Milloin ne geishakuulat alkaa vaikuttaa?

Nainen1994

Olen 2kk käyttänyt smartballs kuulia noin 5 krt viikossa. Heti kun aloitin käytön niin ne pysyivät hyvin sisällä ja olisin voinut pitää niitä vaikka koko päivän sisällä ! Välillä ne unohtuivat sisälleni jopa sen koko päiväksi koska olivat niin huomaamattomat :) toki kävellessä ne välillä tuntuvat värisevänä :) mulla on uusi kumppani ja hän on yksi syy miksi aloin käyttää kuulia koska kumppanini on kertonut että hän on tottunut tosi tiukkaan tavaraan ja runkkaamisessakin käyttää kovaa voimaa ja itse en pysty niin kovaa puristusta seksissä antamaan mitä hän on tottunut ja eilen kysyin että onko hän huomannut muutosta mutta ei kuulemma ole :( Olen 1 lapsen äiti ja synnytyksestä 5 vuotta aikaa joten en tietenkään voi olla alhaalta niin tiukka kuin synnyttämättömät... Oon tehny sormi testin ja tunnen kyllä kovan puristuksen kun työnnän 2 sormea sisääni joten en kai sit niin löysä voi olla 🤔 kauan teillä meni kun teistä tuli kuulilla tosi tiukkoja alhaalta?

9

413

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikeemies

      Jos tää on totta ,niin sulla on ääliö poikaystävä, etkä taida itsekään olla ihan täysillä valoilla matkassa. Vanhohjen vertailu, runkkailu.. JA vitunpaskaa..

    • aikuinenmies33

      Jos tää on totta, on poikaystäväsi ääliö, etkä itsekään ole täysillä valoilla liikkeellä. Entisten vertailu, runkkailu, taidat olla pikkupilinen poikuli..

    • niiku.sillee

      Emätin supistuu ja laajenee tarpeen mukaan ilman kuulaharjoitteluakin. Nainen supistaa tarvitaessa ihan automaattisesti ja tiedostamattakin. Jos tämä ei tuo miehelle mielestään riittävää puristusta, vika ei ole naisessa vaan miehessä. Ei kiihotu ja laukea helposti.

    • Geminigirl

      Sinuna heittäisin tollaisen miehen mäkeen jos A.) Vertaa aiempia naisia ja seksin laatua.
      B.) Ei ole tyytyväinen seksiin vaikka yrität parhaasi.
      Ja minusta ei kuulosta siltä että olisit löysä alakerrasta jos kerta kuulat pysyvät hyvin, koska monesti käy niin että aloittaessa ne pyrkivät ulos 😁 käytätkö smartballs yhtä vai kahta kuulaa?

    • pottu

      Sano kumppanilles että sun exällä oli isompi, tässä sulle peniksenkasvatuskone.

    • Toivoa

      Ihmettelen, että miks olet tummoisen idiootin kanssa?? Eikö suhteessa, se henkinen yhteys ole tärkein, eikä alapään koko? Törkeää vielä verrata entiseen kumppaneihin ja itsessään hänessä vika on, eikä sinussa. Eroa ääliöstä..löydät kyllä paremmankin miehen, joka arvostaa sitä henkistäkin puolta.

    • yksinkertainenratkaisu

      Vaihda isompimunaiseen. Mulla ei riitä 2 sormea peittämään vartta erektiossa ja todennäköisesti on isommat sormet kuin sulla.

    • Deuce

      Mulla on melkein kaljatölkin paksunen ei oo tullu mieleen että tarttis kireempää ikinä paitsi kerran kun osu semmonen minne ois menny 1.5 litran pullo. 2 sormee on jo liian tiukka ainakin omasta mielestä.

    • 87676465543

      Joskus törmäsin tutkimukseen, että nykymiehillä on vaikeuksia nauttia yhdynnästä (miksei vanhemmillakin) kun katsovat pornoa ja runkkaavat itseään niin kovakouraisesti. Se on siis ihan miehesi itse aiheuttama ongelma, jos kuulat noin hyvin toimivat sulla niin alapäässäsi tai lantionpohjan lihaksissasi ei ole vikaa. Valitettavasti olet ihastunut itsekkääseen runkkariin. :( Parempiakin rakastajia on olemassa, älä uhraa häneen aikaasi ja itsetuntoasi. Jos ei hänelle kelpaa niin hän saa jatkaa runkkaamista. Kuulostaa inhottavalta tyypiltä vaikka kuinka lipevästi käyttytyisi muuten. Ihmisten ylipäänsä pitäisi pitää parempaa huolta itsestään ja varsinkin parisuhteeseen kannattaa ryhtyä vain jonkun sen arvoisen kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe