Mitä tehdä pyhän hengen pilkan jälkeen

Phpilkka

Moi. Oon nuori mies. Oon ollut uskovainen 20 vuotiaaksi asti kunnes tein pyhän hengen pilkan pitkän tottelemattomuuden seurauksena. Jouduin suljetulle osastolle myöhemmin, ja mulla on annettu useita vakavia diagnooseja sen jälkeen. Oon nyt hyväksynyt asian jotenkin, siihen jotenki turtuu ajan kanssa vissiin, ettei tunnu enää niin pahalta. Haluun olla uskovainen, mut usko ei tunnu enää samalta. Löytyykö täältä kohtalokavereita? Oon tutkinu asiaa ja todennu että ks. Pilkan tehneitä on enemmän kuin ajatellaankaan. 1. Miten ootte jatkanu elämää pilkan jälkeen? 2. Miten elämää kannattaisi jatkaa, kieltääkö usko kokonaan vai miten? Kiinnostaisi kuulla lisää muiden kommentteja

58

377

Vastaukset

 • Pilkkaa lisää. Se on ansainnut kaiken sen.

 • Intiassa eli kerran Caitanyan ja Narayanin (pyhä henki) aikana 1400-luvun lopulta alkaen kaksi bramiini suvun jälkeläistä, jotka juopottelivat, söivät lihaa ja irstailivat. Toinen heistä heitti viinakannulla Narayania (pyhää henkeä inkarnoituneena) otsaan. Mutta Krishna armahti heitä Narayanin pyynnöstä, koska juuri heidän kaltaisiaan oli tarkoitus pelastaa.

  Näistä kahdesta veljeksestä symbolisesti alkoivat neljäs ja viides seurakunta. Neljäs on eräässä mielessä Jehovan todistajat ja Viides on eräässä mielessä Helluntaikirkko ja vaikka veljekset saivat armon niin ilman rankaisua he eivät jääneet. He joutuvat ruumiin ylösnousemuksenkin jälkeen tuhatvuotisessa valtakunnassa, jossa toisella kuolemalla ei ole enää valtaa, kuolemaan. Ja luultavasti jälleensyntymään.

  Toivon osaksesi armoa, mutta rangaistuksen lievyydestä tai suuruudesta en voi tietää. Parannus pitää tehdä ja itsekin teen pornon katselusta ja onaniasta parannusta joka viikko ja kerta ja toivon myös onnistuvani. Sellaiset synnit ovat kamalia jotka jatkuvat ilman yritystä parantua. Jeesus on ennustanut että myös minä joudun tuhatvuotisen valtakunnan puolenvälin jälkeen vaikeuksiin suuriin vaikka kuulun kuudenteen seurakuntaan enkä 4 tai 5:nteeen.

  Ja tunnen muitakin joita uhkaa sama kohtalo. Että jopa Karitsan häistä sidotaan ja heitetään jopa pimeyteen.

  • Armon hengen pikaa ei anteeksi saa,tässä elämässä eitä tulevassa.
   "Sen tähden sanon teille: jokainen synti ja herjaus tullaan antamaan ihmisille anteeksi, mutta Hengen herjaamista ei anteeksi anneta. Matt 12:32


  • Apostoli Paavali muutti tuon kohdan jo aikapäivää sitten ja jo ennen häntä itse Jahve (Jehova-Jire) Profeetta Jesajaa lukiessa näyttäisi pilkkaavan täysin estoitta esim. Herran palvelijoita sokeiksi ja kuuroiksi yms. Muutenkin Kristuksen sana ei itsessään ole totuus, vaan jos sitä noudattaa niin oppii tuntemaan todellisen totuuden. Kristus on perusta ja pohja, jolta ponnistetaan. Apostoli Paavali muurasi toisen kerroksen aivan erilaisista aineiksista kuin mitä Kristus itse oli perustaan asettanut. Kolmas kivikerta jos on Apostoliset Isät niin heillä on taas puolestaan omat kujeensa, vaikka eräät heistä ovat lähempänä Kristusta kuin Paavalia.

   Neljäs, viides, kuudes ja niin edelleen kerros tuossa tornissa, jonka perusta Kristus on ovat kaikki hieman erilaisia kuin edeltäjänsä. Tuo Kristuksen sana on hyvä perusta, jonka pohjalta; sitä noudattamalla voi löytää todellisen totuuden.


  • Ei Kariritsan häistä pimeyteen enää ketään lähetetä. Teet parannuksen synneistäsi ja intunnustettuasi ne saat syntisi Jeesuksen veren kautta anteeksi. Pyhän Hengen pilkkaan et ole syyllistynyt. Armon Henkeä pilkkaa, jos kääntää selkänsä Jumalalle totaalisesti....silloinkin Jumala voi vielä vetää yhteyteensä...Jumala on armollinen kenelle on armollinen ja paaduttaa..Jos Jumalan yhteyteen edelleen sisimpäsi Sinua oma henkesi ja Jumalan Henki vetää, et ole langennut syntiin, jota ei saisi Jeesuksen Kristuksen kautta anteeksi. Älä enää syntiä tee. Et ole vielä verille asti taistellut syntiä vastaan. Jumala näkee ja tietää tarkalleen, minkälaista taistelusi on ollut ja ymmärtää tilanteesi täysin.


 • Se mielenterveys ei uskovaisten pennuilla toimi.

  • Ihmisen teot ovat kuin saastainen vaate,joka heitetään pois.


  • leppä15 kirjoitti:

   Ihmisen teot ovat kuin saastainen vaate,joka heitetään pois.

   Uskovaiset ovat risavaate, joka heitetään roskiin.


  • eikierrätykseen kirjoitti:

   Uskovaiset ovat risavaate, joka heitetään roskiin.

   Oma vanhurskoa on kuin risainen vaate,joka heitetään tulen ruuvaksi.


 • Kerroit rehellisesti, että Sinulla on ollut todella vaikeita psyykkisiä ongelmia. Psykoottisena ei välttämättä tiedä, mikä on todellisuutta ja mikä. Ilmeisesti koet mainitsemastasi pilkasta huonoa omaa tuntoa. Jos näin on, voisiko olla mahdollista että sairas mielesi tai sielunvihollinen antaa Sinulle väärää tietoa? Sinun olisi syytä tavata Pyhällä Hengellä täytetty tervehenkinen ja tasapainoinen nuskova...ehkä mielellään joku hengellinen auktoriteetti (vanhimmistoveli, pastori..). Voit mahdollisesti vain luulla syyllistyneesi anteeksiantamattomaan syntiin? Olisi valtava vahinko, jos olet ymmärtänyt tilanteesi väärin! Ota näistä asioista selvää. Minulla ei ole Pyhän Hengen lahjaa tähän asiaan, mutta luotan, että Sinullekin kuuluu armo Jeesuksen Kristuksen veren kautta. Jumala tietää kaikki elämäsi asiat ja ymmärtää rajoittunutta ajatuksenkulkua ja siten on Sinua kohtaan armollinen.

  • Se on uskovaisten perimässä se mielenvikaisuus.


  • jeesusolihullu kirjoitti:

   Se on uskovaisten perimässä se mielenvikaisuus.

   Sinä olet säälittävä ihminen niin kauan, kun haluat pilkata tai pilkkaat Jeesusta Kristusta/Jumalaa. Pyydä anteeksi syntejäsi niin kauan kuin se on vielä mahdollista. Ajattele, että Jumala on valmis vielä Sinua armahtamaan, jos pyydät syntisi anteeksi ja annat elämäsi Jeesukselle/Jumalalle..yksin armosta....muuta uskonelämään liittyvät asiat seuraavat sitten myöhemmin (esim. Jumalan ennalta valmistamat teot, joissa Hän haluaa Sinun kulkea). Tätä on Jumalan rakkaus. Pyhän Hengen pilkkaa varo, kun et ehkä ymmärrä teon vakavuutta...kadotusta.
   Uskon Jumalan vielä puhuvan Sinulle ja vetävän puoleensa, jotta voit tehdä parannuksen.


 • Halusi olla uskovainen ja kuulua Jumalalle Jeesuksen Kristuksen armon kautta vaikuttaa jo "merkiltä", että et olisi tähän syntiin syyllistynyt. Käsitykseni mukaan Pyhän Hengen pilkan jälkeen ei ihminen halua Jumalan yhteyteen.

  • Jumalan pilkka on kuin kertoisi Aku Ankalle, ettei sillä ole housuja.


  • olenterve kirjoitti:

   Jumalan pilkka on kuin kertoisi Aku Ankalle, ettei sillä ole housuja.

   Henkesi ei ole (vielä) terve Jumalan silmissä. Armon aikaa on vielä jäljellä. Käytä se hyväksesi.


  • voikunetymmärrä kirjoitti:

   Henkesi ei ole (vielä) terve Jumalan silmissä. Armon aikaa on vielä jäljellä. Käytä se hyväksesi.

   Minä en anna armoa valehtelijoille, muista se.


  • olenterve kirjoitti:

   Jumalan pilkka on kuin kertoisi Aku Ankalle, ettei sillä ole housuja.

   Aku Ankka on moraaliton julkaisu. Pilkkaa.


 • pyhänhengen pilkkaa on Jeesuksen kristuksen kieltäminen, eli islam, hindu jne. ihminen ei käsittääkseni ole tehnyt Pyhän Hnengen pilkkaa, jos Hänen omatuntonsa soimaa siitä asiasta, sillä ihmisen omatunto on annettu juuri sitävarten, että se kertoo hyvän ja pahan. Sinun tulee kyllä jutella sielunhoitajan kanssa asiasta.

  • Oikeuslaitoksessakin tuomari saa tiedon tuomiosta omaltatunnolta.


  • tupuhupuna kirjoitti:

   Oikeuslaitoksessakin tuomari saa tiedon tuomiosta omaltatunnolta.

   Usein saakin..."lautamiesten" omaltatunnolta.


 • Tänä aamuna kuulin alapäästäni ääntä ja tunsin kuuman tuulahduksen. Tuoksu oli väkevä! Näin Herrani palkitsi minut tänäkin päivänä. Olen niin onnellinen ja täynnä tuota pyhäähenkeä.

  • Olet avun tarpeessa...ihan vilpittömästi. En tarkoittanut Sinua pilkata.


 • Armon hengen pilkkaa ei anereeksi saa,tässä eikä tulevassa elmässä. on ikuinen ero Jeesuksen yhdeydestä.

  • Armon henki on se syöpäisin henki, etkö sitä tiedä.


  • kääpä17 kirjoitti:

   Armon henki on se syöpäisin henki, etkö sitä tiedä.

   Sen näkee sitten viimeisellä tuomiolla mikä oli armon henki.


  • leppä15 kirjoitti:

   Sen näkee sitten viimeisellä tuomiolla mikä oli armon henki.

   Minä tiedän mitä on kuoleman jälkeen.


 • Voiko pilkata jotain, mitä ei tunne?

  Miksi pilkkasit?

  • Olematonta kuuluu pilkata, sillä se on moraalisesti oikein.


  • 45__39 kirjoitti:

   Olematonta kuuluu pilkata, sillä se on moraalisesti oikein.

   > Olematonta kuuluu pilkata, sillä se on moraalisesti oikein.

   Se, että pilkkaisi jotain mitä pitää olemattomana, on lähinnä järjetöntä.


  • 12____13 kirjoitti:

   > Olematonta kuuluu pilkata, sillä se on moraalisesti oikein.

   Se, että pilkkaisi jotain mitä pitää olemattomana, on lähinnä järjetöntä.

   Se olematon on teidän suuruutenne ja siksi se vale tarvitsee paljastaa.


 • Mikäs tämä pyhän hengen pilkka nyt olikaan????

  • # Mikäs tämä pyhän hengen pilkka nyt olikaan???? #

   Markus 3:
   22. Ja kirjanoppineet, jotka olivat tulleet Jerusalemista, sanoivat: "Hänessä on Beelsebul", ja: "Riivaajien päämiehen voimalla hän ajaa ulos riivaajia." 23. Niin hän kutsui heidät luoksensa ja sanoi heille vertauksilla: "Kuinka saatana voi ajaa ulos saatanan? 24. Ja jos jokin valtakunta riitautuu itsensä kanssa, ei se valtakunta voi pysyä pystyssä. 25. Ja jos jokin talo riitautuu itsensä kanssa, ei se talo voi pysyä pystyssä. 26. Ja jos saatana nousee itseänsä vastaan ja riitautuu itsensä kanssa, ei hän voi pysyä, vaan hänen loppunsa on tullut. 27. Eihän kukaan voi tunkeutua väkevän taloon ja ryöstää hänen tavaraansa, ellei hän ensin sido sitä väkevää; vasta sitten hän ryöstää tyhjäksi hänen talonsa. 28. Totisesti minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin; 29. mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin." 30. Sillä he sanoivat: "Hänessä on saastainen henki.

   - Jeesuksen sanottiin ajaneen riivaajan ulos Beelsebulin, riivaajien päämiehen voimalla, vaikka Hän ajoi pahan hengen ulos Jumalan Pyhän hengen voimalla.
   Siinä oli ko. pilkka.


  • pilkka kirjoitti:

   # Mikäs tämä pyhän hengen pilkka nyt olikaan???? #

   Markus 3:
   22. Ja kirjanoppineet, jotka olivat tulleet Jerusalemista, sanoivat: "Hänessä on Beelsebul", ja: "Riivaajien päämiehen voimalla hän ajaa ulos riivaajia." 23. Niin hän kutsui heidät luoksensa ja sanoi heille vertauksilla: "Kuinka saatana voi ajaa ulos saatanan? 24. Ja jos jokin valtakunta riitautuu itsensä kanssa, ei se valtakunta voi pysyä pystyssä. 25. Ja jos jokin talo riitautuu itsensä kanssa, ei se talo voi pysyä pystyssä. 26. Ja jos saatana nousee itseänsä vastaan ja riitautuu itsensä kanssa, ei hän voi pysyä, vaan hänen loppunsa on tullut. 27. Eihän kukaan voi tunkeutua väkevän taloon ja ryöstää hänen tavaraansa, ellei hän ensin sido sitä väkevää; vasta sitten hän ryöstää tyhjäksi hänen talonsa. 28. Totisesti minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin; 29. mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin." 30. Sillä he sanoivat: "Hänessä on saastainen henki.

   - Jeesuksen sanottiin ajaneen riivaajan ulos Beelsebulin, riivaajien päämiehen voimalla, vaikka Hän ajoi pahan hengen ulos Jumalan Pyhän hengen voimalla.
   Siinä oli ko. pilkka.

   Se on sitä monikulttuurista soopaa muista se, ei sodat tyhjästä synny.


 • On todettu, että pyhän hengen jälkeen useinkin monet ovat joutuneet eliniäkseen suljetulle osastolle.

  • Tästä viestistä ei ketjun aloittajan tule tehdä mitään johtopäätöksiä.


 • Et ole pilkannut Pyhää Henkeä niin etteikö se sinulle annettaisi anteeksi. Armo on joka aamu uusi sinullekin. Meillä on rakastava Jumala.

  • Kerran uskovainen aina uskovainen.


 • Minulta pääsi pieru.

  • Hihii!


 • Kun eräs mies parantui Jeesuksen aikana pyhän hengen voimasta, ja fariseukset sanoivat Jeesukselle sen tapahtuneen perkeleen voimalla, se oli pyhän hengen pilkkaa jota ei saa koskaan anteeksi.

  • Vaikka meillä on armollinen ja rakastava Jumala, ei pidä unohtaa, että Hän on myös Pyhä ja kiivas niille, jotka eivät Häntä kunnioita tai noteeraa lainkaan .


  • tämäkinmuistettava kirjoitti:

   Vaikka meillä on armollinen ja rakastava Jumala, ei pidä unohtaa, että Hän on myös Pyhä ja kiivas niille, jotka eivät Häntä kunnioita tai noteeraa lainkaan .

   Paskaa.


 • Pyhän hengen pilkka on sitä, että väittää Jumalassa asuvan saatanan. Esimerkki on seuraava:

  Kun miehet olivat poistumassa, Jeesuksen luo tuotiin mykkä mies, jota vaivasi paha henki. Jeesus ajoi hengen ulos, ja mykkä alkoi puhua. Ihmiset hämmästyivät ja sanoivat: »Tällaista ei Israelissa ole koskaan nähty.» Mutta fariseukset sanoivat: »Pääpaholaisen voimin hän pahoja henkiä karkottaa.»
  (Matteus)

  • Minäkin olen mykkä vammaistukien tähden.


 • Todennäköisesti et ole tehnyt Pyhän Hengen pilkkaa. Ei yksikään joka haluaa palata Jumalan luo ole tehnyt tätä pilkkaa. Pyhän Hengen pilkan tehnyt ihminen on täydellisesti paatunut ja vailla synnin tuntoa eikä koe mitään halua Jumalan puoleen kääntymiseen.
  Raamattu sanoo: Palatkaa te luopuneet lapset.
  Mutta pilkkaajalle on Jumalakin pilkallinen eikä pilkkaajille ole sijaa Jumalan luona. Sinä päivänä he kauhistuu kun ymmärtää Jumalan todellisuuden. Se päivä tulee joka ikisen ihmisen kohdalle, niidenkin jotka ymmärrystä vailla nyt häntä pilkkaavat.

  • Jumalanne on vale ja minä en valheisiinne usko.


 • Näkijä1: tärkeä kysymys sinulle tuohon pilkkatapaukseen liittyen!

  Haluan tietää nyt tuon perusteella miten asia on. Kas kun itse totean nyt, että kaikki ja ihan jokainen jonka on koskaan väitetty parantuneen Jeesuksen tai Jumalan armosta, onkin oikeasti perkeleen parantamia. Olenko nyt syyllistynyt sellaiseen pyhänhengenpilkaan jota ei voi mitenkään saada anteeksi?

  Jos en tuota toteamustani voi koskaan enää saada mitenkään anteeksi, niin onko nyt aivan saman tekevää kuolemanjälkeisen tuomioni kannalta mitä teen loppu elämäni aikana? Eli olenko joutuva kadotukseen olinpa kuinka hyvä tai paha loput elinvuoteni?

  Kiitos vastauksesta jo etukäteen.

  • Saatana syyttää sinua viedäkseen sinut pois Jumalasta ja
   jopa itsetuhoon. Mikään puhe, ajatus, tunne tai vaikutus,
   joka vie ihmistä pois Jeesuksen Kristuksen, Vapahtajamme,
   luota, eroon Hänestä, EI OLE JUMALASTA!

   Pyhä Henki vie ihmistä Jeesuksen Kristuksen luokse.

   Lue viestini alla ja siiinä olevan linkin teksti.


 • Raamattu sanoo, että nöyrille Jumala antaa armon.
  Sinussa on riittävästä nöyryyttä, että saat armon.

  Sitten Raamattu todistaa, että joka uskoo Jeesukseen Kristukseen,
  pelastuu. Sinulla näyttäisi olevan usko Jeesukseen. Niin mitä sitten
  epäilet? Sinä saat syntisi anteeksi uskomalla Jeesukseen Kristukseen.
  https://www.jumala-kanssamme.se/439645359

 • Kehoittaisin lukemaan Raamattua (Biblia, 33/38-käännös tai KJV engl.kielisistä). Itse uskon, että uudemmat on vääristeltyjä ja myös tekijänoikeuden alaisia (joka herättää epäilyksen). Rukoile Herraa Jeesuksen Kristuksen nimessä ja pyydä rukouksessa Jumalaa apuun. Usein ns. mielisairauksiksi leimatut asiat, kuten skitsofenia ja erilaiset pahat näyt ovat totta ja ovat henkiolentoja, jota muut eivät näe. Sitten ihmiset leimataan sairaiksi, vaikka asia olisi parannettavissa Jeesuksen Kristuksen kautta (Pelastajan, jota saatana ja den demonit vihaavat). Jeesuksen Kristuksen nimessä komenna näitä pahoja henkiä lähtemään pois, jos näet niitä. Raamatun lukeminen myös auttaa. Ihminen ei voi auttaa, vain Kaikkivaltias Jumala. Muista, että Jumala on saatanan yläpuolella ja ei ole mitään pelättävää, koska Jumala suojelee sinua. Sinun o kuitenkin annettava hänelle lupa suojella sinua rukoilun kautta, sillä Jumala ei pakota ketään palvomaan häntä. Hän on antanut ihmisille vapauden valita ja silloin ihminen on itse vastuussa.

  Jumala antaa anteeksi, jos ihminen katuu vilpittömästi pahuuttaan. Hän on ainoa, johon voi aina luottaa. Pahuuden henkimaailma saa ihmisen toimimaan Jumalaa vastaan, koska demonit vihaavat kaikkia ihmisiä. Ne kuitenkin käyttävät ihmisiä eksyttämään muita, kuten esim. suuria julkkiksia musiikkimaailmassa tai vääriä profeettoja. Toisin sanoen paha henkiolento voi esiintyä hyvänä. Siksi niitä (ihmisiä) on testattava. Ihmisethän toimivat joko pahan hengen tai Pyhän Hengen nimissä.

  Muista, että henkiolennot voi tunnistaa: HENKIEN TESTAAMINEN:

  1 John 4 King James Version (KJV)
  4 Beloved, believe not every spirit, but try the spirits whether they are of God: because many false prophets are gone out into the world. 2 Hereby know ye the Spirit of God: Every spirit that confesseth that Jesus Christ is come in the flesh is of God: 3 And every spirit that confesseth not that Jesus Christ is come in the flesh is not of God: and this is that spirit of antichrist, whereof ye have heard that it should come; and even now already is it in the world.
  Edellinen luku, P. Johanneksen 1. Epistola
  P. Johanneksen 1. Epistola 4
  1. Te rakkaimmat! älkäät jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaat henget, josko he Jumalasta ovat; sillä monta väärää prophetaa ovat tulleet maailmaan.
  2. Sillä te tuntekaat Jumalan Henki, että jokainen henki, joka tunnustaa Jesuksen Kristuksen lihaan tulleen, se on Jumalasta,
  3. Ja jokainen henki, joka ei tunnusta Jesusta Kristusta lihaan tulleeksi, ei se ole Jumalasta: ja se on antikristuksen henki, josta te kuulitte, että hän on tuleva, ja on jo parhaallansa maailmassa.
  4. Lapsukaiseni, te olette Jumalasta ja olette heidät voittaneet; sillä se, joka teissä on, hän on suurempi kuin se, joka maailmassa on.

 • Aloittajalle voin sanoa, että et ole tehnyt Pyhän Hengen pilkkaa. Se näkyy kirjoituksestasi selvästi.

  • Jos tarpeeksi maksan niin en ole minäkään.


 • Niuvanniemiketju.

  • Ihminen voi kärsiä myös väärää syyllisyyttä.Ole rehellinen,tee parhaasi,älä vaadi itseltäsi enempää kuin minkä jaksat.Elä rauhassa!


 • Pyhän Hengen pilkka mainitaan Raamatussa vain yhdessä tapauksessa (sama tapaus kuvattu monessa evankeliumissa) ja se määriteltiin siten, että fariseukset sanoivat Jeesuksen tehneen ihmeet Perkeleen voimalla. Tästäkin Jeesus sanoi, että he eivät olleet vielä tehneet tuota pilkkaa vaan olivat vaarassa siihen. (Markus 3:29,30) Tämä on siis ihmiskunnan historiassa ainoa kerta, kun Pyhän Hengen pilkka on mainittu Jeesuksen apostolien tai kenenkään Raamatun kirjoittajan suusta. Se ei siis kertakaikkisesti voi olla oppi, jonka apostoli Paavali olisi toimittanut Kristitylle tai edes asia, jota kukaan Kristitty pelkäsi, ajatteli tai puhui siitä Raamatun sivuilla, sillä siitä ei ole MITÄÄN MAININTAA MISSÄÄN.

  Mitä siis voit heti oppia tästä asiasta? Ensinnäkin sen, että jos pelastunut ihminen Kristittynä aikana olisi vaarassa tehdä tuollaisen anteeksiantamattoman synnin, siitä olisi sivukaupalla jakeita Raamatussa ja ne olisivat Kristitylle kirkolle tarkoitetuissa kirjeissä, eikä suinkaan kuten nyt, niin että löytäisit vain yhden jakeen (toistettuna sama tarina) Evankeliumeista, joista evankeliumeista Jeesus sanoi, että Häntä ei lähetetty Suomalaisten, vaan AINOASTAAN Israelin kansan eksyneiden lampaiden luokse (siis Juutalaisten). Noita evankeliumeita ja Jeesuksen elämää ei siis kirjoitettu sen tähden, että niissä toimitettaisiin oppi Kristityille etukäteen, ei todellakaan. Täten koska et voi löytää yhtäkään jaetta tai kohtaa Pyhän Hengen pilkasta, niistä kirjeistä Raamatussa, jossa oppi toimitettiin Kristityille, ei asia ole minkäänlainen oppi Kristitylle. (Roomalaiskirjeestä Filemonin kirjeeseen asti löytyy pääosin oppi sanalle Kristitty, jos jokin asia muissa kirjeissä on näiden oppien kanssa yhtäpitävä, se on silloin Kristitylle, jos ei niin se ei ole sanalle Kristitty tarkoitettu OPIKSI.)

  Eli vielä kerran uudestaan, et voi löytää Raamatusta kohtaa jossa sanottaisiin, että Kristitty voisi tehdä, taisi voisi olla vaarassa tehdä tuon synnin. Voit siis olla täysin turvallisella mielellä ja uskoa, että et ole voinut tehdä mitään mikä olisi verrattavissa evankeliumeissa mainittuun Pyhän Hengen pikkaan.

  Jos joku kuitenkin haluaisi aivan ehdottomasti tehdä Pyhän Hengen pilkan, joka todella myös olisi Pyhän Hengen pilkka Raamatun mukaan, hän tarvitsisi ensimmäiseksi muutaman asian. Hän tarvitsisi aikakoneen ja hänen tarvitsisi joko syntyä Juutalaiseksi Israeliin tai kääntyä Juutalaiseksi, niin että hän olisi täysi-ikäinen Juutalainen Israelissa vuosina n. 20-33 jKr. Sitten hänen täytyisi katsoa omilla silmillään kun Jeesus herättää kuolleita, parantaa sairaita ja kuunnella hänen puheitaan ja kunnolla myös. Sitten hänen täytyisi kävellä Jeesuksen luokse ja sanoa, “sinussa on paha henki ja se on se voima jolla puhut ja jolla saat aikaiseksi nuo ihmeet.” Jeesus sanoisi hänelle silloin näin, "olet lähellä Pyhän Hengen pilkkaa". Pilkan yrittäjä sanoisi varmasti silloin, "no mitä ihmettä minun pitäisi sitten sanoa, että Sinä myöntäisit, että olen nyt tehnyt Pyhän Hengen pilkan?" Jeesus sanoisi, "kuule, sinä et ole oikeasti edes tästä ajasta ja et kykene edes täällä ajassa nähtyäsi kaiken todella pilkkaamaan. Miksi kuvittelet, että sinun ajassasi, jossa Minun vereni PUHDISTAA KAIKESTA SYNNISTÄ (toisin kuin evankeliumeiden ajassa, jossa Jeesus ei ollut kuollut ja ylösnoussut), ei jotenkin puhdistaisi sinun kuvittelemiasi pilkkoja ja syntejä pois? Eikö ongelmasi ole aivan muuta, kuin Pyhän Hengen pilkka. Eikö se ole se, että uskot ennemmin pelottelevia valheoppeja, joille ei löydy mitään perustaa Raamatusta, kuin että uskoisit mitä OLEN JO SINULLE SANONUT JA LUVANNUT KRISTITTYNÄ RAAMATUSSA.” Siinä se ongelma ihmisillä yleensä on.

  Raamatun valossa on siis ihan selvää, että sinä et ole tehnyt Pyhän Hengen pilkkaa, etkä sinä Raamatun mukaan voisi sitä edes tehdä. Se että sanot ja vakuutat itsellesi, että olen puhunut Pyhää Henkeä vastaan, ehkä kironnut Häntä vihastuksessa tai pilkannut ja nauranut Hänelle elämän pettymyksen tilanteessa, on aivan muuta kuin omin silmin nähdä Jeesuksen ihmeet ja kuulla Hänen puheensa Raamatun oppineena ja sitten vain nauraa ja sanoa kasvotusten Jeesukselle fyysisesti, “Sinä olet Perkeleen voimalla liikkeellä”, kuten fariseukset, joiden ei kuitenkaan sanottu lopulta syyllistyneen tuohon syntiin vaan olleen vain lähellä sitä.

  Miten siis vertaisit ihmistä joka kokee tehneensä väärin Pyhää Henkeä kohtaan ja katuu sitä tänä aikana evankeliumin fariseuksiin? Et mitenkään.Ensinnä heille mitään anteeksiantoa ei olisi ollut tarjolla, koska heillä oli vain Mooseksen lain eläinuhrit tienä anteeksiantoon. Jeesuksen veren aikana taas ei ole MITÄÄN SYNTIÄ TAI ASIAA, jota ei voisi saada anteeksi, sillä Raamattu sanoo, Jeesuksen Kristuksen meidän Herramme veri puhdistaa KAIKESTA SYNNISTÄ. Siihen saa aivan turvallisesti luottaa ja uskoa, että Jumala antaa heti anteeksi kaiken mitä itse voi kuvitella olleen Pyhän Hengen pilkkaa, kun sitä pyytää Häneltä. Jumala ja Raamattu tiesivät jo, että ne eivät ole sitä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.