Tarzan hymyilee

qeasfwdfgewg

Kävin tänään auttamassa muutto/siivous/pakkaus/asennus -hommissa apuna vaikka itse jo muutin aiemmin pois kk sitten. Siihen toinen tulee näyttämään ihanan upeaa asua millä lähtee kaverin kesähäihin ja minun sekunnin miljoonasosan visuaalisointikyvyllä näen sekä hänet se päällä että kaiken muun..Kyynelet roiskahti silmiin ja ehdin kääntyä tiskialtaalle päin.

Ei siinä auttanut että on elänyt pitkän elämän vs km, tai että on ollu menny tehny nähny kokenu tuntenu....Tuntui että kaksi sorsaa oli lähtenyt lentämään ja alempaa ammutiin.

Tein paljon hyvin oikein ihanasti hellästi kunnioittaen.

6

779

Vastaukset

 • Kaikkea ei voi saada. Kaunis viesti hänelle, joka himpun alle 50 /100 jäi. Tasan 50 pointsia on 50/50 vaihtoehto - ja aina sama riski, eikä kellään sen enempää. Hetken voit kuvitella jonkun muun kanssa jotain muuta.

 • Mitä helv. Jos olette eronneet, niin mitä teit vielä auttamassa exän muutossa?

  Kun ero tapahtuu, niin silloin loppuu kaikki yhteydenpito, ellei ole lapisia. Ja jos on lapsia, niin yhteydenpito rajoitetaan tiukasti niiden asioihin. Ei kysellä kuulumisia, tai kerrota omia. Ei linailla tavaroita, ei mennä auttamaan muutossa tai lampun asennuksessa jne.

  • Eikö mies ja nainen voi olla kavereita keskenään?


  • possu kirjoitti:

   Eikö mies ja nainen voi olla kavereita keskenään?

   No periaatteessa kyllä, mutta kuten aloituksestakin sen näkee tuo se yleensä aina jollekin tuskaa. Osapuolille tai heidän uusille kumppaneille.


 • sivistynyt ja empaattinen ihminen autaa AINA toista ihmistä oli tilanne mikä hyvänsä.......... Suomessa saisi olla kylmää vain talvella.. Mutta silloinkin kaksi ( 2 ) ihmistä tekee s iitä lämpöisen auttamalla toinen t oistaan.

  • No täydellisessä maailmassa tietysti noin. Nyt kuitenkin aiheutti itselleen kärsimystä ihan turhaan. Näillä palstoilla on myös paljon kirjoituksia siitä miten uudet kumppanit kärsivät kun vielä suhteillaan edellisen kanssa.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.