Miten reagoida

Kesäongelma

Olen miettinyt pääny puhki mitä toisen pään sisällä oikein liikkuu ja toisten näkökannat voisivat ehkä vähän auttaa minua ymmärtämään. Kyse on ex naisystävästäni. Seurustelimme 2015-2016 välisenä aikana ja kaikki meni aluksi hyvin, totta kai aina alkuhuumassa on ne pinkin rakkays kehykset päässä ja näkee vain ne asiat, mitkä tahtoo nähdä unohtaen kaikki ikävät asiat.

Olimme jo nuoria aikuisia ja hän alkoi pelata tietokoneella älyttömän paljon. Kahdeksan tuntia päivässä tietokoneella oli ihan normaalia ja viikonloppuna hän ei poistunut kuin kerran tai pari pakosta käyttämään koiraa pikaisesti pihalla. Hän haki jopa ruuan tietokoneen ääreen, kun ei malttanut olla erossa tietokoneesta.

Hiljalleen totta kai tämä alkoi nakertaa minua sisältäpäin, koska hänen kaikki toimintansa oli sidonnaisessa tietokoneeseen ja odotin ensin toivossa sitä, että se oli vain ohimenevää, mutta mikään ei muuttunut. Hän alkoi keksiä syitä, miksi hän haluaa pelata kuten kaverit ja hauskuun yms. Totta kai saa pelata, mutta mielestäni liika on liikaa. Hän unohti kaiken muun hänen huoneen ulkopuolella tapahtuvan. Koulu ja ihmissuhteet kärsivät kaikista eniten. Seuraavaksi yritin vihjailla nätisti hänelle ja hänen perheelleen , mitä mieltä olen asiasta (vähän niin kuin kepillä jäätä tyylillä).

Lopulta mikään ei toiminut ja aloin luopua toivosta ja aloin näyttää vihaisia tunteita hänen toimintaansa kohtaan jolloin hän leimasi minut narsistiksi, joka yrittää muuttaa hänet. Tämän jälkeen hän vaihtoi minut lennosta toiseen mieheen, joka pelasi netissä myös aina hänen kanssaan.

Meni vuosi ja olin oppinut suhtautumaan häneen välinpitämättömästi ja törmäsin häneen kaupassa. Hän oli itse poistanut eron jälkeen minut kaikista paikoista ja osoittanut toiminnallaan, että ei halua olla tekemisissäminun kanssani, joten hyväksyin sen hiljalleen. Kaupassa ajattelin, että olen tässä nyt vain ihan rauhassa jäitä hattuun tyylillä, mutta hän tuli luokseni sanoen vihaisesti, että minun pitäisi tervehtiä ja olla kohtelias hänelle. No tervehdin häntä ja hän poistui paikalta.

Nyt tänä vuonna hän on yrittänyt lähestyä minua ja sytyttää uudestaan sammunutta liekkiä. En tiedä yhtään, mitä tänä kahtena vuonna on todella tapahtunut, mutta toivoin aikoinaan vain hänen huomioivan muutkin asiat kuten tietokoneen ja pelit muiden nettikavereiden kanssa, mutta se oli hänelle liikaa.

Mitä minun pitäisi ajatella, mitä hänen päässään liikuu ja miten minun pitäisi toimia? En nää millään tavalla järkevänä seurustella hänen kanssaan, mutta osa minusta sanoo, että voisin ehkä joskus vaihdella kuulumisia, mutta toisaalta taas miksi?

5

738

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jjjjjj

      Näyttää kaipaavan sinua, voithan katsoa onko hän muuttunut. Tuo että vaihtoi sinut lennossa osoittaa että oli silloin kypsymätön, otti vain semmoisen joka hyväksyi hänet, mutta näköjään tuli peli pojankin kanssa ongelmia, ei varmaan saanut huomiota peli pojalta. Toivottavasti tajusi oman toimintansa ja mitä menetti.

      • Kesäongelma

        Kiitos näkökannastasi, arvostan sitä. Uskotko, että ystävyys tai jonkin asteinen kaveruus voisi onnistunua? Itse uskon siihen, mutta en tiedä haluanko ja kannattaako uhrata häneen enää aikaa. Uskoakseni hän pelaa yhä ja on usein vain pelimaailmoissaan ja siitä tulee vain ikäviä muistoja, kuinka hän aina vain otti minulta antamatta mitään takaisin. Mutta toisaalta onhan siinä se mahdollisuus, että olisin väärässä ja voisimme olla jonkinlaisissa väleissä. Hän kuitenkin oli iso palanen elämääni.


    • Hyväettävalitsi

      Ihan sama mutta mies trollasi 24/7 keskustelupalstoilla. Valvoi kaikki yöt, runkutteli naisten kans netissä, unohti uutiset, vaihtoi pornoon, oli kiukkunen väsyneenä, ärsyyntyi kaikesta sanomastani...valitsi trollauksen ja runkuttamisen.

    • Kaunotarjakulkuri

      Olen pahoillani miten kävi. Tuo 8 tuntia päivittäin koneella kuulostaa ihan teini-ikäisen touhulta. Ja että vie ruoankin koneen luo. Osoitti olevansa epäkypsä aikuiseen suhteeseen. Tuntui varmasti hyvin pahalta, että vielä samantien vaihtoi toiseen. Ja tuo miten ensimmäisellä kertaa lähestyi sinua, vihaisena, ei sekään kypsää käytöstä. Millä lailla on nyt lähestynyt ? Ole rehellinen itsellesi kun vastaat tähän ; haluaisitko että olisitte vielä pari ? Vai olisiko kaveruus se mikä sinulle sopisi ? Koska pelkään, että rikot sydämesi uudestaan. Ja tämän naisenalun pitäisi olla oikeasti muuttunut, että suhdetta kannattaisi miettiä sekuntiakaan. Ja harvoin naisen ja miehen kaveruus onnistuu, yleensä jommalle kummalle tulee tunteita toista kohtaan, muitakin kuin kaverillisia varsinkin kun olette entinen pari. Älä ainakaan anna hänen saada sinut samanlaiseen tilanteeseen kuin aiemmin, että olit kuin hänen palvelija. Näytä, että olet aikuinen mies ja vaadit häntä olemaan aikuinen nainen, joka antaa miehelle huomiota ja rakkautta jos suhdetta edes mietit. Ole jämäkkä ja voit asettaa ehtoja. Esimerkiksi kun näette vaikka kavereinakin, niin teette muuta kuin pelaatte. Lähdette vaikka elokuviin ja syömään. Nyt hänen pitäisi näyttää että on valmis tekemään asioita puolestasi vaikka olisitte ainakin alkuun vain kavereita. Ja että hän käyttää aikaansa opiskeluun tai työhön eikä vain pelaamiseen. Ole varovainen, ettei hän särje sydäntäsi taas. Vaikutat niin mukavalta ja toivon, että löydät arvoisesi naisen vielä.

      • Kesäongelma

        Olet oikeassa. Olen miettinyt viime aikoina juuri näitä asioita ja tehnyt päätöksen, että en enää ole tämän henkilön kanssa tekemisissä. Päätös ei ollut helppo, mutta elämässä on tehtävä päätöksiä joiden kanssa voi elää ja tulin siihen tulokseen, että toista ihmistä ei voi rakastaa täydestä sydämestä kuin kerran. Voimme verrata tätä sydämen särkymistä peilin särkymiseen. Se voidaan kyllä korjata aina, mutta säröt jäävät aina jäljelle. En koskaan unohda ihmistä jotka ovat tukena vaikeina aikoina, enkä niitä jotka jättävät laivan vaikeina aikoina. Minun piti vain hieman järkeillä asioita, koska rakkaus on joskus sokea, sillä se ei nää mitä ei tahdo. On otettava ne pinkit rakkaus kehykset pois päästä ja katsottava tilanteen varjo puoletkin.

        Jos mikään ei todella ole muuttunut niin kuin ilmeisestikin tässäkin tilanteessa, paikallaan polkemista. On kuulema oppinut puhumaan asioista enemmän ja nostamaan kissan pöydälle, josta nostan hänelle hattua. Mielestäni kuitenkin pelkästään ongelman tiedostaminen ei riitä. Voimme tiedostaa monenlaisia ongelmia . Oli kyse ihmissuhteista, koulusta, työstä tai mistä tahansa, mikä ei etene pelkästään ihmettelemällä ja puhumalla. Ne vaativat huolenpitoa ja työtä asioiden eteen. Monesti haluamme vaikka ja mitä, mutta emme ole valmiita tekemään sen eteen mitään duunia. En pidä ihmisistä, jotka aina puhuvat ja puhuvat, mutta mitään ei koskaan tapahdu.

        Lopuksi kiitän sinua vielä todella asiallisesta kommentistasi!:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe