Kokouksen tähtitoimittajat - Parasta Suomessa:

BrändiKunnossa

kaikki ilmaiset tarjoilut...


Amerikkalainen tähtitoimittaja lätkäisi someen rehellisen mielipiteen Suomen pääkaupungista – näin Anderson Cooper ajattelee helsinkiläisistä
https://www.is.fi/viihde/art-2000005759059.html

"– Saatan näyttää vähän kärttyiseltä Helsingissä keskiyön kieppeillä ankkuroidessani, mutta uskon olevani jo rakastunut tähän kaupunkiin ja sen asukkaisiin, Cooper kirjoittaa somessa.

Ammattilaisvinkki: järjestä seuraava huippukokous Suomessa. Helsingin pressikeskuksessa on ilmaista ruokaa, ilmainen WiFi, ilmaiset matkakortit, ilmaisia kangaskasseja, ILMAISTA OLUTTA, ilmaisia gintoniceja ja jalkapallon MM-finaali massiiviselta screeniltä, twiittasi the Washington Postin kirjeenvaihtaja Andrew Roth aiemmin.

– Helsingin pressikeskus on täydellinen: yleinen sauna, sauna haastattelutilana, tila, jossa pystyi katsomaan jalkapallon MM-finaalin, suomalaisia herkkuja ja paikallisia mansikoita. Pormestari joutui perumaan lomansa valmistellakseen tätä, ylisti Sputnik Insight twitterissä.

Myös toimittajien tarjoilut, kotimaiset herneet ja mansikat, ovat saaneet suurta kiitosta."

-

Parasta Suomessa:
kaikki ilmaiset tarjoilut...

Yhteisillä verorahoilla rakennettu - kyllä teillä kelpaa olla ylpeä, mutta muistaisitte joskus olla myös kiitollisia... Muistiko Andrew hehkuttaa myös Suomen Pohjoismaista verovaroin rakennettua "sosialistista" hyvinvointivaltiota, joka tällaiset vierailijoiden ilmaiset kestitsemiset mahdollistaa kansalaisilta kerätyillä veroilla?

Toimittajilla on hyvät palkat ja päivärahat, silti suomalaiset veronmaksajat tarjoavat ruuat, oluet ja viinat, ei voi olla totta! Veronmaksajana tahdon tietää paljonko tuohonkin meni. Ostakoon seuraavalla kerralla itse, kyllä heillä rahaa on.

Tervetuloa uudelleen marraskuussa. Ja tutkikaa vähän Senaatintoria pidemmälle, niin tulee hieman kolkompaa, aitoa suomalaista 3.000 köyhän nälkäisen leipäjonoa korttelien poikki ja värjötteyä tuntikausia kylmässä tuulessa ja tuikussa. Tai no porvarihallinto koittaa kovin tämän piilottaa kerran viikossa tapahtuvaan yhteisruokailun, jossa rekisteröinti- ja Aktivointimallipakko parasta ennen päivätyn ruuan saantiin.

Arman Alizar - Kuka piru sabotoi Heikki Hurstin laupeudentyötä???
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15340676/kuka-piru-sabotoi-heikki-hurstin-laupeudentyota

Mikäänhän ei oikeasti ole ilmaista, aina sen joku maksaa. Toivottavasti kaupungin saamat tuotot ohjautuvat sinne, mistä rahat tähän on verovaroista otettu.

Ja leipäjonot senkun kasvavat kun rahvaalle tyrkytettää luksusta Mutta Metallica pelastaa meidät!

Ja vanhuksilla ei vuodeosastoilla vaippoja ja kodittomia on kymmeniä tuhansia ja köyhiä vielä enemmän. Olisi nämäkin rahat pistetty avuttomien auttamiseen, niin olisi mennyt hyvään tarkoitukseen. Mutta ei, pitää vaan näyttää että meillä tarjotaan kahvia ja pullaa kaikille kävijöille, jos vain sattuvat kylään eksymään.

Ei taida toimittajien jäljiltä jäädä niin paljon rahaa Suomeen mitä porukka luulee. Jos kerran oluet, viinat, ruuat ja liikkuminen julkisilla tarjotaan, niin ainut mitä oikeastaan pitää maksaa on hotellihuone. Nyt vaan sitä paljon puhuttua läpinäkyvyyttä kehiin, ja kerrotaan, että paljonko tämä maksoi suomalaisille.

4

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cbscbfb

      Olemme palanneet taas uuteen normaaliin, nälkäisten kyykytykseen.

    • Nbvvyyy

      Älytöntä tarjota hyvinpalkatuille huipputoimittajille kaikki ilmaiseksi. Kenen älynväläys tuokin on taas ollut, tätä on sosialismi eli veronmaksajat tietysti maksaa koko lystin. Vieraat ovat joillekin aina omaa kansaa tärkeämpiä. Tämä on aivan sietämätöntä, kun oma kansaa on leipäjonoissa jne. kaikki kurjuus.

    • Nxyhk

      Sehän on suomen tyyli. Miljonääreille järjestetään kaikki ilmaiseksi. Ja jos on vielä ulkomaalainen annetetaan käyttörahaa vähän siihen päälle.
      Rivienvälistä jos osaa lukea niin siinähän on ilmiselvä piikittelyn vivahde. Tietävät tasan tarkaan suomen talouden vaikeudet.

    • reallyfakenews

      Niin, ilmaisia lounaita ei ole.
      Paitsi suomessa....?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe