Gary Wilkerson Summerfest 2019

Summerfest2019

Kiitos Herralle !! Ensi vuoden Seinäjoen Summerfestissä on sanaa jakamassa ainakin Gary Davidin poika Wilkerson !!
Jos Herra suo !!
Evankeliumi menee Seinäjoella ja koko Suomessa täysillä eteenpäin !!

https://fi.wikipedia.org/wiki/Gary_Wilkerson

23

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VoiAikoja

      2.Kor.5:12"... Emme nyt taas suosittele itseämme teille, vaan tahdomme antaa teille aihetta kerskata meistä, että teillä olisi mitä vastata niille, jotka kerskaavat siitä, mikä silmään näkyy, eikä siitä, mikä sydämessä on..."

      Sama evankeliumihan on ulkomaalaisilla kuin Suomalaisillakin. Miksi ihmisiä harhaan johdetaan jollakin ns. "kuuluisuuden " ihmisen perässä juoksemiseen? Pelkkää lihallisuutta ihmisten mainostaminen.

      Room. 8: 7."....lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan. Jotka lihan vallassa ovat, ne eivät voi olla Jumalalle otolliset..."

      • Pakko.olla.jotain

        Nyt on taas vuosi aikaa Maunolaisilla kaivella jos tästä miehestä vaikka löytyisi haudan alla,päällä tai vaikka haudassamakoilua,torontolaisuutta,menestysteologiaa,katolilaisutta,harhanäkyjä, väärin sammutettuja tulipaloja yms...
        Jään mielenkiinnolla odotelemaan.


      • Jumalaonsuuri

        Tottakai on sama evankeliumi kaikilla, jotka ovat uudestisyntyneet.
        Tehtävät vaihtelevat, kutsumus ja armoitus vaihtelevat. Jumala on tarkoittanut nämä eri palveluvirat Kristuksen ruumiin, seurakunnan rakentumiseksi.
        Avartavaa kuunnella muitakin kuin vain suomalaisia puhujia!


      • VoiAikoja
        Jumalaonsuuri kirjoitti:

        Tottakai on sama evankeliumi kaikilla, jotka ovat uudestisyntyneet.
        Tehtävät vaihtelevat, kutsumus ja armoitus vaihtelevat. Jumala on tarkoittanut nämä eri palveluvirat Kristuksen ruumiin, seurakunnan rakentumiseksi.
        Avartavaa kuunnella muitakin kuin vain suomalaisia puhujia!

        Melko "avartavalta" vaikuttaa kun melko tiheään tarvii joku merten takaa tulla "rohveetoimaan" ja rukousjojoja järjestämään ?Eiköhän paikallis srk. rakennu jokaisen paikallsi srk:n jäsenenkin kautta? Jos ei rakennu paikallisten kautta, niin olisko opetuksessa jotain korjattavaa? Ja opetuksen käytäntöön laittamisessa?

        Liekö Suomen helluntalaisuus niin "Amerikan " johtoista" että sieltä rantautunut yhden pastorin mallikin.? Mikä on "pastorin" ( paimen, vanhin, vanhimmisto, paimenet, srk:n kaitsijat) virka ja tehtävä? Vaikuttaa että se on sorvattu Yhden miehen "ministryksi" joka ei eksyneiden perässä juokse vaan pitkin maita ja mantuja suur kokouksissa istuskelllen lavoilla "suurmiesten "seurassa.

        1.Kor.14:26. "..Kuinka siis on, veljet? Kun tulette yhteen, on jokaisella jotakin annettavaa: millä on virsi, millä opetus, millä ilmestys, mikä puhuu kielillä, mikä selittää; kaikki tapahtukoon rakennukseksi.."

        ( Apt.20: 17.38.) Apt.20:17.".. Mutta Miletosta hän lähetti sanan Efesoon ja kutsui tykönsä seurakunnan vanhimmat. ............... 28. Ottakaa siis itsestänne vaari ja kaikesta laumasta, johon Pyhä Henki on teidät pannut kaitsijoiksi, paimentamaan Herran seurakuntaa, jonka hän omalla verellänsä on itselleen ansainnut. 29. Minä tiedän, että minun lähtöni jälkeen teidän keskuuteenne tulee julmia susia, jotka eivät laumaa säästä, 30. ja teidän omasta joukostanne nousee miehiä, jotka väärää puhetta puhuvat, vetääkseen opetuslapset mukaansa. 31. Valvokaa sentähden ja muistakaa, että minä olen kolme vuotta lakkaamatta yötä ja päivää kyynelin neuvonut teitä itsekutakin...."

        1.Piet.5:1."..Vanhimpia teidän joukossanne minä siis kehoitan, minä, joka myös olen vanhin ja Kristuksen kärsimysten todistaja ja osallinen myös siihen kirkkauteen, joka vastedes on ilmestyvä: 2. kaitkaa teille uskottua Jumalan laumaa, ei pakosta, vaan vapaaehtoisesti, Jumalan tahdon mukaan, ei häpeällisen voiton tähden, vaan sydämen halusta, 3. ei herroina halliten niitä, jotka ovat teidän osallenne tulleet, vaan ollen laumalle esikuvina, 4. niin te, ylipaimenen ilmestyessä, saatte kirkkauden kuihtumattoman seppeleen..."


    • DoctorT

      Jos ja kun tulee ja kävihän hän hiljattain joillakin markkinoilla Hgissä, on poika isäänsä lahjattomampi!!

      DW aisti, tunsi ja erotti harhahenget ja niiden harjoittajat. Jos GW ei näin Hgissä tehnyt, on poika valitettavasti ajautunut pois totuudesta!

      • Jospa GW seuraa juokse poika juokse jalanjälkiä joka juoksi livets ordiin.. ?? Voi voi ja voi..


    • Anonyymi

      Rukoilkaa Gary Wilkersonin puolesta älkääkä arvostelko.

    • Anonyymi

      Kyllä rukoilu on se viimeinen keino tässä tapauksessa, missä GW on jopa liikkeen ja srkn johtaja!

      Ja jos hän ei älyä, eikä ole havainnut, kuinka harhassa ovat Hki, Seinäjoki ja moni muu srk Suomessa, NIIN EI OLE AISTIT TOTTUMUKSESTA HARJAANTUNEET EROTTAMAAN OIKEAA VÄÄRÄSTÄ!

      Ja kun näin kerran on, niin on aivan turha odottaa mitään, paitsi rahanmenoa!

    • Kyseessä siis väärän profeetan poika.

      Isänsä väitteet Jeesuksen paluusta epäonnistuivat ja hän päätyi itsetuhoiseen ratkaisuun.
      Ristin Voitto antoi silloin kehoituksen ruokavarastojen täyttämisestä.
      Ne helluntailaisten ruokavarastot on jo moneen kertaan mädäntyneet.

      • Anonyymi

        Äläpäs valehtele ei DW tappanut itseään.
        Lybya.


    • Anonyymi

      Gary ei ole tietojeni mukaan yhtä hyvä kuin David Willkerson. Mutta on hän todennäköisesti parempi kuin moni muu ulkomaalainen julistaja ellei ole sitten lähtenyt torontoilmiöön mukaan. Tietojeni mukaan David Willkerson oli kuolemaansa saakka torontolaisuutta vastaan. Joka on iso meriitti hänelle omissa silmissäni kun se torontoilmiö ei ole mikään siunaus vaan kirous eikä siihen pidä lähteä mukaan.

      • Anonyymi

        On arvostettavaa jos DW vastusti torontolaisuutta, mutta onko se kamalan iso meriitti jos sen "siunauksen" harhaisuuden näki ihan tavallinen takapenkin taaperokin? Viittaan itseeni. Jokaisen pitäisi nähdä jo kaukaa mistä siinäkin ilmiössä oli kyse.


      • Anonyymi

        Voin kertoa sinulle, ettei kaikki näe! Olen juuri saanut sanallisesti turpiini kokeneelta ja iäkkäältä, vielä aktiivilta saarnamieheltä kun yritin kertoa, että helluntai on melkonen hulluntai nykyään!

        Kun ei mene jakeluun, eikä huoli kasva vaikka kuinka laitan faktoja ja niiden takana olevia ihmisiä pöytään, niin mitä minä sitten voin!

        Terveenopin puolustaminen on kuulkaa iholle kovaa hommaa, karttu alkaa iskeä harniskaan mutta ei se mitään, son ilo, kun pappi hakkaa!!


    • Anonyymi

      En ole koskaan ymmärtänyt Wilkersonien jumalointia. Vaikka nuorena jopa harkitsin vapaaehtoistyötä David Wilkersonin Teen Challengessa. Paikan päällä käytyäni muutin mieleni ja päädyin muualle.

    • Anonyymi

      4Moos.14:16 Koska Herra ei kyennyt viemään tätä kansaa siihen maahan, jonka hän oli heille valalla vannoen luvannut, tappoi hän heidät erämaahan. Alaviite: 5Moos.9:28

    • Anonyymi

      Raamattua rivien välistä. Ilm.4:2 Biblia Ja kohta minä olin hengessä, ja katso, istui oli pantu, taivaaseen, ja istuimella oli (yksi) istuja. (ja valtaistuimella oli istuja) 1Kun.22:19. 2Aik.18:18. Ps.47:9. Jes.6:1. Siis missä on, toinen "Jumala" Jeesus?

    • Rauhan tervehdys täältä Seinäjoelta.

      "Sentähden me emme tästä lähtien tunne ketään lihan mukaan; jos olemmekin tunteneet Kristuksen lihan mukaan, emme kuitenkaan nyt enää tunne." - 2. Korinttolaiskirje 5:16

      Kuningas Daavidista syntyi Absalom aivan kuten Salomokin, kuten Aadamista syntyi Kain ja Aabel taikka Iisakista syntyi Jaakob ja Esau. Lihan perinnöllä ei näyttäisi olevan siis mitään taetta sille, että onko seuraava sukupolvi uskollinen Herralle vaiko ei.

      Jos jotakin markkinoidaan tällä tavalla, pitäisi katsoa että onkohän todella arvostetun isänsä poika hengellisessä mielessä. David Wilkersonilla varmasti on paljon hengellisiä lapsia ympäri maailmaa, jotka seuraavat David Wilkersonin esikuvaa, mutta onko Garylla, jota kutsutaan menestysteologisiin piireihin? Onko hänen sanomansa herättelevä pyhyyden sanoma, kuten isällään? Ja onko hän huutavan ääni erämaassa, joka paljastaa sanoa Benny Hinnin kaltaiset huijarit kuten David Wilkerson?

      Voitte itse tarkistaa mitä hän on puhunut, mutta en löytänyt mistään hänen teksteistänsä evankeliumia. Löysin sen sijaan puhetta siitä, kuinka Jumala ei hylkää, kuinka Jumala suo siunauksen, kuinka Jumala rakastaa sinua ja kuinka Jumala vastaa rukouksiin. Nämä kaikki ovat tietenkin totta totuudessa elävälle ja Kristuksessa kiinni riippuvalle, oikeastaan itsestään selvyyksiäkin, kun Kristus tulee Herraksi.

      Mikä on se Gary Wilkersonin syy, ettei hän julistaa parannusta, ei puhu armosta jonka syntiä katuva saa ja ei puhu profeetallista sanaa? Syy on tuossa, mitä aloittaja laittoi. Hän esiintyy ja esitellään maallisen isänsä poikana.

      "Ja isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, sillä yksi on teidän Isänne, hän, joka on taivaissa." - Matteus 23:9

      Johannes Kastajan synnyttyä hänelle haluttiin antaa joku lihan mukaan tuleva nimi, mutta Jumala oli hänen nimensä ilmoittanut ja se oli kummastus suvulle. Tämä tarkoittaa, että Johannes Kastajan armoituksella ei ollut mitään tekemistä sillä, mitä hänen isänsä oli lihan puolesta, kuten ei monella muullakaan. Tätä tarkoittaa Jeesuksen sanat, että älkää kutsuko isäksi ketään maan päällä.

      Garyn tulisi avata oma peltosarka, käydä itse tie läpi ja astua omat polkunsa. Tämä harvoin onnistuu kuitenkaan näin suuressa varjossa, vaan parhaillaankin syntyy Salomo, joka oli paljon huonompi kuin kuningas Daavid.

      Helluntailaisuudessa tämä sukulaisten suosiminen on isompikin ongelma, joka näkyy kun herätysliike vanhenee. Yhä useammat ovat sen ja sen poikia, jotka valitaan siitä syystä virkaan eikä siksi, että Herra olisi armoittanut.

      "Mutta jos te henkilöön katsotte, niin teette syntiä, ja laki näyttää teille, että olette lainrikkojia." - Jaakob 2:9

      Pahimmassa tapauksessa näin saatetaan periä vain isiltä juuri se puoli, mikä heissä lihan kautta olikin astian makua ja vajavaisuutta. Tästä puhuin taannoin puheen Isiltä peritty vaellus:
      https://youtu.be/CDLwo5Jnw54

      Kun jotkut pilkaten sanoo, että etsimme vikaa taustoista tai opetuksista, niin se on raamatullista koettelua, joka tulee kaikille tehdä katsomatta ihmiseen tai hänen nimeensä. Jumalalla ei ole lapsenlapsia eikä lapsenlapsenlapsiakaan, joka näkyy myös Mika Yrjölän kohdalla, jonka ero Toimi Yrjölään on kuin yöllä ja päivällä.

      Siunauksin, MM.

      • Anonyymi

        Juuri näin kuin Mauno sanoo. Jokainen on yksilö ja jokaisen sanoma koeteltakoon vaikka isänsä olisi kuinka hyvänä saarnaajana pidetty.


    • Anonyymi

      En lähde tänä vuonna kesäjuhlille Seinäjoelle. Menen pyhänä kirkkoon. Herra on sielläkin. Syy on nuorten musiikki. Ylistys ei ole mitään uutta. Daavid, Salomo, Paavali , Silas ylistivät Jumalaa. Kauhea meteli on nuorten lauluissa. Ei edes jymyjussien ottelussa ole sellaista ääntä. Ottelussa ei toki meteliä ole 90min. Vain esim. kun Puputti lyö juoksun, hyvä kiinniotto. Missä on lauluissa kielioppi? Suolla. Viime vuonna nuori mies huusi lauluissa täysillä!!! Vähempikin riittää. Useat laulut ovat tarkoituksella vieraita kuulijoille. Nuoret haluavat huomiota. Ylislauluissa on yleensä se vika, että sanoma on heikko. Saatetaan laulaa samaa kertoa 10 kertaa. Järjestäjät, Tuppurainen ym. 50% äänestä riittää sisätiloissa mitä on ollut viime vuosina.

    • Rauhan tervehdys.

      Koska asun Seinäjoella, olen tutkinut Sateet lähetä -iltojen taustoja ehkä enemmän kuin suurin osa ja minulta on useat pyytäneet kannanottoja, niin tässä kannanotto Summerfestiin.
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10220019504662779

      "Henkeä älkää sammuttako, profetoimista älkää halveksuko, mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on; karttakaa kaikenkaltaista pahaa." - 1. Tessalonikalaiskirje 5:19-22

      Siunauksin, MM.

      • Anonyymi

        Mauno on metsässä kuin pohohjammaan mänty


    • Anonyymi

      Sen sijaan, että kuuntelette joitain huijarisaarnaajia, katsokaa tosiasioita!

      Tässä eräs linkki, eräisiin tosiasioihin,
      Already Happened = On Jo Tapahtunut:
      https://twitter.com/m3t4_tr0n

      Tässä on joitain kuvia ja lyhytkertomuksia maailmalta, Lopun Ajan tapahtumista jotka todistetusti juuri NYT tapahtuvat, ilman huuhaa-ennusteluja.

      Tää ei sitten ole niille, pupupöksyille hellareille, jotka mieluummin työntävät päänsä pensaaseen ja uskovat, että paha varmasti tapahtuu "vasta huomenna", niinqu huijarijenkki vilkkersoniki ennustaa! Ja kerää rahat.

      Nämä uutiset eivät huijaa. Lue ja katso totuuskanavia!
      🔫🔫🔫

      Nyt joka suomalainen: mies, nainen ja lapsi selkäsuoraksi ja katse eteenpäin. Marssi "Sotilaspoika":
      https://www.youtube.com/watch?v=Nb33fjDkBH8
      ~

    • Anonyymi

      Gary Wilkerson Piti hyvät puheet Summerfestissä. Kannattaa kuunnella youtube-kanavalta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe