Koiran kanssa kesäkuumalla (Koko novelli)

novelrpo

”Hei hei” kuului ovelta, ja sitten ovi meni kiinni. Vanhempani lähtivät käymään tuttaviensa kesämökillä kylässä. He aikovat olla siellä yötä, joten olin innoissani, sillä nyt sain pitkästä aikaa olla rauhassa kotona. Suunnittelin soittavani ystävälleni Sannalle, ja pyytäväni tätä yökylään luokseni. Voisimme sitten pitää yhdessä hauskaa, kuunnella musiikkia, tanssia ja jutella pojista. Soitin Sannalle, ja tämä sanoi pääsevänsä tulemaan vasta kuudelta. Kello oli vasta yksi, joten päätin mennä ottamaan aurinkoa vähäksi aikaa terassille. Terassi on siitä hyvä paikka ottaa aurinkoa, koska siihen ei näe naapurit, joten siinä saa ottaa rauhassa aurinkoa vaikkapa ilman yläosaa.
Levitin viltin terassille ja aloin levittämään aurinkorasvaa iholleni. Tällä kertaa päälläni oli vain pienet bikinit, joiden yläosasta luovuin melkein heti. Ajatus siitä että joku näkisi minut kiihotti suuresti. Aurinko paistoi miltei pilvettömältä taivaalta ja lämpöasteita oli varmaan 30 varjossa. Yhtäkkiä vierestäni kuului ääniä ja katsoin ketä siinä oli. Sisältä päiväuniltaan oli juuri herännyt meidän musti, joka on upean musta täyskasvuinen uros dobermanni. Ilmeisesti silläkin oli kuuma, ja se tuli hyttysverhon välistä haukkaamaan raitista ilmaa. Käännyin selälleni ja jatkoin auringon palvontaani. Olin juuri sitä ennen kuvitellut millaista olisi olla Harrin, yhden ihastukseni kanssa etelässä. Siitä miten ottaisimme aurinkoa hiekkarannalla ja kävisimme alasti uimassa meressä. Olihan yksi lempi elokuvistani ”Sininen laguuni”, jossa tyttö ja poika kävivät tämän tuosta alasti uimassa kauniiden kalojen ja korallien lomassa.

Heräsin fantasioistani kun musti tuli ihan lähelle haistelemaan. Ilmeisesti aurinkorasvan haju oli jotain uutta sille. Ojensin käteni rapsuttaakseni mustia ja yhtäkkiä tämä nuolaisi minua nännin päältä. Sen lämpimän kielen lipaisu tuntui näiden fantasioiden jälkeen todella kiihottavalta. Tunsin miten alapäässäni alkoi veri kiertämään. Toivoin mustin vielä nuolevan rasvaisia rintojani, mutta tämä lähtikin takaisin sisälle. Päätin lopettaa auringon oton sillä erää, ja mennä sisälle. Olin jo pitkään odottanut hetkeä, jolloin voisin katsoa yhden aikuisten dvd-elokuvan, jonka olin vahingossa löytänyt vanhempieni kaapista vaatteiden alta. Ja nyt oli tarve saada purkaa hieman paineita.

Hakiessani elokuvaa, pysähdyin katselemaan eteisen kokovartalopeilistä upeaa vartaloani. Harrastan aktiivisesti liikuntaa, joten ylimääräisiä kiloja ei ole kertynyt varteeni. Katselen miten ihoni kiiltää aurikorasvan jäljiltä. Se korostaa lihasteni muotoja ja saa rintani näyttämään todella kauniilta, vaikka ne eivät mitkään isot olekaan. Koska tarkoitus olisi katsoa pornoelokuvaa ja samalla hieman hiplailla, päätin riisua bikinien alaosankin. Keimailin peilin edessä kuin strippari ikään. Pyllistin peilin edessä samalla kun vedin suorin jaloin housuja pois. Se näytti todella hyvältä ja se tuntui kiihottavan minua. Katselin hetken itseäni peilistä ja ihailin kiinteitä reisiäni, joihin Harrikin on ihan hullaantunut. Sitten hain elokuvan kaapista vaatteiden alta ja asetin sen soittimeen.

7

9783

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • novelpro

      Asetuin mukavaan asentoon sohvalle ja aloin katselemaan elokuvaa. Tunnustelin kädelläni klitoristani ja emättimen aukkoa. Se tuntui jo nyt ihan märältä vaikka elokuvasta oli tulossa vasta ensimmäinen kohtaus. Klitoriksenikin oli ihan kovana. Kohtauksessa kaksi tyttöä otti suihin yhdeltä jätkältä pikaveneessä. Pyöritin sormeani klitoriksella ja toisella kädellä puristelin rintojani. Tuntui siltä että laukeaisin heti elokuvan alkumetreillä. Päätin hieman jarrutella ja lopetin hiplaamisen ja korjasin asentoani. Päätin yrittää katsoa ensin pari kohtausta ja sitten vasta antaa purkautua.

      Toisessa kohtauksessa kaksi naista olivat keskenään suihkussa ja asettuivat ”69” asentoon suihkun lattialle. Mietin miltä se mahtaisi tuntua, jos vaikka illalla Sannan kanssa saunan jälkeen tekisimme noin. Samassa tunsin kuinka jokin lämmin ja hieman karhea lipaisi klitoristani. Mustihan siinä oli ja haisteli jalkovälistäni tulevia tuoksuja. Pian se nuolaisi uudestaan. Tunsin kuinka koko haarojen välini oli ihan märkänä. Olin niin kiihoittunut että päätin parantaa hieman asentoani ja tarjota paremmat työskentely olot mustille. Asetin peppuni sohvan reunalle ja nostin jalkani ylös. Musti jatkoi nuolemistaan ja pääsi nyt nuolemaan peppureiältäni asti. Lävitseni meni yhtäkkiä pieni vavistus, ja se sai minut puristamaan emätinlihaksiani ja sieltä tulvahti hieman lisää kosteutta. Se vain lisäsi mustin intoa ja sai sen nuolemaan juuri oikeasta kohdasta. Siinä vaiheessa tulin ja rajusti. Kokemus oli uskomaton, olihan minulla ollut monenlaisia seksifantasioita, mutta eläinseksi, se ei ollut koskaan käynytkään mielessäni. Tuntui kuin taju olisi lähtenyt ja musti vaan jatkoi nuolemista. Se alkoi jo tuntua hellältä joten painoin mustin pään pois ja komensin pois. Kokeilin sormellani pimppiäni ja se oli ihan litimärkä. Kiima nesteet vain venyivät sormistani kun otin niitä pois.

      Jäin raukeena makaamaan sohvalle. Elokuva pyöri edelleen ja nyt oli menossa varmaan jo kolmas tai neljäs seksikohtaus. Pikkuhiljaa sitä katsoessani alkoi taas kiihoitus nousta. Tällä kertaa ajattelin samalla hoidella itseäni juuri sopivan kokoisella banaanilla. Sellaisia oli juuri sopivasti keittiön hedelmäkorissa. Otin sen ja menin nyt selälleni television edessä olevalle matolle. Pyöritin banaanin kärkeä vasten pimpsaani ja levitin hieman kosteutta sen varrelle. Asetin se reikäni suulle ja aloin pikkuhiljaa painaa sitä sisään. Se tuntui todella isolta, mutta sain se pohjaan saakka. Olinhan sitä jo joskus harjoitellut. Painelin sitä samaa tahtia sisääni kuin elokuvassa eräs lihaksikas uros. Kuvittelin olevani tuossa elokuvassa, jossa nyt pari paneskeli luonnonhelmassa. Olin taas todella kiimainen. Hetken jo kuvittelin tarjoavani pilluani heti ensimmäiselle taloon tulevalle miehelle, mutta sitten huomasin mustin taas tulleen katsomaan touhuiluani. Ilman ajattelemistä ojensin käteni sen munille ja aloin hellästi hieroa niitä. Pikkuhiljaa alkoi näkyä punaista munan päätä. Se kiihotti minua entisestään ja nakkasin banaanin lattialle ja aloin todella hieroa koiramme kyrpää. Lopulta sen muna oli kokonaan paljaana ja ulkona. Normaalisti minulle ei tulisi mieleenkään se mitä seuraavaksi tein, työnsin pääni koiran alle ja surutta työnsin sen munan suuhuni. Aluksi musti hieman pelästyi sitä, mutta antoi minun kuitenkin jatkaa. Imin sen kullia ja työnsin sitä suuhuni niin syvälle kuin pystyin. Halusin niin paljon kuitenkin saada kunnolla munaa, joten nousin ja menin selälleni jalkarahin päälle. Sitten komensin mustin tulemaan luokseni ja ohjasin sen jalkojeni väliin. Nostin etutassut jalkojeni yli ja nyt tunsin sen kuuman kyrvän pillun huulillani. Toisella kädellä ohjasin sen oikealle kohdalle ja sitten musti hoitikin loput. Se survaisi koko komeuden suoraan pohjaan ja se vähäsen nipisti aluksi sisältä, mutta tuntui silti sairaan hyvältä.

      Mustin antaessa parastaan vein toisen käteni klitorikselleni ja aloin hieroa sitä. Tunne oli sanoin kuvaamaton. Sain pitkästä aikaa munaa ja oikeen kunnolla. Yhtäkkiä alkoi vittuuni virrata lämmintä ja tiesin mustin lennättäneen lastinsa. Mutta samassa tuntui kuin muna olisi kasvanut kaksinkertaiseksi. Se tuntui repivän vittuni ihan hajalle ja yritin päästä irti, mutta olimme jääneet nalkkiin. Tunsin sykäyksinä pillussani kuinka mustin sydän löi, ja samalla tunsin osan spermoista valuvan pyllyreiälleni. Lopulta se ei niin pahalta tuntunutkaan ja otin mustin munasta kiinni ja aloin liikuttaa sitä hiljalleen edestakaisin vitussani. Samalla ojensin toisen käteni peppureiälleni ja aloin pikkuhiljaa ujuttaa sormeani sisään. Se tuntui todella hyvältä ja sai mut tulemaan vielä kerran ja todella rajusti. Samassa mustin muna irtosi ja livahti ulos vitustani ja minä pyörähdin lattialle makaamaan. Makasin yltäpäältä hiessä ja tyydytettynä olohuoneemme parkettilattialla. Saatuani hengityksen tasaantumaan katsoin kelloa ja huomasin sen olevan jo viisi. Minulla olisi siis vielä runsaasti aikaa putsata jäljet ennekuin Sanna saapuisi.

      -LOPPU-

    • jopakossd

      Olipas se tarina :o

    • juupo

      Aikas jännä :)

    • pamora

      Sellanen novelli

    • joppoas

      Härski novelli

    • roimaksod

      Kiitos lisäyksetä :)

      • semosss

        kiitoksia sataa :)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9696
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2837
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      169
      2620
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1501
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe