UUSI SOVELLUS TULOSSA!

Vaikuttaja

Moi,oon ihan rehellinen ja kerron että kuulun 5 henkilön tiimiin,ja me ollaan koodattu reilu kuukausi uutta sovellusta deittimarkkinoille. Täysin uudenlainen ja ennennäkemätön,joka antaa paljon mahdollisuuksia esimerkiksi tehdä vaikutus tähän kohtaamaansa henkilöön. Nyt ollaan siinä pisteessä,että mietitään mitä nämä profiilit sitten sisältävät. Haluaisin kuulla mitä tietoja ja asioita te haluatte nähdä mahdollisen tulevan treffikumppanin profiilista? Nyt on mahdollisuus vaikuttaa,ja saada juuri ne toiminnot ja informaatio mitkä tällähetkellä puuttuvat!

Kiitos!

36

696

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alias22

      Jotain mistä selviäisi edes vähän henkilön aitous.. :)

    • Turhaatouhuajoo

      Juu... Eiköhän kaikki sovellukset omine teemoineen ole jo koettu? Kaikki esittää jotain ja kukaan ei kelpaa kenellekään. Ja jos vielä maksamaan joutuu koko lystistä, niin se on lopullisesti good bye.

      • Hojhdtg

        No hyvä, että aitoa ja rehellistä on edes sovelluksen laatija ja ylläpitäjä. Kaikki muu on kulissia ja vaatimukset, kuin elokuvissa.


    • Kaikki Deittisivustot melkeinpä samanlaisia miksikäs ne siitä muuttuis :D
      Helpompaa kohdata tyyppi irl kuin näistä

    • wefwefwefwef

      Kivahan se on yrittää jotain koodailla, mutta "uudenlainen ja ennennäkemätön" on aikas paljon luvattu. Jos joku keksii keinon saada naiset aktiivisemmiksi niin se on paljon se.

    • Poht

      Ehkä tosiaan tuo jonkinlainen aktiivisuudesta palkitseminen voisi olla sellainen ominaisuus jota kannattaisi harkita. Profiilissa voisi olla esimerkiksi prosenttiosuus siitä moneenko aloitusviestiin profiilin omistaja on vastannut.

    • ParempiPalveluuu

      Ilmainen palvelu. Deitti.net oli aikoinaan suosittu palvelu, mutta nykyään siellä on lähinnä haamu profiileja. Miehenä en juurikaan ole vastauksia sieltä saanut, joten lopetin käytön. Harmitti kun maksoin vuoden jäsenyyden ihan turhaan vaikka noin 80e ei talouttani kaatanutkaan. Toisinsanoen jos laitatte uuden palvelun pystyyn ja välittömästi merkittäviä rajoituksia, niin palvelu tulee todennäköisesti kaatumaan käyttäjäpulan takia. Sen takia sen pitäisi olla ilman rajoituksia ilmainen ainakin vuoden että se jotenkuten saa jalkaa markkinoille. Pitää olla aidosti käyttäjiä palvelevia toimintoja eikä vain maksaville asiakkaille. Happy Pancake oli monta vuotta täysin ilmainen kunnes viimein sai brändinsä suosituksi, jolloin se maksaa itseään ilmeisesti mainostuloilla kun mainosten pommittaminen käyttäjäprofiileja selatessa on suorastaan "yli-innokasta", jolloin sekin on mainosten katselun muodossa maksullinen nykyään.

      Flirtti/tykkää lähettäminen pitää pystyä tarvittaessa kytkemään pois päältä. Jotkut myös kirjoittavat profiilissaan ettei kuvattomille vastaa, niin rasti ruutuun ettei kuvattomat voi lähettää vastauksia (ei näy julkisesti profiili). Jos ei halua kaukosuhdetta, niin jotenkin järjestelmä osaa laskea paikkakuntien välimatkat tai vaikka vain viereiset kunnat hyväksyä ja rajata sen mukaan vastauksien lähettämisen (ei näy).
      Monet naiset valittavat seksin vonkaajista, jotka eivät lue edes profiilia tai kunnioita sanallista "ei vonkaajille" kirjoitusta. Jos vielä sanallisesti selvästi nainen kirjoittaa esittelyynsä ettei halua seksin vonkaamista ja silti tulee pyyntöjä, niin voisi kätevästi ilmoittaa ylläpidolle yhdellä klikkauksella "häirikkö, ylläpito tarkasta" ja ylläpito jäädyttää/poistaa vonkaajan tilin vaikkapa viiden kerran jälkeen eli käyttäjien ilmiantojen sekä viestiketjujen perusteella tehdään tuomio, jolloin paikka siisteytyy ja naisetkin viihtyy paremmin. Naiset kun ensisijaisesti etsivät rakkautta kuin tuntemattoman miehen kanssa seksiä eli tuntematon pikasuhde ei vain sytytä, jolloin vonkaamiset tuntuvat häiriköinniltä ja tätä miehet eivät tajua tai halua tajuta kun ovat munansa vankeja. Pelkkä yksittäisen käyttäjän blokki (nainen blokkaa miehen, mies pommittaa muita) ei riitä siistimään paikkaa jos halutaan oikeasti kehittää palvelua myös valvottuun suuntaan vaikka toki häirikkö voi tehdä uuden profiilin niin halutessaan, mutta vaikeutuu vastausten saaminen kun pitäisi sitten kuva siihen keksiä. Monet naiset lopettavat deittailun vonkaajien ja surkeasti kirjoittavien miesten takia, koska monet surkeat parin sanan viestit lopulta vievät uskon koko deittailuun että se oikea lopulta löytyy.
      Eli mahdollisuus rajata joitakin käyttäjiä pois jos niin haluaa. Ehkä jotain muitakin toimintoja mitä voi halutessaan käyttäjä kytkeä pois päältä tai estää?

      • oikeestiseuraahakenut

        Tämä hyvä ehdotus!! Juuri näin miettinyt itsekin. Itsekin naisena deittisaitilla pyörinyt jo vuoden.


      • Pohdintaa

        Hyvä uusi seuranhakupalvelu voisi olla ainakin ilmainen. Maksullisuus ei takaa laadukkaampaa palvelua seuraa etsiville vaan siellä voi olla samoja joita maksuttomissa palveluissa. Moni palvelu sitä paitsi on mielestäni ainakin muuttunut huonommaksi kun palvelu on osittain tai kokonaan muuttunut maksulliseksi tai yhdistynyt toiseen palveluun joka on sitten muuttunut maksulliseksi.

        Käyttänyt monia sellaisia seuranhakupalveluja joita ei ole vuosiin enää ollut toiminnassa. Näistä nykyisistä edelleen toimivista deitti.net, suomi24, happypancake ja sitten jotain pienemmän kävijä määrän paikkoja joissa on vain samat naamat pääasiassa koko ajan. Hyvä lisä voisi olla ettei palvelu olisi rajattu vain pelkkään deittailuun vaan voisi hakea ystävää, kirjoittelukaveria vaikka nekin voisi johtaa johonkin niin se laajentaisi käyttäjä segmenttiä kun ei oltaisi vain pelkällä seurustelu asialla liikenteessä. Pelkästään seurustelua etsiville suurin osa palveluista on vaikka joukossa sitten varmaan on kaikkea mahdollista. Mutta esim. iskurissa oli mahdollisuus valita ystävähaku jne.


    • hdfhfdhdfdfhfdh

      Pitäisi jotenkin saada tasapuolistettua sukupuolten välillä olevaa eroa.
      Nykyäänhän naiset saavat miljoona viestiä ja miehet ei yhtään.
      Sovelluksessa pitäisi olla jotain miehiä suosivaa mutta käyttäisivätkö naiset sitten sitä..?
      Naiset on hulluna tinderiin koska se on heille kuin karkkikauppa.

    • iskuristapaskurix

      Entinen iskuri oli ihan paras, mutta pilasivat sen uudistuksella ja maksullisuudella.
      Eli ois tilausta ilmaiselle palstalle, johon ei tarvi rekisteröityä ja tehdä omaa profiilia jotta voi vastata ilmotuksiin. Vastausmahdollisuus s.postilla.

      • Hra37

        Kannatetaan. Ai onko Iskuri todellakin tullut maksulliseksi? En ole pitkään aikaan sitä käyttänyt, kun ilmoittajat oli pääosin huijareita ja huoria. Loput "normaaleja" pelkän ilmoituksen tehneitä naisia, jotka eivät sitten kuitenkaan vastaa.


      • näinonkäyny
        Hra37 kirjoitti:

        Kannatetaan. Ai onko Iskuri todellakin tullut maksulliseksi? En ole pitkään aikaan sitä käyttänyt, kun ilmoittajat oli pääosin huijareita ja huoria. Loput "normaaleja" pelkän ilmoituksen tehneitä naisia, jotka eivät sitten kuitenkaan vastaa.

        Sekä ilmoituksen laitto että niihin vastaaminen maksaa aina lähes euron, eikä s.postivastausmahdollisuutta enää lainkaan. Eiköhän ahneella ole tässäkin tapauksessa lopulta paskanen loppu ja homma kuivuu kasaan kun nekin vähät käyttäjät kyllästyy ketkä siihen kiskurirahastukseen on enää haksahtanu.


      • Hra37

        No sitten loppuivat jatkossakin Iskurin käyttämiset. Tuskin ne huijarit ja horot on sieltä mihinkään lähteneet.


    • adsasdfasdfasdf

      Kuvattomat eivät näkisi kuin muiden kuvattomien profiilit. Viestien vastaus/lähetys suhde näkyviin, ehkä ne joilla tasan näkyisivät muita enemmän, tai vaikka jos on epäsuhta niin silloin voi lähetellä/lukea vähemmän viestejä.

      • ehdotusta

        vielä prempi jos kaikki kuvattomia. Kun on viisi viestiä lähettety niin voi valita antaako kuvan näkyä hänelle vai ei ja molemmat näkisi kuvat myös sitten jatkoon tai ei.


      • MissOMG

        Tälle iso peukku!


    • Vaikuttaja

      Kiitos asiallisista vastauksista niitä antaneille! Nämä varmasti otetaan huomioon. Lähtökohtana meillä on se että palvelua pystyy käyttämään maksutta ja se toimii hyvin. Kuvattomia profiileja ei pysty edes tekemään. Maksullisuudella tuodaan sellaisia elementtejä mukaan,mitä ihmiset luultavasti HALUAVAT käyttää tehdessään vaikutuksen.Ja sille pienelle rahalle saa oikeasti vastineen,ja olet tehnyt oikeasti jotain konkreettista. Se ei ole vain palvelun kehittäneen yhtiön rahastusta. Kysymyksessä ei ole sivusto,vaan mobiilisovellus. Kaikki muu on ns. hallinnassa,mutta edelleen kaivattaisiin lisää teidän kaikkien mielipiteitä siitä mitä haluaisitte saavan tietää kyseisestä henkilöstä,kenen profiilia katselette. Tuleeko mieleen täysin uudenlaisia ajatuksia kaikkien niiden nähtyjen perustietojen rinnalle?Perustiedot esim ikä,etunimi,paikkakunta ym ovat tarpeellisia,mutta kiinnostaako esimerkiksi heidän koulutuksensa,työ,elämänarvot.. mitkä tiedot saavat teidät kiinnostumaan ylipäätänsä,tietysti kuvan lisäksi? Profiilinäkymä on tärkein näillä markkinoilla. Siihen pitäisi käyttää aikaa ja miettiä mitä haluat itsestäsi kertoa. Joissakin palveluissa et saa siihen edes mahdollisuutta. Eli vapaamuotoisen tekstikentän lisäksi.. MITÄ SINÄ HALUAT KERTOA TAI NÄHDÄ?

      KIITOS!

    • pelimies-lpr

      Hyvää, voiko siinä kaveria haeskellessa samalla louhia moneroa, sehän ois vähän kuin kotiin päin päinvastoin kilpailevia tarjoavia, eikö?

      • vieläparempaa

        Tai jos viestit on maksullisia, ja ei ikinä saa vastauksia, niin tuhannen maksullisen viestin jälkeen saisi lohdutukseksi lahjakortin ilotytölle.


      • Vaikuttaja
        vieläparempaa kirjoitti:

        Tai jos viestit on maksullisia, ja ei ikinä saa vastauksia, niin tuhannen maksullisen viestin jälkeen saisi lohdutukseksi lahjakortin ilotytölle.

        pistetään mietintämyssyyn :D


    • Bimpom

      Järkevä hinta palvelulle. Ei liian korkea. Saatte enemmän käyttäjiä. Kunnon kuvat. Helppo erota palvelusta, jos ei enää halua olla mukana. Selkeät huijarit siivottava heti alkuun pois. Estot että viestit tulee vain itse määrittämältä kohderyhmältä, jos siis haluaa niin määritellä. Kunnon esittelyteksti, Jos vain esim. Matti Heinolasta, on se ilmoja pidelly tyyppiset profiilit ei tule hyväksytyksi. Ei kuvattomia profiileita.

      • vaijärkevähinta

        Mikähän logiikka tuossa on että maksullisuudella sais enemmän käyttäjiä? Eiköhän se oo tasan päinvastoin, monetkaan ei lähde maksamaan senttiäkään sellasesta minkä saa ilmasekskin. Myös kuvapakko karsis paljon pois, moni ei vaan halua kuvaansa minnekään julkiseen jakoon. Ja eikö ole jokaisen oma asia mitä sinne esittelytekstiin laittaa?


      • sdfsdfsdfsdfsdfsdfsdf
        vaijärkevähinta kirjoitti:

        Mikähän logiikka tuossa on että maksullisuudella sais enemmän käyttäjiä? Eiköhän se oo tasan päinvastoin, monetkaan ei lähde maksamaan senttiäkään sellasesta minkä saa ilmasekskin. Myös kuvapakko karsis paljon pois, moni ei vaan halua kuvaansa minnekään julkiseen jakoon. Ja eikö ole jokaisen oma asia mitä sinne esittelytekstiin laittaa?

        Jos maksaa niin onhan siinä ainakin se että pitää olla jotenkin tosissaan, ettei vain huvikseen väännä jotain, eikä välttämättä feikkejäkään ole niin paljon, Itse tosin maksaisin korkeintaan muutaman egen, en todellakaan kymppejä.
        Kyllä kuvat ovat nykypäivää ja netti on visuaalinen media, jollei halua kuvaansa käyttää niin sitten voi kirjoitella tällaisille palstoille. Tai sitten niin että kuvattomana näkee vain muut kuvattomat.


    • Glmooria

      Hyvä esittelyteksti ja selkee kuvaus, mitä haluaa, ei niitä flirttejä, kuva oltava esille ja mielellään tältä vuosikymmeneltä, ei mitään korkeaa maksua, sillä se karsii jo ihmisiä pois. Huijareita on aina vaikee niitä on karsia poiskaan.

    • 60jakuolemanvälissäjo

      Vastaajien ikäryhmän rajaus ja sellainen joka todella toimii niin että jos esim haen ikäryhmästä 50-60v niin 40v ei pystyisi vastaamaan......joskus jotain deittipalstoja kokeilleena lopetin just sen takia kun hain oman ikäistä kaveria niin vastauksia tuli vain puutteessa olevilta 15-25 vuotta nuoremmilta kolleilta.....enää en viitsi hakea

    • MoiMitäKuuluu

      Miehenä minulle tärkeitä tietoja on lasten lukumäärä ja haluaako nainen vielä lapsia. Profiilissa pitää olla edes läänin tarkkuudella tieto missä asuu, sillä joku "Etelä-Suomi" on turhan laaja määritelmä.

      Yksi seikka mihin en ole missään palvelussa törmännyt tieto miten profiilin laatija haluaa ensisijaisesti tutustua deitti kumppaniinsa: Kirjoitellen, puhelimessa vai pian tapaamiseen. Tälläkin seikalla voi olla joillekin merkitystä sillä itse suosin enemmän puhelinta kuin kirjoittelua. Vastaavasti jotkut eivät halua soitella vaan nopeasti vain tapaamiseen. Kirjekaveri asetelmaan en itse suostu pidemmän päälle, sillä se maailma on jo koettu että se ei vain ole minun juttuni.

      Aktiivimmat käyttäjät näkyisivät palvelussa aina ensimmäisenä kun profiileita selataan listasta tai jotain muuta pientä bonusta. Sen pitäisi myös lukea käyttöehdoissa, niin se viestittää käyttäjille että aktiivisemmat palkitaan ja paikka pysyy näin elävämpänä jolloin myös todennäköisesti viesteihinkin vastataan paremmin.

      Jos naisetkin saisivat jotain bonusta uusien miesten (ensimmäinen lähestyminen) viesteihin vastaamisesta, niin se lisäisi varmasti myös miesten mielenkiintoa. Vaikka se olisikin vain "Sorry tää neiti ei nyt innostunut sinusta, hyvää jatkoa sinulle herra X.". En nyt keksi mitä pikku bonusta voisi saada. Ideana on kun naiset saavat paljon vastauksia mutta jättävät myös paljon vastaamatta kun se on ilmeisesti tylsää, niin palvelu jotenkin kannustaa vastaamaan eikä vain "katoamaan" kun ei kiinnosta. Ja siinä palvelussa missä naiset vastaa, niin miehetkin innostuvat käyttämään enemmän, koska se luo sellaista "täällä sentään minut huomataan" fiilistä. Vaarana toki on että vastaukset on sitten myös jotain 1-3 sanaa eli ihan tyhjän kanssa, mutta saavathan sitten miehet omaa lääkettään kun eka viesti naiselle on jotain "moi.mitä kuuluu" :D

      Yksi keino lisätä laatua vastauksiin on järjestelmässä että pitää kirjoittaa vaikkapa vähintään tekstiviestin verran eli 160 merkkiä. Pystyyhän sen sitten jollain copy pastella myös täyttämään esim. runolla, mutta vastaukset vaikuttaisivat laadukkaammilta kun ne eivät ole vain muutaman sanan pituisia jotka on aika tylsiä lukea eikä itse deittailun tutustuminen etene kunnolla joka on se varsinainen tarkoitus.

    • Vaikuttaja

      Kiitos jälleen kerran!

    • -Mahdollisuus rajata pois pariskunnat, polyt ja transut. Käsite "sukupuoli: nainen" tuntuu olevan monissa sovelluksissa aika laajasti tulkittu.

      -Pakollinen tieto: lapsien lukumäärä.

      -Nainen lähettää ensimäisen viestin. Kuten esim. Bumble. Tosin ko. sovellus on muutoin aika hanurista.

      -Jos ei ole aktiivinen, niin profiili muuttuu näkymättömäksi parissa viikossa. Tämä voi tarkoittaa sekä kirjautumisia että lukeeko viestinsä. Jos henkilö jaksaa kirjautua sovellukseen vain noin kerran kuukaudessa nopeasti vilkaisemaan tarjontaa, niin tällaisten on aika turha näkyä niille, jotka jopa aktiivisesti etsivät suhdetta tms.

    • Näillämennään

      Profiilikuva: selkeä kasvokuva, profiilissa ei kuvia lemmikeistä, moottoripyöristä, mökkimaisemista ja etelänmatkoista
      Ikä: tarkka ikä ja systeemi pysyy laskuissa mukana, ts. vuosien ajan olleissa profiiileissa myös ikä nousee vastaavasti
      Seuranhaun tarkka määrittelyvalikko: ystävyys, seuraa vapaa-aikaan, seksisuhde, seurustelu, vakava suhde, avioliitto
      Lapset: myös lapsien lukumäärä
      Lapset: asuvatko kotona, entisen puolison kanssa vai omillaan
      Haluaako vielä lapsia vai ei
      Omasanainen kuvaus itsestä, olemuksesta, luonteesta, koulutuksesta, elämänarvoista yms.
      Omasanainen kuvaus minkälaista kumppania hakee
      Omasanainen kuvaus minkälaista suhdetta hakee
      Miten haluaa ensisijaisesti tutustua: kirjoitellen, puhelimessa vai kasvotusten tapaamalla
      Aktiivisuus palvelussa näkyviin: milloin ollut viimeksi linjoilla, onko parhaillaan linjoilla
      Omat hakuvalikon rajaukset ja kriteerit, jotka täyttävien yhteydenottajien viestit haluaa vastaanottaa esim. ikä, asuinpaikka tms. epäkiinnostavien viestien eliminoimiseksi
      Omat hakuvalikon rajaukset ja kriteerit, jonka mukaan voi tehdä hakuja
      Ei sallita joukkopostituksia, joissa täysin sama viesti lähetetään monille tietyin rajauksin valituille
      vastaanottajille

    • Esto

      Haluan että voin piilottaa profiilini yksittäiseltä henkilöltä.

      Tälle olisi käyttöä, jos palvelussa olisi tuttuja tai sitten muuten vaan häiriköitä. S24:ssa on runsaasti flirtti-häiriköitä, Tinderissä pyörii tutut.

      • Anonyymi

        Mitäs tunnet kaikki.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Eli mitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli mitä?

        Näppylöitä veetutuksesta!


    • Anonyymi

      Eiks pelkät paristot enää riitä?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1706
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1411
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      758
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      95
      751
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe