Aihe

Koulukyydit kunnan byrokraattien organisoimia

Simola

Kunta valmistautui hyvissä ajoin viime talvena tämän syksyn koulukyyteihin. Palkattiin kaksi uutta työntekijää organisoimaan kuljetukset. Ostettiin kallis ohjelma koulukyyteihin jota kukaan ei nyt osaakaan käyttää. Kuljettajat käsketään esimerkiksi hakemaan useampia kyytejä samaan aikaan eikä olla huomattu miten aikakonetta ei vieläkään olla keksitty tai autot eivät kulje kuin raketit.

Nämä kaksi henkilöä joilla on varmaan aika hyvä koulutus ja palkka sen mukainen voisivat kokeilla ihan sellaista pikku ilmaisohjelmaa kuin Google maps. Ohjelma osaa arvioida aika hyvin paljonko kestää ajaa mihinkin osoitteeseen.

Ihan vain pikku vinkiksi siksi aikaa kun opettelette sen kalliimman ohjelman käyttöä. Korkeasta koulutustaustastanne huolimatta voisitte hiukan nyörtyä ilmaisohjelman käyttöön ettei koululaiset joutuisi kärsimään typeryydestänne.

Pelkään vain että osaamattomien byrokraattien sijaan syy vieritetään kuljettajien niskoille jotka tekevät vain mitä käsketään.

4

265

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sporttisestiasiakuntoon
  • voivoi

   Päästiin jo ilmapäivälehtiin eikä syyttä:

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808142201131612_u0.shtml

   Luulisi ainakin sen verran olevan järkeä ettei kielitaidottomien anneta kuljettaa lapsia minne sattuu. Ei mitään maahanmuuttajia vastaan mutta tuossa hommassa pitää osata samaa kieltä kuin lapsetkin puhuu.

  • eikilpailutuksille

   Kun kilpailutetaan niin kilpailutukseen pitää ottaa muutakin kuin hinta. Laatu, asiakastyytyväisyys, luotettavuus yms. ja jos ei onnistu niin sopimus pitää voida purkaa. Paljonko kunta nyt säästi ja oliko se menetetyn maineen arvoista, muusta puhumattakaan?

  • Nomoneynomoney

   Oisitta ottanna susirajan tilausliikenteen ajamaan...
   Hahhahahhaahhaaa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   113
   5399
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1952
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   370
   1934