Mitä järkee

hulluaon

Olen ihmetellyt yhtä asiaa ja paljon. Jos meillä on naiskumppanin kanssa huonompi vaihe menossa avoliitossa niin miksi sitä pitäis peitellä. Vituttaa kun ollaan menossa sukulaisiin tai muuten kyläilemään niin muija jaksaa muituttaa aina ennen lähtöä että en sitten näytä hapanta naamaa ja jos joku kysyy miten menee hän vastaa ja minä olen hiljaa. Mulla on tapana sanoo että parempiakin aikoja nähty, en erikseen mainosta mitä menossa mutta sellainen yleinen sanonta. Ja se vituttaa muijaa ja välillä kuulen että oliks pakko sanoa niin. Kerrankin kun tultiin illanvietosta niin tuli pieni sanominen kotimatkalla, muija sanoi ettei halua kavereiden tietävän jos on välit huonot. Sanoin et mitä hiton kulissiliittoa en ala, jos menee huonosti niin menee ja jos hyvin niin ok mulle sama tietääkö tai kuuleeko joku. Joku muijan kaverikin oli kysynyt kun oltiin vähän maisteltu että sujuuko vielä sängyssä hommat, muija oli vastannut että peitto heiluu suht säännöllisesti, mitä potaskaa ajattelin ei olla naitu yli vuoteen, riippuu tietty mitä säännöllinen tarkoittaa, en tajuu miks pitää valehdella ja antaa väärä kuva suhteen tilasta. Muija on usein kieltänyt mua puhumasta rahasta, seksistä tai yksityiselämästämme mitään muille, no en tiedä onko valehtelu sen parempi. Vai onko niin että naiset kokee epäonnistumisen tunteen jos ei saa avoliittoa ja yhteiselämää toimimaan ja sitten vääristellään muille suhteen tilaa.

16

426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hiljaaeitulemitään

      Se naisten itsepetos on juuri tuollaista pitää näyttää paremmalta kuin onkaan, status merkitys on erittäin suuri , ja se että toimii juuri kuten parhaaat ystävättäret toivoo ja sanoo, Ainakin sellainen kuva pitää antaa ja jos ei ole Ystävätärtä asiaan neuvomassa otetaan humpuukki naisten trendilehdet lukuun ja toimitaan niittten teiniohjeitten mukaan.
      Rehellisyyttä ja totuutta ett sa naisten suusta tai toimintatavoista kyllä selville, ollaan mielin kielin , Mutta kotioloissa / kahdenkesken sitte nonkin toinen nainen kuin parrasvaloissa tai kavereitten luona itseään mainostellessa.

      Eli yrittäävät näytellä parempaa ihmistä kuin onkaan ja missään nimesssä ei sa sanoa että on ongelmia vaikka otsasuonet pullottais ärtymyksestä.
      Seon naisten tapa ja sitä ett voi karsia , tyhmää ja täyttä paskaa se on, mutt anaisten mielestä se on sen merkki että menee hyvin kun vaan narsistisesti valehdellaan itselleen että on kaikki hyvin.
      Toinen toistaan kehuen ja selän takana paskaa puhuen.

      • kaikeakokenut

        Naisille se status on tärkeä ja aseman pitäminen muiden naisten silmissä ja varsinkin kaverien silmissä. Muistan kun mentiin naisystävän kanssa kihloihin, siinä tapahtui jo selvä muutos, nainen piti tärkeänä että esittelen hänet avovaimona, kihlattuna, en naisyhtävänä tai elämänkumppanina. Välillä sanoi kavereilleen että toivon mukaan hän on kohta vaimoni. Kaikenlaista on tapahtunut, naimiiin emme meneet ja siihenkin ihan perustellut syyt. Myös mutasukkaisuus ja omistamishalut tuntui työntyvän naisesta esiin, hän piti tärkeänä että minä olen ns. Rudussa ja olen hänen miehensä. Jos josjus jutustelin hänelle vieraan naisen kanssa niin heti tiukasti kylkeen kiinni ja osoitti taas sen yhden asian. Ja sitten ne naisten kinkerit kun keskustellaan että miten miehen pitäis muuttua et honmma toimii, pitää olla sitä ja tätä...jos ei saa olla oma itsensä parisuhde kusee. Naiselle ei saa antaa liikaa päätös valtaa ja millään statuksilla ei ole tosielämäsä mitään virkaa.


    • Hyvääpäivääää

      Parisuhteen tilannetta kysytään yhtä vakavissaan kuin kuulumisia eli ei odotetakaan mitään vuodatusta tai terapiasessiota. Se on vain tapa tervehtiä ja siis osa sosiaalista kanssakäymistä. Näitä kutsutaan tavoiksi, eivät siis ole mitään näyttelemistä tai valehtelua jos ei alakaan herra/rouva suorasuuksi ja usein pilaa koko tunnelman tai ainakin saa vaivautuneen olon kuuntelijalle.

      Jokaisessa parisuhteessa tilanteet vaihtelee ja niistä voi toki puhua läheisille mutta silloinkin kannattaa miettiä, missä ja miten. Vaimokkeesi toimii aivan oikein ja sinäkin voisit opetella hieman tapoja ja sivistystä. Ystävällisyys ja fiksuus ovat ominaisuuksia, joita arvostetaan.

      • hiljaaeitulemitään

        Jatka vaan itsepetosta ,
        ett ole ymmärtänyt että nyt ei ollut kyse msitään puolituttujen tai tuntemattomien kanssa höpöhöpö jutustelusta vaan ihan sukulaisista ja kaveri piiristä jolloin juurikin jutellaan syvällisemmin ja jolloin ei enää pitäisi suodatella asioiden oikeaa tilaa.

        Tällöin on nämä ystävällisyys ja fiksuus parametrit jo vääntyneet matkan varrella kaveripohjaiseksi luottamukseksi ja/tai sukulaisuus siteeksi


    • 98357824

      Parisuhteen asioista ei laverrella ulkopuolisille, ei sydänystäville eikä perheenjäsenille. Se on pahimmanlaatuista pettämistä.

      Ammattiauttajat ja anonyymipalvelut ovat sitä varten.

      • sisäänkääntyminenahdista

        Ihmiset on erilaisia ja ilmaisee asiat eri tavoin. Ite oon lähimmille, ylipäätään ihmisille, joille aaia jollakin tavoin ehkä mielestäni voi vaikuttaa/kuulua kertonut parisuhteen huonosta tilasta ja ongelmista, mutta suurempia yksityiskohtia vain muutamalle, hyvälle ystävälle. Harmittaa, että enempää en pysty avautumaan esim.joillekin mies-ja naispuolisille tutttaville, jotka ite on kertonut erostaan ja perheongelmistaan. Harmittaa siksi, että itseä ahdistaa kulissit ja se, että en vaan pysty puhumaan, jotenkin häpeän tilannetta ihan niinkuin ap kertoo. Joskus, kun kumppanin kanssa jossain oltiin niin ihmettelin, että miten se pystyy noin tyynesti muille olemaan kuin ei mitn ongelmaa.


      • 4525210
        sisäänkääntyminenahdista kirjoitti:

        Ihmiset on erilaisia ja ilmaisee asiat eri tavoin. Ite oon lähimmille, ylipäätään ihmisille, joille aaia jollakin tavoin ehkä mielestäni voi vaikuttaa/kuulua kertonut parisuhteen huonosta tilasta ja ongelmista, mutta suurempia yksityiskohtia vain muutamalle, hyvälle ystävälle. Harmittaa, että enempää en pysty avautumaan esim.joillekin mies-ja naispuolisille tutttaville, jotka ite on kertonut erostaan ja perheongelmistaan. Harmittaa siksi, että itseä ahdistaa kulissit ja se, että en vaan pysty puhumaan, jotenkin häpeän tilannetta ihan niinkuin ap kertoo. Joskus, kun kumppanin kanssa jossain oltiin niin ihmettelin, että miten se pystyy noin tyynesti muille olemaan kuin ei mitn ongelmaa.

        Minun mielestä onglmita tulee puhuan pulison kanssa, ei ympäri kyliä. Ei ne ongelmat ratkea sillä, että siitä juoruaa ystäville, sukulaisille tai työkavereille.
        En voisi koskaan haukkua pulisoa muille. Sehän kertoo että minun päässä on jotain vikaa pahasti kun olen suhteessa ihmisen kanssa jota pitää haukkua muille. Jos tulee asia joka vaivaa niin keskustelen puolisoni kanssa. Ja jos tarvetta moittia moitin häntä enkä ympäri kyliä.


      • kukintavallaan

        Jos sanoo parisuhteessa olevan vikaa niin se ei tarkota samaa kuin, että kumppanissa on vikaa. Kyllähän peiliin katsova puolisokin voi kokea suhteen huonoksi ja jopa tiedostaa, että hänessä on vikaa ja puhua muille, että parisuhde ei toimi. Sit on tietty asioita, joita voi helposti ilmaista esim. että meillä ei kommunikaatio toimi, toinen pettää tai valehtelee, toista ei arvosteta ja kunnioiteta ym. Väkivallastakin olisi hyvä puhua, mutta herkästi siitä vaietaan. Parisuhteissa on yleensä useita ongelmia, mutta voi verhoutua vain yhden suuren ongelman taa. Naiivi ajatus, että asiat korjaantuu tsimtsalabim, kun vaan keskustelet kumppanis kanssa, kyllä se toimivissa liitoissa varmaan korjaantuukin. Ongelmatonta liittoa ei myöskään ole, mutta ratkaisevaa on onko suhteessa sellaisia ongelmia, jotka toiselle tai jopa kumpaisellekin aiheuttaa pahaa oloa. Mutta turhaan tänne kirjoitin tätä, ei täällä tämmösestä keskustelusta oo mitään hyötyä.


    • Eiarpaonnea

      Kuten tuossa joku muukin jo kirjoitti niin parisuhdetta tulee kunnioittaa eikä asioista laverrella todellakaan sukulaisille ! En voisi kuvitella seurustelevani miehen kanssa, joka soittaisi heti äidilleen, että nyt oli riitaa tai menee huonosti. Jos edes paljastaa, että on parempiakin aikoja nähty niin kyllähän äidit ja muut sukulaiset ovat niin uteliaita että alkavat tentata mikä on vialla. Minä ainakin loukkaantuisin todella syvästi jos parisuhteen ongelmat leviävät kuin jokisen eväät ympäriinsä. Miksi ette mene parisuhdeterapeutille ? Sinne mennään ensin, ennen kuin ongelmista puhutaan muille. Ymmärrän vielä sen, että puhuu ihan parhaimmalle ystävälle. Mutta vain tosiaan yhdelle henkilölle. Se, että esittää kaiken olevan hyvin sukulaisille tai ystäville, voi kertoa siitä, että haluaisi selvittää ongelmat ihan kahden kesken. Tai siitä, ettei luota kaikkiin ystäviin tai sukulaisiin. Ei likapyykkiä hyvien tapojen mukaan pestä julkisesti ! Jos puhutaan niin siitä tulee ensin puhua ja selittää kumppanille, että tarvitsee avautua jotta jaksaa tilannetta. Jos ette ole yli vuoteen rakastelleet niin senkin vuoksi olisi korkea aika hakea ammattiapua. Sinne voi mennä yksinkin. Myös mies.

      • erilaisetreaktiot

        Vai äidit ja sukulaiset alkaa tentata, jos tietää ongelmista. No, äideissa ja sukulaisissakin on eroja. Osa saattaa tiedon kuultuaan, jopa rauhoittaa tilanetta ja antaa parin tuumia asioita ts.kunnioittaa toisten ratkaisua, osa tiedon saatuaan pakenee ikävää tietoa ja on kuin ei mitään olisikaan, lakaisee asian maton alle. Aika moni toimii kuten ongelmatilanteissaan on tapana. Mutta vaikenemisen kannattajat, huomioikaa se, että näin tulee muille ihmisille sitten niitä pikaeroaja, jotka oikeesti ei sitä oo. Pikaeroja on itse asiassa Suomessa hyvin vähän, enemmän on pitkittyneitä eroja.


    • 74852

      Tuskin se sitä on. Vaan jokaisen perheasiat on tapana pitää ovien sisäpuolella. Jos olisit minun mies, niin kävisin yksin sukuloimassa ja ystävien luona. Perus käytöstavat on hyvä osata kun liikkuu muiden ihmisten ilmoilla. Miltäs susta tuntus jos olisitte viettämässä iltaa sinun ystävien luona ja joku kysys vaimoltasi että kuin teillä sängyssä mene. Jos vaimosi siihen vastaisikkin että niin huono on tuo mies sängyssä että olen jo vuoden tyydyttäny mieluummin itte kun alistunu patjaksi.

      • ainoosyy

        Siinähän se tuli parisuhdeongelmat on sama kuin seksiongelmat. Naiset hakee suurimman osan eroista, joten naiset eroaa vain jotta saa parempaa seksiä.


      • "Tuskin se sitä on. Vaan jokaisen perheasiat on tapana pitää ovien sisäpuolella."
        Eli siis valehdellaan. Jos kysytään, miten seksiasiat, ja vastataan, että hyvin ja peitto heiluu säännöllisesti on kyse suora vale.

        Minä voisin kaverilleni sanoa, että : mikä seksi? Tällöin jää sitten vastapuolelle pallo haluaako kysellä enemmän.

        Naisille on tyypillistä keskinäinen kateus ja kulissien ylläpito. Tiedän, että yleistän, mutta se on tosi. Voi vaikkapa katsoa naisten tekemää Siskonpeti jarjaa, joka parodioi naisten somepäivityksiä.


    • KatoaInternetistäni

      Sinulle on annettu vastaukseksi, että olet itse käyttäytynyt tässä nyt tökerösti ja silti puolustat itseäsi. Kun olet kerta päättänyt, että vika on puolisossasi eikä mistään hinnasta sinussa, miksi tenttaat asiaa muilta?
      Lähdit täällä lähinnä hakemaan pönkitystä egollesi, et saanut sitä ja nyt suutut. Mene nurkkaan vellomaan omassa erinomaisuudessasi jos et kestä sitä, että muut eivät ole samaa mieltä kanssasi,

    • äläoletossu

      Aloittaja on osittain oikeassa. Jotkut naiset jopa valehtelevat pitääkseen kulissia yllä. Nämä samaiset naiset mielellään kuitenkin haukkuvat, pilkkaavat miestään aina tilaisuuden tullen. Nämä samaiset naiset juoruavat mielellään muiden asioista ja omien kavereiden kanssa nauravat omaa ukkoaan.
      Naisesi on se keltainen kukkanen.
      Olen tavannut muutaman tämän tyyppisiä pariskuntia, ukko hiljaa ja akka loistaa hyvyyttään. Tällaisten kanssa on tosi vaivaantunut olo.
      Mutta ei kaikki naiset, eikä kaikki miehet.

    • harasoo

      "Jos meillä on naiskumppanin kanssa huonompi vaihe menossa avoliitossa niin miksi sitä pitäis peitellä. Vituttaa kun ollaan menossa sukulaisiin tai muuten kyläilemään niin muija jaksaa muituttaa aina ennen lähtöä että en sitten näytä hapanta naamaa ja jos joku kysyy miten menee hän vastaa ja minä olen hiljaa."

      Haloo! Jos mennään kylään tai vieläpä sukuloimaan, niin pääasia on sosiaalisten suhteiden hoitaminen. Ei ystävät eikä sukulaisetkaan pidä siitä, että joku tulee heille kiukuttelemaan tai osoittamaan yleistä vitutusta. Vitutuksella on sitä paitsi tapana levitä ympäristöön nopeasti, kuin paha virus. Happaman naaman esittäminen on myös kaikkien hyvin käytöstapojen vastaista. Hyvät käytöstavat eivät ole merkki kulissiliitosta.

      Jos joku kysyy kuulumisia, miten menee, siihen voi vastata venäläisittäin "normalna". Se tarkoittaa, ettei ainakaan turhan hyvin mene, vaan normaalisti :). Asioiden pitää olla todella hyvin, jotta venäläinen vastaa harasoo.

      Katson, että asioista voi puhua tarpeen vaatiessa ja harkinnan mukaan luotettaville ystäville, etenkin läheisille. Siis kertoa asioista, ajatuksista, tunteistaan. Valehtelu on persiistä. Samoin en lähtisi ylistämään tai haukkumaan kumppania. Suhteen tila ei valittamalla ja arvioimalla parane, vaan siten jopa vääristyy entisestään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      70
      3225
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2822
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2638
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2608
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2476
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2315
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1773
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1727
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1590
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1436
    Aihe