AVK ja huutokauppa

Pohojammaa

Ihan prseest tuo huutokauppa"suomen suurin autohuutokauppa"myydään eniten tarjoavalle ja kun huutokauppa loppu ja ei tarpeeksi hintaa niin uudestaan myyntiin.
Huutokaupat. Comissa myydään eniten tarjoavalle toimii.
Säälittävää ammattitaidottomuutta automyynnissä.
https://www.avk.fi/ajoneuvot/audi/a4/621556/audi-a4-2-0tdi
Tuokin audi "myyty" 3 kertaa. Huuto 1 2450.-huuto 2 2020.- ja huuto 3 1860.-
Eli hinta putoo ja kauppaa ei hyväksytä vakuutusyhtiö hävii...

88

16736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hutkimus

      Maisterit mällänneet rinkeleitä urakalla, onko hyväveli järjestö takana?

    • Kurkokiponen
      • Pause

        Täytyy sanoo, että on kyllä niin perseestä nykyään toi AVK toiminta!
        Nyt rupee jo HUUTAMINENKIN MAKSAMAAN! https://www.avk.fi/jasenmaksu
        Pitää muistaa, että tämän lisäksi tulee tottakai aina 150€ "käsittelymaksu" per ajoneuvo!
        Mikä helvetin käsittelymaksu!!?
        Itse paljon autoja kyseisestä paikasta ostaneena ei voi kun ihmetellä!

        Ennenvanhaan ennen mitään huutokauppoja hinta tippui käytännössä 1000€ ja viikko ja nopein sai! Kauas on tultu noista ajoista ja kuitenkin silti ostat aina "sian säkissä"
        Joku tonnin kahden osa rikki mitä et tule ajatelleeksi ostaessasi, kuitenkin aina RIKKINÄISEN AJONEUVON! niin voi voi asiakas maksaa! Silti mainostavat itseään nykyisin niin "normaalina autolliikkenä" kuitenkin pitää muistaa, että auto on aina kaksi kilpinen!


      • raheko1

        Periaatteesta laitan keskustelun alulle; AVK (autovahinokeskus) myy huutokaupalla autoliikkeiden autoja KUVASSA NÄKYVÄLLÄ OTSIKOLLA (Ei pyyntihintaa, myydään tarjousten perusteella huutokaupan sulkeuduttua) Tein korkeimman huudon mutta AVK ilmoitti 2 vrk jälkeenpäin ettei toimeksiantaja hyväksy huutoa ja huutokauppaa jatketaan tekemästäni (voittotarjouksesta) 6 vrk eteenpäin ja tekemäni tarjous keikkuu nyt siellä "houkuttimena", Kannattaa harkita lähteekö AVK:n leikkiin mukaan.......Mielestäni aikalailla HARHAANJOHTAVA tuo MYYNTI-ILMOITUS...? Mutta kait se laillista sellaista on...? Mitä mieltä muut asiasta? Kommentoikaa.....


    • eimitäänjärke

      Niin, ihan oikein, niitten autoista ei kukaan ota valituksia vastaan eikä kommentoi reklamaatioihin, myyvät eniten autoja suomessa ja katso peiliin jos kuvittelet saavasi hyvän halvalla.
      Autokauppojen rivistä saa halvemmalla jotka pystyy koeajaan ja tutkiin liikenteessä halvempia kuin romuksasoja mitkä ostatte silmät kiinni.
      Hölmö kuvittelee että tulee halvaksi kun ei laske omalle työlleen mitään vaikka tekee kuukausi töitä pikku kaljoissaan ja sitten kehuu naaapurille kun sain niiiiin halvalla, just joo...
      Ihmeellisesti hämärtyy näissä romuläjissä ihan kaikki todellisuus, en ole koskaan ymmärätänyt teidän filosofiaa tässä asiassa, melkoisia liikeneroja olette tosiaan.
      Ota taskulaskin, kynä ja paperi ja laske oikeasti kaikki kulut ja menot niin et voi kuin pettää itseäsi että olisi jotenkin halpaa, joku hölmöys teissä on kun ette tajua ettette tajua tätä jujua.

      • jusa90

        Muutama vuosi sitten ennen kuin avk järjestelmä muuttui noin rahan ahneeksi, ostin muutaman auton jolla kyllä sai tehtyä hyvin rahaa, ja omalle työlle kyllä laskettiin hinta ja hyvälle "tuntihinnalle" pääsi, riippuu tosin tekijästä ja missä kunnossa auto on, siksi se kannattaa aina paikan päällä katsomassa ennen kuin ostaa.


      • Lenkkeilijä8

        Mihinköhän ne romuautot roudataan kunnostettavaksi, kun itäblokin kuljetusautot ja rekat solkenaan hakee ne kyytiinsä?
        Kunnostetaankojan ne itäblokissa Latvia, Liettua, ennenkaikkea Puola taitaa olla yleisin rekkari mitä niissä kuljetusautoissa näkyy.


    • pläkkyriluojanarmosta

      Johan liikkuu suomessa tuhansia väärinkorjattuja AVK autoja tai kulkineita. Nyt pitäs vielä maksaa siitäkin kun pääset edes tarjoamaan, ostataaksesi jonkun lintta-romun. Mikään taho ei oikeasti valvo
      korjauksesen laatua ja kuinka ja mitenkä korjattu. Monessa Autossa esim, käytettävä ehdottomasti korjaus ohjeita, ja osa kokonaisuuksia, Nyt oikaistaan ja kotkataan ,esim runkoaisoja jota ei saisi oikaista ja hitsailla kasaan, sellainen runkoaisa on esim seuraavassa kolarissa kuin keihäs painuen korikehikosta matkustajan tai kuljettajan tilaan ja vasta puolen törmääjään vaarallisesti, kun se ei enää painu niin kuin se on suunniteltu kolari tilanteissa, sekä korjataan hitsaten poikkaistuja A-pilareita,B-pilareita ym, sellaisia ,jotka seuraavassa törmäyksessä katkee kuin lasi ja saataa painua esim , matkustajan tai kuljettajan ohimoon ,koska ne on monta kertaa katkaistu jus pään kohdalta korjauksessa. Paskan saa pyytämättäkin. älkää hyvät ihmiset ostako Kolariautoa, voi ostaa liikeestäkin ja saa edes jonkun laisen takuun, samoihin hintoihin tulee lintta nykyään kuin ehjä.

    • kuviteell

      Hölmöläiset luulevat saavansa halvalla, laatikko/kone/sähkövikaisia autoja joista viat tulevat vasta myöhemmin ilmi, ja kolariautoja ei kukaan normaali ihminen osta enään heiltä kuin pikkurahalla ja taas itkettää.........
      Hyvä että on paikka mihin kukaan ei voi valittaa eikä palauttaa tyhmiä ostoksiaan, ihan oikein reppanoille.

    • Romuläjäx

      Näide n nykyromujen jo valmiiksi vikaiset palapelit pitää vielä parsia kokoon ....pitäs olla jo nykyään yhtä laitonta kuin ihmiskauppa, eli paaliksi nämä paskat , tulkaa pois sieltä sateesta , jättäkää ne putkitongit ja lekat kotiin , helpompi liimata ruosteiseen peltiin farkkupaikka ja massat päälle...ratapölkkyöljyä pohjaan ni ei se katsastus toope siellä kauan ropeloi...ja etanolit tankkiin , vunterbaumi peiliin.

    • Pimiäx

      A vk tuontiromut rokkaa , vau maksoin suomen eniten romusta jota huusin 3 kertaa peräkkäin , ai
      Nut vastus oli hintarobotti joka nosti hinnan pilviin.
      Onnea ostajille. Espoossa on upea läjä renkaita vanteineen sisähallissa...........hetken luulin olevani latvian pimeällä torilla...

    • Pitäkää_tunkkinne

      Nyt vielä siirtelevät huutokauppojen päättymisaikoja varoittamatta päättymistä edeltävänä yönä. Valmistaudu huutokauppaan ja osta illalla valmiiksi päivän "osto-oikeus", töiden takia et kuitenkaan kerkiä seuraavana aamuna. Huomaat kuitenkin aamulla että päättymisajankohta onkin siirtynyt parilla päivällä. Parin päivän päästä aamulla jälleen ajankohta muuttunut vkl:n yli eli 4 päivää edemmäs. Hukkaan meni jäsenmaksu. Mahdollisesti toinenkin, ellet ekasta oppinut.
      Kysyessäni asiasta, vastasivat että "autoon ollaan saamassa avaimia" ja siksi siirretään päättymisaikaa. Eli toivovat saavansa enemmän avaimien kanssa, mutta ottavat silti rahat pois myös kertaostajilta.

    • PURKAAMOpepe

      Auto purkaamot ostaa romu autoja jotka myydään uudelleen käyttöön osina 100 eur koko auto
      romu on myyty niin voi olla 3000-- 6000 eur kokonaismyynti miten verottaja suhtautuu tähän ALV MENETYS VEROTUOTTO n. 20000 AUTOO ROMUNA KIERRÄTETTY HIILIJALANJÄLKIÄ HAUDATAAN SORALLA PIHAN PERÄLLE. ELY TARKASTAJAT IHMEISSÄÄN MISSÄ AUTOT ON

    • Uudestaan

      Siitä huutokaupat comi sivustosta, kyllä sielläkin on monet autot useaan kertaan uudelleen myynnissä, kun ei ole saatu tarpeeksi ja joitakin olen bongannut varmaan kymmenkunta kertaa myynnissä uudelleen.
      Voudin myydessä taloja, niin nekin on usein useampaan kertaan.
      Ehtona on että myydään eniten tarjoavalle, mutta lisäehtona että myyjä voi päättää jne.

    • NiinpäNiin1

      Ostin 3 tkm ajetun Toyotan Avk:lta. Kysyin kolarin ajaneelta osapuolelta talvirenkaita. Hän kertoi, rttä voin noutaa ne rengasliikkeestä. Ne oli jo noutanut avk:n työntekijä vaikkei niitä ollut myyty kauppakirjan mukaan Avk:lle. Arvatkaa vain, että löytyikö näitä renkaita koskaan.

      • Karspelus

        Joo,ja avk.n työntekijät itse nostavat huutoja,ettei menisi liian halvalla.


    • Anonyymi

      Kyllähän tuo copartin toiminta on vähintäänkin epäilyttävää. Myyntiehdoissa vetäydytään kaikesta vastuusta ja myydessä kustaan surutta linssiin:
      -ilmoituksessa lukee ettei pohjahintaa ole. Silti käytännössä on. Pohjahinta tulisi ilmoittaa
      -Myyntiaikoja muutellaan myyjän etujen mukaisesti
      -Myyjällä on mahdollisuus manipuloida järjestelmänsä kautta hintaa jos asetetaan korotusautomaatteja
      - Vikoja jätetään kertomatta vaikka olisivat myyjällä tiedossa. Esim. abs- ja moottorin vikavalot palavat, merkittävä ja usein kallis ongelma vaikka vauriot olisivat muuten vähäisiä.

    • Anonyymi

      Miksi itket?
      Ostaminen ja myyminen on vapaa ehtoista.
      Tekevät ihan ja aivan mitä haluavat,
      ja mitään suomi24 neiti poraaja ei voi,
      niele ja ole huutamatta tai lue sopimuspaperit uudestaan,
      ja huuda,
      niin se vain elämä menee, kaikki täällä on vapaaehtoista kaupankäynnissä.

    • Anonyymi

      On se vain komeeta kun joku firma lyö näille kuluttajalautakuntaan ammattivalittajille tyylillä jauhot suuhun,
      ja turvat tukkoon,
      mihinkään ette koskaan voi valittaa ettekä perua kauppoja,
      ai että kun on ihanaa ,
      siitä saatte,
      ja kukaan ei mitään voi koskaan heille,
      ihan oikein tälle valittajaporukalle.
      He myyvät eniten autoja Suomessa,
      siinä nielemistä ressukat.
      Miksi muuten ostatte sieltä,
      autoliikkeiden riveistä ja yksityisiltä ,
      saa aina saman auton edullisemmin,
      olette kyllä todella tyhmiä,
      numeroista mitään tietämättömiä,
      ota hyvä lapsi kynä , paperi, ja laskin,
      laske kaikki, siis ihan kaikki kulut,
      ja ihan kaikki tekemäsi tunnit,
      ja laske jos osaat,
      etkä kuvittele,
      niin 100% auto maksaa aina enemmän kuin vastaava kolaroimaton,
      ja vielä sitten purnaatte,
      kun kukaan ei maksa täyttä hintaa kolarikorjatusta,
      tulevia esim. sähkö ym. piilovikoja täynnä olevasta romustanne vastaavan hintaa,
      ole hyvä ja katso hyvä lapsi peiliin.
      Ihan oikein että menee käsittelymaksut ,
      ja nostavat itse omia huutojaan , ja menee läpi ahneille hölmöille,
      mitäs ostatte sieltä????

    • Anonyymi

      Halvempi kiinnostaa ei tartte. Myyntipäällikkö palleja maksaa

      • Anonyymi

        Copart:tin ns myyntimiehet on nykyisin provisio palkalla. Muuttui palkkaus silloin kun firma vaihtoi omistajaa...


    • Anonyymi

      Tarvii sanoo että hanurista on koko touhu ei oo mikään niinku ennen se voittaa jolla paras tarjous ja sillä sipuli hävetkää niin ja purkuautoo ei voi yksityinen tarjota mutta voihan olla niin että jää leimaamatta sekin ja puretaan missä korjauskehotus

    • Anonyymi

      Soitin kuluttajaasiamiehelle ja tuo Copart.fi huutokauppa toimii laittomasti. Kaikessa netin kautta tapahtuvassa kaupassa on lain mukaan peruuttamisoikeus, jos huutokauppaa ei pääse paikanpäällä huutamaan.

      Muutoinkin epäilyttävää toimintaa, tuotteita on huonoilla kuvilla myynnissä, olennaisia asioita jätetty kuvaamatta.

    • Anonyymi

      Tehty kehä3 ulkopuolelle vaikeaksi autoihin tutustuminen, varaa aika tietylle autolle jonka haluat nähdä.

    • Anonyymi

      "Soitin kuluttajaasiamiehelle ja tuo Copart.fi huutokauppa toimii laittomasti. Kaikessa netin kautta tapahtuvassa kaupassa on lain mukaan peruuttamisoikeus, jos huutokauppaa ei pääse paikanpäällä huutamaan. "

      Ihanaa leijonat, ihanaa, valittakaa ja itkekää koko elämänne, huutokaupat on huutokauppoja, ei pikkulapsia eikä neitejä varten, ainoastaan huutojensa takana seisovia miehiä, paina tämä visusti mieleesi, minkä huudat sen maksat etkä mitään voi missään etkä koskaan, voit toki valittaa ja itkeä silmäs punaiseksi, maksat aina ja jokatapauksessa ihan aina, mee hyvä lapsi KO:teen ja maksat vielä kulutkin, ihan oikein .

      • Anonyymi

        Pakko sanoa, että harvinaisen idioottimainen asenne. Meinaan tuon nettikauppapykälän ideanahan on se, että kun tavaraa ei voi nähdä etukäteen kuin kuvista, niin ostajalla on edes jokin suoja siltä varalta että tavara onkin viallinen. Tämähän on vain järkevää.

        Tuosta vuodatuksestasi ja muista kirjoitelmistasi taas saa sen kuvan, että ainoa tosimies on sellainen hölmö, joka ostaa summamutikassa vaikka täyttä paskaa että voi helliä itsestään kuvaa "huutoonsa vastaavana" ja "suoraselkäisenä" yms. Kuvaan tietysti kuuluu, että vaikka tulisi millainen ja miten kallis virheostos tahansa, niin sitähän ei myönnetä vaan jauhetaan vaan miten "minkä huudat sen maksat", vaikka laki sallisikin peruuttamisen. Anteeksi nyt, mutta ei tuollainen "mies" herätä mitään kunnioitusta vaan lähinnä huvitusta ja halveksuntaa. Oletko kenties Hämeestä tai Pohjanmaalta? Kuulostaa meinaan oikein perinteiseltä länsi-Suomen meiningiltä.


    • Anonyymi

      Omaa oksaansa sahaavat tuolla maksulla , luulisi vahvan tunnistautumisen riittävän suomenmaassa huutamiseen , ei noita romuja enään viitsi ostella kun noin mahdottomaksi toiminta menny ja varaosienkin myynti ajettu alas , ei voi ku ihmetellä , no ootellaan että joku avaisi entisenlaisen avk:n.

      • Anonyymi

        Kyllä on monenlaista lisämaksua tullut kauppojen päälle, melkoinen rahastuksen maku jää.. Ensin pitää maksaa että pääsee huutamaan ja kun itse huutaa ja voittaa, sekin maksaa 50€. Kalliimmissa kohteissa lätkäistään kylmästi 3% provisio huutohintaan, se on äkkiä useemman satasen. Se taas on minusta hyvä ettei kohteita pääse ominpäin enää katsomaan. Omakohtaista kokemusta on, että autoon oli ilmestynyt oman tutustumisreissun jälkeen naarmuja ja kaverin huutamasta autosta oli viety osia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä on monenlaista lisämaksua tullut kauppojen päälle, melkoinen rahastuksen maku jää.. Ensin pitää maksaa että pääsee huutamaan ja kun itse huutaa ja voittaa, sekin maksaa 50€. Kalliimmissa kohteissa lätkäistään kylmästi 3% provisio huutohintaan, se on äkkiä useemman satasen. Se taas on minusta hyvä ettei kohteita pääse ominpäin enää katsomaan. Omakohtaista kokemusta on, että autoon oli ilmestynyt oman tutustumisreissun jälkeen naarmuja ja kaverin huutamasta autosta oli viety osia.

        Jatka itkuasi, ei ole sinulle sopiva ostopaikka, on paljon epäkohtia kaikessa kaupankäynnissä, siinä se aika menee kun niitä pohdit,
        ja omat asiat jää niinkun ne jäävät.....


    • Anonyymi

      näyttää myös että sieltä ostettua autoa ei voi rikkinäisenä myydäkkään , koska varmennetta ei voi tehdä , vai miten se on kait sen saa romutettua kuitenkin ?

    • Anonyymi

      Huutokaupat on tehty miehille, ei heikoille ämmille.

      • Anonyymi

        Cobartin köyhät myyjät trollaa täällä. Jäikö koulut kesken kun jouduit myymään romuja


    • Anonyymi

      Miksi sitten sieltä tutkitte ja katsotte,
      tarjontaa ja autoja on maailma täynnä,
      niin miksi?

    • Anonyymi

      Huutokaupat on tehty huijarimyyjille, ei rehellisille ostajille.

      • Anonyymi

        Sinähän voit tutkia huutamaasi autoa, ennen lopullista miehistä tarjoustasi,
        voit viedä vaikka autotohtorille halutessasi,
        no nyt menee jauhot suuhun, sori


    • Anonyymi

      Joo ja sen "myydään eniten tarjoavalle" voi myös viedä autotohtorille kun se auto ei tule uudestaan myyntiin kun ei saatukkaan tarpeeksi hintaa? :D

      • Anonyymi

        Niin , mitäs se taas meille molemmille kuuluu, mikä huuto hyväksytään ja millä jokainen omistamansa autonsa myy, vapaa ehtoista ,
        kuten koko elämä,
        ja huutokauppa.


    • Anonyymi

      Tuo huutokauppa on vapaaehtoista.
      Itket ja raivoot kun et käsitä huutaa tarpeeksi kun pelkäät ,
      häpeet ja jännität,
      sinulta puuttuu miehen itsevarmuus ,
      joka vastaa huutonsa, aina.
      Sama kun menisit Lidliin itkeen ,kun eivät myy olutta haluamallasi hinnalla,
      mieti sitä kun pelkäät huutaa.

    • Anonyymi

      "Säälittävää ammattitaidottomuutta automyynnissä. "

      Mieti asiaa toisinpäin, jos millään pystyt lukemaan yli kolmen sanan kirjoituksia.

      - Säälittävintä on kun tarjoat kuukausi tolkulla omaa rakasta perheenjäsentäsi kymmenille liikkeille vaihdossa,
      käsittämättä ettei kukaan siitä maksa tunnehintaa ,
      mitä et sitten millään ala tajuamaan,
      ei siis kukaan,
      ja taas itket ja kirjoittelet myyjien huonosta palvelusta,
      kun haet syyllistä kiven lailla pudonneeseen autosi hintaan,
      joka vain putoaa päivä päivältä ,
      tätä et käsitä.

    • Anonyymi

      Eikun ongelma on nimenomaan siinä että huutokaupan autoissa on selvää vikaa mikä olisi pitänyt käydä jo nopeasti ilmi mutta ne pimitetään ja sitten se sama auto tulee aina uudestaan myyntiin kun hyväksyttyä huutokaupan tulosta (voittaja huutoa) ei suostuta tunnustamaan. Eli kyllä huutokaupan järjestäjä on kaukana "vastaa miehekkäästi toiminnastaan" ajatuksesta. Ihan kusetusta koko huutokauppajärjestelmä.

    • Anonyymi

      Tämä Copart suomi mitä kokemuksia teillä, tuumasin että alan ostaa kolari autoja ja laittaa niitä.

      ensimmäisenä alkas närästää tämä rekistöröitymismaksu mikä lokiikka siinä on.

      • Anonyymi

        Ei asennevammaisen kannata haaveilla bisneksestä, kaikki maksaa ja paljon, siinä se joka erottaa työläisen yrittäjästä, sen tajuaminen, sori ja jatka itkuasi duunarina.........


      • Anonyymi

        Enpä ole törmännyt surkeampaan huutokauppasysteemiin ikinä. Menee ikä ja terveys ennenkuin saat oman huutosi onnistumaan ja sittenkin maksat ehdottomasti liikaa mällätystä autosta, josta et saa kunnostattuna omiasi pois ikinä. Ei kannata. Olen ikävä kyllä kokeillut


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enpä ole törmännyt surkeampaan huutokauppasysteemiin ikinä. Menee ikä ja terveys ennenkuin saat oman huutosi onnistumaan ja sittenkin maksat ehdottomasti liikaa mällätystä autosta, josta et saa kunnostattuna omiasi pois ikinä. Ei kannata. Olen ikävä kyllä kokeillut

        Voi voi , jos ei osaa eikä ymmärrä sit sitten se on vain noin, mitäs huusit.

        Vielä kun nämä oman elämänsä Markut, laskisivat omille tekemilleen tunneille jonkun kohtuu palkan , ei näissä romukasoissa kukaan koskaan mitään voittoa kukaan koskaan tietenkään tee, ota kynää ja paperia ja ala laskea jos et viisaampia usko, äläkä selitä.


    • Anonyymi

      Huutokaupoissa myyjä pääsääntöisesti asettaa kohteen pohjahinnan. Jos tätä summaa kukaan ei huuda, myyjä "ostaa" kohteen takaisin ja laittaa vaikka uudestaan myyntiin.
      Mitä ihmeellistä tässä on?!
      Vain TV-4 Huutokauppakeisarilla on tästä poikkeavat säännöt, mutta se ei siis ole mitenkään yleistä.

    • Anonyymi

      Muistakaahan kaikki , nämä huutokaupat ovat puheensa , ja huutonsa pitäville MIEHILLE!

      • Anonyymi

        Täysin totta, Tämän päivän ihminen ei suostu vastuuseen omista teoistaan, aivan ressukoita ja reppanoita kun tulee miten tulee pitää puheensa ja vastata tekonsa.
        Tätä muuten ette todellakaan käsitä, hähäääääääääääääähääääää


    • Anonyymi

      Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon ja myyntiehdot.
      Kohteelle ei myönnetä takuuta eikä vaihto- tai palautusoikeutta

      • Anonyymi

        Niin siinä lukee ja käsitä se , ymmärrä lukemasi.

        Tyydy siihen , kun näitä huutokauppoja käytät, et voi itkeä, ja kukaan ei auta , mikä siinä on niin vaikeata käsittää jos olet täysjärkinen?


    • Anonyymi

      Yhteiskunnan pitäisi vaatia lainsäätäjiltä sellaista lakia kaikille kolariautoille, että niitä voidaan myydä vain purettavaksi ja ehjät osat voi myydä eteenpäin. Miksi?

      Siksi että on vastuutonta myydä kerran kolaroitua autoa liikenteeseen vaikka sitä olisi korjailtu. Miksi?

      Siksi että niistä autoista ei enää koskaan saa niin turvallista, kuin se on ollut tehtaalta lähtiessä.

      Tämä on faktaa?

      Yleensäkin se että kolariautoja voidaan myydä korjattavaksi, houkuttaa vain tekemään bisnestä ja jokainen tietään sen että bisneksessä halutaan aina päästä mahdollisimman pienillä korjauskustannuksilla, jotta voittomarginaali jäis mahdollisimman suureksi.

      Kenen kustannuksella? Yhteiskunnan kansalaisten turvallisuuden kustannuksella, koska sellaiset korjatut autot ovat vaarallisia tieliikenteessä.

    • Anonyymi

      " koska sellaiset korjatut autot ovat vaarallisia tieliikenteessä."

      Kuljettajat ovat vaarallisia , ei autot. ( ja tähän taas saivartelua, kiiitooos.)

      • Anonyymi

        Ei, vaan ne kolarikorjatut autot ovat vaarallisia liikenteessä. Yhtäkkiä saattaa poksahtaa turvatyyny kuskin silmille tai jarrut häviää, ohjaus ei toimi yms

        Näitä niissä on ollu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei, vaan ne kolarikorjatut autot ovat vaarallisia liikenteessä. Yhtäkkiä saattaa poksahtaa turvatyyny kuskin silmille tai jarrut häviää, ohjaus ei toimi yms

        Näitä niissä on ollu

        No missä ja koska oikeasti, ja faktaa kiitos.?


    • Anonyymi

      Ette reppanat ole käsittäneet,
      että näihin huutokauppoihin osallistuminen on täysin vapaa ehtoista,
      myös riskit ovat niitä vapaaehtoisia ,
      ja kukaan ei auta,
      tätä et muuten kestä,
      kun äiti eikä virkamies voi tälle asialle koskaan mitään,
      ei itkut,
      ei omat harhat autoa näistä faktoista.

      Olet liikaa tottunut,
      että aina joku täti tai setä korjaa ja ottaa vastuun sinun ihan omista hölmöistä elämänvalinnoista,
      sori että tulee oikeaa asiaa , kerrankin.

      Lue moneen kertaan tai luetuta jollain sisälukutaitoisella, sori ja koita kestää.

      • Anonyymi

        Niin niin mutta ei kenenkään kannata osallistua. Päättäjien pitäisi lailla kieltää kerran kolaroitujen autojen myynti muka korjattuina eteenpäin. Sehän on ihan selvä juttu että kolarissa auto tärähtää niin pahasti joka puolelta että turvallisuutta edistävät osat autossa ei ole siinä kunnossa kuin tehtaalta lähtiessä oli ollut. Eikä niitä kaikkia kolarikorjauksissa huomata eikä huomioida,

        Auto pasahtaa jossain vaiheessa sellaisessa kohtaa, että ihmishenget on vaarassa.

        Olen itse nähnyt näitä "korjattuja" autoja korjaamon pukilla monta kertaa ja siellä on repeämiä ja ruosteita joita ei normaalisti olisi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin niin mutta ei kenenkään kannata osallistua. Päättäjien pitäisi lailla kieltää kerran kolaroitujen autojen myynti muka korjattuina eteenpäin. Sehän on ihan selvä juttu että kolarissa auto tärähtää niin pahasti joka puolelta että turvallisuutta edistävät osat autossa ei ole siinä kunnossa kuin tehtaalta lähtiessä oli ollut. Eikä niitä kaikkia kolarikorjauksissa huomata eikä huomioida,

        Auto pasahtaa jossain vaiheessa sellaisessa kohtaa, että ihmishenget on vaarassa.

        Olen itse nähnyt näitä "korjattuja" autoja korjaamon pukilla monta kertaa ja siellä on repeämiä ja ruosteita joita ei normaalisti olisi

        Mitä vänkytät, kun hakee halvinta saa juuri sen mitä kirjoitit, niin ihan oikein .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä vänkytät, kun hakee halvinta saa juuri sen mitä kirjoitit, niin ihan oikein .

        Juuri tuollaiset itsekkäät koijarit vaarantaa väärällä asenteella muiden tielläliikkujien turvallisuuden. Edelleen peräänkuulutan että pitää säätää laki, jolla laitetaan purkuun sellaiset kolaroinut autot jotka on ns lunastuskelpoisia. Johan sen järki sanoo että niistä ei tullu liikennekelpoisia tekemälläkään, koska ne on kauttaaltaan tärähtäny niin kovaa, että ne ei täytä valmistajan kriteereitä ja piste.


    • Anonyymi

      Copartin toiminta on muutoinkin aika kyseenalaista, vakuutusyhtiöt antavat vakuutuksenottajien "omaisuutta lahjoitettavaksi" useimmiten alihintaan liettualaisille ja muille ulkomaalaisille joita ostajat näyttää nykyään olevan. Vakuutuksen maksajat tämän touhun maksaa loppupelissä ja välisätävetäjänä on vielä tämä välikäsi copart kaikkine maksuineen jotka menevät heille. Vakuutusyhtiöiden toiminta on edesvastuutonta ja valtiovalta antaa korottaa pakollisia vakuutusmaksuja jokja vuosi koska vahinko kulut on kasvaneet... pöyristyttävää.

      • Anonyymi

        No mitäs sä sille voit, älä itke.


      • Anonyymi

        Eilen taas Liettualaisille metsäkoneen lahjoittivat.


    • Anonyymi

      Niin, huutokaupat on tehty oikeille miehille jotka vastaavat huutonsa, tämä on vanha sanonta jota ei voi nykyään käyttää , äidin pikku mammanpojille, teidän kun laittaa vastuuseen alkaa p-ka valua reisiä pitkin.
      Mies ei hae aina olkapäätä ja sen ja tän tukea, vaan on niin itsevarma ja vahva että hoitaa itse omat asiansa, tätä et ole koskaan kuullut pikkutyttö.

    • Anonyymi

      Täällä pätee erityisesti "joukossa tyhmyys tiivistyy"

    • Anonyymi

      Tämän päivän "ostaja" on kaikkea muuta kuin puheensa ja huutonsa pitävä mies, ihan ämmiä ja takinkääntäjiä suurin osa, "se sano sitä ja tää sano tätä, en mä nyt sitten haluakkaan tätä ja tota, perun kaikki...."

    • Anonyymi

      En tiedä mikä idea tuolla copartilla oli muuttaa vanhaa systeemiä näin persiilleen , tainnu kauppa hiljetä menneistä ajoista melkoisesti . Taitaa paremmat yksilöt löytyä muuta kautta nykyisin.

      • Anonyymi

        copartin ostoja paljon tehneenä, ti, ke ja to, huutokaupoissa parhaillaan noin 1100 huutajaa, jos autoja noin 150 kpl päivässä niistä menee noin 50-70 kpl, puola , latvia, liettua ja jos alle 10v vanhoja ne saavat niistä TULLISTA autoveropalautuksen ja me eli suomi maksaa kun meidän kalusto lähtee rajan yli, oletteko muuten huomanneet vielä tälläisen TODELLA olennaisen seikan. olisi kiva tietää mitä tämä maksaa suomen yhteiskunnalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        copartin ostoja paljon tehneenä, ti, ke ja to, huutokaupoissa parhaillaan noin 1100 huutajaa, jos autoja noin 150 kpl päivässä niistä menee noin 50-70 kpl, puola , latvia, liettua ja jos alle 10v vanhoja ne saavat niistä TULLISTA autoveropalautuksen ja me eli suomi maksaa kun meidän kalusto lähtee rajan yli, oletteko muuten huomanneet vielä tälläisen TODELLA olennaisen seikan. olisi kiva tietää mitä tämä maksaa suomen yhteiskunnalle.

        Juurikin näin,osta 2016 mallinen focus 3000 e ja vie pois maasta saat veronpalautusta saman verran.Auton hinnaksi jää 0,e....ainoo mistä ei saa verohyötyy on sähköhypridiautot


    • Anonyymi

      Niin ei tämän palstan kirjoittajien kannata edes harkita, et kuitenkaan uskalla ilman äitiä ostaa tai huutaa mitään, itku tulee aina jälkeenpäin ja naismaisia purkuja.

    • Anonyymi

      Ostin hyvä auton varaosiksi, suosittelen kyllä. Halpa ja hyvä.

    • Anonyymi

      Koskelta varastivat nämä Säteri Turusta ja Hirvelä Oulusta osia myyntituotteesta.

    • Anonyymi

      Varkaita ovat ja petoksia tekevät nämä rikolliset saatanat.

    • Anonyymi

      Copartin metsävaras. Palauta varastamasi tavara tai 3500eur 15.12 klo. 15 Mennessä. HELVETTI AUKENEE MÖKILLÄ!

    • Anonyymi

      Copartin metsävaras palauta varastamasi tavara Koskelta tai 3500eur 15.12 klo 15 Mennessä muuten Helvetti Aukenee Mökillä!

    • Anonyymi

      KUSIPÄÄ-PASKA copartin Kusettaja varas!

    • Anonyymi

      Copartin metsävaras palauta varastamasi tavara Koskelta tai 3500eur 15.12 klo 15 Mennessä muuten Helvetti Aukenee Mökillä!!

    • Anonyymi

      Copartin myyjä KUSIPÄÄ-PASKA rikollinen!!

    • Anonyymi

      Copartin varas KUSIPÄÄ-PASKA myyjä rikollinen!

    • Anonyymi

      Copartin varas KUSIPÄÄ-PASKA myyjä rikollinen!

    • Anonyymi

      Mitä pikkulapsi täällä itket, saat aina sen mitä ansaitset,
      tajuat eli et....

    • Anonyymi

      Copartin varas KUSIPÄÄ-PASKA myyjä rikollinen!

    • Anonyymi

      KUSIPÄÄ-PASKA rikollinen copartin myyjä!

    • Anonyymi

      Copartin Säteri, Hirvelä KUSIPÄÄ-PASKA varkaita rikollisia!!

    • Anonyymi

      Loppuu se saatana kun nappia saavat otsaansa vielä!

      • Anonyymi

        Koska? Älä ressukka uhoa.


    • Anonyymi

      Copart Kusettaja rikolliset pitää tappaa saatanan lain rikkojat.

    • Anonyymi

      Huutokauppa on tarkoitettu oikeille miehille jotka osaavat lukea ja vastaavat omat tekonsa kaikintavoin, no tätähän ette käsitä.......

    • Anonyymi

      koska tulli tai verottaja puuttuu tähän copartin kolari auto myyntiin ulkomaille myytävien autojen autovero poistoihin maksaa suomen valtiolle todella paljon, tulli maksaa perusteettomasti ulkomaille viedyistä autoista autoveroja kun ajokunnoton kolariauto viety ulkomaille. tullin pykälissä lukee suoraan auton oltava katsastettu ja liikenne käytössä oleva , eikä vaurio poistettu ajokunnoton, saisi jo POLIISI tutkia onko perusteettomia autoveroja maksettu tuhansista myydyistä autoista.

    • 50 euroa pitää maksaa vähintään, että voi rekisteröityä jäseneksi ja muutenkin huonoa palautetta. Miksi tämä hoidetaan näin? Missä muualla näitä AVK:n vehkeitä myydään?

    • Anonyymi

      Ei voi kun ihmetellä nykyistä myyntitoimintaa jossa pitää maksaa tarjouksen tekemisestä ,kohteeseen tutustuminen yms.yms. varmasti karsii suurimman osan ostajaehdokkaista näin vaikeaksi tehty toimintamalli , kuten itsekkin joka sillointällöin talviprojektia ostaisi ja varmaankin maksaisikin enempi kuin nuo vakiostajat eli trokarit. Näyttää tosiaan kaikki nykyisin muuttuvan mutta valitettavasti huonompaan suuntaan....... toimivasta systeemistä piti tehdä vaikea ,

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2062
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      167
      1599
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1537
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1280
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      277
      1137
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      132
      1041
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      53
      857
    Aihe