Turvapaikkamaahanmuuttoaallon takana suunnitelma

Sorosnoo

Onko turvapaikkamaahanmuuttoaallon takana suunnitelma vai jotain muuta?

Pakolaisbisnes on miljardien eurojen huumekauppaakin suurempi bisnes Euroopassa. Oxfordin maahanmuuttoon ja pakolaisuuteen erikoistunut professori kertoo että Eurooppaan tuotettu pakolainen maksaa 135 kertaa enemmän kuin omassa kulttuuripiirissään esim. Pohjois-Afrikan pakolaisleirillä autettu. Tämän 135 kertaisen kuluerän suurin tienaajaryhmä on veronmaksajien rahalla pakolaisbisneksestä hyötyvä ns. "Mogadishu-tukiTeslaväki" joka rahastaa tällä ihmiskaupalla.

Ei ihme että rahamafia Suomessakin koittaa turvapaikkamaahanmuuttoaallon massainvaasion hiivuttua kasvattaa kiintiöpakolaisten määrää kymmenkertaisiksi nykyisestä 750 - 1.050 kiintiöpakolaisesta vuodessa. Pakolaisbisnes ja ulkomaisen halpatyön rantauttaminen Suomeen toimii ahneiden narsististen eliitin ihmiskauppiaiden pontimena.

30

266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cndjdxmxm

      Luultavasti alun perin oli tarkoitus saada halpatyövoimaa Eurooppaan. Mutta nyt niitä alkoikin tulla yli tarpeiden, koska viidakkorumpu on kertonut Afrikassa, kuinka täällä saa asunnon ja elannon tekemättä mitään.

      • Suunniteltu.Invaasio

        Halpatyövoiman halu on varmasti osasyy, nykyisillä tulijoille saadaan ajettua myös sosiaaliturvaa alas ja loppuu myös suomalaisten sossuilu.
        Onko opit otettu Margaret Thatcherilta?


      • Katala_suunnitelma

        Nyt EK-Kokoomus haluaa sosialisoida maahanmuuttajaosaajien palkkakulut 70%:sti yhteiskunnalle/veronmaksajille. Kukaan ei vaan kerro miksi osaajien palkkakuluista 70% pitää maksaa palkkatukena!


      • ÖljymiehetHeiluttaa

        Kokoomuksen ja kepun miljardien eurojen "öljybisnes" tuottavat Afrikan mustaa kultaa Suomeen.


    • nvttq

      Jotain hämärää tuossa on.

      Eikö yhdenkin "meritaksin" kuljettaja ollut saksalainen.

    • Rahamafiarules

      Yle Ulkolinja: Pakolaisbisnes
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14912884/pakolaisbisnes-tuottaa-miljoonia-pakolaisia-euhun!
      "Eurooppaan pyrkivistä pakolaisista on tullut kauppatavaraa. Suuret ihmisjoukot ovat tuotteliasta liiketoimintaa muillekin kuin ihmissalakuljettajille.
      Ranskalaisdokumentti selvittää, kuka hyötyy ihmisten hädästä".

      Euroopan ja EU:n tasolla pakolaisbisneksestä on tullut huumekauppaakin suurempi veronmaksajien rahoilla pyörivä satojen miljardien eurojen ihmiskauppabisnes.

    • kauppamiesten

      Etukäteen tarkasti suunniteltu on pakolaiskriisi. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat useiden miljardien eurojen arvoinen bisnes veronmaksajien rahoilla. Lue seuraavat artikkelit googlella löytää. Vieläkö joku uskoo pakolaisten invaasion olevan spontaania? Paljastus turvapaikanhakijoiden tulva Suomeen oli poliittisesti sovittu asia. OPERAATIO ”PAKOLAISKRIISI” oli etukäteen suunniteltu ja se jatkuu yhä.

      • suunniteltujuttu

      • outojuttuminusta
        suunniteltujuttu kirjoitti:

        Kataisen Jyrgen lausui aikoinaan tv:ssa:

        https://www.youtube.com/watch?v=1H4byTP1q9s

        Miksei nuo politiikot kyselleet Kataiselta tarkemmin asioista???
        Tuohan on suoranaista ongelmaa koko mies ja sen puheet.
        Taitaa olla niin, että vastuu ei lakkaa ja Katainen istuu vielä syytettynä asioistaan SUOMEA vastaan.


      • Jepjepjepp
        suunniteltujuttu kirjoitti:

        Kataisen Jyrgen lausui aikoinaan tv:ssa:

        https://www.youtube.com/watch?v=1H4byTP1q9s

        1.8 miljoonaa rikastuttajaa korvaamaan suomalainen liian kallis työvoima ja siirtämään verovaroja pakolaisbisneksen kautta hyväveljien eliitille.


    • YrjöSora

      George Sorosin säätiö rahoittaa!

    • JyrgenButgereit

      Kiintiöpakolaisten määrää suunniteltiin nostettavan 10 000 vuodessa. Ne maksavat noin 340 miljoonaa euroa vuodessa. Kiintiopakolaiset ja turvapaikansaaneet tuovat perheenyhdistämisen kautta paljon väkeä lisää. Perheenyhdistämisen kautta tulee nyt jo 20 000 ihmistä lisää joka vuosi. Turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja perheenyhdistämisen kautta tulevia on noin 30 0000 vuodessa. Ne maksavat yli miljardi euroa veronmaksajille. 300 000 muslimi keharia maksaisia vuodessa 30 miljardia euroa vuodessa. Vastaanottokeskukset maksoivat veronmaksajille pahimmillaan yli miljardin vuodessa ja nykyäänkin vielä 500 miljoonaa euroa vuodessa. Googleta hakua ja lue Vastaanottokeskusten hinta veronmaksajille kolmessa vuodessa 2,5 miljardia euroa.

      • sfaedggdgsdgsdf

        MV-lehti kertoo että valtion laskelmat on joiden mukaan yksi mamu maksaa vajaa 6.000 euroa kuukaudessa.


    • totuuss

      Thaikut olisivat tuottavampia kuin Afrikkalaiset elintaso sopulit ja tämä toteamus ei ole edes paha jos vertaa Hesarin Trump kommentteihin.

    • Lillepo

      Kyllä aloittajan epäily näyttää nyt niin vankalta että hänen kannattaisi palkata ihan piilopolliisi tutkimaan koiran kanssa tätä nahnikkaa, eiks jeh? Happy days!

    • kenkaikentakanaon

      Tietenkin se on suunniteltua. Suomalainen sosiaaliturva on ylimitoitettu ja sairas järjestelmä ollut ainakin 20 vuotta jollei pidempäänkin. Onhan se yskinyt kuolemaansa jo vuosikausia.
      Ihmisten kannattaa olla pois töistä että saa enemmän rahaa.
      Järkyttävää.
      Näitä sosiaaliturvapaikanhakijoita on niiiiiiin paljon, että raha loppuu.
      Onnistunutta politiikkaa SDP ?

      • Sabotöörit

        Suomalainen sosiaaliturva ja perusturva on Euroopan neuvoston tutkimuksissa todettu aivan liian alhaiseksi ja yhdeksi läntisen Euroopan huonoimmaksi kun elinkustannukset ja palkkataso otetaan huomioon. Tästä Suomi on saanut valituksia useaan otteeseen.

        Työttömän peruspäiväraha ja työmarkkinatuki on nettona käteen 518€/4-viikon välein mahdollinen asumistuki. Mikäli käteen ei jää kohtuullisten hyväksyttyjen korkeintaan joidenkin satojen eurojen asumiskulujen jälkeen (vuokra, vesi, sähkö) käteen 491€/kk, vajaus katetaan toimeentulotuen perusosalla. Käteen elämiseen jää siis n. 16€/kk, joka on Suomen EU:n ja Euroopan huippupään hintatasolla järkyttävän vähän.

        Töihin kannattaa mennä tes-palkkauksella aina, jos tunteja on hiemankin enemmän, sillä matalimmat tuntipalkat ovat 10€:n tuntumassa. Työttömien sosiaalirasistinen leimaaminen ja syrjiminen propagandistisen vihapuheen varjolla on kokoomuksen, kepun ja EK:n masinoimaa ja järjestäytynyttä. Tällä koitetaan aiheuttaa vastakkainasettelua työläisten/eläkeläisten ja työttömien välille, jotka äänestävät yleensä samoja puolueita. Eripuran aiheuttaminen sataa kokoomuksen ja kepun kannatuksen laariin tämän hajoita ja hallitse -strategian avulla. Meitä provosoidaan toistemme kimppuun!


