Suomi pyrkii varautumaan jopa 100 000

pitääkö-tämä-hyväksyä

turvapaikanhakijaan, kertoo Aamulehti
https://www.oikeamedia.com/o1-78219

Migrin tulosalueen johtaja: "Kyllä me siitä sadastatuhannesta selviämme, jos sellainen tilanne tulee"

Vastaanottokeskuksissa on tällä hetkellä 11 400 turvapaikanhakijaa, joista noin 9 000 on saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen.

Turvapaikanhakijoiden ahdistuksen kasvusta ja ilmapiirin kiristymisestä vastaanottokeskuksissa on puhuttu siitä lähtien, kun suuri määrä länsimaalaisiin tapoihin tottumattomia maailmanmatkaajia vuonna 2015 rantautui Suomen maaperälle "hakemaan turvapaikkaa".....

23

312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pennanenperkele

      Valtavat määrät Vuohennussijoita Vokeissa odottaen irtipääsyä!
      Lisää tuodaan pimeillä lennoilla öisin kansalta salaa!
      Raiskuumarkkinat odottaa suomineitoa!

    • asiatesille

      Milloin annetaan selkeät summat mitä tuli 2015-2018 veronmaksajillemme maksamaan.Tuota ei ole missään näytetty.Siis koko ruljanssin kustannukset esiin.Ja mitä se tekee kansalaistamme kohden.Näin voidaan arvioida mitä tuo 100000 joukko tulisi meille maksamaan.

      • Tilanne.hallinnassa

        Mitä sinä sillä tiedolla teet, kun tulija pääsee tulemaan on hänestä kuluja haluaisimmeko vai ei.
        Realisesti ajateltuna ei mitään massamuuttoa ole odotettavissa ja entisten määrää hupenee.


      • tiedossa_kulkusirkkoja

        Suomi pyrkii varautumaan jopa 100 000 turvapaikanhakijaan – Migrin pitäisi neuvotella maakuntien kanssa, mutta ennen sote-lakeja ei ole neuvottelukumppania
        https://www.aamulehti.fi/uutiset/suomi-pyrkii-varautumaan-jopa-100-000-turvapaikanhakijan-aaltoon-migrin-pitaisi-neuvotella-maakuntien-kanssa-mutta-ennen-sote-lakeja-ei-ole-neuvottelukumppania-201117887/
        "Sote-solmu hankaloittaa laajaan maahantuloon varautumista. Migrin pitäisi tehdä suunnitelmia maakuntien kanssa, mutta lainsäädäntö laahaa. Alueellisia suunnitelmia turvapaikanhakijoihin varautumiseen on päivitetty toistaiseksi vaihtelevasti."

        Aamulehti kokoomusmedian ykkösnyrkkejä tietää kyllä missä mennään, eli ovatko Orpo, Mykkänen ja Sipilä tilanneet jättisatsin pakolaisbisneksen rikastuttajia lisää?

        Tilatuista tulijoista on tehty jo sisäministeriön raporttikin:

        Sisäministeriö valmistautuu kriisitilanteissa massamaahanmuuttoon mutta ei rajojen sulkemiseen
        https://www.kansalainen.fi/sisaministerio-valmistautuu-kriisitilanteissa-massamaahanmuuttoon-mutta-ei-rajojen-sulkemiseen/
        "Sisäministeriö julkaisi vuoden 2017 lokakuussa raportin, jossa käsiteltiin turvapaikanhakijoiden vastaanottoa kolmen eri skenaarion näkökulmasta: Suomeen saapuu korkeintaan 10 000, 100 000 tai jopa yli miljoona turvapaikanhakijaa vuodessa

        Raportin mukaan alle 10 000 turvapaikanhakijaa vuodessa olisi normaali tilanne, 100 000 hakijaa vuodessa olisi vuoden 2015-2016 kaltainen “iso episodi”, ja huomattavasti suurempi tilanne, 1 000 000 turvapaikanhakijaa vuodessa liittyisi vakavaan globaaliin tai alueelliseen kriisiin.

        Raportti käsitteli Suomen sisäisiä tilanteita, jotka aiheutuisivat erilaisten turvapaikanhakijamäärien maahantulosta sekä tilanteen vaatimia toimenpiteitä."

        .

        Onko rajavalvonta ajettu alas vai miksi tänne voi marssia tuosta vaan 100 000 ihmistä ja meidän pitää olla etukäteen siihen varautuneita? Kyllä huutaa tämäkin maa omaa orbania, joka viheltää tuon hullun pelin poikki.

        Miksi Suomi pyrkii varautumaan?? Siis ketkä muut kuin maahanmuuttoa haluavat ja miten he pyrkivät varautumaan? Onko tiedossa että tulijat jo odottaa kohta rajan takana? Onko viranomaisemme ilmoittaneet jo jonnekin, että tänne vain ainakin satatuhatta ja tervetuloa? Tuleeko

        Venäjän kautta samaa jengiä kuin aikaisemminkin , eli Lähi-Idän miehiä, vai onko Venäjä mainittuna reittinä vain russofoobikkojen heitto ja tulijoita tuleekin taas lännestä?

        Saako kaikki tulijat vaeltaa oitis Etelä-Suomeen ja pääkaupunkiseudulle? Kun erilaisilla tuilla elätettävien määrät sitten isoissa Etelän kaupungeissa kasvaa saako Etelä-Suomi kuntineen pitää verorahansa itse sen jälkeen kun valtio lopettaa tukemisen kaikkien yhteisistä verovaroista?

        Kuinka paljon täytyy perustaa ihan vain mielenterveysongelmia käsitteleviä turvapaikkakeskuksia noiden mahdollisten uusien tulijoiden takia? Miten kalliiksi kaikki tuo tulee, saako sitä kysyä ja saako ikinä vastausta? Kun se raha on, kuten ennenkin aina, pois joiltain muilta onko se jatkossakin ja edelleen pois vanhusten ,vammaisten, lasten ja sairaiden hyvinvoinnista sitä edelleen huonontaen mikä on kauhistus? Kestääkö kansa tämän iskun?

        Nykyisen sinivihreän hallituksen tavoite on saada yrityksiin puoli-ilmaista työvoimaa. Se viisi prosenttia kansasta joiden asiaa hallitus ajaa, kiittää. Kokoomusta en yhtään ihmettele, se on myynyt isänmaan asian kapitalismin alttarille tämän vuosituhannen alusta alkaen ja tienaa pakolaisbisneksellä. Keskustaa ei vanha alkiolainen oppi muka keskustalaisen puheenjohtajansa (niin umpimusta kokoomuslainen kuin voi olla) johdolla kiinnosta enää lainkaan. Täältä pikkukaupungista katsottuna, täältä jossa on 300 hengen vok ollut jo useamman vuoden, ei turvapaikanhakijoiden määrän lisääminen todellakaan tunnu hyvälle.

        Kansa on tehnyt porvarihallituksen toimista jo omat johtopäätöksensä:

        Ylen kannatusmittaus: Demareista selkeästi suosituin puolue, sinisten tulevaisuus näyttää entistä synkemmältä
        https://yle.fi/uutiset/3-10343087
        "Tutkijan mukaan perussuomalaisten ja vihreiden heikentyneet luvut selittyvät vain pieniltä osin kohuista, joihin puolueet ovat joutuneet viime viikkoina."


    • realismi______

      Ennemmin Suomesta rahat loppuu kun hyväuskoiset hölmöt?

    • harvinaisenviisata

      https://www.kansalainen.fi/tsekin-paaministeri-afrikkalaiset-saapuvat-eurooppaan-sosiaaliturvan-vuoksi-eivatka-halua-tehda-tyota/

      Tsekki ottaa vastaan maahanmuuttajia saman kulttuuripiirin maista eikä hyväksy EU:n tyrkyttämää monikulttuurisuutta.

      Tsekin pääministeri Andrej Babiš keskusteli maahanmuuttopolitiikasta ja kertoi, että Tsekki ei ota vastaan maahanmuuttoa Afrikasta. Hänen mukaansa tsekkiläiset yritykset eivät halua palkata afrikkalaisia.

      – Yrityksemme eivät halua palkata afrikkalaisia. He haluavat ihmisiä Ukrainasta, Mongoliasta, Serbiasta, pääministeri totesi.

      Babišin mukaan Tsekillä ja sen yrityksillä on oikeus tehdä itse ratkaisunsa, ja maahanmuuttajat eivät kuitenkaan työllistyisi.

      • Vai.kuinka

        Todellisuudessa ihmisen ihonväri vaikuttaa.


    • syylliset-tuomiolle

      Näillä ennusteilla tilataan lisää orjatyömarkkinavoimaa Suomeen. Kokoomuksen toimesta ennustettiin 2015 samalla lailla ja kuntia kehoitettiin varautumaan valtaviin pakolaislaumoihin.

      Valtiovarainministeri Orpo on enemmän kuin SYYLLINEN suomalaisten altistamiseksi maahanmuuton maksajaksi ja kärsijäksi. Hän oli 2015 sisäministeri ja hänen vastuualueeseensa kuului maahanmuuttoasiat. Orpo seisoi kädet suorina ja huuli pyöreänä viikkoja, kun maahamme marssi mm. Irakin armeijan sotilaita ja sotilaspoliiseja.

      Kuinka paljon tuolloin maahamme saapui ihmisiä, joita ei kirjattu mihinkään ja koskaan.

      Sitä ei tiedä kukaan. Ja kaikki kokoomus-oikeistolaisen hallituksen aikana.

      • Jotain.laitaa

        Samalla voit syyttää koko eurooppaa, mitä Orpo yksin olisi voinut tehdä, mitä Halla-aho on tehdyt vaikka valjastanut koko puolueensa räkättämään.
        Maahanmuutto ei ole läheskään tärkein asia, tärkein on talouden hoito ja siinä on Orpo onnistunut.


      • vaalibudjetointia
        Jotain.laitaa kirjoitti:

        Samalla voit syyttää koko eurooppaa, mitä Orpo yksin olisi voinut tehdä, mitä Halla-aho on tehdyt vaikka valjastanut koko puolueensa räkättämään.
        Maahanmuutto ei ole läheskään tärkein asia, tärkein on talouden hoito ja siinä on Orpo onnistunut.

        Orpo ei ole tehnyt mitään taloudenhoidollisia toimenpiteitä, jotka olisivat nostattaneet Suomen taloutta.

        Päinvastoin. Orpo on lisännyt pysyväisluonteisia menoja, minkä vuosi velkaa otetaan vajaat 2 miljardia euroa lisää, vaikka hallituksen mukaan hyvin pyyhkii.

        Kuinka ristiriitaisia kertomuksia tämä oikeistohallitus viitsiikin kansalle kertoa.


      • kaikki_väärin
        vaalibudjetointia kirjoitti:

        Orpo ei ole tehnyt mitään taloudenhoidollisia toimenpiteitä, jotka olisivat nostattaneet Suomen taloutta.

        Päinvastoin. Orpo on lisännyt pysyväisluonteisia menoja, minkä vuosi velkaa otetaan vajaat 2 miljardia euroa lisää, vaikka hallituksen mukaan hyvin pyyhkii.

        Kuinka ristiriitaisia kertomuksia tämä oikeistohallitus viitsiikin kansalle kertoa.

        Orpo päinvastoin vähentää työläisten, työttömien ja pienituloisten tuloja, joka hidastaa kotimaan kysyntää ja talouskasvua.


      • 32fggg
        Jotain.laitaa kirjoitti:

        Samalla voit syyttää koko eurooppaa, mitä Orpo yksin olisi voinut tehdä, mitä Halla-aho on tehdyt vaikka valjastanut koko puolueensa räkättämään.
        Maahanmuutto ei ole läheskään tärkein asia, tärkein on talouden hoito ja siinä on Orpo onnistunut.

        "Maahanmuutto ei ole läheskään tärkein asia, tärkein on talouden hoito "

        Talouden hoito? Kuvitteletko onneton että Suomen talous selviää 100000 lisäpummista? Asunnot, uudet vaatteet, uudet iPhonet, ajokortit ja diskorahat.


    • olensuomalainen

      Pohditaan miksi olemme tähän tulleet.Mielestäni se vyörytys millä tänne työnnettiin lähinnä nuoria miehiä pakolaisina,nykyisinä turvapaikan hakijoina ns.maahanmuuttajina.Ylenpalttisilla ylläpidoilla,hyyssäyksillä.Se jos mikä saa kansan oikeustajun maksajana koetuksella.Eikä saanut puhua tai olit rasisti.Joten asiasta piti vaieta tai kontrolli iski kaikessa laajuudessaan.Se on suurin syy.Maahanmuuttajat ovat kontrollin alaisesti tänne tulleet ja hankkivat oman elantonsa,työnsä.

      • syyt_on_selvillä

        Rahamafia huomasi että Eurooppaan ja Suomeen tuotetuilla nuorilla elintasosurffareilla tienaa 135 kertaisesti sen mitä heidän auttamisensa omassa maassaan tai oman kulttuuripiirin pakolaiskeskuksissa EU-rajojen ulkopuolella Pohjois-Afrikassa ym. maksaisi.

        .

        Oxfordin yliopiston professori: Pakolaisten auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen
        https://www.kansalainen.fi/oxfordin-yliopiston-professori-pakolaisten-auttaminen-kotimaissa-135-kertaa-tehokkaampaa-kuin-eurooppaan-tuominen/
        "Oxfordin yliopiston professorin mukaan länsimaat voisivat auttaa 135 pakolaista heidän omissa maissaan samalla rahamäärällä minkä yhden pakolaisen ylläpitäminen Euroopassa maksaa.
        Professori Paul Collier puhui Tanskan sosiaalidemokraattien konferenssissa Kööpenhaminassa viime viikolla ja torjui ajatuksen pakolaisten tuomisesta Eurooppaan.

        – Käytämme 135 dollaria jokaista tänne tulevaa kohden siinä missä käytämme yhden dollarin jokaista paikallisesti autettavaa kohden. Kotimaahansa jäävät ovat yleensä paljon heikompia kuin ne, joilla on voimavaroja lähteä Eurooppaan, Collier totesi.

        Paul Collier on Oxfordin yliopiston professori ja yksi maailman johtavista kehitysmaiden asiantuntijoista. Hän uskoo, että eliitti johtaa vastuutonta ja epäeettistä maahanmuuttopolitiikkaa, jossa autetaan vain muutamia monien kustannuksella. Hänen mukaansa EU:n tulisi sulkea rajat ja tehdä investointeja lähialueilleen."

        .

        Pakolaisbisnes veronmaksajien rahoilla se on joka kannattaa 135 kertaa enemmän "Hei me tienataan tällä fantsua!" Stubb, Orpo, Sipilä, Mykkänen..

        Lisäksi kokoomus ja kepu haluavat tietenkin ulkomaista halpatyövoimaa massoittain, joka korvaisi liian kalliiksi katsotun suomalaisen tes-palkatun työvoiman. Eli työvoiman tarveharkinnan poistolla ETA:n ja EU:n ulkopuoliselta työvoimalta porvaripuolueet pyrkivät Suomalaisen työn ulosliputukseen ja korvaamiseen ulkomaisella halpatyövoimalla.

        Kaksi tärkeintä syytä miksi Suomen turvapaikanhakijamäärä kasvoi 2015 Euroopan eniten kokonaiset 822% ja itse asissa EU-maiden ylivoimaisesti suurin, kakkosena olleessa Unkarissa kasvu oli "vain" 323%!

        .

        Näin räikeitä ovat erot turvapaikanhakijoiden määrissä: Suomi 32 000, Espanja 14 000
        https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/176095-nain-raikeita-ovat-erot-turvapaikanhakijoiden-maarissa-suomi-32-000-espanja-14-000
        "Turvapaikanhakijoiden määrä kasvoi viime vuonna EU-maista eniten Suomessa. Suomeen tuli Eurostatin http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Asylum_quarterly_report perjantaina julkistamien tilastojen mukaan viime vuonna 31 150 turvapaikanhakijaa. Määrä on 822 prosenttia suurempi kuin edellisvuonna.

        Esimerkiksi Suomea suurempaan Espanjaan turvapaikanhakijoita saapui viime vuonna 14 6000. Eniten turvapaikanhakijoita tuli Saksaan, lähes 442 000. Suhteessa vastaanottavan maan väestöön turvapaikanhakijoita tuli eniten Unkariin, Ruotsiin, Itävaltaan ja Suomeen."


    • täyttä-asiaa
    • nimikeen

      milä nimekkeellä noita nänne tulee tulevaisuudessa kun nuo sodatkin tuppaa loppumaa,

    • AhneetPolitiikanSekopäät

      Muutama vain omaa etua poliittinen lahjottu paskiainen yrittää rahdata -ihan sama mitä vaan matuja- Suomeen.
      Keitähän nämä ahneet kunniattomat paskiaiset mahtavat olla ?

    • eussaan

      suomi kai ottaa kohteliasuuttaan eussa kun baltian maat löivät topin, vaikka saavat ennemän eu tukia henkilöä kohden kuin suomessa.

    • PersuÄÖ69

      Isäm maaliset persu natsit liiottellee maahan muutto asiata ja ne tekkee ropa kantaa ootellessaa sitä isova jytkyvä ja hillo toloppaa ensi vaaliloissa silimät kiiluven & vesi kielellä... Heh.

      • realismi______

        Toisaalta ainoastaan Persut vastustavat nykyistä rajat auki politiikkaa ei jää muuta järkevää vaihtoehtoa?


    • pilit

      suomen eu politiikka on samanlaista kuin suomen jalkapallo peli em kisoissa häviö on aina voitto,

    • degedgddg

      koskas alkaa rytistä länsirajat?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe