Miehen uusi pikarakkaus toiseen naiseen

RvaTuherrus

Olen ollut mieheni kanssa yhdessä 9 vuotta, mies viisikymppinen ja minä häntä kymmenkunta vuotta nuorempi. Suhteemme on ollut välillä myrskyinenkin, mutta rakkautta ei ole puuttunut. Nyt mieheni on ihastunut / rakastunut noin itsensä ikäiseen naiseen, jonka on tavannut ainoastaan kolme kertaa (!) baarissa / kahvilassa - eivät ole olleet sängyssä, mutta viestien vaihto oli melko tiivistä. Asiasta on keskusteltu paljon ja avoimesti ja hän päätti valita parisuhteemme ja sanoi unohtavansa toisen naisen ja lopettaa kaiken yhteydenpidon hänen kanssaan. No, ei mennyt kuin viikko ja hän alkoi taas vatvomaan, että ehkä haluaisi kuitenkin hänet, ja meidän yhteinen elämämme joutaakin sitten romukoppaan. (Seksin puutteestakaan ei ole kyse, se toimii välillämme mahtavasti.)

Tuntuu vaan niin epätodelliselta, rakastamme yhä toisiamme ja silti mies on valmis hylkäämään yhteisen elämämme sellaisen ihmisen vuoksi, jonka on tavannut vain muutaman kerran - kuulemma heillä on niin hyvä henkinen yhteys… Onko tässä kyse vain miehen viidenkympin villityksestä? Itse olen jo melko murtunut ja väsynyt tähän vatvomiseen, kun mies vain hokee, ettei osaa päättää, alkaa tuntua että minun pitää vain pakata kamani ja antaa hänen "elää täysillä", jos sitä kerran haluaa...

10

614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RvaTuherrus

      No niin. Tänä aamuna oli tullut kuudelta viesti, että haluaa erota minusta. Oli siis yön baarissa tai missä lie... Joten kai vatvominen vihdoin loppuu.

      • Miespuolinenkommentti

        Voi voi. Puuttuiko teiltä yhteinen unelma, mitä teette vanhempana tai puuttuiko yhteinen harrastus, seksin lisäksi?
        Vaikea juttu. Koeta jaksaa.


      • RvaTuherrus
        Miespuolinenkommentti kirjoitti:

        Voi voi. Puuttuiko teiltä yhteinen unelma, mitä teette vanhempana tai puuttuiko yhteinen harrastus, seksin lisäksi?
        Vaikea juttu. Koeta jaksaa.

        Olemme viettäneet todella paljon aikaa yhdessä, liikuntaa, ruoanlaittoa, mökkeilyä... Mies vain rakastui toiseen...


    • NanaAdeline2

      Itselläni kävi samoin. Olimme yhdessä 11 vuotta, kaikki oli hyvin ja sitten mies löysi toisen naisen.
      Voin vain yrittää tarjota vertaistukea, jos sitä haluat.

    • pettynyteniten

      Niin tuttua. Sama kuvio. Mies 10 v vanhempi kuin minä. Sitten kävi kolme kertaa harrastamassa naimisissa olevan naisen kera yhdessä ja rakastui tähän. Meillä kun ei kuulemma ole mitään yhteistä? 12 vuotta meni siinä romukoppaan kerta rysäyksellä.

    • Söly

      Huh! Mies kun löytää toisen ei auta mikään. Sanoin et jos on syytä niin hakee itse sitten eroa! Ei kuulemma voi kun ei ole mitään syytä. Minä en hae! Rakkaus on/oli niin erikoista että, enemmän kuin minun kanssani. Haluaa oman elämän? Yhteiset harrastukset myös löytynyt! Niin meillä ei ole ollut muita harrastuksia kuin, koti, lapset, työ, siis yhteinen yritys. Jota on viety jo jonkun aikaa eteenpäin. Mikään ei kuulemma pidä kiinni nykyisessä, millä ihmisen sais katsomaan eteensä? Ei sit millään, kaikki konsti on käytetty. Voi voi !

    • notarobot

      Miehillä tuo viidenkympin villitys on ihan vakavasti otettava biologineen juttu joka johtaa usein siihen, että mies etsii vanhenevan puolison sijaan uuden nuoremman puolison. Heillä on siihen ikäänkuin sisäinen pakko, jotkut hillitsee sen ja selviää siitä, mutta yhtä moni ei selviä ja sitten tulee ero.
      Mun eksä teki suurinpiirtein samoin, mutta hänellä suhde 20 vuotta nuorempaan naiseen alkoi salasuhteena, jota veti about kolme vuotta kunnes homma räjähti käsiin. Meillä ei ollut liitossa suuria ongelmia, ruuhkavuodetkin jo ohi ja nuorimmat lapsetkin teini-ikäisiä. Yhteisiä harrastuksiakin oli ja seksi ihan hyvää ja riittävästi. Sitten tuli se päivä kun mies ilmoitti, että hänellä on uusi suhde ja minä olenkin nyt se "ylimääräinen" ja hän haluaa alkaa "elää täyttä ja oikeaa elämää eikä tällaista paskaa tekoelämää". Halusi "oikeaa rakkautta eikä mitään rätti kädessä juoksemista" kuten hän asiaa kuvasi. Aikataulut ahdistivat ja uudessa suhteessa ei kuulemma ole aikatauluja. Niin sitten kokosi kamansa ja muutti ostamaansa asuntoon uuden rakkaansa kanssa arveltuaan, että lapset pärjää kyllä kun ovat jo isoja.
      No, ei ole pärjänneet. Meiltä on nyt viisi ihmistä raunioina tämän tempun jälkeen. Lapset ovat henkisesti raunioina, mulla on luottamus mennyt ja sydän särkynyt ja olen hädintuskin työkuntoinen mutta on pakko jaksaa. Talous on meillä kaikilla surkea, sillä mies halusi mun lunastavan asunnonpuolikkaan häneltä eikä ole halunnut maksaa lapsille elareita kuin minimimäärän, koska "hän on osansa jo kantanut kekoon". Pahinta on, että häntä ei käytännössä kiinnosta uudessa hienossa elämässään omat lapset lainkaan, olkoonkin että ovat jo isoja.

      • läpihuutojuttu

        No ihan järkyttävä tarina sinullakin tuo. Minun tarina myös yhtä tylystä 50v erosta. Menetin kodin ja jouduin muuttamaan työn takia kauas. Hirveä ikävä lasta ja paha mieli ja hätä, miten se pärjää. Ei kunnon mahdollisuutta olla äitinä ja tarjota huolenpitoa. Mies tokaisi, ettei ole hänen ongelma miten tapaamisemme järjestämme, kun poika on sentään aikuinen. Niin niin, en olis koskaan voinut kuvitella, että mies muuttuisi kylmäksi kuin kivi, kun sen uuden hehkuvan onnen sai. Tiedän hyvin miltä sinusta tuntuu. Kaikki lähimmäisetkin oli järkyttyneitä, mutta se vaan ärsytti miestä, kun tämä olis pitänyt olla hänen mukaan vaan läpihuutojuttuja ja ihan normaalia.


    • skildvegen

      Surullistahan se tietysti on, kun kaikki yhteiset vuodet ei merkkaakaan mitään, mutta toisaalta olen sitä mieltä, että jos villitys on iskeäkseen, se iskee. Toiset se vie mennessään ja toisia ei. Hienosti ja kärsivällisestihän tuota olet osannut suhtautua, kun noin tyynesti olet vieressä seurannut ja antanut toisen miettiä ja valita mitä haluaa. Wau.

      Pitkä parisuhde meilläkin takana. Välillä ollut pieniä merkkejä siitä, että miehellä vois olla mielenkiintoa yhteen toiseen naiseen, jota puhuttelee ystäväkseen. Olen realisti ja tiedän vaaranpaikat ja ymmärrän, että on täysin mahdollista, että jään tulevaisuudessa toiseksi.

      Jotenkin ajattelen, että jos joku viidenkympin villitys on iskeäkseen, niin toivon sen toki miehelleni, jos sitä haluaa. Ajattelen, että näissä villityksissä on kyse enemmän ihmisen psyykestä, omasta elämäntarinasta ja kriiseistä, eikä niinkään vanhasta suhteesta ja sen huonommuudesta tai uuden suhteen upeudesta. Ihminen haluaa muutosta, ja usein muutos lähtee liikkeelle ulkoisesta. Parisuhteissa on niin helppo jämähtää tuttuihin rutiineihin, joiden kuopista on tosi työlästä tulla ulos ilman ulkoisia muutoksia. Joskus jopa mahdoton. Useimmille se sitten tarkoittaa uutta rakastumista, ennen kuin karstat alkaa karista vanhasta koneistosta pois.
      Tietysti sitä toivoisi, että ihmiset osaisi hoitaa villityksensä ilman parisuhdesotkuja ja uusia rakastumisia. Vaihtoehtona on ottaa vaikkapa aikalisä asumiseron muodossa ilman säätöjä uusien suhteiden kanssa. Se on paljon kevyempi ja vähemmä stressaavampi tapa kuin se, että hämmentyneen sokea loikka vanhasta uuteen...

    • nykypäiväänä

      Parisuhde ja avioliitto- TEATTERI

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7501
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4456
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      58
      2897
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2156
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1689
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1667
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      350
      1447
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      13
      1342
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1109
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      275
      1048
    Aihe