TOISINAJATTELIJOIDEN AJOJAHTI SUOMESSA ALKANUT

tetanus

Tapio Puolimatka halutaan savustaa ulos jyväskylän yliopistosta.Seksuaalivähemmistöt ovat tämän ajojahdin takana.Ne itse peräänkuuluttavat suvaitsevaisuutta mutta itse ne eivät sellaista siedä.Ne haluavat muuttaa koko yhteiskunnan omien arvojensa mukaisiksi.Poikia ja tyttöjä ei enää olisi.Jokainen voi mukamas valita itse sukupuolensa ja vaihtaa sen toiseksi jos vain haluaa.Nämä ovat täysin älyttömiä väitteitä.Suurin osa meistä syntyy tytöiksi ja pojiksi.Nyt tämä selkeä totuus halutaan hävittää.Seksuaalivähemmistöt haluavat päästä eroon kristillisiä arvoja tunnustavista henkilöistä kokjo yhteiskunnassa.Heille ei riitä se että heidät hyväksytään vaan he haluavat että nämä ihmiset erotetaan viroistaan koska he eivät suostu hyväksymään heidän älyttömiä mielipiteitään.

6

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pianseonedessä

      Tosinopeaa on ollut yhteiskunnan luisuminen itsenkeskeisean, nautinnonhakuiseen huuhaa kulttuuriin. Oikeastaan ainoa toimiva vaihtoehto olisi yhteisön jakaantuminen.

    • noei

      Näin on!
      Hulluksi menee!
      Ei mitään rajaa perverssiydelle!
      Näkee jo tämänkin sivuston pakkosyöttömainoksista, joissa perverssiys ja pornon pakkosyöttö kukoistaa!
      Ei satu ns. suvaitsevaistolle/tasa-arvo/ ihmisoikeus / vihapuhe/ym asiayhteydestään irrrotettua syytöstä esittävät ammatti loukkaantujat /-mielensäpahoittajat jokaisesta vihervasemmiston ihannoimaa maailmankuvaa rumentavaa tosiasiapohjaista ,peinteistä - ja mikä kaikkein kauhistavinta ja rikollisinta, kristillistä maailmankatsomusta edustavaa mielipiteestä/julkaisusta/tutkimuksesta.

      Jotta tässä olisi oikeasti aihetta tämän perverssiyden pakkosyötön ja pakkohyväksynnässä jollakin muulla miljoona kertaa aihetta paljon paljon perustellummin loukkaantua ja pahoittaa mielensä ihan joka ikinen päivä kun avaa tietokoneensa tai on jollakin tavalla tekemisissä lehdistön ym median kanssa!
      Ja toden totta siitä nämä itse -itsensä kaikkia muita korkeammalle korottaneet """"""ihmisoikeus taistelijat""" piittaavat p..an vertaa ! Siinä heidän "suvaitsevaisuutensa" , "moniarvoisuutensa" yms hömppä jolla he omatekoista sädekehäänsä koristelevat haisee niin että pahaa tekee!

      Älkää hyvät ihmiset antako ääniänne ja tukeanne näille antikristuksille, älkää kuunnelko niiden satuja ja seireenilauluja , joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa , he eivät ole sitä mitä väittävät he tuhoavat tämän koko yhteiskunnan , joka hyvässä vauhdissa onkin , heille merkitsee vain valta, muka vähemmistöjen ihmisoikeus yms asioilla ratsastaminen kuuluu juoneen.

    • töppäilevä_yliopisto

      Jyväskylän Yliopiston ylioppilaskunnan vasemmat laitahyökkääjät nyt hyökkäsivät umpivalheella: "Puolimatka rinnastaa homoseksuaalisuuden ja pedofilian"

      Samaa valhetta toistaa uudestaan ja uudestaan Helsingin Sanomat, vaikka on kahdesti haastatellut Puolimatkaa. Toivottavasti joutuu hesarikin vastuuseen valehtelemisestaan.

      Alla linkki erääseen käydyistä keskusteluista radiossa (58 minuuttia):
      http://www.permanto.fi/fi/web/alfatv/player/vod?assetId=10763988

      • läpysköjäon

        Hesarihan on lähinnä pelkkä kulttuurimarxismin äänitorvi. Sellaista läpyskää voi lukea lähinnä kun tulee mieleen tutkia, miten paljon propagandaa voidaankaan ns.uutisiin syöttää.


    • TotuusSattuuQC

      Helpottiko kun pääsitte vähän päästelemään höyryjä tänne?
      No nyt voitte sitten ottaa lusikan kauniiseen käteen ja todeta että elätte maallisessa ja ihmisoikeuksia kunnioittavassa länsimaassa. Täällä te saatta elää oman ummehtuneen uskonto- ja seksuaalikäsitystenne mukaan ihan vapaasti kunhan annatte meidän muiden sitten elää taas omaa elämäämme kuten me haluamme.

    • hohreevimo

      Aallolle korotettu homovero.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3417
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      155
      2057
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      200
      1722
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1633
    5. 80
      1145
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      267
      1010
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      125
      959
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      919
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      875
    Aihe