älkää suosiko suomalaista

Oops

Jos joku erehtyy rakastumaan suomimieheen niin paras neuvo on jotta ota ja käytä hyväkses niin paljon ku mahdollista ja heitä pois. Kannattaa myös varoa kukkaroaan, koska suomimies on loinen, joka tahtoo tuhlata naisen kaikki rahat; saman katon alle ei kannata missään nimessä muuttaa. Jos nainen aikoo olla itsemurhakandidaatti, eli kihlautua ja mennä avioon suomimiehen kanssa, kannattaa hänen edes hankkia äärijyrkkä avioehto, jossa miehelle ei tipu yhtään mitään erossa

(jos nainen nimittäin selviää elossa avioerosta, mikä ei ole todellakaan itsestäänselvyys, sillä suomimiehet ovat erikoistuneet murhaamaan vaimojaan ja lapsiaan jos vaimo eli elättäjä aikoo häipyä ja loisijamies ei enää saakaan helppoa rahaa)

Jos kuitenkin ehdoin tahdoin menee yhteen suomimiehen kanssa varomattomasti, niin kannattaa tehdä testamenttinsa niin ettei kaikki naisen omaisuus mene loismiehelle. Henkivakuutusta ei vaimon kannata missään nimessä ottaa koska se antaa suomimiehelle erinomaisen syyn murhata hänet.

Vain kuollut suomimies iästä riippumatta on hyvä ja luotettava mies, valitettavasti. Suomimies rakastaa vain rahaa rahaa rahaa eikä mitään muuta.

Siksihän suomimiehet menee yhteen niiden helvetin rumien ämmienkin kanssa, vaikka netissä rumia ämmiä haukkuvatkin ja sanovat ettei mikään läski lähiövalas muka kelpaa kumppaniksi,- kyllä vaan kelpaa niin kauan ku rahat riittää.
Lapsiakin suomimiehet tekevät nimenomaan todella rumille nuorille ämmille, sellaisille tissittömille nännilaudoille ja nelisilmäisille persjaloille, joilla voi olla hampaatki ku hevosella, koska suomimies laskelmoi että ruma vaimo ei voi pahemmin käydä pettämässä koska ei kelpaa kenellekään.

Vain naiivi suomiämmä uskoo miesten paskapuheita rakkaudesta, kyse on itseasiassa aina ja vain rahasta. Siksi miehet ei enää tee lapsiakaan, koska yhä useaman naisen koulutustaso ja palkkataso on pudonnut tasolle, jossa suomimiehen taloudellinen loisiminen vaimon kustannuksella ei onnistukaan, vaan miehen pitäisi omalla työllään elättää vaimoa ja lapsia, ja kauhistushan sellainen on rahaa palvovalle suomimiehelle.

Kannattaa siis suosia ulkomaalaisia miehiä.

3

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maailmaa_nähnyt

      Ei taida olla aivan noin tuo asia. Muunmaalaiset pyytävät rahaa jo tänne tullessaan ja haukkuvat sen jälkeen kun eivät saaneetkaan matkarahoja suomeen. Mutta kuitenkin jokainen tekee päätöksensä itse ja vastaa seurauksista.

    • IdiotismiEvoluutio

      Aika upea vuodatus pikku prinsessalta, jonka ensirakkaus ei ollutkaan se unelmien poikamies isoine rahoineen. :D
      Ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja. "moniosaajat" ymmärtää tunnetusti rahan päälle eli koita seuraavaksi semmosta, et varmaankaan pety.

    • Tomppa41

      'Hieman' katkeralta tämä neitokainen vaikuttaa,tosiaan taisi isot rahat jäädä saamatta mutta eikun rajan takaa öljysheikkiä kosiskelemaan.Kamelikuskit tunnetusti ymmärtävät rahan päälle ja ovat kovia myös tekemään töitä,ota sellane:)Eipä suomalaiset naisetkaan ole mitään kuin persjalkaisia ja yhtä persoja käyttämään muiden rahoja,omista hiluista pidetään kynsin hampain kiinni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1495
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe