Suomi pyrkii varautumaan jopa 100 000

turvapaikanhakijaan, kertoo Aamulehti
https://www.oikeamedia.com/o1-78219

Migrin tulosalueen johtaja: "Kyllä me siitä sadastatuhannesta selviämme, jos sellainen tilanne tulee"

Vastaanottokeskuksissa on tällä hetkellä 11 400 turvapaikanhakijaa, joista noin 9 000 on saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen.

Turvapaikanhakijoiden ahdistuksen kasvusta ja ilmapiirin kiristymisestä vastaanottokeskuksissa on puhuttu siitä lähtien, kun suuri määrä länsimaalaisiin tapoihin tottumattomia maailmanmatkaajia vuonna 2015 rantautui Suomen maaperälle "hakemaan turvapaikkaa".....
1
Ilmoita


Valtavat määrät Vuohennussijoita Vokeissa odottaen irtipääsyä!
Lisää tuodaan pimeillä lennoilla öisin kansalta salaa!
Raiskuumarkkinat odottaa suomineitoa!
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Milloin annetaan selkeät summat mitä tuli 2015-2018 veronmaksajillemme maksamaan.Tuota ei ole missään näytetty.Siis koko ruljanssin kustannukset esiin.Ja mitä se tekee kansalaistamme kohden.Näin voidaan arvioida mitä tuo 100000 joukko tulisi meille maksamaan.
2 VASTAUSTA:
Mitä sinä sillä tiedolla teet, kun tulija pääsee tulemaan on hänestä kuluja haluaisimmeko vai ei.
Realisesti ajateltuna ei mitään massamuuttoa ole odotettavissa ja entisten määrää hupenee.
Suomi pyrkii varautumaan jopa 100 000 turvapaikanhakijaan – Migrin pitäisi neuvotella maakuntien kanssa, mutta ennen sote-lakeja ei ole neuvottelukumppania
https://www.aamulehti.fi/uutiset/suomi-pyrkii-varautumaan-jopa-100-000-turvapaikanhakijan-aaltoon-migrin-pitaisi-neuvotella-maakuntien-kanssa-mutta-ennen-sote-lakeja-ei-ole-neuvottelukumppania-201117887/
"Sote-solmu hankaloittaa laajaan maahantuloon varautumista. Migrin pitäisi tehdä suunnitelmia maakuntien kanssa, mutta lainsäädäntö laahaa. Alueellisia suunnitelmia turvapaikanhakijoihin varautumiseen on päivitetty toistaiseksi vaihtelevasti."

Aamulehti kokoomusmedian ykkösnyrkkejä tietää kyllä missä mennään, eli ovatko Orpo, Mykkänen ja Sipilä tilanneet jättisatsin pakolaisbisneksen rikastuttajia lisää?

Tilatuista tulijoista on tehty jo sisäministeriön raporttikin:

Sisäministeriö valmistautuu kriisitilanteissa massamaahanmuuttoon mutta ei rajojen sulkemiseen
https://www.kansalainen.fi/sisaministerio-valmistautuu-kriisitilanteissa-massamaahanmuuttoon-mutta-ei-rajojen-sulkemiseen/
"Sisäministeriö julkaisi vuoden 2017 lokakuussa raportin, jossa käsiteltiin turvapaikanhakijoiden vastaanottoa kolmen eri skenaarion näkökulmasta: Suomeen saapuu korkeintaan 10 000, 100 000 tai jopa yli miljoona turvapaikanhakijaa vuodessa

Raportin mukaan alle 10 000 turvapaikanhakijaa vuodessa olisi normaali tilanne, 100 000 hakijaa vuodessa olisi vuoden 2015-2016 kaltainen “iso episodi”, ja huomattavasti suurempi tilanne, 1 000 000 turvapaikanhakijaa vuodessa liittyisi vakavaan globaaliin tai alueelliseen kriisiin.

Raportti käsitteli Suomen sisäisiä tilanteita, jotka aiheutuisivat erilaisten turvapaikanhakijamäärien maahantulosta sekä tilanteen vaatimia toimenpiteitä."

.

Onko rajavalvonta ajettu alas vai miksi tänne voi marssia tuosta vaan 100 000 ihmistä ja meidän pitää olla etukäteen siihen varautuneita? Kyllä huutaa tämäkin maa omaa orbania, joka viheltää tuon hullun pelin poikki.

Miksi Suomi pyrkii varautumaan?? Siis ketkä muut kuin maahanmuuttoa haluavat ja miten he pyrkivät varautumaan? Onko tiedossa että tulijat jo odottaa kohta rajan takana? Onko viranomaisemme ilmoittaneet jo jonnekin, että tänne vain ainakin satatuhatta ja tervetuloa? Tuleeko

Venäjän kautta samaa jengiä kuin aikaisemminkin , eli Lähi-Idän miehiä, vai onko Venäjä mainittuna reittinä vain russofoobikkojen heitto ja tulijoita tuleekin taas lännestä?

Saako kaikki tulijat vaeltaa oitis Etelä-Suomeen ja pääkaupunkiseudulle? Kun erilaisilla tuilla elätettävien määrät sitten isoissa Etelän kaupungeissa kasvaa saako Etelä-Suomi kuntineen pitää verorahansa itse sen jälkeen kun valtio lopettaa tukemisen kaikkien yhteisistä verovaroista?

Kuinka paljon täytyy perustaa ihan vain mielenterveysongelmia käsitteleviä turvapaikkakeskuksia noiden mahdollisten uusien tulijoiden takia? Miten kalliiksi kaikki tuo tulee, saako sitä kysyä ja saako ikinä vastausta? Kun se raha on, kuten ennenkin aina, pois joiltain muilta onko se jatkossakin ja edelleen pois vanhusten ,vammaisten, lasten ja sairaiden hyvinvoinnista sitä edelleen huonontaen mikä on kauhistus? Kestääkö kansa tämän iskun?

Nykyisen sinivihreän hallituksen tavoite on saada yrityksiin puoli-ilmaista työvoimaa. Se viisi prosenttia kansasta joiden asiaa hallitus ajaa, kiittää. Kokoomusta en yhtään ihmettele, se on myynyt isänmaan asian kapitalismin alttarille tämän vuosituhannen alusta alkaen ja tienaa pakolaisbisneksellä. Keskustaa ei vanha alkiolainen oppi muka keskustalaisen puheenjohtajansa (niin umpimusta kokoomuslainen kuin voi olla) johdolla kiinnosta enää lainkaan. Täältä pikkukaupungista katsottuna, täältä jossa on 300 hengen vok ollut jo useamman vuoden, ei turvapaikanhakijoiden määrän lisääminen todellakaan tunnu hyvälle.

Kansa on tehnyt porvarihallituksen toimista jo omat johtopäätöksensä:

Ylen kannatusmittaus: Demareista selkeästi suosituin puolue, sinisten tulevaisuus näyttää entistä synkemmältä
https://yle.fi/uutiset/3-10343087
"Tutkijan mukaan perussuomalaisten ja vihreiden heikentyneet luvut selittyvät vain pieniltä osin kohuista, joihin puolueet ovat joutuneet viime viikkoina."
+Lisää kommentti
Ennemmin Suomesta rahat loppuu kun hyväuskoiset hölmöt?
Ilmoita
https://www.kansalainen.fi/tsekin-paaministeri-afrikkalaiset-saapuvat-eurooppaan-sosiaaliturvan-vuoksi-eivatka-halua-tehda-tyota/

Tsekki ottaa vastaan maahanmuuttajia saman kulttuuripiirin maista eikä hyväksy EU:n tyrkyttämää monikulttuurisuutta.

Tsekin pääministeri Andrej Babiš keskusteli maahanmuuttopolitiikasta ja kertoi, että Tsekki ei ota vastaan maahanmuuttoa Afrikasta. Hänen mukaansa tsekkiläiset yritykset eivät halua palkata afrikkalaisia.

– Yrityksemme eivät halua palkata afrikkalaisia. He haluavat ihmisiä Ukrainasta, Mongoliasta, Serbiasta, pääministeri totesi.

Babišin mukaan Tsekillä ja sen yrityksillä on oikeus tehdä itse ratkaisunsa, ja maahanmuuttajat eivät kuitenkaan työllistyisi.
1 VASTAUS:
Todellisuudessa ihmisen ihonväri vaikuttaa.
+Lisää kommentti
Näillä ennusteilla tilataan lisää orjatyömarkkinavoimaa Suomeen. Kokoomuksen toimesta ennustettiin 2015 samalla lailla ja kuntia kehoitettiin varautumaan valtaviin pakolaislaumoihin.

Valtiovarainministeri Orpo on enemmän kuin SYYLLINEN suomalaisten altistamiseksi maahanmuuton maksajaksi ja kärsijäksi. Hän oli 2015 sisäministeri ja hänen vastuualueeseensa kuului maahanmuuttoasiat. Orpo seisoi kädet suorina ja huuli pyöreänä viikkoja, kun maahamme marssi mm. Irakin armeijan sotilaita ja sotilaspoliiseja.

Kuinka paljon tuolloin maahamme saapui ihmisiä, joita ei kirjattu mihinkään ja koskaan.

Sitä ei tiedä kukaan. Ja kaikki kokoomus-oikeistolaisen hallituksen aikana.
4 VASTAUSTA:
Samalla voit syyttää koko eurooppaa, mitä Orpo yksin olisi voinut tehdä, mitä Halla-aho on tehdyt vaikka valjastanut koko puolueensa räkättämään.
Maahanmuutto ei ole läheskään tärkein asia, tärkein on talouden hoito ja siinä on Orpo onnistunut.
Jotain.laitaa kirjoitti:
Samalla voit syyttää koko eurooppaa, mitä Orpo yksin olisi voinut tehdä, mitä Halla-aho on tehdyt vaikka valjastanut koko puolueensa räkättämään.
Maahanmuutto ei ole läheskään tärkein asia, tärkein on talouden hoito ja siinä on Orpo onnistunut.
Orpo ei ole tehnyt mitään taloudenhoidollisia toimenpiteitä, jotka olisivat nostattaneet Suomen taloutta.

Päinvastoin. Orpo on lisännyt pysyväisluonteisia menoja, minkä vuosi velkaa otetaan vajaat 2 miljardia euroa lisää, vaikka hallituksen mukaan hyvin pyyhkii.

Kuinka ristiriitaisia kertomuksia tämä oikeistohallitus viitsiikin kansalle kertoa.
vaalibudjetointia kirjoitti:
Orpo ei ole tehnyt mitään taloudenhoidollisia toimenpiteitä, jotka olisivat nostattaneet Suomen taloutta.

Päinvastoin. Orpo on lisännyt pysyväisluonteisia menoja, minkä vuosi velkaa otetaan vajaat 2 miljardia euroa lisää, vaikka hallituksen mukaan hyvin pyyhkii.

Kuinka ristiriitaisia kertomuksia tämä oikeistohallitus viitsiikin kansalle kertoa.
Orpo päinvastoin vähentää työläisten, työttömien ja pienituloisten tuloja, joka hidastaa kotimaan kysyntää ja talouskasvua.
Jotain.laitaa kirjoitti:
Samalla voit syyttää koko eurooppaa, mitä Orpo yksin olisi voinut tehdä, mitä Halla-aho on tehdyt vaikka valjastanut koko puolueensa räkättämään.
Maahanmuutto ei ole läheskään tärkein asia, tärkein on talouden hoito ja siinä on Orpo onnistunut.
"Maahanmuutto ei ole läheskään tärkein asia, tärkein on talouden hoito "

Talouden hoito? Kuvitteletko onneton että Suomen talous selviää 100000 lisäpummista? Asunnot, uudet vaatteet, uudet iPhonet, ajokortit ja diskorahat.
+Lisää kommentti
Pohditaan miksi olemme tähän tulleet.Mielestäni se vyörytys millä tänne työnnettiin lähinnä nuoria miehiä pakolaisina,nykyisinä turvapaikan hakijoina ns.maahanmuuttajina.Ylenpalttisilla ylläpidoilla,hyyssäyksillä.Se jos mikä saa kansan oikeustajun maksajana koetuksella.Eikä saanut puhua tai olit rasisti.Joten asiasta piti vaieta tai kontrolli iski kaikessa laajuudessaan.Se on suurin syy.Maahanmuuttajat ovat kontrollin alaisesti tänne tulleet ja hankkivat oman elantonsa,työnsä.
1 VASTAUS:
Rahamafia huomasi että Eurooppaan ja Suomeen tuotetuilla nuorilla elintasosurffareilla tienaa 135 kertaisesti sen mitä heidän auttamisensa omassa maassaan tai oman kulttuuripiirin pakolaiskeskuksissa EU-rajojen ulkopuolella Pohjois-Afrikassa ym. maksaisi.

.

Oxfordin yliopiston professori: Pakolaisten auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen
https://www.kansalainen.fi/oxfordin-yliopiston-professori-pakolaisten-auttaminen-kotimaissa-135-kertaa-tehokkaampaa-kuin-eurooppaan-tuominen/
"Oxfordin yliopiston professorin mukaan länsimaat voisivat auttaa 135 pakolaista heidän omissa maissaan samalla rahamäärällä minkä yhden pakolaisen ylläpitäminen Euroopassa maksaa.
Professori Paul Collier puhui Tanskan sosiaalidemokraattien konferenssissa Kööpenhaminassa viime viikolla ja torjui ajatuksen pakolaisten tuomisesta Eurooppaan.

– Käytämme 135 dollaria jokaista tänne tulevaa kohden siinä missä käytämme yhden dollarin jokaista paikallisesti autettavaa kohden. Kotimaahansa jäävät ovat yleensä paljon heikompia kuin ne, joilla on voimavaroja lähteä Eurooppaan, Collier totesi.

Paul Collier on Oxfordin yliopiston professori ja yksi maailman johtavista kehitysmaiden asiantuntijoista. Hän uskoo, että eliitti johtaa vastuutonta ja epäeettistä maahanmuuttopolitiikkaa, jossa autetaan vain muutamia monien kustannuksella. Hänen mukaansa EU:n tulisi sulkea rajat ja tehdä investointeja lähialueilleen."

.

Pakolaisbisnes veronmaksajien rahoilla se on joka kannattaa 135 kertaa enemmän "Hei me tienataan tällä fantsua!" Stubb, Orpo, Sipilä, Mykkänen..

Lisäksi kokoomus ja kepu haluavat tietenkin ulkomaista halpatyövoimaa massoittain, joka korvaisi liian kalliiksi katsotun suomalaisen tes-palkatun työvoiman. Eli työvoiman tarveharkinnan poistolla ETA:n ja EU:n ulkopuoliselta työvoimalta porvaripuolueet pyrkivät Suomalaisen työn ulosliputukseen ja korvaamiseen ulkomaisella halpatyövoimalla.

Kaksi tärkeintä syytä miksi Suomen turvapaikanhakijamäärä kasvoi 2015 Euroopan eniten kokonaiset +822% ja itse asissa EU-maiden ylivoimaisesti suurin, kakkosena olleessa Unkarissa kasvu oli "vain" 323%!

.

Näin räikeitä ovat erot turvapaikanhakijoiden määrissä: Suomi 32 000, Espanja 14 000
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/176095-nain-raikeita-ovat-erot-turvapaikanhakijoiden-maarissa-suomi-32-000-espanja-14-000
"Turvapaikanhakijoiden määrä kasvoi viime vuonna EU-maista eniten Suomessa. Suomeen tuli Eurostatin http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Asylum_quarterly_report perjantaina julkistamien tilastojen mukaan viime vuonna 31 150 turvapaikanhakijaa. Määrä on 822 prosenttia suurempi kuin edellisvuonna.

Esimerkiksi Suomea suurempaan Espanjaan turvapaikanhakijoita saapui viime vuonna 14 6000. Eniten turvapaikanhakijoita tuli Saksaan, lähes 442 000. Suhteessa vastaanottavan maan väestöön turvapaikanhakijoita tuli eniten Unkariin, Ruotsiin, Itävaltaan ja Suomeen."
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
https://mvlehti.net/2018/08/10/taikaluukku-synkka-tulevaisuus-video/

"Näin pienellä kansalla ei ole varaa kasvavaan sosiaalisiirtolaisuuteen."
Ilmoita
milä nimekkeellä noita nänne tulee tulevaisuudessa kun nuo sodatkin tuppaa loppumaa,
Ilmoita
Muutama vain omaa etua poliittinen lahjottu paskiainen yrittää rahdata -ihan sama mitä vaan matuja- Suomeen.
Keitähän nämä ahneet kunniattomat paskiaiset mahtavat olla ?
Ilmoita
suomi kai ottaa kohteliasuuttaan eussa kun baltian maat löivät topin, vaikka saavat ennemän eu tukia henkilöä kohden kuin suomessa.
Ilmoita
Isäm maaliset persu natsit liiottellee maahan muutto asiata ja ne tekkee ropa kantaa ootellessaa sitä isova jytkyvä ja hillo toloppaa ensi vaaliloissa silimät kiiluven & vesi kielellä... Heh.
1 VASTAUS:
Toisaalta ainoastaan Persut vastustavat nykyistä rajat auki politiikkaa ei jää muuta järkevää vaihtoehtoa?
+Lisää kommentti
suomen eu politiikka on samanlaista kuin suomen jalkapallo peli em kisoissa häviö on aina voitto,
Ilmoita
koskas alkaa rytistä länsirajat?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Suomi pyrkii varautumaan jopa 100 000

turvapaikanhakijaan, kertoo Aamulehti
https://www.oikeamedia.com/o1-78219

Migrin tulosalueen johtaja: "Kyllä me siitä sadastatuhannesta selviämme, jos sellainen tilanne tulee"

Vastaanottokeskuksissa on tällä hetkellä 11 400 turvapaikanhakijaa, joista noin 9 000 on saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen.

Turvapaikanhakijoiden ahdistuksen kasvusta ja ilmapiirin kiristymisestä vastaanottokeskuksissa on puhuttu siitä lähtien, kun suuri määrä länsimaalaisiin tapoihin tottumattomia maailmanmatkaajia vuonna 2015 rantautui Suomen maaperälle "hakemaan turvapaikkaa".....

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta