vain olisi tekoäly

    • Voihanvitalis

      Siis Jumalakin on Henki. Joh.4:24 Jumala on Henki... 2Kor.3:17-18 Sillä Herra on Henki.....Herra, joka on Henki.

    • Kirjakääröt

      1Joh.4:3 Biblia (1776) Ja jokainen henki, joka ei tunnusta Jesusta Kristusta lihaan tulleeksi, ei se ole Jumalasta: ja se on antikristuksen henki, josta te kuulitte, että hän on tuleva, ja on jo parhaallansa maailmassa. Siis henki on jo maailmassa.

      • VieläHerratMaksavatKaike

        Tota noin, jos YHTÄÄN enää kirjoitatte täällä tai missään muuallakaan, että IHMINEN olisi Antikristuksen EDES hengestä, Paholainen tai minkäänlainen joku "Lopun Ajan" Paha, niin teidät vedetään Ihmisten Oikeuteen, Oikeussaliin istuntoon, vastuuseen erittäin törkeän hengenvaaran ja lietsonnan johdosta.

        Jos ette vielä ole oppineet YMMÄRTÄMÄÄN oikein, ETTÄ Kaikki Asiat säädetään Ylhäältä Käsin, myös juuri ne, ETTÄ ihminen on jokin PAHA, Antikristus tai mikään muukaan, niin olette absoluuttisesti hakoteillä, Eksyttäjiä, joiden on syytä varoa, mitä ns suustansa päästää.

        Joka ikinen joudutte vastuuseen kiihottamisesta ihmis-yksilöitä vastaan. Haistakoot Herrat Jumalanne yms Jeesukset pitkän paskansa! Kiduttaja-murhaajia, AHNEITA halloja ja vaaroja Aiheuttamaan ja Yrittävät olla Mestareita vierittämällä AINA syyt ja seuraamukset toisten, ihmisten niskoille, kontolle!


    • 445gf

      Antikristuksia oli jo apostolien aikana ja ne oli uskovaisista läheneet. Tässä linkissä lisää. 1.Johanneksen kirje:
      2:18 Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika. >> Jakeen lisätiedot
      2:19 Meistä he ovat lähteneet, mutta he eivät olleet yhtä meidän kanssamme; sillä jos he olisivat olleet yhtä meidän kanssamme, niin he olisivat meidän kanssamme pysyneet; mutta heissä oli tuleva ilmi, että kaikki eivät ole yhtä meidän kanssamme.

    • Kirjakääröt

      1Joh.2:18 Biblia (1776) Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika, ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin nyt monta antikristusta ruppee olemaan; sillä me tunnemme, että viimeinen aika on.

    • JesusIsTheBest

      Lue 2Tess2:3,4,9-12

      • Jarmo__Eklund

        Paavali kirjoitti niin tessalonikkalaiskirjeet, kuin kirjeet Johannekselle, jossa hän kertoi selvin sanoin mikä on antikristus, eikä ne kuvaukset täsmää millään tessalonikkalaiskirjeen kanssa. Samassa hengessä toki, saatanan johtamana. Mutta kyse on kahdesta eri asiasta!
        Laittomuuden ihminen on eri asia kuin antikristus!


    • kerttkkl

      Antikristuksia on monta!
      JUMALALLA ASIAA!
      JUMALA ON YKSI
      "Kolme on, jotka todistavat Taivaassa, Isä Jumala, Sana, Jeesus ja Pyhä Henki ja he kolme yksi ovat!" Uusi Testamentti,Vanha KirkkoRaamattu
      "Jeesus sanoi:"Miksi sanot minua hyväksi,Jumala yksin on Hyvä!"
      Kristityt uskovat YHTEN JUMALAN!

      "Jumala käskee kaikkia ihmisiä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesuksen nimessä synnit anteeksi! Vakuudeksi Jumala on herättänyt Jeesuksen kuolleista ensimmäisenä kuolleista ylösnousseista!"Apostolirm TEOT JA 1. jOHANNEKSEN KIRJE
      JUMALA ON YKSI
      "Kolme on, jotka todistavat Taivaassa, Isä Jumala, Sana, Jeesus ja Pyhä Henki ja he kolme yksi ovat!" Uusi Testamentti,Vanha KirkkoRaamattu
      "Jeesus sanoi:"Miksi sanot minua hyväksi,Jumala yksin on Hyvä!"
      Kristityt uskovat YHTEN JUMALAN!
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Kristityt eivät neuvottele, kuka
      Jeesus on . vaan julistavat Apostolien opettamana:"Jeesus on Jumalan Poika!"
      Kristityt ovat odottaneet kauan antikristuksen ilmestymistä, jonka tunnistaa sellaisesta, että antiristus ei tunnusta Jeesusta Kristusta Jumalan Pojaksi! Amen
      Raamatun sana osoittaa islamin antikristullseksi, joka Raamatussa ilmoitettu!
      Kyseessä se Raamatussa ilmoitettu antikristuksen ilmaantuminen!?
      Raamatun mukaan antikristus ei tunnusta Jeesusta Jumalan pojaksi!
      Ja Kalliomoskeijan ulko- ja sisäseiniin muhamettilaiset ovat kirjoittaneet;"Ettei Jumalalla ole Poikaa!" Eli kirjoitukset käyvät tuossa toteen, eli muhamettilaisuus eli islam on Antikristus, joka Raamatuissa on ilmoitettu tulevan maailmaan!!!
      Hitler oli areolainen, eli tuota 400 luvulla Saksassa ollutta oppikuntaa edustamassa, joka kieltänyt Jeesuksen jumalluuden eli pitivät Jeesusta ihminsenä vain. "Joka ei tunnusta Jeesusta Jumalan Pojaksi, on Antikristus!" Raamatun mukaan!
      Voi vain kysellä, pelastuvatko ne antikristuksen joukotkin!
      kRISTINUSKON MUKAAN ANTIKRISTUKSEN SEURAAJANA EIOIPELASTUA!

      • gttttttttffrfrfrr

        Itse lasket 4 kohtaa kolmeksi ja oikea Jumala on yksi josta kaikki lähtee.


    • aikaonnyt

      Antikristus on sama kuin antimessias eli messiaan vastustaja.
      Messiaan tehtävät Tooraan valossa: koota juutalaiset Israeliin, voittaa sodat vastustajia vastaan, rakentaa temppeli. Tämän mukaan jeesus ei ollut messias vaan lähinnä varoittaja tuhon ajoista eli profeetta.

      Rooman valtakunta ja keisari olivat niitä messiaan vastustajia ja he tosiaankin tuhosivat temppelin. Seuraavaksi tuli kristillinen kirkko joka valheen avulla otti juutalaisten armon ja tehtävän itselleen.
      Hitler taasen kehitti tuon antimessiaanisen tuhokauden huippuunsa ja Stalin jatkoi omalla tavallaan.
      Nyt elämme messiaanista kautta ja kaikki jopa kristilliset valheet paljastetaan kaikelle kansalle.
      Temppeli tulee seuraavaksi ja sodat jotka ratkaisevat kaiken.

    • Anttikuristus

      Harhaoppia. Antikristus on ihminen. 1. Joh. 2:22: Kuka sitten on valehtelija, ellei se, joka kieltää Jeesuksen olevan Kristus? Sellainen ihminen on antikristus, niin Isän kuin Pojan kieltäjä.

    • näinseluetaan

      Älkää nyt olko huolissanne, antikristus ei ilmesty ennen kuin on sen aika. Hän on tuon Danielin ennustaman neljännen suurvallan hallitsija, joka hallitsee ensin vähän ja syrjäytetään, mutta nousee 8: tena hallitsijana uudelleen valtaan.

      Mutta aika ei ole vielä, koska ei ole tuon Danielin lopun ajan profetian ensimmäistäkään suurvaltaa vielä ilmestynyt lähi-idän näyttämölle, joten voitte olla aivan rauhallisia. Vainoja on kyllä maailmassa kaiken aikaa ja ne voivat tulla tännekin ihan hyvän sään vallitessa, koska kristillisyys on nyt Suomessa alasajon kohteena lähes kaikkialla...

      Vainoissa me voimme olla ihan rauhallisia, sillä jos henki lähtee, pääsemme perille Jeesuksen luo, eli kuolema on voitto, sanoikohan se Paavali tuon.

      Antikristuksesta käytetään monia nimityksiä Raamatussa, että siitä ei kannata johtopäätöksiä tehdä, ettei hän olisi todellinen ihminen. Hän on aikanaan hyvin todellinen ihminen, joka vain on täydellisesti hylännyt Kristuksen ja antautuu palevelemaan pimeyden ruhtinasta.

      • jokutyyppivantaalta

        Ja höpön löpön... ei jaksa ees perustella


      • 10001jatuhatjayksi
        jokutyyppivantaalta kirjoitti:

        Ja höpön löpön... ei jaksa ees perustella

        Se on sitä nuo uskovien selitykset.he tekevät sionistien politiikkaa.


      • sion

        minkä nistien?


      • 10001jatuhatjayksi
        sion kirjoitti:

        minkä nistien?

        Ei tänne voi kertoa kun sensuroidaan ! Nistiliike nousi valtaa polsevikki juutalaisuudessa Neuvostoliitossa, johti juutalaisvaltion perustamiseen Levanttiin jne. Nyt se on voimakkaampi kuin polsevikit olivat.


    • kiitetäänJeesusta

      Hallelujaa, kiitos Jeesus.

    • kiitetäänJeesusta

      Dan 2:
      44 Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti,

      Tuossa edellä Daniel selittää kuninkaan unta!

      Dan 7:
      17 "Nuo suuret pedot, joita on neljä, ovat neljä kuningasta, jotka nousevat maasta.
      18 Mutta Korkeimman pyhät saavat valtakunnan ja omistavat valtakunnan iankaikkisesti-iankaikkisesta iankaikkiseen."
      19 Senjälkeen minä tahdoin saada varmuuden neljännestä pedosta, joka oli erilainen kuin kaikki muut ja ylen hirmuinen; jolla oli rautaiset hampaat ja vaskiset kynnet, joka söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa;
      20 sekä pedon pään kymmenestä sarvesta ynnä siitä sarvesta, joka puhkesi ja jonka edestä kolme putosi; jolla sarvella oli silmät ja herjauksia puhuva suu ja joka näytti suuremmalta kuin ne muut;
      21 se sarvi, jonka minä näin sotivan pyhiä vastaan ja voittavan heidät,
      22 siihen asti kunnes Vanhaikäinen tuli ja oikeus annettiin Korkeimman pyhille ja aika joutui ja pyhät saivat omaksensa valtakunnan.

      Kysymys on siis lopun ajoista, jolloin nuo neljä lähi-idän suurvaltaa nousee ja niiden aikana tapahtuu sitten Kristuksen tuhatvuotisen valtakunnan perustaminen.

      Ilm 17:
      7 Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
      8 Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.
      9 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta;
      10 heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän.
      11 Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.
      12 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa.
      13 Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle

      Tässä se tapahtumien järjestys kuvataan Raamatun ilmoituksen mukaan. Ei pitäisi olla epäselvää.

      • 1234567---

        1000-vuotta pyhät ovat taivaassa. Jumalattomat kuolleina odottamassa tuomion ylösnousemusta tuhannenvuoden jälkeen.


      • 10001jatuhatjayksi

        Johannes selittää Danielin kirjaa n. 200 v. sen kuvaamien tapahtumien jälkeen. eikä tunne oppimattomana ihmiseä historiallisia tapahtumia. on näin luonut tarustos kristinuskoon.Johannes oli Patmos saarella vankeudessa ettei levittäisi uslonlahkonsa käsitteitä laajemmin.Satojen vuosien kuluttua kristinusko kokosi Raamatun ja niin Ilmestyskirjakin pääsi siihen mukaan Nikean papiston valitsemana.Eli n.500 vuotta aiemmin Syyrian kuningas Antiokhos neljäs Epifanes vainosi juutalsista uskoa ja sitä vastaan Makkabit nousivat taistelemaan. Nyt on kulunut noista akoista n.2200 v. ja yhä kristinuskossa sekoillaan Antikristuksesta kun ei erhellisyydellä tutkita asioita.


    • Kirjakääröt

      2Tess.2:8 Biblia (1776) Ja silloin se pahanilkinen ilmoitetaan, jonka Herra suunsa hengellä tappaa......

    • erikeskustelusta

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5225
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3267
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1820
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe