Kuka määrittelee "nuorekkaan"..?

HupsistaKeikkaa

Jos puhutaan nuorekkuudesta tai sitten nuoren näköisestä ihmisestä...

Treffisivuilla on usein, varsinkin miesten keskuudessa viljelty sanaa " olen nuorekas". Kuka sen määrittelee, ei ainakaan kaveri ite, luulisin? Ellei sitten ole niin nuoren näköinen, että on saanut kuulla siitä usein. Tuntuu suorastaan valehtelulta, kun kirjoitetaan että olen nuorekas, koska ihminen voi tuntea itsensä "nuorekkaaksi, mutta on ulospäin kuin käpy. (Sorry) jopa vanhemman näköinen. Tuntuu huijaamisleta.

Tapaamisilla on turhauttavaa, kun kaveri sanoo itseään nuorekkaaksi, eikä tiedä asian tarkoitusta. ehkä hän haluaisi olla nuori...mutta se onkin eri asia.
Eipä silti mulle on sama vaikka olisi kirveellä veistetty, kunhan opettelisi olemaan rehellinen itselleen ja vois vähän käyttää metakognitiota.
Itse kylläkin tykkään jätkämäisestä ja vähän kirveellä veistetystä kivikasvosta, mutta persoonaa ja sosiaalista älykkyyttä pitää olla. Mukavaa Kesää!

2

399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjuhygbn

      Miehet käyttää itseään kuvaavaksi sanaa nuorekas siksi, että ovat yleensä etsimässä nuorempaa naista ja näin oikeuttaa sen, ettei hae omanikäistään naista. Mun isä luonnehtii itseään nuorekkaaksi vaikka on ihan ikäisensä, pukeutuu ja leikkauttaa vaan tukkansa muka nuorekkaammin. Eli siis ei ole samoissa suorissa housuissa ja pappahatussa kuin oma isänsä, vaan jatkaa oman nuoruutensa aikaisen pukeutumisen kanssa. Isäni nuoruudessa siis käytettiin farkkuja ja nahkatakkia, sellaisia käyttää edelleen.

      Mikä sitten on oikeasti nuorekas? Oma mieheni ollessaan 40v näytti ehkä 30 vuotiaalta ja käyttäytyi nuoremmin. Ei sitä oikein osaa selittää. Uusiin ihmisiin kun tuli tutustuttua, moni ihan järkyttyi että oli oikeasti niin vanha. Olen miestäni 13v nuorempi eikä sitä tosiaan usko, niin nuorekas hän on. Mutta se on harvinaista että mies on nuorekas. Ne jotka ensitöikseen ilmoittaa olevansa nuorekas harvoin on. Oma mieheni tietää että on nuorekas ja se on sellainen vitsailu, ei mahtailu. Oma isäni on tosi ikäkeskeinen, häntä ahdistaa kun pomonsa ovat nuorempia, siis on siitä ihan raivoissaan eikä halua ottaa komentoja nuoremmalta. Hän myös kuvittelee että 20v kaupankassat on häneen ihastuneita. Kun oli sinkkuna niin selitti jotain ihmeellistä että vaikka kaikki odottaa että hän etsii nuoria naisia niin aina ottaa omanikäisen, ei halua nuoriin alkaa ?? En tiedä. Mutta se taitaa olla sitä ikäkriisiä, ei hyväksytä omaa ikää ja omaa vanhentumista. Samaa on naisissa, ennen riitti ryppyrasvat nyt käytetään kaikenmaailman pupufilttereitä kuviin jotta silmät on isot ja iho plurrattu sileäksi.

      • xcgfddshgf

        Tää on hyvä! T. Ryppyrasva-fani vanhanen


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe