Palavien aineiden säilytyspaikka

Heinäladossako

Käsittämätön ja korni juonikuvio. Miksi Bartonin tilalla, säilytetään herkästi syttyviä nesteitä ja kuivaa heinää sisältävässä ladossa? Ei enää mikään ihme, jos tässä sarjassa syttyy tulipaloja tämän tästä. Typerää ennakkoarvattavaa lavastusvihjailua.
Arvasi heti mitä tulee tapahtumaan, kun Emma astui latoon, hullunkiilto silmissä, mustasukkaisuuskohtauksen riivaamana.
Koska useita varoitusmerkinnöin varustettuja kanistereita, oli ihan tarkoituksella aseteltu näkyville kuvaustilanteen ajaksi.

13

441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koska.loppuu

      Emma sekoilu mennyt liian pitkälle. Moira meinasi kuolla. Emma ampui myös vahingossa poikansa Finn Bartonin. Eikä kukaan tajua tehdä mitään. Emma saa jatkaa ihan liian kauan sekoiluaan.

      • Sairaalankamerat

        Vielä tulee jatkumaan


    • Cardios

      Toivottavasti tappaja Emma tekee itsarin tai jää vihdoinkin kiinni,paholainen.

    • Kylähullut

      Emma kun lähtee, kukahan mahtaa olla, seuraava harmeja aiheuttava ja vaarallinen kyläpöpi? Ainahan tässä sarjassa yksi sellainen on ollut.
      Vai eletäänkö jatkossa, mukavaa kylähullutonta elämää.
      Riittäisikö ne harmittomat vakipöpit, joita sarjassa on aika paljon.

    • Kaupansivut

      Tulipaloa joka puolella, mutta silti Emma ja Moira pystyivät olemaan ja hengittämään niiden keskellä.

    • avutontatouhua

      Ja olipa vielä todella surkeesti tehtyjä tulipaloja. Näki selvästi että heinien pinnalla paloi jotain nestettä, ei siis ne itse heinät. Se joukkokolari aikoinaan oli yhtä surkee lavastus. Todella avuttomia ja aivan lapsellisia yritelmiä, kun ei osata niin ei osata.

      • ppppppppppppppppppppp

        höpö löpö


    • niintyperiöh0juttujaqoke

      Tämä ketju on taas osoitus siitä ettei jotkut kykene nauttimaan ja seuraamaan itse sarjan tapahtumista tai tarinoista yleensä vaan aina keksivät jotain vähättelevää ja huomio kiinnittyy jatkuvasti epäoleellisiin sivua asioihin joilla haluavat häiritä, trollata muita palstoilla. Ikää tyypeillä varmaan jotain 10-20v. Kukin tasollaan..eikö ole parempaa tekemistä?

      • batmani

        Kun ihminen tulee tiettyyn ikään, hän osaa alkaa ajatella omilla aivoillaan, tai ainakin pitäisi osata.
        Tietysti vanhetessaan tai sairastuttuaan monet palaavat sinne vaippaikään


      • Kritisointivapaus

        On aivan luonnollista havaita, huonosti tehdyt kohtaukset.
        Aikuisille suunnattuja tv-sarjoja ja elokuvia filmatessa, pyritään aina siihen, että tapahtumat näyttäisivät mahdollisimman aidoilta. Mutta joskus siinä epäonnistutaan. Aikuinen katsoja huomaa tälläiset, siitä huolimatta, vaikka tapahtumiin keskittyisi ja eläytyisi.
        Eläytymistä tapahtumiin häiritsee, juurikin tälläiset huonosti tehdyt kohtaukset, joista tässäkin ketjussa keskustellaan ja ihmetellään.
        Emmerdalen katsojakunta ei ole lapsia, joita ei lastenohjelmissa ja fantasiapainotteisissa satuelokuvissa epärealistisuudet yhtään häiritse. Heille kaikki on totta ja luonnollista.
        Mutta meille aikuisille suunnatuissa sarjoissa, huonosti tehdyt kohtaukset eivät siis ole lainkaan epäolennaisia juttuja.
        Eikä tälläisten huomioiden, kommenttejen ja mielipiteiden ketään pitäisi häiritä.
        Sallisitko siis jatkossa, muidenkin kommentit ja antaisit jokaisen suhtautua omalla tavallaan tähän sarjaan? Sinullakin saa olla tuo oma tapasi. Eihän kaikkien muidenkin katsojien tarvitse suhtautua sinun tavallasi?


      • mittasuhteetHuomioon

        Jatkuvia sarjoja katsovan pitäisi myös ymmärtää että viihde sarjoja tehdään pienillä mainos rahoitteisella budjeteilla eikä verrata niitä miljoona luokan elokuviin ja lyhyisiin draama sarjoihin.
        Ylenmääräinen krisisointi kaikesta on em takia vain huvittavaa. On tyytymättömiä ihmisiä jotka etsivät vain vikoja kaikesta mitä näkevät ja kuulevat silloinkin kuin sillä ei ole todellista merkitystä. Fiksu näkee mutta ei anna vikojen häiritä. Saippua sarjoissa ei asiat mene aina niinkuin todellisessa elämässä. On tiettyjä vapauksia juonissa rikos seuraamuksissa jne. On tiettyjä tapoja miten tehdään,ennakointi vihjeitä tulevasta ym. Toisalta BBC lupa ja verorahoitteisena törsääjänä ei ole onnistunut tekemään hyvää saippuaa vaan surkeata viime aikoina. ITV tekee parasta,Ed,Corrie str.


    • avutontatouhua

      niintyperiäjuttuja... nikille.
      Silloin kun lavastus on noin helvetin huono, niin ihmisen, jolla on ns. normimaalaisjärki vielä tallella, huomio kiinnittyy väistämättä just siihen lavastuksen huonouteen.

      Nyt sarjassa halutaan tuottaa koko ajan pelkästään suurta draamaa. Fine, kiva juttu isot tunteet on aina näyttäviä ja viihdyttäviä, mutta kun ne kohtaukset pitäisi sitten osata tehdä kunnolla. Nyt on moneen kertaan ollut täysin epäuskottavaa juttua. Suomessa esim. Pelastusopisto olisi osannut tehdä sata kertaa oikeamman näköisen tulipalon kuin mitä tuossa oli. Jos tuottajalla ei ole varaa kunnon "efekteihin", niin voisi pitäytyä sellaisessa mikä sillä olisi hanskassa. Mutta kun ei osata käsikirjoittaa, ei osata lavastaa, niin saadaan epäuskottavaa paskaa aikaiseksi. Aivan varmasti tuollainen keskentekoinen shitti uppoaa ihmisiin jotka eivät tajua mistään mitään, mutta pitkään sarjaa seuranneelle siitä tulee vain "voieimitäskeidaa" olo.

      Otetaan tähän käsittelyyn lmyös nämä sairaalakohtaukset. Emma ottaa kersan irti piuhoista, koneet alkavat piipittää, kukaan ei tule katsomaan mikä hätä vauvalla on. Sama Moiralla, repii piuhat irti ittestään, pukee omat vaatteet päälle, lähtee nostelemaan, ei näy ristinsielua missään, ei yhtään hoitohenkilökuntaa, ei vahtimestareita, ei ketään kysymässä mihin niin huonokuntoinen potilas kuvittelee menevänsä. Jos kerran niillä härveleillä ei ole mitään virkaa, niin olisivat jättäneet ne kuvista pois alunalkaen.
      Sitten nämä aikajaksot heti perään. Ensin ollaan jossain Hottenissa tms. sairaalassa, sinne on kuitenkin matkaa ED:stä, sitten sekunnissa pompsahdetaan paikasta toiseen ja ollaan kuin ei mitään. Noin huonokuntoinen kuin Moira, miten se tuosta noin vain himaansa pääsi. Ei siinä mitään ,tietenkin noin voi tehdä, mutta ei näin epäuskottavasti kuin tässä oltiin. Pitäisi olla edes jonkun verran "lihaa luiden päällä", siis edes pikkasen sitä käsikirjoituksellista pätevyyttäkin mukana, että tuosta olisi saanut edes jollakin tapaa uskottavan.

      Sama pätee näihin flash backeihin mitä tämä tuottaja ilmiselvästi rakastaa. Ne on hirveetä jankkaamista, yritetään luoda suurta draamaa niilläkin, mutta metsään menee niin että raikaa.
      Seuraavaksi vedetään lisää väläytyksiä menneestä, kuka juoksi ja missä kun Emma tippui. Samaa kulunutta ideaa käytetään uudelleen ja uudelleen. Tämä on vähän kuin noitten bileet, kaikki versiot on nähty moneen kertaan.

    • Samat.huomiot.tehnyt

      "avutontatouhua" nikille. Täysin samaa mieltä sarjan tapahtumista. En vaan olisi osannut noin hyvin kirjoittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4965
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3144
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe