Mies kulkee jatkuvasti kylillä! Nyt riittää!

eieilisenteereentyttö

On se kumma, kun keski-iän ylittänyt ukko on jatkuvasti liikenteessä! Käy vanhojen kalakavereitten kanssa jatkuvasti "yksillä" - tänään oli jo neljäs kerta tässä kuussa. Mikä siinä on, kun ei meidän Taisto käyttäytyä kuten ikäisensä kultturellit uroot?

Taiston kanssa ollaan oltu naimisissa lähes kolme vuosikymmentä. Koskaan ei ole elämää suurempaa rakkaustarinaa meidän välillä ollut, mutta yhessä kuitenkin kaikkien kivien ja kannojen yli menty. Mutta kaikessa rehellisyydessä sanoisin kuitenkin että hieman pettynyt olen mieheeni. Oikein perinteinen suomalainen ukko - enemmän tai vähemmän kaljasieppo, mahakumpu löytyy ja kukkapuskia ei voi vaimolle tuoda, kun ei nähtävästi ole tarves. Kunnianhimoa ei ole löytynyt kummoisesti, kun samassa työssä ollut lähes koko aikuisiänsä. Noh, laskut saatu maksettua ja ruokaa pöytään myös, siinäpä se. Siihen kaljaan kuitenkin löytyy ihmeellisesti aina sukanvarresta parikymppiä!

Kateeksi käy meidän kadulla asuvaa Eeroa ja Lissua. Samaa ikäluokkaa meidän kanssa, mutta elävät todella mukavan oloista elämää. Asuvat isossa talossa, kaksi hienoa autoa, matkustelevat jatkuvasti ym. Viettävät aikaa toistensa kanssa jatkuvasti varsinkin nyt kun Eero on menestynyt elämässään ja on pystynyt tekemään vain puolta päivää töissä. Salillakin se Eero käy, komea ja hyväkuntoinen mies. Varmaan hyvästä seksielämästäkin Lissu saa nauttia.

Niin, se miedän seksielämä sitten. Voi kauhia sentään. Yleensä nuo Taiston lähestymisyritykset tulevat kuppilassa vietettyjen "yksien" jälkeen. Kaljalta ja hieltä haisee - hyi! Viime viikonloppuna yritti taas peittoa heiluttaa ja työnsi päänsä jalkoväliini. No, en ole eilisen teeren tyttö ja päästin jykevän pierun suoraan Taiston naamalle! Sehän alko kiroamaan perkelettä ja huutamaan, että mitä minä teen! Vastasin kylmästi vain, että minä tein aikasemmin hernosoppaa ja sitä on vielä jääkaapissa jäljellä. Sitten käänsin kylkeä ja menin pehkuihin. Taisto oli myöhästynyt hernesopalta useamman tunnin ja tunsi sen kerrankin nahoissaan!

Mitäs minä teen tuon Taiston kanssa, kun ei sitä kehtaa erotakkaan tässä iässä. Lapsenlapsia tulossa ja kaikkea. Pysyis vaan poissa sieltä kuppilasta ja oppisi käyttäytymään aikuisen miehen tavoin!

9

452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oppeliini1

      Kylläpä sain hyvät naurut tarinastasi!
      Keksi lisää, näillä palstoilla huumori on tervetullutta.

    • Panomies007

      Hanki panomies, olen käytettävissä jos tarvitset.

    • Kakkossmiess

      hauska tarina

    • 4531321

      Ensinnäkin itse olet miehen valinnut. Ei kannata valittaa vaan katsoa peiliin. Sillä jos itse olet valmis hänen kanssaan asumaan niin ei kannata valittaa. Itse teet päätöksen. Toiseksi. Mitä ihmeen merkitystä on taloudellisella tilanteella perhesovun kannalta. Etkö sinä sitten ole töissä. Jos olet niin kait sinä autat taloudellisessa tilanteessa. Kolmanneksi. Etkö sinä ole rupsahtanu yhtään noina vuosikymmeninä. Kannattaa kattoa peiliin ja kattoa sillä silmällä mitä muuta näkee sinussa. Neljänneksi. Mikä on se todellinen syy että mies viettää kavereiden kanssa aikaa eikä viihdy kotona. Sitäkin kannattaa miettiä. Voisko sen asian suhteen tehdä jotain että toinen viihtyisi kotonakin. Eikö sinulla ole ystäviä joden kanssa viettää yhteistä aikaa. Ja jos ei ole niin mietihän miksi ei ole. Viidenneksi. Et voi tietää miten onnellisia tai onnettomia naapurit on vain sen mukaan millaiset velka-autot niillä on pihassa ja miten paljon näet heidän lähtevän ja tulevan yhdessä kotiinsa. Kateus on turhaa. Kateudella saat vain huonon olon itsellesi ja sitä myöte laitat miehen kärsimään. Se että sinä pieret miehen kasvoille niin huh.huh. Sehän on sama kun olisit tehnyt tarpeesi hänen lautaselleen. Miettisin miehenä kyllä kannattaako elää sinun laisen naisen kanssa. Herää ja mieti mitä sinä annat parisuhteelle ja miehelle. Ja mieti oliskohan siinä syy ettei hän viihdy kotona.
      Olipa kauhistuttavaa luettavaa tuo sinun kirjoitus.

    • pienetonympyrät

      Taistolla on elämää ja kavereita kodin ulkopuolella.
      Eilisen teeren tytöllä ei ole mitään muuta sisältöä elämässään kuin koti ja Taiston kyttääminen.

      • jaahh

        Vai ni. Mikä on mies joka ravaa kuppiloissa mieluummin kuin viihtyy kotona tai harrastaa vaimon kanssa jotakin piristävää. Pakoon kuppilaan muuta seuraa hakemaan kun kotona ei viihdy, näinkö vaimonkin on tehtävä? Jos kuppilat on mieluisampia vieköön sänkynsäkin sinne.
        Ei tämä mies paljon vaimon mielipiteistä taida välittää. Hyvä on valmiille kotiin tulla kun ruoka häntä odottaa, kodin ja vaatteet pitää puhtaana ukolle, siinä kaikki. Ei vaimo ole miehen äiti!
        Jätä ruoka tekemättä ja lähde itsekin raitille tai minne tahansa jos sinun arvoasi ei huomaa.
        Jos ukkosi siitä natisee, sano että näinhän sinäkin teet ja se on menoa nyt vaikka vaihtoon menisi.


    • nähneenä

      Vaikutat provolta mutta vastaan silti. Ymmärrän pettymyksesi. Itselläkin petti arviointikyky miehen suhteen, en tainnut sittenkään rakastaa tarpeeksi vaikka nuorena yhteen mentäessä niin luulin. Elämä opettaa , ihmiset muuttuu. En minäkään miestäni enää valitsisi jos olisin silloin tiennyt mitä nyt elämästä tiedän. Nuorena sitä on niin hyväuskoinen, sokea ja rakastunutkin kai, uskoo että kaikesta selvitään kun yhdessä ollaan. Mutta eihän se niin mene. Kannattaa harkita omaan itseen keskittymistä, jos olette etääntyneet liikaa. Huonoa parisuhdetta ei kannata pelastaa, jos toivoa ei ole. Keskity itseesi ja mieti omat elämänkuviot uusiksi. Et sinä tarvitse miestä jonka kanssa arvot ja kiinnostuksenkohteet eivät enää kohtaa, eikä huonosta miehestä enää saa hyvää. Vaihda se pois, vaikka kyrsiihän se tietysti ettei oma parisuhde kestänytkään koko elämää, vaikka niin toivoi ja sitä useat ihannoi. Itseksesi olet onnellisempi, ei tarvi miettiä missä mies juoksee. Helpompi elämä on täysin sun oma valinta, jonka voit tehdä, itse.

    • komestaomaava

      Akat valittaa aina, mikään ei kelpaa vaikka mies olisi minkälainen. Itsellä takana 26 vuotta.

    • ne5gdfbg67

      Osaat kyllä purnata miehestäsi, mutta onko sinulla itselläsi enää mitään tarjottavaa miehellesi, miksi hän jaksaisi nähdä vaivaa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      273
      2288
    2. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1103
    3. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      76
      1041
    4. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      100
      1033
    5. Miksi Suomi ärsyttää Venäjää?

      Jatkuvasti? Hyvin suomen herrat tietää, että tuo DCA-sopimus on paha ärsyke Venäjälle. eihän Venäjä ole hyökännyt Suomen
      Maailman menoa
      274
      862
    6. Kun unohdat tämän

      Sivuston, unohdat myös meidät nopeammin. Kokeile. Naiselle.
      Ikävä
      79
      815
    7. Jotenkin tätä asiaa pitää nyt käsitellä

      Vaikka sitten anomuumisti. Olen lähestulkoon rakastunut vanhempaan mieheen mutta tämä ei nyt oikein suju niin kuin pitäi
      Ikävä
      72
      789
    8. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      64
      690
    9. Meillä olisi kaunis kesä

      Yhden viestin päässä. Haluaisin tutustua. Vaikka oltaisiin vaan ystäviä. Eikä mitään vaan vähättelyä. Ajattelen et olet
      Ikävä
      17
      670
    10. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      669
    Aihe