      • SuomiPutosPuusta

        Ja siksikö Suomeen pitää rahdata mahdottomasti mamuja että myös niile, joilla ei ole osaa eikä arpaa Suomen hyvinvointiin, voitaisiin maksaa sossutukia? Kokoomuksen tarkoitus on siis rahdata tuensaajia muualta niin paljon että myös suomalaisten sosiaalituet saadaan alasajettua. On siinä isänmaallinen teko ja Suomen edun ajo ihan selvästi mielessä kokpansseilla.


      • sffssgsgsgs
        SuomiPutosPuusta kirjoitti:

        Ja siksikö Suomeen pitää rahdata mahdottomasti mamuja että myös niile, joilla ei ole osaa eikä arpaa Suomen hyvinvointiin, voitaisiin maksaa sossutukia? Kokoomuksen tarkoitus on siis rahdata tuensaajia muualta niin paljon että myös suomalaisten sosiaalituet saadaan alasajettua. On siinä isänmaallinen teko ja Suomen edun ajo ihan selvästi mielessä kokpansseilla.

        Ja antaa mamuille 70%:n palkkatuki, sosialisoimalla palkkakulut yrityksisltä veronmaksajille ja kansalle???


    • Kaikki_maksaa
      • Illuminator

        Pääomapiireillä on ollut tuhansia vuosia järjestäytyä ja luoda suunnitelmia kansojen kusetukseen.


      • gdgfdgdgdg

    • Öly_ä

      Näin se on..

    • pahalta_näyttää

      Ennen vuotta 1990 minulla ja varmaan monella muullakin oli aika neutraali suhtautuminen islamiin. Ei paljon tataarit olleet olleet tapetilla uskontonsa takia. Tuon jälkeen on pikkuhiljaa oppinut todella inhoamaan tuota natsismin ja kommunismin tuhoisuuteen verrattavissa olevaa poliittista uskontoideologiaa. Syy tähän ei vaatine selityksiä? Millainenkohan Suomi on 10 vuoden päästä?

      • UhrataanLapset

        Sama täällä.


    • esth

      Googleta Kalergi-suunnitelma, jos haluat oikeasti ymmärtää miksi nyt tapahtuu kuten tapahtuu massojen siirtelyn osalta.

      Kaikki nivoutuu lopulta hienosti yhteen kun oikein järkeilet:

      Ilmastonmuutoshömpötys, (Ulottuu kaikkialle maailman, kaikkiin kansalaisiin, poliittinen hanke)
      Ihmisten massasiirrot, ( Kansallisten identiteettien hävittäminen, kansojen helpompi hallittavuus)
      Kansalaisten lisääntyvä valvonta, (Satelliittiseuranta, automaattinen kasvojentunnistus jne.)
      Massiivinen propaganda massoille, (EU käyttää 500 miljoonaa vuodessa propagandaan)
      Keinotekoinen terrorismi (9/11) (WTC 7 jne)
      Kuolemantuomiot EU:ssa mellakan, kapinan jne yhteydessä. (Löytyy EU:n perussopimuksesta)

      --> Totalitaarinen maailmanhallinto

    • korvenkyynel

      ensin täytyy islamistimaat pommittaa paskaksi sitten biologisilla aseilla kokeilla ja sitten ydinaseilla mutta jos yksikin rotta on jäänyt henkiin niin kemiallisilla saadaan lopullinen tulos

    • zdvzdvdbv
    • Niinsemenee

      On se hienoa ku aina puhutaan maahanmuuttajien rikoksista ja sitten heti verrataan Suomen alkuperäis kansalaisten tekemiin,mutta onks kukaan miettiny kun maahanmuuttaja saa suomenkansillisuuden niin sitten ne rikokset on suomenkansalainen tehny ei ulkomaalainen.helppo tilastolukuja on tuolla tyylillä värittää alkuperäis suomalaisia vastaan,mutta jos oikeasti joku tutkis miten asiat on oikeasti?niin kestäisikö päivän valoa?no annetaan nyt suvatsevaisten alkaa puolustaan maahanmuuttajia.... ja ihan kiva jos tää asia menis poliitikkojen korviin vaalithan on tulossa

    • meitäkusetettiin

      Tavissuomalaisille on edelleen mysteeri se, miksi hallituksen toimesta Ruotsista noudettiin meille yli 30000 irakilaista muslimisotilasta v 2015. Ja uskoteltiin kansalle näiden olevan sotaa pakenevia syyrialaisia naisia ja lapsia .

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8326
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe