Epäreilut ylennykset

KohtaRiitttää

Tuntuu paskasta kun itse on raatanut niska limassa eikä tämä ole mitään mutua vaan tilastotkin sen kertovat. Ja silti joku muu saa ylennyksen. Haluaisin vain raivota!

8

312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SepeteusSepe

      No ei kai nyt hyvää tekijää ylennetä, sehän nyt olisi typerintä mitä voi tehdä... joojoonaminami miehiä ja naisia sen sijaan kannattaa ylentää kun ei saa mitään aikaiseksi kuitenkaan ja pysyypähän sitten tekijöiden jaloista poissa kun on uusi organisaatiotaso jobka perseet pitää nuolla...

    • AlkaaRiittämään

      Noh en jaksa enää suorittaa muidenkin puolesta kun sitä ei näköjään arvosteta. Ei siis mitään edes joululahjaa tai kiitosta en saanut vaikka olen omistautunut työlleni ja joustanut aina vapaa-ajankin kustannuksella. Mutta nyt on mitta täynnä sanon minä. En enää jaksa vaivautua, alan kyynistymään.

    • Nyt-riittää

      Vielä lisäyksenä että olen tässä miettinyt että voiko esimieheni jotenkin kuvitella että saan kiksit itse työstä koska olen niin innokkaasti kaiken tehnyt. Ja siksi ajattelee etten tarvitse mitään ylennyksiä. Mutta tämä tulee muuttumaan sen sanon.

      Olen pitänyt työtä ykkösenä. Lapseni sairastuessakin olen työntänyt hänet isovanhemmille hoitoon ettei vain työt kärsisi. Ja missä kiitos? Tämä loppuu NYT!

      • NäinSeMenee__

        Liian innokkkaita ei ylennetä eikä palkata mihinkään. Kuulema on todella outoa jos on työssään innokas ja onhan Suomessa läjäpäin sairaalloisen kateellisia ihmisiä; ihmisiä, jotka ovat sairaalloisen kateellisia toisten ihmisten ilosta, onnistumisista, onnellisuudesta ja innokkuudesta.

        Sanoohan vanha sananlaskukin, että kel onni on sen kätkeköön.

        Samaan aikaan työhakemuksissa haetaan työstään innokasta ja innostunutta ihmistä. Kuitenkin palkataan se vähiten innostunut tai jos palkataan se innostunut niin kyllähän joku psykopaatti/sosiopaatti, sairaalloisen kade tulee varmasti hankkimaan tavalla tai toisella potkut. Onhan se toki se innostuneisuus nimenomaan muilta pois! Jos itsellä ei ole hyvä olla niin ei kenelläkään muullakaan saa olla hyvä olla.

        Voihan olla, että joku tyhmeliini kuvittelee kun naista ei mihinkään palkata niin se hankkiutuu raskaaksi, menee armeijaan, suostuu palkattomiin pätkätöihin, raataa entistä kovemmin siivoojana alipalkalla tai menee naurettavan pienellä palkalla vaikkapa avustajaksi tai mikä parasta ryhtyy (sovinisti)herrojen huoriksi.


      • MadWorld

        Kuulostaa tutulta ajattelutavalta, viimeistä lukuunottamatta. Olen mies. Pitää oppia olemaan mieleltään sellainen ettei anna minkään negatiivisen vaikuttaa itseensä, koska monesti voi kuulla väärinkin, varsinkin jos pelkää kuulevansa jotain negatiivista. Toiset ovat myös alttiimpia omien havaintojen vääristymiselle. Mutta ei turhaan ole myöskään sanottu että ihminen on ihmiselle susi. On olemassa hyvin epäluotettavia ihmisiä. Narsistin tunnistaa siitä että sen temput saa hirveän voimakkaat tunteet aikaiseksi, lähes kontrolloimattomat. Se voi olla vuoroin ihana ja vuoroin kamala. Jos esimiehesi on sellainen niin parasta että ajattelet vain itse olevasi aina väärässä ja tee mieluusti kaikki mitä esimies sanoo. Älä pidä työtä niin tärkeänä, itseäsi määrittävänä asiana. Elämä voi helpottua, paljonkin!


    • eiloputyötheti

      Menepä tekemään jotain hommia jotka ovat tekemisissä armeijan kanssa, ei lopu työt ikinä, niillä on aina tekemistä :) Ei lopu tekeminen kesken niin kauan kuin suomessa on puolustusvoimat :)

    • aattelepaitse

      Eihän ketään nyt työntekemisen ja raivokkaan raatamisen perusteella valita pomoksi.
      On toki osoittanut olevansa kova venymään kun pyydetään.
      Liian ahkera työntekijä voi olla pomona varsin surkea. Sellainen mieluummin etenee uralla joka tietää miten pienimmällä ponnistuksella voi tehdä maksimituloksen. Kekseliäs ja välkky. Ymmärtää miten työ organisoidaan tuottamaan tulosta. Jos raataa duunia tukka putkella voi olla vaikeata uudistua. On oman itsensä vanki. Ohjeeni. Työtä kannattaa tehdä ensisijaisesti itseänsä varten. Ei vain työn takia. Vain siten kehittyy ammatillisesti ja muutenkin ihmisenä. Hulluna huhkiminen on pölhön hommaa. Miksi olla toiselle katkera joka etenee urallansa. Jos liikaa kadehtii toisia ei voi myöskään olla hyvä pomo.
      Kokeile uutta ajattelutapaa. Uralla eteneminen ei ole palkkio ahkeruudesta. Uralla voi edetä jos osaa ratkaista erilaisia ongelmia (isoja, pieniä) ja organisoida asioita.
      1)oletpas sinä ahkera työntekijä ja teet ylitöitäkin nurkumatta. Kiitos siitä.
      2)oletpas sinä välkky, ratkaiset ongelmia ja osaat organisoida.
      Kumman arvaat etenevän uralla. Kummasta tulee todennäköisesti uraohjus.

    • OobsImRobot

      Kyllä sinulla on oikeus mennä juttelemaan pomollesi ja kysymään miksi sinut ollaan ohitettu silloin kun ollaan jaeltu ylennyksiä tai palkankorotuksia. Ja mitä ihmettä he oikein vaativat että saa tunnustusta työstään, jos se antamasi työpanos ja ajattelevaisuus ei riitä heille. Tartteeko siihen ihan lisäkoulutusta että saa enemmän ja voitko käytännössä edetä urallasi ollenkaan kyseisellä työpaikalla nykyisillä eväillä ja jos, niin miten ja mitä sinulta odotettaisiin silloin.

      Yritä ensin rauhoittua ja kirjoita kaikki ylös että muistat selittää asiat mahdollisimman rationaalisesti. Vaikka hitaasti osissa kun loukkaantuneisuus pulppuaa ymmärrettävästi pintaan. Kukaan hissukka tai ärhentelijä ei oikein saa kenenkään arvostusta, niin diblomatia on paras ystäväsi kun lähdet selvittämään miksi näin on tapahtunut ja kannattaako kokeilla hakea töitä muualta missä on etenemismahdollisuuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe